Last news in Fakti

8 Септември, 2021 18:12 1 842 6

Доналд Тръмп ще опита да се върне в Белия дом

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Негова кандидатура е вероятна

Доналд Тръмп ще опита да се върне в Белия дом - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Обръжението на Доналд Тръмп е убедено, че той ще участва на следващите избори в САЩ, съобщи Политико.

Очаква се предходният държавен глава да избере момента, в който да обяви своята кандидатура. Подобни са и очакванията в Републиканската партия.

Неговото присъствие в публичното пространство значително се повиши. Организирани бяха и редица митинги на негови поддръжници.

За това свидетелстват приближени до него. Смята се, че Доналд Тръмп все още не е взел окончателно решение.

Това обаче ще стане факт много скоро. Последните обществени проучвания засилват интереса му към връщане в Белия дом.

Негови поддръжници обявиха големи успехи в протичането на кампанията за междинните избори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    11 4 Отговор
    Бай Дончо го прееб@ха фалшифицирайки изборите.Трябва да прикотка Китайците на своя страна.А Путин вече е издигнал кандидатурата му.
  • 2 Хасан

    12 1 Отговор
    има голям шанс да спечели!
  • 3 Frank

    5 0 Отговор
    Готин е Дони, ама на 80г. Бе човече .. толко ли няма други ЛИДЕРИ?! Ей като тоя сегашният президент, направо да го съжали човек как се мъчи и да говори и да ходи...
  • 4 От страни

    1 0 Отговор
    Давай, Дони! Тия пак ще го испързалят. Тоя път ще викат да гласуват не само умрелите но и извънземните. И съдът ще го признае. То това няма големо значение, просто с Тръмп щяха да падат по меко, със завръщане на производствата в САЩ, с работа, с пари. Със Байдън ще е по кърваво, с воини меду бандите и хората. Безумният Макс ще им се стори за приказка за лека нощ.
  • 5 Аз съм за...........

    0 0 Отговор
    Бай Дончо
  • 6 raiko

    2 0 Отговор
    Тръмп е най-хубавото нещо, което им се случи на американците в политически аспект, за последните 20-30г. Доста гласували за Байдън вече съжаляват за стореното, а да не говорм и какви фалшификации бяха на изборите. За жалост обаче, Америка (и "западния свят") е тръгнала в такава посока, в която дори и Тръмп за 8г. едва ли щеше да обърне развоя на нещата. Реално в америка всички в сенат и конгрес са "демократи" с единични изключения, които също са контролирани по някакъв начин от демократи или либерало-джендърски компании. Спасение няма! Някои хора наистина си мислят, че споменаването на гражданска война или хайде да кажем по-мекото - партизанска война е смехотворно, но там нещата наистина са на път да "излезнат от релсите" Тръмп просто е свежа глъдка въздух в затъналата в блатото Америка.