Last news in Fakti

30 Юни, 2021 07:15 10 522 13

Гърция улеснява туристите от България

  • гърция-
  • промахон-
  • туристи

Нововъведения на границата

Гърция улеснява туристите от България - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Гръцкият минитър на туризма обеща повече входни точки за туристите, съобщи Катимерини.

Работи се за отварянето на повече входни пунктове. Идеята е да се отговори на идващите от север туристи.

Промените трябва да са факт от утре. Тогава пропускателният пункт Промахон ще има три платна.

Те ще са две входни и едно изходно. Граничният пункт свързва страната с България.

Харис Теохарис обяви, че се работи за подобни промени и на други гранични пунктове. Заради промените, туристите влизащи по суша в страната, надминават тези, идващи по въздух.

Правителството опитва бързо да въведе нововъведенията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тарикату

    21 12 Отговор
    Гърците докато не асфалтират плажа да спирам голфу на първа линия там не стъпвам.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 хах

    18 6 Отговор
    Потока от евтини жени за гърците не секва. Но нищо, ние пък за сметка на това ядем евтини гръьки домати.
  • 6 5ко

    26 10 Отговор
    Че то лятото половината се изтърколи в Гърция. Тоя рано се сетил. Заради опашките и глупавите изискания много хора се отказват. Да си спазват сами ограниченията тъпите мальаки. Май и там им дават инструкции какво да правят.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    35 3 Отговор

    До коментар #7 от "QR Виза":

    Честно казано аз много си обичам нащо море обиколил съм го цялото най много си харесвах старият Несебър и Созопол но с това застрояване все едно съм си в София бетон бетон и пак бетон после идват сърдитите сервитьори все едно съм ги накарал на сила да работят а цените всички ги знаеме след това са платените чадъри и шезлонги нещо което мен лично много ме дразни общо взето всеки който прави бизнес на морето иска днес да отвори една сергия и от утре да печели по 20 000лв на ден просто Българинът не е търговец това е истината претпочитам Гърция ,Хърватия Черна Гора дори Турция но всеки си има мнение и преди да кажему каквото и да било за другите държави би трябвало да се замислиме защо повечето ги претпочитат тях

    Коментиран от #9

  • 9 ОРОЗ

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Абсолютно подкрепям мнението.Повече от 15 години съм задраскал нашето черноморие.Гърция , Черна гора и накрая приятно изненадан от Албания.
  • 10 Иван

    5 3 Отговор
    Ами пълни багажника с буркани и отивай в гърция ама първо PCR второ чакай 10 часа на границата а за глобите там да не говорим. В българия също има места без бетон на морето бъдете Българи. А гърците мразят българите в дън душа. Повече никога в гърция.

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 11 До Иван

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    Да ти кажа, имам къща в Паралия Кариани и си ходя там често, несравнимо е с нашето море. Някой ден ще влезнем в Шенген и тази граница няма да я има. От София са 300 км, повечето по магистрала и по първокласен път. И да ти кажа, нося си домати от моята градина, но не го правя от безпаричие. И гърците не ни мразят, ние ги мразим, те не мразят никого, адски добри, спокойни и набожни хора са. В Гърция има всякакви етноси, остатъци от една велика империя и никой никога не мрази, дори и турците не мразят. И турците не мразят гърците, десетки хиляди гърци инак не биха живяли в Истанбул.
  • 12 Магелан

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    И аз нямам идея защо гърците ни мразят толкова?Ами чичко Чърчил е виновен за тяхното благосъстояние без работа.Слет ВСВ чичко Сталин трябваше да слезе още малко на юг и тогава византийците друга песен щяха да пеят?Трябваше да изпитат руския комунизъм на гърба си?
  • 13 Случаен турист

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    Иване, Иване, кой ти ходи с бурканите, като там вече е по-евтино от БГ. Явно споделяш личен опит. Всичко си струва. Докато не си подобрим обслужването и храната, няма как да сме предпочитана дестинация. Съжалявам, но това са фактите.
Новини по държави: