Last news in Fakti

5 Юли, 2021 09:22 12 499 80

Борисов отишъл при Ердоган след доклад на турските служби, че е аут

  • реджеп ердоган-
  • бойко борисов-
  • истанбул-
  • турция-
  • доклад-
  • служби-
  • сащ-
  • магнитски

Тази среща е отчаян опит на Борисов да привлече някой и друг глас от средите на българските турци

Борисов отишъл при Ердоган след доклад на турските служби, че е аут - 1
Снимка: Facebook

Ерата на Бойко Борисов и ГЕРБ в българската политика е приключила. Шансовете му да се върне като важен фактор са минимални. САЩ са приключили „проекта Борисов“ и го пращат в пенсия. Това е само част от доклада на турското разузнаване (MIT) за ситуацията в България, предаде FrogNews, позовавайки се на дипломатически източници. Предоставен е бил и на президента Ердоган в началото на юни.

Именно след този анализ се провели срещите на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ в Турция неотдавна. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на свой ред горещо помолил турският президент Ердоган да го приеме за трийсетина минути. Това станало преди дни, а в събота срещата се състоя в резиденцията на Ердоган в Истанбул. Тя бе заснета на видео и пласирана в мрежата, а контролираните от бившия премиер медии обявиха новината като нещо значимо.

Измолената от Борисов среща е отчаян опит да привлече някой и друг глас от средите на българските турци. Както и да демонстрира пред оределите редици на привържениците му международна известност и връзки.

Затова и чухме омръзналите ни хвалби, че именно той е провеждал нaй-дoбрaтa мигрaциoннa пoлитикa с Турция. Ердоган много хитро отговори на шербетените комплименти: „Взaимooтнoшeниятa c Бългaрия зa мигрaциoннaтa пoлитикa щe прoдължaт и зaнaпрeд. Нaшитe грaници щe бъдaт пaзeни, кaктo дoceгa бяхa пaзeни. Нa цeлия бългaрcки нaрoд пoжeлaвaм уcпeх нa тeзи прeдcтoящи избoри и вcички дa ca живи и здрaви“. Пожелава успех на българския народ, не на Борисов и ГЕРБ – истински шамар. Ердоган може да е диктатор, да нарушава основни човешки права, но като политик е степени над Борисов. Раболепното поведение на бившия български министър-председател по време на срещата е позорно. С мазните усмивки и кланяния той напомня пезевенк, който измолва милостиня от шефа…

Не мина и без гафове. „Рaдвaм ce, чe cтe в дoбрo здрaвe и кoндиция. Тoлкoвa ca дoбри взaимooтнoшeниятa мeжду Бългaрия и Турция, cпрaвихмe ce c мигрaциятa, бaлкaнcки пoтoк нaпрaвихмe“, заяви мазно Борисов. Да се радваш на „кондицията“ на Ердоган, означава, че си имал съмнения преди това в нея. А преименувайки Турски поток на „балкански“ със сигурност е подразнило домакина, който и без това изглеждаше доста отегчен на кадрите. Нямаше и помен от предишните „чувства“ на турския президент към Борисов. Неотдавна дeлeгaция нa ДПC, нaчeлo c лидeрa Муcтaфa Кaрaдaйъ, пoceти Eрдoгaн в Aнкaрa. Oт кaдритe cтaвa яcнo, чe Бoйкo Бoриcoв e приeт в рeзидeнциятa в Иcтaнбул. Тази разлика е съществена…

И накрая: Борисов да каже защо е молил за тази среща и защо турците не сложиха и българското знаме до турското. Излиза, че е било посещение по милост. Трябва наистина да е изгубил напълно чувство за реалност, за да се подложи на подобно унижение. Не знам кои са му пиари, но са големи хитреци: хем прибират солидни хонорари, хем го правят за посмешище.

Д-р Димитър Попкутуев


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 112 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗНАЧИ РАДЕВ

    25 143 Отговор
    ЩЕ ХОДИ ПРИ...ПУТИН

    Коментиран от #7, #10, #74

  • 2 Последния Софиянец

    149 12 Отговор
    Отиде да си нагледа имотите и парите в Турция,че Ердоган ще му ги вземе сега като е никой
  • 3 честен ционист

    124 12 Отговор
    Баце се замъкна при Падишаха, да моли за убежище. Скоро ще го видите на червеното килимче при Вова в Рубльовка.

    Коментиран от #46

  • 4 Sss

    183 13 Отговор
    Има ли още наивници които не виждат че ГЕРБ и ДПС са две страни на една и съща монета!!! Карадая и Борисов отидоха предизборно при шефа им Ердоган на крака, в отчаян опит отново да скрепят протурската скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС и Патриотарите!!! Излезте на 11 юли и масово гласуване против тези три формации!!! Масово против готвената коалиция Ердоган!!!

    Коментиран от #72

  • 5 Гешеффф радост

    122 7 Отговор
    Mолел го е за убежище за да не лежи в затвора в България
  • 6 ЗНАЧИ ЧЕ

    14 44 Отговор
    ТИ СИ МНООООГОПРОСТ
  • 7 Путин

    75 15 Отговор

    До коментар #1 от "ЗНАЧИ РАДЕВ":

    Браво Бойко,маладец Вече можеш да се пенсионираш в дачата край Москва.Построи ми Руски поток с три милиарда български пари.

    Коментиран от #79

  • 8 Hess

    143 6 Отговор
    Гнусно..колко трябва да си пропаднал и безочлив,да лижеш з***ка на някого с отчаяната надежда да останеш на власт,Борисов,като излагаш себе си,излагаш народа си...да не ви цитирам заглавията в немската преса,че ме е срам от факта,че полвината ми кръв е българска!СРАМ,махай се влечуго безгръбначно!!!

    Коментиран от #25

  • 9 Ко, нее

    98 5 Отговор
    То е ясно, че Боко е продажна тиква!
  • 10 Хаааа

    122 15 Отговор

    До коментар #1 от "ЗНАЧИ РАДЕВ":

    Значи все още има предатели, като теб, които предпочитат българският премиер на националния празник 3 март да посети поробителя Турция, а не освободителя Русия???? Жалко, че все още има такива родоотстъпници ! Протурски мекерета!

    Коментиран от #70

  • 11 АнТоНиМеН

    71 4 Отговор
    Мръсно мекере!
  • 12 Гъдю Гъдев

    8 17 Отговор
    Това май го четох вчера при Карбовски
  • 13 Българка

    110 7 Отговор
    Жалък страхлив, крадлив, лъжлив плъх. Той е срамно петно в историята ни. С тази измолена визита при падишаха, безгръбначното продажно влечуго позори всички българи.
    Хора, какво още трябва да стане, за да разберете, че ГЕРБ не е българска партия, а корпоративна разбойническа банда за лично облагодетелстване
  • 14 Факти

    50 12 Отговор
    Самият Ердо е на позорния стълб, ползва деца за войници. От един дол дренки са и двамата сатрапи

    Коментиран от #76

  • 15 Сиреч

    45 2 Отговор
    На Бойко с 200
  • 16 гост от село

    55 4 Отговор
    кой ги бръсне вече тия мафиоти... грейп и Мвро и нфсб и магарето и дпс са бити карти .... след години в учебниците по история ще има глава "Мутрите грабители-разрушиели на българия 2010-2020" там ще са описани всички мафиоти и всеки ученик ще трябва да ги храчи ,който ги храчи най много ще има 6

    Коментиран от #53

  • 17 АнТоНиМеН

    54 3 Отговор
    Удавилият се в невежество ББ, без усилия и умисъл обедини цял един народ......срещу себе си!
    Каква паталогия политическа, скоро и в Харвард ще го изучават, или ще влезе в новият английски речник -boykovism!

    Коментиран от #32

  • 18 waste

    58 2 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Борисов да каже защо е молил за тази среща и защо турците не сложиха и българското знаме до турското. Излиза, че е било посещение по милост."
    ===================================================

    Хахах... :-))
    Tой бат' Ердо остави фон ден лайHен да кличи права и я набута на някво канапенце встрани, дето e коскоджамите шеф, пък камо ли да му дреме за нашия г-н Никой..
  • 19 ЗНАЕЩ

    50 2 Отговор
    МЕСТНИЯТ ДЕРИБЕЙ ОТИШЪЛ ПРИ ПАДИШАХА!
  • 20 препис

    37 1 Отговор
    Бойко Борисов на свой ред горещо помолил турският президент Ердоган да го приеме за трийсетина минути. И В БЪЛГАРИЯ Е ГОРЕЩО,НО НЕ Е ЗА 30 МИНУТИ,А Е ЦЯЛ ДЕН. На всичкото отгоре е и скъпо. Тоци,парно,води,ядене,море,хотели,жени. Всичко!
  • 21 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    55 2 Отговор
    Колко тъп трябва да си за да отидеш като обикновен гражданин при Президент на друга държава?

    Коментиран от #48

  • 22 Мдааааа

    55 5 Отговор
    Не знам дали Бойко е щял да бъде аут на изборите. Обаче след това посещение при султана със сигурност ще е аут. И тия които са имали някакво колебание дали да гласуват за него или не, вече ще го отсвирят.
  • 23 Бамбука

    31 1 Отговор
    Абе ходил ама с какъв транспорт е отишъл ? С правителствения самолет ли, с джипката ли, с аудито ли, със автобус ли за да не прави впечатление ? Въпроси, въпроси...
  • 24 зеленчук

    19 4 Отговор
    Фон дер Лайен е жена. Султанът много-много не обръща в палата си внимание на жените. Има си харем,дето го обслужва-секретарки,камериерки,пиарки,счетоводителки,фризьорки,кабинетаджийки и други. Затова Урсулка седеше на дивана.

    Коментиран от #27

  • 25 Интересното е друго...?!

    43 2 Отговор

    До коментар #8 от "Hess":

    При тези метани на Борисов,в краката на Ердоганя,как гледат на това неговите фенове и поддръжници...?!За обикновените граждани говоря,не за закоравелите му лизачи...?!?!
  • 26 Гост

    7 26 Отговор
    За пореден път се доказва, че българина плюе в шепата от която е пил вода!!! Обаче, знае ли се, какво предстои?!

    Коментиран от #29

  • 27 А бе...?!

    12 3 Отговор

    До коментар #24 от "зеленчук":

    Тя има късмет,че не е по-засукана...!Иначеее... - щеше да има-,,Жална ти майка-Урсулена плачеше"...😁😁😁!
  • 28 Хаххаха

    41 1 Отговор
    Баце е толкова тъп, че сам си би шута.
  • 29 АнТоНиМеН

    25 2 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Аз "тоя" от как се появи на политическата сцена ми е съмнителен и в годините само се убеждавах в правдивостта на съмненията си. Мога да ти заявя най-категорично клети мой, че от "тоя" 2лв не са стигнали до моят джоб!
  • 30 Hess

    56 4 Отговор
    Аз ше ви кажа само част от немските заглавия:-"Борисов коленичи пре Ердоган в молба за гласове от Турция".."Борисов целуна ръката на диктатора".."Въпроса е,България суверенна държава ли е,или част от Турция"...и още мога да цитирам,а по новините, ARD го сравниха с коте галещо се в кракът на Ердоган...СРАМ СРАМ И ПАК СРАМ...
  • 31 Реалист

    31 1 Отговор
    С мазните усмивки и кланяния той напомня пезевенк, който измолва милостиня от шефа…:))
  • 32 mi6osp

    42 2 Отговор

    До коментар #17 от "АнТоНиМеН":

    От 9.9. 1944 г. насам не е имало събрана толкова омраза на българите към престъпни мафиоти - премиер и властници на страната. Но нямаме разрешение от великите сили за народен съд и отменихме смъртното наказание. Ще трябва да разчитаме на наказание при бай Ставри. Само че ще трябва да сменим и прокурора на мафията.
  • 33 арест за боко

    27 2 Отговор
    Отишъл е да проси политическо убежище в Турция.
  • 34 Приоритетно

    23 3 Отговор
    Разбира се че Борисов ще отиде в Турция за предизборната си кампания където има над 1 милион български избиратели ...!! А ако в РС Македония имаше и 300 хиляди български избиратели интересуващи се от България, щеше да посети и Зоран Заев...!!!
  • 35 мерзавец

    25 1 Отговор
    Буцката в тази поза изглежда със широко отворени задни части. Той може да си ги отваря , но в лично качество , а би му служило и за топлите му отношения с бай Ставри дето го очакват.
  • 36 Аноним

    4 32 Отговор
    Тов се пише тук във факти демег е фейк новина Борисов пак отново ще бие продажници
  • 37 ФАКТ

    29 1 Отговор
    Когато на Боко му се прииска мъжка либоф, отива в Турция при Ердоганя!
  • 38 Кмета

    26 1 Отговор
    В централната емисия новини по Нова тв снощи не го показаха нито веднъж този палячо. Палачинката се обърна и краят е много близо
  • 39 XYZ

    22 1 Отговор
    След изборите се очаква от САЩ да обявят още имена по закона "Магнитски"! Плъховете ще се разбягат и вече си търсят скривалища!
  • 40 Боко феса

    26 2 Отговор
    Стана ли ви сега кристално ясно, кои са партиите работещи в полза на Турция ???
  • 41 Наблюдател

    30 2 Отговор
    Бойко ходил да подмие турските си шефове! "😀 След като американските му шефове го отрязаха , няма кой да му помогне.
  • 42 оня

    21 3 Отговор
    Шуробаджанащината му е в кръвта. Пълен дебил. Излагация:))
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ген Столти

    26 1 Отговор
    Когато оплюваме Борисов, че се мазни на Ердоган не трябва да забравяме, че той е българин с много последователи.Спомнете си, че се мазнеше и на Тръмп, натискаше се с Мустафата, скимтеше около Путин.Сега разбирате ли защо не знаем къде са гробовете на националните ни герои.Това е то българин за съжаление.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Няма такова нещо, Мутрата беше там,

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    за да гарантира плавно то предаване на наркоканали, контрабандата и доставките на оръжие. Другото е Пунта Мара
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Хахаха

    2 19 Отговор

    До коментар #21 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Обикновен, обикновен, ама го приема. ТЪПИ сте вие.

    Коментиран от #49

  • 49 Другия с коня

    1 22 Отговор

    До коментар #48 от "Хахаха":

    Завърши връзката на Турски поток с Унгария изцяло заслуга на Бойко Борисов и България....Комунистите от БСП се побъркаха,че няма далавера за тях,а Баце успя да го реализира даже измъквайки се от Санкциите на Америка като го Прекръсти на Балкански поток.....Метани му прави Ердоган на Бойко Борисов!!!!
  • 50 Пенев

    3 10 Отговор
    От кога турските служби се споделят докладите си със собственика на фрог нюз Оги Стефанов (агент Академик на ДС)?
  • 51 Белгиеца

    24 0 Отговор
    Сега пия кафе в центъра на Варна и какво късметче само ми се падна с кафето: "Ако един смешник забавлява народа-това е комедия. Ако същия този смешник води народа-това е трагедия!" Какво да кажа...
  • 52 ШЕБЕК

    13 0 Отговор
    По външен вид и по дух. Жалка картинка
  • 53 Иван

    14 1 Отговор

    До коментар #16 от "гост от село":

    Забравяш и най големия крадец и унищожител-Иван Костов!
  • 54 Санчо

    16 0 Отговор
    Боко разбра, че българите няма да гласуват за него, та сега освен ромския си купен електорат, се мъчи да прибави някой глас от турците, за които шумно се хвалеше, че е спирал от гласуване до сега, като им е ограничавал секциите... Отчаян ход на отчайващо неадекватен тулуп!
  • 55 аз съм Веска

    3 5 Отговор
    НЕ ТЪЛКУВАЙТЕ ТОЛКОВА БЪРЗО .
    БИБИ МОЖЕ ДА Е ОТИШЪЛ ДА ДОЗИРА КОЛИЧЕСТВОТО МИГРАНТИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ В СЛУЧАЙ , ЧЕ НЕ УПРАВЛЯВА .
    ДОГАН ТОВА И ЧАКА - СТАРИТЕ УГОВОРКИ С ПО- ЛЕСНИ ПРАВИЛА ЗА НЕГО .
    Е ЩЕ ГИ ПУСКА , КАКТО МУ КАЖЕ Б.Б.
    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , ЧЕ ЛИПСАТА НА РЕКИ ОТ МИГРАНТИ Е НОУ ХАУ НА БОРИСОВ .НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДРУГ ДА ГО ПОЛЗВА .
  • 56 Иван

    6 4 Отговор
    Колко прости са тези шопи. Навремето и Тодор Живков беше същото същество като Бойко. Имам чувството, че един х.. ги е правил. Македонци, шопи и от северозапада не трябва да ръководят държавата.
  • 57 Мимч

    10 0 Отговор
    Наистина голяма излагация на бай Бойко,да ходи. да се подмазва,моли и кланя за милостиня..До там ли я докара бе чоджум.Ами спри се вече и си гледай старините.Бита карта сте вече,непродължавай да се излагаш,щото ще загубите и това което сте....
  • 58 Да,бе

    8 0 Отговор
    Когато си тъп и милиардите не помагат.
  • 59 Предател

    10 0 Отговор
    С тези си слова: "Радвам се, че сте в добро здраве и кондиция. Толкова са добри взаимоотношенията между България и Турция, справихме се с миграцията, балкански поток направихме“
    на Борисов
    е доказателство за предателството му към българия и хората! Защото отклонение за северозапада - има ли? И не го ли строиха едни фирми от раша и белораша? И какво излезе 3 млрд. лева народна пара подарена някому, и документи - йок. Предател и первезник - това е плазмодии Борисов.
  • 60 Шайба

    11 0 Отговор
    Когато Тодор Живков е казал,че трябва да се слушат големите началници,но не е съобразил,че послушковците му ще го разберат буквално,ето ви сега резултата.
  • 61 ЙЙЙ

    1 11 Отговор
    Не съм съгласен. На снимката ясно личи, че масонският ранг на ББ е по-голям от този на Ердоган. Глейте си работата, след 11 пак ще си говорим

    Коментиран от #63

  • 62 Механик

    8 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: САЩ са приключили „проекта Борисов“ и го пращат в пенсия.
    Ето това е проблемът на България- от друго място и проектират управлението.
    п.п.
    Надвам се, не мислите, че САЩ нямат нов проект!
  • 63 Шайба

    3 2 Отговор

    До коментар #61 от "ЙЙЙ":

    Няма шанс това да е така,от 23-ти ранг нагоре се кълнеш в Корана,християни не се допускат на високи постове в ложите,освен ако не са се отрекли от Христа,което разбира се вече не ги прави християни и затова не могат да правят демонстрации в християнски храмове,както прави наш Бойко.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 yordan

    5 0 Отговор
    ШУМКАРИНА СЕ ПОКАЗА.ЙОЦА И ТАМ ЩЕ ТЕ НАМЕРИ.ТИ КОЛКО НАРОД СЪСИПА БОКЛУКО СМЕТКАТА ЩЕ ПЛАЩАШ СЕГА
  • 66 КОЙ

    12 0 Отговор
    Пак сме под турско робство, колко много предатели има в тая държава.

    Коментиран от #71

  • 67 Киро Питоня

    2 0 Отговор
    А стига па вие бе. Ми ходил е човека чаламба да му правят. Кво толкова е станало?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 2 Отговор
    Снимали две мумии, които не се сещат, че им е време да слизат от власта. В нормалните държави изкарваш два-три мандада на власт, даваш всичко от себе си, за благото на хората. Направил си всичко, което ти е по-силите и се оттегляш. Защото нищо повече от това Бойко Борисов, което е направил за 12 години няма да ни даде. Просто идеите и възможностите му са изчерани. Време е да се пенсионира и бегом в БарЦелона при другата Мата Хари.
  • 70 Не си прав

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хаааа":

    На 3 март е посетил победителят, а не по единият. Я виж какво подписва Русия на 3 март в Брест Литовск.
  • 71 Че ти никога не си бил свободен

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "КОЙ":

    Само господарите ти се сменяме 🤣🤣
  • 72 Прав си, но БСП и сателитните партийки

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Sss":

    И те са вътре. А за новите такива ще видим. Според мен с толкова много пари ще е трудно да се изкорени всичко, освен ако ние не променим чипа си
  • 73 грух

    3 1 Отговор
    фрогнюсачийчетата са платени прозападни помияри и предатели.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Боко свърши

    2 0 Отговор
    Оста Германия-Турция-Пакистан-Китай не може да функционира без България. Американците знаят това и тази ос ще бъде пресечена в България.
  • 76 Истината

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Факти":

    А Байдън не използва кюрдските деца в терористичните организации ПЙД(сирийското крило) и ПКК ?
  • 77 локомотива

    0 0 Отговор
    Абе прави ли ви впечатление че на снимката нашто прасе като че ли се напъва като за голяма нужда.Може пък да го е стегнал сюргюня.
  • 78 Арнолд

    0 0 Отговор
    Какво може да се очаква от него ? Поредният гаф на човек с болни амбиции, без покритие от знания, интелект и т.н. и т.н. Това е !
  • 79 РБ2021

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Путин":

    Рано е за пенсия! Все още не са осъществени АЕЦ „Белене" и нефтопровода „Бургас-Александрополис“.
  • 80 гост

    1 0 Отговор
    излиза че МОМАТА Е ДУПЕНА
Новини по държави: