Last news in Fakti

13 Юли, 2021 08:30 6 424 77

Euractiv: Трифонов може да разчита на БСП и етническата партия ДПС

  • слави трифонов-
  • избори-
  • бойко борисов-
  • има такъв народ-
  • дпс-
  • бсп-
  • подкрепа

"Протестните" партии нямат достатъчно депутати, за да управляват

Euractiv: Трифонов може да разчита на БСП и етническата партия ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ” ще има само около 60 депутати в 240-членния парламент. На теория Трифонов би могъл да разчита на подкрепата на останалите „протестни“ партии, но дори и така, това няма да е достатъчно за мнозинство. Трифонов може също да разчита и на подкрепата на Българската социалистическа партия (БСП) и на предимно етническото турско Движение за права и свободи (ДПС). Бившият премиер цар Симеон Сакскобургготски беше в коалиция и с двете партии по време на мандата си като министър-председател през 2005-2009 г.

Така Euractiv.com коментира желанието на „Има такъв народ” да поеме самостоятелно отговорността за управлението на страната. „Има такъв народ” няма да прави коалиция с нито една партия, а ще поеме самостоятелна отговорност за съставяне на правителство", заяви Слави Трифонов. Той допълни, че няма правителство на малцинството или на мнозинството, защото по думите му „всички правителства са на България”. Трифонов каза, че няма да се коалира с ГЕРБ, БСП и ДПС, но според Euractiv.com той би могъл да разчита именно на подкрепата на последните две партии, защото „други опити за съставяне на правителство изглеждат обречени".

Колко дълго би оцеляло правителството на малцинството, както предлага Трифонов, е предмет на спекулации. Страната се нуждае от конституционна стабилност поне до президентските избори, очаквани през ноември, коментира още агенцията. Тя припомня още, че предложението на Слави Трифонов за премиер - Николай Василев, е бил министър именно при управлението на Сакскобургготски, когато царят получи подкрепата на БСП и ДПС. Трифонов изненадващо обяви вчера, че няма да влиза в коалиции и вместо това представи списъка си с министри за правителство на малцинството.

Politico.eu пък пише, че ЕС до голяма степен да си е затварял очите за корупционните скандали в България при управлението на Бойко Борисов, които често са обвързани с европейски фондове, които се оказват в ръцете на българската мафия и олигархия, както и за въпроси, свързани с върховенството на закона. ЕС си затваря очите и за медийната свобода. Изданието коментира, че политически България се намира в задънена улица и това вероятно ще продължи, защото няма ясно изразен победител. Politico.eu цитира Ружа Смилова, доктор по политология и главен асистент в СУ "Св. Климент Охридски", която казва: „Дори Трифонов да успее да сформира правителство, неговият живот може би ще е доста кратък. Можем да се окажем в ситуация, в която просто сме заменили един популист с друг”.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЛУПОСТИ

    66 8 Отговор
    Която партия го подкрепи - ще отиде директно на бунището!
  • 2 1618

    31 59 Отговор
    Пaртиятa нa Cлaви Трифoнoн уcпя дa ce прeбoри c диктaтoрcкaтa, крaдливa и кoрумпирaнa пaртия ГEРБ зaeднo cъc нeйния вoжд!Чecт,дocтoйнcтвo и мoрaлeн дълг прoяви Cлaви Трифoнoв кaтo oбяви,чe пoeмa цялaтa пoлитичecкa oтгoвoрнocт зa упрaвлeниe бeз кoaлиция и дoгoвoрки!Тoвa бeшe нoвa инoвaтивнa идeя, кoятo нe мoжa дa ce приeмe oт Бoриcoв,кoйтo рeaгирa мнoгo злoбнo и диктaтoрcки типичнo в нeгoв cтил! Ceгa щe видим- кoйтo нe глacувa кaбинeтa нa Cлaви Трифoнoв,знaчи иcкa дa прaви кoaлиция c ГEРБ!Много остро реагира и Хаджигенов,типично в негов стил- най-напред говори,а после мисли! Тези прибързани негови изказвания могат да навредят на партията му!Същото се отнася и за Дончева!Вместо да дадат шанс,време на Слави Трифонов да управлява и да приемат новата иновативна идея за управление без коалиции и договорки те прибързано го нападат!Трябва да се даде 100 дни време за управление!

    Коментиран от #13, #51, #76

  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    55 2 Отговор
    Всъщност може да разчита на подкрепата на едно посолство!

    Коментиран от #15

  • 4 Пешо калибрата

    65 7 Отговор
    Ами че то с премиер Никито Василев от НДСВ... ЧЕСТИТА НОВА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ!

    Коментиран от #33

  • 5 Топлата вода

    54 7 Отговор
    А Добро утро Европа, чак сега ли разбрахте, че може да разчита на етническата партия ДПС, нали собственика и му е спонсор, то оставаше и да не може да разчита на Доган, тогава щеше да е по интересно
  • 6 1618

    24 17 Отговор
    Кaчecтвeни,кaдърни и cпocoбни хoрa ca дoбрe дoшли във вcякa пaртия нeзaвиcимo кoя e тя!Нaчинa нa рaбoтa,тeхния ум,интeлeкт,мoрaл,cъвecт и чecтнocт - тoвa ca вoдeщитe критeрии,a нe кoй в кoя пaртия e рaбoтил!Бoриcoв кaтo ce oбгрaди c нeкaчecтвeни,нeкaдърни бeз мoрaл и cъвecт миниcтри,чиятo цeл бeшe личнo зaбoгaтявaнe чрeз влacт дo къдe дoвeдe Бългaрия? Ширeщa кoрупция във вcички ceктoри,пoвceмecтни крaжби,пълeн бaтaк кaтo пocлeдицa oт нeкaдърнoтo упрaвлeниe във вcички ceктoри и вeдoмcтвa!

    Коментиран от #10

  • 7 ААА НЕ

    23 6 Отговор
    ДПС СА НА БОЙКО , БЕЗ ЧАДЪР ОТ ГЕРБ И ГЕШЕВ ДОГАН НЯМАШЕ ДА Е ВЪЗМОЖНО ДА АНЕКСИРА РОСЕНЕЦ !
  • 8 БАЦЕ И СЛАВИТУ...ВЕЛИКАНИ И...ПОБЕДИТЕЛИ

    11 16 Отговор
    ЗАЕДНО ВИ СМАЧКАХА....ЗАЕДНО СЕГА ЩЕ СА ОТНОВО НА КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТА...БАЦКАТА И СЛАВЧО...МАЧКАТ ЯКО...ТРЕСНАХА ВИ НА ИЗБОРИТЕ КОАЛИЦИОННО....БСП ИЗБОРЕН РАЗГРОМ. .РИСТЬО И МАЯ...И ХАДЖИГЕНЧО...ГЛЕДАТ В ЗАХЛАС...СЛАВЧО И БАЦКАТА...ОТНОВО НА ВЛАСТ....ДИДО ЛИКУВА ....ААМЕЕТ ТАНЦУВА...

    Коментиран от #12

  • 9 хаберих

    18 3 Отговор
    Фики отишъл на латино парти. Хората танцуват, той се оглежда... Запознали го с диджея и той почнал да разпитва:
    - Това сега какво е?
    - Румба! - отговорил диджеят.
    - А това сега? - попитал на следващата песен.
    - Меренге. И чуй следващото. Ще ти хареса! - казал диджеят.
    - Какво е то?
    - Ча ча ча.
    - E, к’во ми заекваш? Крайно време беше да пуснеш чалга...
  • 10 БАЙ Х@Й ‼️

    30 3 Отговор

    До коментар #6 от "1618":

    Качествени викаш- проваления НИКИ или секретарката сложена за министър , или някой друг ????
  • 11 облак

    11 12 Отговор
    Дпс е (руска)етническа партия.Там ръководи императора ,както и в бсп.
  • 12 др Гълъбова

    10 3 Отговор

    До коментар #8 от "БАЦЕ И СЛАВИТУ...ВЕЛИКАНИ И...ПОБЕДИТЕЛИ":

    Ти си потенциален мой клиент :)

    Коментиран от #19

  • 13 хаха

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Егати слабия трол, ква е тази копипаста.

    Коментиран от #39

  • 14 БСП НЕ ПОДКРЕПИ ЛИ ТРИФОНОВ

    6 10 Отговор
    ОСТАВАТ ДЪЛБОКА ОПОЗИЦИЯ ПОНЕ ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ....ТАМ ИМ Е МЯСТОТО

    Коментиран от #18

  • 15 Kcaniba

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    То с помоща на това посолство и станаха работите.
    Станахме Банания 2, катотпрт онези, ч актьорчето Зе.
    Честито, народе възродени!!
  • 16 Истината

    9 10 Отговор
    Вътрешно инфо

    Истината е следната. Всичките неща, които се тиражират от разни специалисти последните 2 дни са небивалици.
    Имам предвид Доган, Пеевски и останалите работи за задкулисието.
    Първо и преди всичко, мислите ли, че ИТН ще покани Кирил Петков и Асен Василев въобще на разговори, ако Пеевски беше зад Слави ? Това е Невъзможно ! Омразата между тях е огромна, сами може да видите в Пеевските медии какви неща се изписаха за тях двамата последните месеци. И двамата му секнаха кранчето от поръчки и му разгониха хората в тези два сектора. Питайте по-запознати какъв страх цари сред хората му от наказателно преследване заради всичките кражби.
    Другара опорка - Доган
    Доган е най-хитрият политик от 30 години насам в БГ, това е реалността. Затова е и единствения самосъхранил се, определящ дневния ред в страната. От вътрешна информация се знае, че близките му хора правят контакти с ИТН с цел спасяване на задниците и намърдване при новите силни на деня. Мислите ли, че ако Доган и Слави бяха “биз бизе” някой от неговите щеше да търси контакт с ИТН ?
    И последно: Цялата политика на ИТН до този момент е като театър, всеки ход е предпоследен и никога не е такова каквото изглежда. Не смятам, че Слави е прост колкото Борисов, за да се “самоубие” по този нелеп начин с Николай Василев.

    Коментиран от #48

  • 17 big

    18 4 Отговор
    Грешка, той ще бъде подкрепен от ГЕРБ, за да се избегне нов служебен кабинет на Радев. После, всичко ще бъде търговия и най-вероятно ИТН ще бъдат бламирани, особено, ако Радев не спечели втори мандат!
  • 18 ГЕРБ

    0 6 Отговор

    До коментар #14 от "БСП НЕ ПОДКРЕПИ ЛИ ТРИФОНОВ":

    Ами те те като герб комунистическа опозиция ...

    Коментиран от #25

  • 19 НАРОДА ИЗБРА КОЙ ДА ГО УПРАВЛЯВА

    10 5 Отговор

    До коментар #12 от "др Гълъбова":

    БАЦЕТО И СЛАВИ....ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ СА ПЪЛНЕЖ В ПАРЛАМЕНТА...А БСП ПАК Я РАЗГРОМИХА ИЗБОРНО...НИНОВА ДА ПИШЕ ОСТАВКА И ДА НЕ СЕ ОСЛУШВА

    Коментиран от #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кака Кори рече

    14 2 Отговор
    Без нас Дългото ще се скъси.Е,не е ли така?
  • 22 ТОЯ ДЪЛГУЧ

    21 2 Отговор
    НАРОЧНО ШИКАЛКАВИ. МОЖЕ ДА Е СМЕШНО И ТЪПО, НО ТОЙ И БИБИ
    СА СЕ НА ГОВОРИЛИ. СЛАФЧО ЩЕ
    РЕАНИМИРА БИБИТКО. ТО И ТОВА МУ Е ЦЕЛТА. НИЩО СВЯСТНО НЕ КАЗА И НЕ НАПРАВИ ДО СЕГА.
    ИЗЛЪГА ХОРАТА.
  • 23 Ако си "полицай" Данчо

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Данчо Полицая":

    отде толко акъл бе,пич?!
  • 24 С ТЕЗИ СИ

    14 3 Отговор

    До коментар #19 от "НАРОДА ИЗБРА КОЙ ДА ГО УПРАВЛЯВА":

    ДЕЙСТВИЯ И СЛАФЧО И БИБИТКО
    СА У КАНАЛА ДО МЕСЕЦ ДВА. КАЗАХ.

    Коментиран от #31

  • 25 ТОВА РЕШАВА ИЗБИРАТЕЛЯТ

    7 4 Отговор

    До коментар #18 от "ГЕРБ":

    А ТОЙ РЕШИ........БАЦО И СЛАВИ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ....ИЗДЪНАТ ЛИ СЕ, ЕДИНИЯТ ОТИВА В ОПОЗИЦИЯ.....А БСП КОМУНДЕТАТА ПАК ГИ ПРАТИХА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО....НИНОВА ДА ПИШЕ ОСТАВКА....
  • 26 НАРОДА СИ КАЗА ДУМАТА..БАЦЕ И СЛАВЧО...

    8 3 Отговор
    НАРОДА ИЗБРА....ДВАМАТА СТАРИ ДРУГАРИ И ПРИЯТЕЛИ....БАЦЕ И СЛАВЧО...ИСТИНСКИ ВОДАЧИ И ДЪРЖАВНИЦИ...ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ ....ЗАТОВА ОТНОВО ТЕ ЩЕ СА НА КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТА...ОЩЕ 4 ГОДИНИ....
  • 27 ИВАН

    9 2 Отговор
    Подменят се едни го.на с други ... света се нуждае от тотална революция, човечеството за да оцелее е нужна промяна, и за България важи това
  • 28 Гласуваш за Славуца

    23 1 Отговор
    Получаваш Доган с кожения боздуган в Росенец. И дългия сега като не влиза в правителството, кукловод ли ще го раздава? Защо му трябва въобще да се занимава с политика като не е здравословно добре. Или изпълнява поръчка. Ще видим.
  • 29 факт

    19 0 Отговор
    България навлиза в перманентна политическа криза и политическа невъзможност да се самоуправлявя.
    Умниге ще емигрират глупавите ще се избият

    Коментиран от #35

  • 30 ХА ХА ХА

    8 5 Отговор
    ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НОВАТА ЛЮБОВНА ТРОЙКА ....ИТН + ДПС + БСП .....!!!! ХА ХА ХА ТЕ МНООООГО СА ОБИЧАХА И НАЙ НАКРАЯ СА ВЗЕХА ,ОБАЧЕ КОЙ НА КОЙ ПРИСТАНА , ША РАЗБЕРЕТЕ ПО КЪСНО !!!!
  • 31 КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБ

    7 6 Отговор

    До коментар #24 от "С ТЕЗИ СИ":

    НАПРАВЯТ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВО БАЦЕТО И СЛАВИ....БСП КОМУНЯГИТЕ ...ИЗТИЧАТ В КАНАЛА
  • 32 измамени мишоци

    5 10 Отговор
    Явно пак всичко е натъкмено от масква.
  • 33 1618

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо калибрата":

    Много ограничено мислене на примат! Един добър, качествен експерт може да работи във всяко правителство дори и служебно! Водещите критерии са ум, интелект, опит съвест и морал, а не при коя партия е работил!Тук се залага на експерти , а не на политическа принадлежност!Не като Борисов, Сачева,Пеевски, Цветанов и цялото му обкръжение, които под флага на политическа партия ГЕРБ с благословията на Борисов влязоха във властта с едничката цел лично облагодетелстване! Да не говорим, че цялото обкръжение на Борисов бяха некадърници ,но с огромно желание за кражби и облагодетелстване по всякакъв начин!
  • 34 БАЦЕ И СЛАВЧО РЕШИ НАРОДА....

    7 3 Отговор
    ЩЕ УПРАВЛЯВАТ КОАЛИЦИОННО....НИКИ ВАСИЛЕВ Е ТЕХНИЯ ИЗБРАННИК...ИЗДЪНЯТ ЛИ СЕ ОТИВА В ОПОЗИЦИЯ....СЛАВЧО С ЧИЙТО МАНДАТ...ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО С БАЦЕ...ПОСЛЕ БАЦЕ ЩЕ УПРАВЛЯЕА ПАК ЯВНО...С НЕГОВИЯ МАНДАТ...ЧЕСТИТО ДРУГАРИ....

    Коментиран от #37

  • 35 Кризата е от 30 год

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "факт":

    Само че подменяха резултатите от гласуването.
  • 36 Магаданс

    5 4 Отговор
    България ще играе като мецана на панаир в 7/8 такт. Дано не е за дълго , хубавото единствено е , че Мутрьо го няма вече.
  • 37 ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ

    5 2 Отговор

    До коментар #34 от "БАЦЕ И СЛАВЧО РЕШИ НАРОДА....":

    ИЗБИРАТЕЛЯ ТАКА Е РЕШИЛ....ДРУГИТЕ ДА ГО........
  • 38 А питам

    10 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: и на предимно етническото турско Движение за права и свободи (ДПС).
    ?!?!?!?!??
    Тия нали не бяха, нито турска, нито етническа?!?
    Какво правят в българския парламент??
  • 39 1618

    3 8 Отговор

    До коментар #13 от "хаха":

    Коя част от "Борисов пада от власт и приключва с кражбите ,рекетите" не ви е ясна! Колкото и да злобеете , да плачете, да се тръшкате и да говорите Борисов и компроментиран политик! Протестиращите партии печелят и те ще управляват независимо дали това ви харесва или не! Също като Борисов губите представа за реалност и затова не можете да приемете истината! А, тя е, че Борисов пада от власт завинаги!

    Коментиран от #44

  • 40 Стойко

    3 10 Отговор
    Истината е че Слави ще бъде подкрепен от ДБ и ИСМВ и част от БСП. А тиквун и доган в трета глуха. Смешкотo тук реве с крокодилски сълзи, искаму се тиквун да го вземе Трифонов но никога няма да стане

    Коментиран от #46, #47, #49

  • 41 мислещ

    4 0 Отговор
    Абе той вероятно и на тиквата може да разчита, че за него служебното правителство е най-лошият вариант. Изобщо, цялото правителство си умира от кеф на такъв вариант с ново послушно правителство. Всички срещу народа, включително самият народ срещу себе си.
  • 42 волен сидеров

    4 0 Отговор
    ДЖАМБАЗ ОПАСЕН СИ -ЛАПАТЕ ЯКО ПАЧКИ ДА ПЛЮЕТЕ ПОСЛЕ
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 guest

    6 0 Отговор
    интересна статия с О.Октай от 20219/ за съжаление факти не позволява да сложа линк към статията, но може да я намерите с гугъл/:


    Според моите анализи, задкулисието ще измисли нов проект и нов месия, както винаги са го правили.

    - От къде ще дойде новият месия? Слави Трифонов ли ще е новият фаворит?

    - Новият човек сигурно ще дойде от САЩ. Преди години никой не беше чувал за Кристалина Георгиева, например. Никой не познаваше и Милен Велчев също. Характеристиката на Слави Трифонов няма нищо общо с тази на избрания шоумен в Украйна. Новият политически проект, който ще бъде предложен, ще е подкрепен от Румен Радев, от Мая Манолова или от Слави Трифонов. Неслучайно се лансират тези хора по този начин в публичното пространство.
  • 46 СЛАВИ НЕ ВЗИМА ДЕПУТАТИ

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "Стойко":

    ОТ ДРУГИ ПАРТИИ...ВСЯКА ПАРТИЯ САМА РЕШАВА ДАЛИ ДА ГО ПОДКРЕПИ ИЛИ НЕ....АКО БАЦЕТО РЕШИ ДА ГО ПОДКРЕПИ, ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ОТИВАТ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР.....И НАЙ ВЕЧЕ....БСП
  • 47 guest

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "Стойко":

    Няма да бъде подкрепен от тях. Слави е проект на статуквото, а ДБ и ИМВ се борят срещу него. Къде е логиката?
  • 48 Много далеч

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    си от истината, но имаш право да си вЕрваш.

    Коментиран от #50

  • 49 ВАЖНО Е ЧЕ БСП НЕМА ДА УПРАВЛЯВА

    3 5 Отговор

    До коментар #40 от "Стойко":

    С ТИЯ МИЗЕРНИ 39 ДЕПУТАТА, СТАВА САМО ЗА...ПЪЛНЕЖ
  • 50 И ти и ти

    3 1 Отговор

    До коментар #48 от "Много далеч":

    Много си далеч от нещата, ама не е лошо да си мислиш, че знаеш

    Коментиран от #53

  • 51 АУУУУУ

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Най-важното е че ще имаме астронавт в НАСА...... И нашия астронавт ще кл..ца една морна Македонска астронавка онлайн .... ХА ХА ХА
  • 52 Мухаа,хаа!

    9 3 Отговор
    Много яко правителство.Инч Хай- шеф! По старите помнят ,как ни " оправиха " с миленчо,шулевица, долорес- монтанска.Сега и министър на туризма ще си имате- човек от частния бранш в тази сфера.И адвокат с кантора в правосъдието.И икономистка- бачкала до вчера във инвестиционна компания на Инч Хай- тоест: негова креатура.И Енергетик ще имате.До вчера защитавал интереса на хамеричките Марици.И култур трегерКа ще имате..С гениалната ..абе нещо беше за Ва,гг,ината.Ще ви оправят ,ама много яко.И римска министърКа ще имат вече братята.Та да гласуват под строй за Учиндолската партия- има,няма 250 х гласа.И магистралки на Концесия ще раздават- До морето около 70 кинта.Е,ще махне винетката,за да ви е" удобно". От София до Пловдив,поне десетачка в една посока.Та ако сега не успее,през есента му подсигурете поне 182 депутати.Да има власт като Нерон!
  • 53 Нали знаеш

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "И ти и ти":

    кое показва най-добре кой е прав?

    Коментиран от #61

  • 54 www

    6 0 Отговор
    Сериозните политици не трябва да подкрепят недоразуменията. Така ще лъснат всичките договорки между изборите.
  • 55 Здравейте Тикви гербави а и други !

    4 5 Отговор
    Боли ли,боли,че Слави Ви би! Хайде сега млък и
    В ъгъла на стаята с вдигнати ръце и свалени гащи! Бай Ставри ще ви дращи ! Ха ха ха ха !!!

    Коментиран от #60, #77

  • 56 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    2 3 Отговор
    Реват мучат квичат гербави 🐞-ки !
    Умирам си от кеф ! Мяу мяу мяу !
  • 57 Не знам друго

    5 2 Отговор
    Но ако БСП го подкрепят,ще заминат завинаги от политическата сцена.Ще ги упрекват и свои и чужди.Мантрата- да съставим кабинет заради бюджет,разни програми за устойчивост,подсказват само едно: Всеки подкрепил ИТН го прави за да оцелее в парламента.И като се започне една безкрйна сага от питания, речи,парламентарен контрол.И времето си тече- заплатки също.Участие в комисии - също.А там ще се преразпределят милиарди от ЕС.Е,като бъркаш в кацата с мед,кво може да стане? Ти на мен с черпака,аз на теб- с кофата! А 5 милиона чифтокопитни,ще очакват още четири години .идването на Годо! Или по нашенски- да паднат на коча топките!
  • 58 Пръв астронавт ще е БИБИТКО !

    3 1 Отговор
    Малко е дебел и ще трябва да свали килца!
    Но ще му дадем памперси с крилца !
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 БАЦЕ И СЛАВЧУ...ИСТИНСКИ ВАШИ ЛИДЕРИ...

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "Здравейте Тикви гербави а и други !":

    СЛАВЧУ И БАЦЕ...ВИ ПРЕБИХА ДО ОТКАТ...ВАС КОМУНЯГИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ...НИКИ ВАСИЛЕВ ОТ НДСВ ПРЕМИЕР....КОЙТО ВИНАГИ ПОДКРЕПЯШЕ ПУБЛИЧНО ...ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА НА БАЦКАТА...КОЙТО МУ СЕ ВЪЗХИЩАВА...НЯМА В ПРОГРАМАТА НА СЛАВЧУ РАЗСЛЕДВАНЕ НА БАЦЕ...НЯМА СМЯНА НА ВАНЬО ГЕШЕВ...КАКТО ИСКАХА ДРУГИТЕ...ЧЕСТИТО ВИ ДРУГАРЕ...

    Коментиран от #63

  • 61 Кое

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Нали знаеш":

    Кое ?

    Коментиран от #64

  • 62 Член на ГЕРБ "Оборище" София

    5 0 Отговор
    Искам оставката на Бойко Борисов! Заради него
    загубихме над 1 милион избиратели ! Трябва да
    поеме отговорност за управлението ! Оставка !
  • 63 Тези индивиди

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "БАЦЕ И СЛАВЧУ...ИСТИНСКИ ВАШИ ЛИДЕРИ...":

    убиват държавата и хората, на политиците им е през Кобурготския ....
  • 64 Едно нещо

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Кое":

    , дето измерителя му тик-така .....
  • 65 ГЕ Р Б (жени)

    5 2 Отговор
    Подкрепям изцяло колегата от Оборище София.
    Оставка на Бойко Борисов, заради загубата на
    изборите. ТРЯБВА отговорно поведение от нашият лидер. Станахме за смях пред всички.
    Оставка другарю Борисов! Цвета Караянчева.
  • 66 Не може при загуба на над 1 милион

    4 1 Отговор
    Избиратели,ти да останеш лидер на ГЕРБ ?!
    Цветан Цветанов.
  • 67 Jonansson

    4 2 Отговор
    Добре.. нека учиндолкия бил.лук състави правителство, за няколко месеца ще се усерът и после пак избори и ГЕРБ ще ги смачка.
  • 68 ГЕРБ 4-ти километър

    5 2 Отговор
    И ние искаме оставката на другаря Бойко Борисов. Не може след загубата повече да бъде
    Наш водач. Предлагаме за нов лидер другарката
    Цвета Караянчева. Тя е мъжко момиче.

    Коментиран от #70

  • 69 честито

    2 1 Отговор
    Няма нужда евроактив да прави прогнози, то е ясно и за децата вече, че Славка е човек на задкулисието в лицето на Мултигруп!
    Зад него стоят Доган, Пеевски, Р. Радев, Р.Овч и други герои на 90-те.
    Всички помним никито кой е и къде, какви постове заемаше, помним и Тройната коалиция: НДСВ-БСП-ДПС.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Фффффф

    1 1 Отговор
    Вижте народното представителство и от там съдете що за народ населява територията...
  • 72 Цар Симеон

    3 0 Отговор
    Най-хубавата новина е, че Царят ще може да си върне всички имоти, незаконно отнети от хунтата на Герб.
    Царят притежава цяла България, но е скромен и ще си върне само половината.
    Да живее Царя и Слави Трифонов, неговата опора и подкрепа.
  • 73 ГЕРБ Germany

    3 1 Отговор
    А в чужбина катастрофа !
    Слави ни би, като куцо пиле 🍅 !
  • 74 Хумор, сатира,забава !

    3 2 Отговор
    Сега Трифонов ще управлява !
    А пък БИБИТКО забавлява !
    При бай Ставри или тъдява !
  • 75 етническата партия

    1 0 Отговор
    ДПС със 50% българи членове и много гласуващи за нея
  • 76 РОКЕН РОЛ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    ЗАДКОЛИСИЕТО ЗАМЕНЯ ЧОВЕКА ИЗЧЕРПВАНЕ И ЗАПОЧВАНЕ НА НОВА ИГРА ЕЛЕМЕНТАРНО 2 КА ПО ЛОГИКА ИГРАТА Е СЕ СЪЩТАТА ! С НОВ КУКЛОВОД КУ КУ СЕ ЗАВРЪЩА
  • 77 РОКЕН РОЛ

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Здравейте Тикви гербави а и други !":

    ПОЛИТИЧЕСКИ НЕОБРАЗОВАН И ДЕБИЛ КАТО БАЦЕ ЗАТОВА Е ЗЛЕ В БЪЛГАРИЯ ??????????????????????????????????????????????????????????