Last news in Fakti

10 Юли, 2021 14:20 2 173 3

Машинно гласуване само в Атина

  • избори-
  • гърция-
  • сънародници

В Гърция ще бъдат разкрити 32 секции

Машинно гласуване само в Атина - 1
Снимка: БГНЕС

С 12 секции повече ще бъдат разкрити на сегашните избори за български парламент в Гърция. Общо сънародниците ни в южната съседка ще могат да упражнят конституционното си право в 32 секции. Единствено в Атина ще има машинно гласуване. Активността на гласуването се определя от броя на туристите, които ще отидат до секциите. Най-много секции има в северната част на страната, където към момента има много български туристи. На Халкиди това са Неа Муданя и Никити. Също така може да се гласува в Кавала, Ставрос, Комотини и Александруполис. Тези секции се намират в близост до границата с България и са удобни за всички влизащи или заминаващи от Гърция.

Отново най-активни са българите на остров Крит, където са открити 6 секции. Седем секции има на други гръцки острови. С най-много български туристи е остров Тасос. Има възможност да се гласува също на Родос, Корфу, Кос, Левкада, Лимнос и Миконос.

Гръцките власти припомнят, че задължително се носят маски и се спазва дистанция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехо,Последния

    3 0 Отговор
    Утре сме на фронта.След боя ти идваме у ресторанта,можеш да почерпиш!
  • 2 Герб е като муха

    9 0 Отговор
    Докато не я размажеш с мухобойката или сгънат вестник,няма да те остави на мира!Утре ще трепем мухата!
  • 3 Перо

    7 0 Отговор
    Българите в чужбина са видели 2 и 200. Интелигентни са и абсолютно независими от СИКаджията,а това е страшно за него! Остава неговите държавни корумпета-членове на комисии и изпращащи резултатите,не по куриер,да бъдат контролирани. Иначе държавните,мутренски калинки от посолствата ще манипулират резултатите! Не разбирам защо мутренския “професор” и шеф на Информационно обслужване не е сменен,той може да е главен манипулатор!
Новини по държави: