Last news in Fakti

30 Септември, 2021 08:50 4 503 31

Разкрития за Тръмп и Путин

  • доналд тръмп-
  • среща-
  • владимир путин

Говорителка на Белия дом разказва подробности

Разкрития за Тръмп и Путин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Доналд Тръмп е симулирал остър тон в разговор с руския държавен глава Владимир Путин. Това обяви бившата говорителка на Белия дом Стефани Гришам, цитирана от Вашингтон Пост.

Гришам работеше в Белия дом в мандата на Тръмп. Тя издава собствена книга.

Части от нея са достъпни в медиите. Една от тях е разказ за среща на водещите двадесет икономики в Япония.

Там се състоят редица важни разговори. Един от тях е този между Тръмп и Путин.

В един момент Тръмп незабелязано е казал на Путин, че ще се преструва, че му говори на висок тон за пред медиите и че след като журналистите излязат, двамата ще проведат реални преговори. Разкрива се още провокативно поведение на предходния държавен глава към млада служителка, както и подробности за неговия мандат.

Представители на Тръмп отхвърлиха всичко в книгата и настояват, че в него няма достоверност.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредният

    60 8 Отговор
    Търсещ слава и пари на чужд гръб.
  • 2 big

    45 7 Отговор
    Това е нормално за всички преговори!
  • 3 КраварскиНеволи

    41 12 Отговор
    Това говори единствено за неуважение към Императора на Света - г-н Путин.
  • 4 ТръмпуСмешника

    25 14 Отговор
    ама ние си го знаем че е пунтьор и ментараджия, палячо с перчем ............

    Коментиран от #19

  • 5 ДяДо Ви КурТи от СелО ПиПерКоВо

    14 5 Отговор
    Ама Тръмп се изплаши от толупЪ,и с него тона беше нисък.Защото знае,че нашия ганьо ще го приключи много бързо...
  • 6 Седесарят.

    37 5 Отговор
    Американска комедия,чист идиотизъм..Никой не може да повишава тон ,на Владимир Путин..Но бади!!.Даже и Тромп!!.

    Коментиран от #28

  • 7 д-р Емилова

    20 4 Отговор
    Клоунът си е клоун!
  • 8 Логично

    23 2 Отговор
    Така придворните шутове са забавлявали Царете !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 въпросче

    24 2 Отговор
    Е,как ще говори на Путин на висок тон пред медиите? Първо: това е некултурно и недопустимо и Второ :Вл.Вл. веднага ще реагира,като дипломатично ще му направи забележка,отправяйки културно думи за несъответствие в разговора.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пешо от блока

    8 16 Отговор
    Нищо ново! Аз съм го написал поне 20 пъти.Тръмп си беше пудела на Путин.
  • 13 Гошо

    22 3 Отговор
    В тоя тон да добавя, че според същата Стефани ,Путин на преговорите с Тръмп, умишлено взел красиви преводачки със себе си та за това американските преговарящи не могли да се съсредоточат върху преговорите щото се зазяпали по мадамите Тая Гришам кой знае колко е пък яд на Мелани
  • 14 Седесарят.

    19 4 Отговор
    Даже и в САЩ ,има много глупави хора , и книги издават!!.

    Коментиран от #27

  • 15 на село

    17 3 Отговор
    Путин няма некрасиви преводачки. И трите мацки,които са с него,уж да му превеждат/това го изисква официалният дипломатически протокол,нищо,че президентът на Русия говори свободно 5 езика/са фотомоделки и са облечени официално,спазвайки изискванията. Американците са зяпали в тях,а не в Тръмпи.

    Коментиран от #18, #31

  • 16 етикет

    15 2 Отговор
    Вчера,когато султанът беше на разговор с Путин,преводачите на двамата бяха мъже. Двамата преводачи също бяха облечени в костюми с вратовръзки,ризи и строги черни лачени обувки. А не като нашите политици,от които никой не спазва етикета и си ходят,все едно че са от махалата Столипиново в град Пловдив.

    Коментиран от #22, #23

  • 17 ДаЗдраПерМа

    11 1 Отговор
    на последната страница на книгата под адреса на печатницата и тиража с дребен шрифт е написано всякаква прилика с реални персонажи е случайна
  • 18 Да гледат

    17 2 Отговор

    До коментар #15 от "на село":

    Рускините са красиви жени, умни и образовани. И етикета ги задължава да са красиво облечени. Истински жени, не джендъри и трансджендъри.
  • 19 Я мисли

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "ТръмпуСмешника":

    защото сегашният е много добър и демократичен - по-лош е и от лошия Лукашенко!
  • 20 СССРБарета

    15 0 Отговор
    Ами защо и мумията направи същото Първо каза че Путин е убиец и скъпо щял да си плати и няколко дена след това му се обади да го моли за среща на която се хилеше като лека жена и чупеше пръсти и леко полеко обясняваше че не искал да каже точно това което казал подари му подаръци и го засипа с възхвали!

    Коментиран от #24

  • 21 Един

    5 0 Отговор
    факт: Значимите решения се вземат на 4 очи!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "етикет":

    Разбира се,че момчета за Ердо,приятеля на Боко.
  • 24 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "СССРБарета":

    Ще го опишат този случай в нова книга след година-две.
  • 25 От страни

    6 1 Отговор
    Абе това там има ли някъкво образование, неква етика. Тия станаха за смях и продължават да ни учудват. Тъкмо сметнем че са стигнали дъното и някой почука отдолу. Тоя Тръм е ходел на ногти из Белио дом, и не е смел да се обади на Путин без свидетели, а замесниците звънели в Китай и им обещавали че са скрили куфарчето на Тръмп и ако Тръмп започне война няма да му се подчинят. И Байдън е бил за китайците и му помагала неква китаянка а сега като стана президент организира военен блок срещу Китай.
    Ако почна да расказвам някоя комедия ще звучи по сериозно от това. (Тук смайл Палм)
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 От страни

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Седесарят.":

    Предимно такива и издават.
  • 28 факт

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Седесарят.":

    Америка е бита карта без тежест в Света само крякат не са проблем като истерична жена са.
  • 29 1122

    7 0 Отговор
    Тръмп никога,не би се осмелил да крещи ,вика или повишава тон на Президента на цяла Русия/включва и Украйна/,Вл. Вл. Путин.Всъщност всички тичат на "Килимчето " при Путин.Той два пъти е предлаган за награда, от организация за мир и човешки ценности/няма нищо общо с джендърските ,педофилски и лесбийски организации в сащ/.Путин е най-уважавания Президентв света.Не се занимава с глупости и изправи на крака Империята Русия.Някога през Първото , Второто, и Третото Царства ,България също е била Империя, много преди Русия.На 250 милиона Православни България дава Азбука и Вяра.И престанете да говарите и пишете,че Кирил и Методий,са нагодили гръцката азбука ,към българската.Нямат нищо общо,само в някои тъпи глави на измислени историци, българисти, се привижда нещо общо между гръцката и българската азбуки.Моля, четете документи, а не свободни съченения, като една глупачка, която написа ,че в България е имало съседско присъствие на турците.Ето, как се манипулира,съзнанието на младото поколение.Русия също приема Православа Вяра е Българска Азбука от България от последователи на Цар Борис -Михаил Покръстител.Вл. Вл. Путин го знае много добре.Безмислено е да се отрича, и акад. Лихачов признава приноса на България по отношение вяра о азбука.За красивите преводачки на Путин-той владее 5 езика и ги говори,но спазва Протокола ,когато се среща с други Президенти.Колкото да Тръмп ,излишно е да се пише и говори за един мошеник,който крие произхода си/от немски род е/и лъже ,
  • 30 1122продължение

    4 0 Отговор
    За красивите преводачки на Путин-той владее 5 езика и ги говори,но спазва Протокола ,когато се среща с други Президенти.Колкото да Тръмп ,излишно е да се пише и говори за един мошеник,който крие произхода си/от немски род е/и лъже , продава хотели и има нахалството да ни заблуждава.Всичките Президенти на сащ са такива-престъпници, потрошили светските държави Ливан, Ирак, Либия, Сирия,за Виетнам всичко е казано.А най-големият позор на България е колониалното повединие на вички Правителства ,вкл. последното ,към престъпните сащ.Освен това лежим пред нашия враг Турция-виновен е Герб Б. Борисов ,агент Буда,комунист.
  • 31 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "на село":

    Е явно Стефани Гришам не знае че в Русия има дефицит на грозотии и си мисли че Путин нарочно взел красавици , а то се оказва че бил принуден Ти да видиш ,брех че проблем му се отворил на тоя Путин