Last news in Fakti

8 Декември, 2021 21:05 3 521 22

За ден в Италия бяха изтеглени 1,2 милиона сертификата

  • sir-
  • италия-
  • зелен сертификат-
  • пандемия-
  • ваксини-
  • тестове-
  • коронавирус

В Италия вече са поставени 100 милиона ваксини

За ден в Италия бяха изтеглени 1,2 милиона сертификата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Само за един ден в Италия бяха свалени 1 214 979 зелени сертификата, предаде SIR (Servizio Informazione Religiosa), позовавайки се на здравните власти.

Това се случва, след като Италия наскоро обяви въвеждането на „супер зелен сертификат”, който дава достъп до кина, театри, закрити заведения и стадиони. 891 442 от изтеглените сертификати са били издадени след отрицателен тест. 311 262 са тези след направена ваксинация, докато 12 275 – след преболедуване.

Италия е една от страните в Европа с най-висок процент ваксинирано население. От началото на пандемията в страната са поставени 100 милиона дози, като 74,2% от населението е напълно ваксинирано.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаджи Генчо

    43 3 Отговор
    Зелен, суперзелен и суперултразелен! "Нова мода, кефи се народа"
  • 2 Крайният

    46 1 Отговор
    сертификат ще бъде на стена или стълб.
  • 3 Vaccine

    30 1 Отговор
    Изтеглили сертификати за безсмъртие, няма лошо. Но за съжаление във вирус ваксинираната Италия бавно и постепенно се увеличават ковид бройките. Ковид безсмъртието със сертификат няма нищо общо с фактите...
  • 4 ТЕЗИ СЪС СЕРТИФИКАТИТЕ

    16 2 Отговор
    Генетични инженери са направили 13000 промени в една клетка от CRISPR

    От изобретение, CRISPR позволява на учените да променят ДНК в специфични места на генома. Често тези промени са направени, за да се насочи в завой. Във всеки случай, това беше преди - но една група от учени от Харвардския университет, заяви, че с помощта на тази техника е направила 13 200 генетични промени в една клетка. Това е рекорд за редактиране на генните технологии.
    Генетични инженери са направили 13000 промени в една клетка от CRISP
    Колко промени може да се направи с помощта на CRISPR?

    Екип, ръководен от ген технолог Георги Победоносец е иска да пренапише геномите на много по-голям мащаб, отколкото е било възможно до сега - че според нея, можеше да доведе до един "радикална промяна" вид, дори и на хора.

    Това е, казват учените в обикновен текст, че технологията за редактиране на ген ще се промени човешкия вид. За добро или към по-лошо? Да познаваме себе си?
  • 5 Неграмотни смешници

    17 2 Отговор
    Тия измислени недоучили "журналистчета",само фалшиви новини пускат,но то не се очаква друго от тия НЕГРАМОТНИЦИ,с купени Дипломи.....

    Коментиран от #16

  • 6 Stt

    26 3 Отговор
    Сета се сетих
    Някой отмъщава на трите държави:
    1- На Италия - за фашизма.
    2 - На Германия- за национализма и хитлеризма.
    3- На Австрия - за т.2:)
  • 7 Хари хари

    18 3 Отговор
    Болни хора да се дупчат като им харесва

    Коментиран от #21

  • 8 Рошко

    30 2 Отговор
    Покажете ни в италия големите градове он лайн, или не ви стиска

    Коментиран от #15

  • 9 Рошко

    27 1 Отговор
    Па който не верва, да пише в тубата ковид протести Италия, па сам да се убеди,.
  • 10 Бенито Мусолини

    8 1 Отговор
    Ще им скрия топката на ,, демократите,, !!!!
  • 11 Създават нов човешки вид

    14 1 Отговор
    , а ние гледаме с широко затворени очи

    Твърди се, че в Шънджън са се родили първите генетично модифицирани деца. В лабораториите на Китай и САЩ се кове бъдещето на човешката раса. А Европа, изворът на човешкото знание, се занимава с миналото, пише С. Райчева.

    default

    Духът излезе от бутилката - генетично модифицираните хора са сред нас. Две момиченца, появили се на бял свят преди няколко седмици в Шънджън, Китай, са първите човешки същества, родени с редактиран геном, твърди китайският учен Хе Джанкуей, ръководил научния експеримент. Близначките са деца на китайско семейство, в което единият родител е носител на ХИВ. Те са заченати чрез ин-витро процедура и са програмирани да бъдат резистентни към вируса на СПИН. Опитът да се заменят двата огледални гена, отговарящи за имунната реакция, е бил успешен само при едно от децата. При второто се наблюдава смесване, което няма да му осигури резистентност. Този първи човешки експеримент е възможен благодарение на технологията за генетично редактиране CRISPR/CAS9.

    Коментиран от #19, #20

  • 12 СУПЕР- БЕБЕ

    6 0 Отговор
    Британия разреши генно инженерство при децата

    Британия даде разрешение за генно инженерство при децата, ще има ли и супер — бебета?

    Британия даде съгласие за използване на генно инженерство при децата. Парламентът прие проекторешение, с което се позволява комбиниране на ДНК от три лица, за създаване на бебета, съобщи ВВС. „Това е смела стъпка, но е съвършено обмислена и се основава на сериозни проучвания“, каза министърката на здравеопазването на Великобритания, Джейн Елисън.

    Законопроектът е приет с 382 гласа „за“ и 128 „против“, а целта не е създаване на супер — бебета, а блокиране предаването на генетични проблеми, като редки наследствени заболявания, които се предават от майката на детето.
    Разрешиха използване на генно инженерство при бебета в Британия

    Разрешиха използване на генно инженерство при бебета в Британия

    Критиците на закона предупреждават, че става дума единствено за първата стъпка към прилагането на методите на генно инженерство върху бебетата и създаването на нов вид супер — бебета.

    Коментиран от #13

  • 13 Супер в

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "СУПЕР- БЕБЕ":

    Супер хора ли ще ни правят с този серум?
  • 14 Оня

    6 0 Отговор
    Фейк нюз факти=пик
  • 15 Оня

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Рошко":

    Нема шанс,мисирки са
  • 16 Оня

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Неграмотни смешници":

    Баш,ма те от факти са си такива
  • 17 Оня

    10 0 Отговор
    Марийке проста мисирке,не знам кво са теглили в италия,явно не гледаш по далече от тва дет ти казват...италия и цяла европа гори,един ден ще плащате
  • 18 Кога ще ги стигнем

    4 0 Отговор
    вкарахме в парламента партия нехаеща за българския народ
    сега ще чакаме 5 год да видим колко хора ще измрат от ваксините
    а колко умряха през тези 5 год от последствията на ковид , това не се брои
    ама вие си знаете
  • 19 Кирил

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Създават нов човешки вид":

    Това е хубаво за бъдеще да се раждат генетично здрави за винаги хора. И сегашния вид хомо сапиенс е правен в някоя лаборатория извън планетата и после докаран тук от Елохим.
  • 20 Костова

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Създават нов човешки вид":

    В самата технология няма нищо лошо. Ако се използува само за отстраняване на генетично предавани болести например. Но зависи технологията и цифровизацията в чии ръцете ще бъдат. За сега те са в ръцете на стари вампири и странни същества като Бил Гейтс,които от много платформи са изявявали, че имат намерение да редуцират човешката популация.
  • 21 wag

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хари хари":

    Пълна анархия хиляди протестиращи по улиците във всеки град повече и от Австрия.
    Копуване зелено на черно.
  • 22 Наблюдател

    1 1 Отговор
    Дрън-дрън.. Всичко е лъжи и манипулации, но о пак около 6 милиона не са ваксинирани и няма да се ваксинират. Хората предпочитат да им бъркат в носа по три пъти седмично, но не и да експериментират с тях. Нямате си на идея за какво насилие и терор иде реч. Върхът е този "супер" измислен зелен сертификат. И въпреки всичко вчера пак около 18 000 заразени, бройката на починалите се увеличава, като на някои места кметовете бързат да въвеждат и маски отвън, а глобата ако те хванат в автобуса, метрото и ресторанта е от 400 до 1000 евро. Болните мозъци като Драги и сие какво ли няма да измислят, за да получат още пари от ЕС и да потулят финансовата криза и масовото обедняване на хората. Сега с поскъпването на тока ще стане още по-зле. Не ми хвалете една държава, която си нямат централа и купуват енергията си отвън. Затова, че е пълно с имигранти и Италия вече не е Италия да не говорим. Май Баба Ванга ще познае, че след двайсетина години Рим ще е столица на новата европейска мюсюлманска република. Както к да е. Защо никой не пише за Испания, където има повече ваксинирани без принуда и никой никъде не иска сертификати? Намерихме от кой да взимаме пример. Хората спокойни и туризма им върви. За цените да не говорим в сравнение с Италия. Само бензина и дизела с 50 евроцента надолу, а да не говорим за друго.
    Факти, прекалявате с цитиране на това и онова. Без да знаете какви са истинските "факти".
Новини по държави: