Last news in Fakti

7 Декември, 2021 09:26 3 679 5

Важно за пътуващите в Сърбия

  • сърбия-
  • е-75-
  • белград-
  • протести-
  • мвнр-
  • пътуване

Движението по международен път Е-75 в Белград ще бъде блокирано

Важно за пътуващите в Сърбия - 1
Снимка: Shutterstock

Информираме ви, че поради протестни действия, в следващите съботи, в интервала от 14.00 ч. до 16.00 ч., движението по международен път Е-75 в Белград ще бъде блокирано за всички участници в движението, съобщиха от Министерство на външните работи.

Препоръчваме на българските граждани, пътуващи транзитно през Белград с автомобили и автобусните превозвачи в този интервал от време, да използват околовръстния път на Белград /от София - излизане от автомагистралата при Бубан поток и включване в автомагистралите за Загреб и Будапеща при пътен възел „Добановци“/.

При нужда от съдействие българските граждани в Република Сърбия могат да се обръщат към българското дипломатическо представителство в Белград на следните телефонни номера: +381 11 36 13 980; +381 11 36 13 990. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected].


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 7 Отговор
    Ганчо да се благодари, че няма залежи на Литий, иначе да не сме го и питали иска, не иска.

    Коментиран от #2, #3, #4, #5

  • 2 Татарина

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    На тати умното макаданче навсякъде компетентен! Нямаш празно сине!
  • 3 Начесан ционист

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    А Макаданчо за голям ли се имаш? Потомък си на Иван Владислав, носиш характера му и всичките му дарби!
  • 4 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Корпорацията Рио Тинто доколкото знам не се занимава само със залежите на литий. Пристигат, опустошават земята и водата, взимат онова, което може да се вземе като ценни метали, плащат 1 процент от печалбата на държавата, от които 0 процента стигат до хората
  • 5 Ти па къде

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    се буташ неканен на трапезата? сЕди си в ереца и си набивай бустера. Не гледай в пницата на другите, че тоя навик ще ви изиграе гаден номер. И без това сте - Къде ходи врана, все posrana.
Новини по държави: