Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 09:22 2 658 19

Илон Мъск пред голямо решение

  • илон мъск-
  • решение-
  • tesla

Планира да продаде акции

Илон Мъск пред голямо решение - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Илон Мъск получи подкрепа за продажбата на част от акциите си в компанията Tesla, съобщи Блумбър.

Той се допита за съвет от потребителите в социалните платформи. Пусна и публична анкета.

Идеята е да продаде десет процента от своите акции. Гласували са над три милиона души.

Близо шестдесет процента от тях са подкрепили решението. Мъск ще действа в отговор на правителството.

Демократите опитват да наложат данъци над акции и активи на богатите, които до този момент не се облагаха. Това доведе до недоволство у някои водещи групи.

Компанията на Мъск е водеща в автомобилната сфера.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 55от66

    8 6 Отговор
    Нещо друго се заформя. И ще бъде катастрофално.

    Коментиран от #3, #9

  • 2 Нямат наяждане

    12 2 Отговор
    Няма да се учудя ако част от бизнеса си ориентира към разработването и производството на ваксини !
  • 3 ФЕН

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "55от66":

    Прав си като се има предвид този какъв МОШЕНИК е....Дума не се обелва за компаниите окрадени и фалирали под негови насоки ....така тихичко се прикрива и баламурниците си наливат парите в сметките му!

    Коментиран от #4

  • 4 Ха ха ха🤣

    8 11 Отговор

    До коментар #3 от "ФЕН":

    Роскосмос сред фалиралите ли е? На път е да фалира Роснефт, Газпром и Лукойл. Да е.а и ушанките прости!...
  • 5 2121

    13 4 Отговор
    Евреин.Само престъпления от евреи.Израел управлява сащ.И този другар ,краде и нищо чудно,да се олриентира към вредните ваксини-евреи държат производството на всички видове лекарства.Тъпите сащ,трябва някой да ги управлява.Всички корпорации са на еврейски.Е, как тогава,да има напредък на сащ/мързеливи негри и бели негодниц;и/,секти ,65% необразованост, лесбийки, гейове, джендъри ,ЛГБТ, 32 пола.Разбира се ,че има нужда някой да ги направлява.Идеята на евреите,като Мъск, Бил Гейтс, Зукърбъркър и др.,е да намалят, чрез ваксини, броя на човеците по света.Искат да управляват целия свят.Разбира се няма такава опасност.
  • 6 8957

    12 4 Отговор
    И ти ако имаш къща за 1 милион, а се оценява за 50 милиона ще я продадеш.
    Който ме разбира, евала

    Коментиран от #17

  • 7 цербер

    2 0 Отговор
    Блумбърг,а не Блумбър.
  • 8 реване

    3 5 Отговор
    Москито щял да продава акции. Нещо теслите не пасват на дръжките си.
  • 9 Ха ха ха🤣

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "55от66":

    Не "се заформя". То вече се е оформило и се нарича Технологично изоставане на аналоговата кочина. А на Мъск му трябва много кеш, за да форсира старлинк да покрие Земята и да смъкне цената. Но най-вече за основната му космическа програма.
  • 10 Сатъра на Хана

    7 4 Отговор
    ЕВАЛА МУ ПРАВЯ ЗА ТОВА НА МЪСК .... ЧЕ НАМЕРИ ОРИГИНАЛЕН НАЧИН ... ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ 20 МИЛИАРДА В АКЦИИ ОТ ТЕСЛА И ДА ГИ КЕШИРА
    ......
    ......
    ....... СЕГА СИГУРНО КАТО БИЛ ГЕЙТС ЩЕ КУПИ НЯКОЯ КАНАДСКА ЖЕЛЕЗНИЦА :)))) .... ЩОТО ТВЪРДИЯ КЕШ СИ Е ТВЪРД КЕШ
  • 11 Илон

    4 3 Отговор
    Браво, време е да кешира. Добре се справя с маркетинга
  • 12 Еднодневка е мъск

    3 4 Отговор
    При първи жертви и край с програмата му !! Аз съм пророк да знаете!! Само държавата може да издържи в космоса Да знаете ей баламурници!!!☔☔☔🌠🌠🌠🤫🤫🤫🤫
  • 13 Ахааа

    4 4 Отговор
    Пренасочва милиарди,източвани през тесли и дръжки,към другото свръх печелившо звено-фармацията.Там е бъдещето.Предполагам,че и фирмите вече са съгласувани,като отделни звена към основните мега компании.Този път,освен иглата,която ще е направят сезонна и задължителна,усетиха,че другия бизнес-този с тестовете,в световен мащаб,ще носи не миларди,а трилиони годишно.През схеммата-тест за всичко и по всчкакъв повод. Шапка им свалям! Гениално разработен план.Осигуряваш милиарди за производство на нещо,което го правиш задължителен елемент за 7 млрд чифтокопитни,и пак през него изпомпваш трилиони от всички държавиМилиарди постигнати през релално произвоство,и получени данъци.Океан от пачки,към него и още трима-четирима.Докато обезценят всички производствени активи,във всички държави.Който след това,да изкупят срещу получените от същите държави трилони нищо не струваща хартия.Следва виртуална валута,която ще наложат на планетата ,и почти пълно зануляване на всеки индивидуално.от бедния,до онези,който се приемат за недосегаеми,с няколко милиона,дори стотици в сметките.На него и групата му ,не трябват супер богати.Те са независими,и могат да им объркат плана,ако се съюзат.Пак ще бъде богат,но на местно ниво,но не със възможностите да пречи,или променя.До 2040 г,тотален,пълен и всеобхватен контрол над целия свят.И ще го постигнат
  • 14 От страни

    5 3 Отговор
    Виж кви либерални глупости - ще се допита до хората кво да прави. Та всеки глупак от рода на ха ха ха да се почуства малко финансист и със самочуствие на съветник на Мъск.
    Истината е друга - парите му са мехур надут и всеки момент може да гръмне а той трябва да успее да монетизира високия курс на акциите като продаде малко. Та най накрая да има малко кеш, че му омръзна безпаричие.... Бухаха.
  • 15 От страни

    3 3 Отговор
    Що не пишат за памперсите - астронавтите които се завръщат с Дракона ще ползват памперси щото кенефа е счупен. И оня горе, в американския модул на мкс е счупен, а русняците не пускат, та пълнят неисползваните скафандри и ги исхвхрлят в космоса. А после извънземни се чудят кви са тия кафяви и течни хора от планета Зем в скафандри с американски флаг на ръкава, и се опитват да приказват с тях... Бухаха
  • 16 Turbo

    5 3 Отговор
    Продава акциите защото цената е висока,а се очаква балона да се спука скоро.Реализира си печалбата от акциите афрото.Да му мислят тези дето ги купуват.
  • 17 4745

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "8957":

    Прав си! Утре може и да не струва нищо!:)
  • 18 Грух

    0 0 Отговор
    Другарят Мъск е огромен балон под налягане и като се спука ще се размирише здраво на нерозички.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.