Last news in Fakti

26 Август, 2021 11:20 5 093 13

Голям брой задържани на протестите във Великобритания

  • великобритания-
  • протести-
  • ред

Демонстрации на активисти

Голям брой задържани на протестите във Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Голям брой хора са били задържани през последните дни на протести във Великобритания, съобщи Гардиън.

Протестите са на активисти. Настояват за действията на правителството за околната среда.

Демонстрациите се провеждат през последните няколко дни. Протести имаше в центъра на Лондон.

През тези дни са задържани двеста души. Демонстрациите бяха подкрепени от хиляди симпатизанти.

Представителите на реда се опитват да предотвратят големи струпвания на едно място. Протестите се определят като много добре координирани.

Демонстрации ще има и през следващите седмици, като те ще са насочени срещу влиянието на големи компании в екологичната сфера.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 екоталибани

    39 2 Отговор
    Ало, еко активистите...що не поискате от ФАЩ и Малобритания да спрат да разпалват войни, в които се използват тонове оръжия, които тровят планетата?!
  • 2 Сен Тропе

    28 0 Отговор
    Англияаните са болен народ облагодетелстван единствено от изолираното си от войни географско разположение.

    Коментиран от #9

  • 3 Курнелия

    7 4 Отговор
    Стачкували са срещу тиквата.
  • 4 Олеле

    30 2 Отговор
    Срещу гнусните маски, които продължават да носят, а не пазят от нищо и са безсмислени не протестират, а за тия глупости. А защо Факти не показва почти всекидневните протести във Великобритания срещу Ковид паспортите, принудителната фъкшизация и обсадата на медии, които проповядват новото нормално?

    Коментиран от #11

  • 5 Аватар

    14 3 Отговор
    Не им е разрешено да протестират срещу големите компании,защото само те ще усвояват парите от екологичните проекти,а данъкоплатците ще плащат.Правителствата обслужват интересите на същите мултинационални капитали.
  • 6 ??????

    7 3 Отговор
    И какво ще постигнат с протести ,нов локдаун?Това екоактивистите са странни хора,не знаят ,че от днес за утре не става,ама консумират благата ,създадени от компаниите срещу които протестират.
  • 7 Еколог

    8 1 Отговор
    Абе, все от някъде трябва да дойдат пари! Ние, протестираме, те ни плащат! А, това че през живота си не сме спечели с труд и една стотинка няма значение!:)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГОСТ

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Сен Тропе":

    АБЕ НАВРЕМЕТО ХИТЛЕР ДОБРЕ СИ ГИ ПОДПУКА С РАКЕТИТЕ ФАУ-1 И ФАУ-2....ЖАЛКО ,ЧЕ ГИ ИЗМИСЛИХА ТВЪРДЕ КЪСНО !!!
  • 10 Анонимен

    1 5 Отговор
    Болни са българите, не и англичаните, но простено вие прими хора.
  • 11 Йдйдй

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Олеле":

    За разлика от България, в Англия маските не са задължителни. Ако искаш я носиш, ако искаш не я носиш. И не протестират за задължителната ваксинация и паспорти, защото 90% от населението е ваксинирано-доброволно. Без да им казват, че няма да пуснат децата им в детска градина, ако родителите не са им ваксинирани или други. Не смятам, че ще има смисъл от протест за еко равновесие. Обаче си помислете кои са сбърканите НИЕ или АНГЛИЧАНИТЕ?!
  • 12 1to3

    2 0 Отговор
    Що лъжете хората ,че протестират за околната среда .протестират за съвсем друго ,за едно задължително боцкане. На Джонсъна са му набрали яко , а вие тук си плямпайте че ЕКО протест било хаха
  • 13 СУВЕРЕН

    0 0 Отговор
    Вчера в Берлин , пуснаха 3000 полицая срещу протеста срещу ВАКСИНИТЕ. Организаторите на протестите призовават да не се водят деца и кучета , защото немската полиция е много БРУТАЛНА....
Новини по държави: