Last news in Fakti

9 Септември, 2021 13:05 1 836 5

Мелания Тръмп няма интерес към връщане в Белия дом

  • доналд тръмп-
  • избори-
  • мелания тръмп

Тя не смята да изпълнява отново административни задължения

Мелания Тръмп няма интерес към връщане в Белия дом - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Съпругата на Доналд Тръмп Мелания няма интерес към завръщане в Белия дом, съобщи CNN.

Мелания Тръмп беше първа дама в мандата на своя съпруг. Още в началото обаче тя имаше ограничен интерес към ролята.

Източници, близки до нея, издават, че тя не възнамерява да изпълнява задълженията при нов опит на нейния съпруг да вземе поста. Много запознати очакват Доналд Тръмп отново да се кандидатира за поста на държавен глава.

Много е вероятно при кандидатура, той да спечели номинацията за държавен глава на Републиканската партия. Популярността му сред консерваторите продължава да е висока.

Мелания обаче е заявила, че няма да го придружава по време на кампанията. При победа тя не смята отново да изпълнява административни задължения.

Естествено е възможно да има много промени и Мелания да прояви интерес към задълженията на първа дама.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    1 2 Отговор
    Мелания и така си е добре - едини, пиини, шмркани - на корем! Рокли, диаманти!! А в белиот дом какво - она , глупавата на президенто на Украина ще кацне, или бабаната от ландън - етикети, прочия фалшиви пошлости ..
  • 2 надарена кака

    1 1 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 3 Стас

    3 0 Отговор
    Ако чичко Доналд стане пак прези на америте,Мелания ще слушка,няма къде да ходи. Сега се цупи,защото нещо я стискат роклята и новите обувчици.
  • 4 Ромул

    0 0 Отговор
    Оххх, как искам да я мачкам в кревата тази Мелания...ама да я ръ.гам, плю.щя като за световно. Всички нейни дупки да запълня, а накрая да свърша на лицето й. Адски секси е тази мадама.
  • 5 В е л и к и я

    1 1 Отговор
    Много ясно , като е първа дама няма как да “шава“....!