Last news in Fakti

3 Август, 2021 15:40 1 884 3

Арестуваха германски турист за убийство на куче

  • хърватия-
  • турист-
  • убийство-
  • куче

Чужденецът е обвинен в убийство и измъчване на животни – престъпление, което се наказва в Хърватия с до една година затвор

Арестуваха германски турист за убийство на куче - 1

Германски турист, заподозрян в убийство на кучето си с чук, бе арестуван в Хърватия, съобщи полицията, предаде АФП.

Германецът бе задържан в северния град Риека, където той убил кучето си, като го ударил с чук в главата. Това станало в двора на сграда през уикенда, се посочва в съобщението на полицията.

Мъжът на 51 години бил пиян, а се оказало, че притежава и няколко грама от наркотика кетамин.

След ареста той повредил оборудване и мебели в полицейския участък.

Германецът е обвинен в убийство и измъчване на животни – престъпление, което се наказва в Хърватия с до една година затвор. Той е обвинен още в повреда на имущество и злоупотреба на наркотици.

Важната за Хърватия туристическа индустрия тежко пострада от наложените заради пандемията от коронавирус ограничения през 2020 г., но данните за тази година вдъхват оптимизъм.

За първите седем месеца страната на Адриатическо море е била посетена от 6,3 милиона туристи. Това е увеличение с над 50% в сравнение със същия период на миналата година, когато са били 4,2 милиона.

Най-много са туристите от Германия, както и миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Те избиха милиони хора през ВСВ

    3 9 Отговор
    Сега па не им позволявате и един кучак да не претрепят,позор!
  • 3 сила

    5 2 Отговор
    ИЗРОД
Новини по държави: