Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 22:44 3 551 18

Декор уби актьор по време на представление в Болшой театър

  • болшой театър-
  • декор-
  • актьор

От театъра съобщават още, че в момента следователи работят на място

Декор уби актьор по време на представление в Болшой театър - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Паднал декор уби актьор по време на представление в Болшой театър, съобщи БНТ.

Починалият е Евгений Кулеш, роден през 1983 г. Трагичният инцидент се е случил на представлението на операта "Садко". Въпреки усилията на колегите му и на спасителните екипи, актьорът е починал.

Болшой театър потвърди случая.

"По време на пиесата "Садко" при смяна на декора е починал наш колега", съобщиха от пресслужбата на театъра. "Пиесата беше незабавно спряна, публиката беше помолена да напусне залата."

От театъра съобщават още, че в момента "следователи работят на място, за да установят всички обстоятелства около инцидента". "Администрацията на театъра предоставя цялата необходима помощ на разследващите", отбелязват от пресслужбата.

Кулеш тръгнал в грешна посока по време на спускането на декора и бил премазан от сонструкцията, каза източник от правоприлагащите органи.

След инцидента се опитали да съживят 38-годишния артист, но не успели да го спасят.

Представлението започнало с видеозапис, а след него двама актьори се качили на сцената. По това време декорациите започнали да се появяват от различни страни. Когато солистът трябвало да се появи на сцената, за да изпълни арията, се чули викове: "Спри! Извикай линейка!". Според очевидец инцидентът е станал в задната част на сцената, а публиката не е видяла какво точно се е случило. След това завесата била спусната, като обявили антракт, а след 15-20 минути заявили, че представлението се отменя, а сумите за билети ще бъдат възстановени.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хнскдйф

    15 6 Отговор
    Щеше да е новина ако актьора беше убил декор
  • 2 Рико

    22 32 Отговор
    В онази страна не е застрашен животът само на онези,които са успели да избягат от нея.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Логично

    3 17 Отговор
    Педалистиките в Русия ,само там се ползват с превилегии.
  • 5 Адолф

    11 7 Отговор

    До коментар #2 от "Рико":

    Добре,че при нас всичко е наред!!!
  • 6 БОЛШОЙ ТЕАТЪР

    9 14 Отговор
    БОЛШОЙ ДЕКОР 😵😵😵

    Коментиран от #8

  • 7 Гошо

    8 1 Отговор
    Нещо не е съвсем така като го пишете Никакъв декор не е паднал а се е спускал като е било в програмата ,актьора обаче не е успял да се премести Защо е друг въпрос
  • 8 един от стадото

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "БОЛШОЙ ТЕАТЪР":

    ти въобще знаеш ли нещо за Болшой театър, освен за тоя трагичен случай. И е открит още при царизма там, ако имаш нещо във предвид
  • 9 ватници

    7 11 Отговор
    виновни са сорос, бил гейтс и илон мъск
  • 10 Разбойко Тарашков

    2 7 Отговор
    А Пътя кога?
  • 11 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 3 Отговор
    Може да е бил фантом не си правете шега с руските приятели .Да помолят Zachary Alexander Bagans -/ Ghost Adventures/ Зак Беганс-ще им даде отговор има такива случаи в епзодите му много са,руснаците също са му големи фнове
  • 12 България

    2 3 Отговор
    Извънредните часове заради шефове е така, останал сам и необесопасен там работата и така
  • 13 глоги

    1 1 Отговор
    представлението на операта "Садко" , "По време на пиесата "Садко" КОЕ ОТ ДВЕТЕ? НЕЩО МАЙ,А?!
  • 14 USA f 15

    2 5 Отговор
    Доколкото ги познавам не ми се вярва да възстановят парите за билетите. Отделно с толкова случаи на корона вирус , линейката дали е дошла на време. Въпреки че с тяхната грандомания декора сигурно тежи колко два москвича. Грандомани за всичко ама не и за хората. За кво са им тия декори по 2 тона и отгоре , при положение че хората които ходят са все по бедни???

    Коментиран от #18

  • 15 бушприт

    2 0 Отговор
    Декор уби актьор. По-сензационно щеше да е ,ако актьор беше убил декора.
  • 16 БСП

    3 0 Отговор
    Бойко Борисов и НАТО са виновни
  • 17 реалиста

    1 0 Отговор
    веднага да се пише герой посмъртно
  • 18 Не си наясно

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "USA f 15":

    нито със стандарта на живот в Москва, нито с това каква категория хора ходят в Болшой театър. Между другото когато декор е окачен на значително голяма височина, той може да умъртви нечия глава, дори и да не тежи един тон. То една обикновена саксия, падайки от втори етаж и уцелвайти нечия глава, може категорично да нокаутира жертвата.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания