Last news in Fakti

4 Декември, 2021 06:53 2 250 20

Още 75 случая на Омикрон във Великобритания

  • омикрон-
  • заразени-
  • великобритания

От предишните 22 случая повече от половината са при напълно ваксинирани хора

Още 75 случая на Омикрон във Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС

Нови 75 случая на заразяване с Омикрон са били регистрирани във Великобритания, съобщи БНР. От предишните 22 случая повече от половината са при напълно ваксинирани хора.

От Британската агенция за здравна безопасност съобщиха, че с новите заразявания с Омикрон общият брой в Англия вече възлиза на 104 души. Случаи са регистрирани в 8 района на Англия. В Шотландия има 16 новозаразени и общият брой там сега е 29. В Уелс има един потвърден случай, а в Северна Ирландия нито един.

От Агенцията съобщиха, че правят интензивни тестове в районите, в които се предполага, че има риск от бързо разпространение на заразата. По-рано беше съобщено, че 12 от предишните 22 заразявания до 30 ноември са при хора с по две ваксини. Други двама са били с първа доза, поставена им най-малко 4 седмици преди това. Шестима не са били ваксинирани и за двама няма сведения. В Шотландия 6 от случаите са сред хора, които са били на концерт на поп групата Steps в Глазгоу на 22 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕМА ЛАБАВО

    7 4 Отговор
    ИДЕ И НЕ ПОДБИРА !!!

    Коментиран от #16

  • 2 НА 8 ДЕКЕМВРИ

    12 4 Отговор
    А У НАС КОГА? ЧАКАМЕ ГО НА БАНСКО!
  • 3 Запомнете

    24 1 Отговор
    Сега ще ни се внушава, че Омикрина минава леко заради ваксините и ще има сложи си бустерка, задължителна!

    Коментиран от #5

  • 4 ОМЕКНОН

    10 1 Отговор
    До 35 - 40г. няма проблеми , след това дава засечки - субективно е. Използват се различни втвърдители или механично -натикватели.
  • 5 Питам

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Запомнете":

    БУСТЕРНА ЛИ Е БУСТЕРНАТА ДОЗА И ИМА ЛИ ТЯ ПОЧВА У НАС !!!

    Коментиран от #6

  • 6 Има има

    28 0 Отговор

    До коментар #5 от "Питам":

    Влизам в кръчмата, пия две ракии и си поръчвам трета.
    Кръчмарят ми вика - Не ти ли стигат две?
    - Бе друго си е с бустерче ...
  • 7 Пич

    24 2 Отговор
    И каква стана тая , сега , ваксърската...!!!??? Целите им дупетии набодени от основни и бустерни дози , а те - пак неваксинирани...!!!??? Дерзайте...
  • 8 Amulet

    14 9 Отговор
    Великобритания одавна е пълна с всички раси на земята,че даже и нови се създават,това беше цел както и на немците да вкарат възможно най-много емигранти,бежанци и терористи УЖ за работа и интегриране.Българите отиващи там са по-ниски от тревата,живеят с още много хора по фургони и бараки и това е защото си мислят,че там е истината и сега нали се сещате ПатрЕотите като се заприбират за празниците какво ще стане и тук-бум на Омикрони и ОМикроби,големите паралии забравили тази и онази дума на български.Великобритания одавна не е страна за живеене а за работа въобще

    Коментиран от #14

  • 9 Глей си работата

    19 1 Отговор
    Що не казват какво е състоянието им и при факсани и при хора с естествен имунитет? Да разбираме ли, че имат някаква настинка или изобщо им няма нищо. Айде стига вече с вашите плашеници, сертификати, фъксини и глупости!
  • 10 Д. Димитров

    7 3 Отговор
    Да затваряме границата за англетата!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кисело

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "Amulet":

    Гроздето е кисело май.Много генерализираш.Повечето от БГ които сме тук алот десетилетие сме с добра работа и устроен живот.Такъв животкато стандарт и спокойствие и т.н в България никога няма да имаме.
    Така мче Англия си е супер ако знаеш перфектно езика и имаш знания и опит в дадена професия.
    Не планирам да се връщам в клоаката.
    Вие се оправяйте с новите спасители!

    Коментиран от #17

  • 15 На дълго

    2 0 Отговор
    Шалом Омикрон,шалом!
  • 16 КОЙ ИДЕ

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "НЕМА ЛАБАВО":

    ЖИВЕЯ НА МЯСТО КЪДЕТО ИМА ЦЕЛОГОДИШНО ТУРИСТИ ОТ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ТОЧКИ НА СВЕТА ХОДЯ БЕЗ НАМОРДНИК ИЛИ С ПРОЗРАЧЕН ТАКЪВ НОСЪТ Е ВИНАГИ ОТ ВЪН НЕ СИ МАЖА РЪЦЕТЕ С ОТРОВИ ПРОСТО СИ ЖИВЕЯ КАКТО ПРЕДИ КЪДЕ И СТРАШНИЯ ВИ ВИРУС НЯМАМ ЕДИН ПОЗНАТ КОЙТО ДА СЕ Е РАЗБОЛЯЛ ОТ ЛЪЖАТА КОРОНА.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мунчо

    3 0 Отговор
    И с ваксина и без ваксина корона - Омикрона минава леко за 2 - 3 дни, без хоспитализации и смъртни случаи.
  • 19 кочо

    0 0 Отговор
    ХА СЕГА ЧЕ И ВАКСИНИРАНИ И БОЛНИ.КАКВА ПОЛЗА ОТ ВАКСИНИ.
  • 20 Хайде, моля!

    0 0 Отговор
    Чудя се... Аз като медицинско лице... То не само аз. Чудим се и се маем. Как "аджеба" го познаха(разграничиха) от друг щам? Абе много въпроси има, дето никой, ти ги не казва но ги чуваш все от някъде.... Все повече "акъло-избликващи" и "вярно-говорящи" се навъдиха по "медиите" Но както казах. Чудим се.... Борим се с "нещо", има някакъв причинител на страдания, но е толкова неизвестен, че буди съмнения. Чели ли сте статии, за извънземни? Или пък, филмите на "NG" и "Discovery" за НЛО.Аз така виждам ситуацията, точно както смешните им филми. Губиш цял час даже 2, в очакване на нещо.... и накрая к... пардон "греда"! А тая "астма" ни "бъзика" от 2019г.
    А дали тя го прави????
Новини по държави: