Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Май, 2022 16:20 14 203 110

Раздор у дома! Депутати в Русия поискаха изтегляне на войските от Украйна

  • русия-
  • украйна-
  • приморски край-
  • война

Лидерът на фракцията на Комунистическата партия в Приморското законодателно събрание Анатолий Долгачов не се застъпи за колегите си и нарече действията им абсолютен демарш

Раздор у дома! Депутати в Русия поискаха изтегляне на войските от Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Двама депутати от Законодателното събрание на Приморския край от Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) по време на заседание се противопоставиха на войната. След това те бяха лишени от гласа си, а от партията обещаха да приложат към тях "най-строги мерки". Това не са първите членове на КПРФ, които не са съгласни с официалната линия на подкрепа на партията за инвазията в Украйна, информира Руската служба на Би Би Си .

При обсъждането на дневния ред Леонид Васюкевич, член на фракцията на Комунистическата партия, взе думата и неочаквано започна да чете апел до президента на Русия с искане за незабавно изтегляне на войските от Украйна. Фрагмент от речта му публикува PrimaMedia.

Още новини от Украйна

"Сираците ще станат повече"

Според портала Vl.ru, на Васюкевич веднага е бил изключен микрофона, но журналистите успяха да разберат думите му: "Разбираме, че ако страната ни не спре военната операция, сираците ще станат повече. По време на военните операция хора стават инвалиди, това са млади хора, които могат да бъдат от голяма полза за страната ни".

"Настояваме за незабавно изтегляне на войските на Руската федерация", каза депутатът.

В края на речта си Васюкевич прочете четири имена на депутати, подписали обръщението. Двама от тях - Наталия Кочугова и Александър Сустов - веднага заявиха, че не са направили това.

Друг - Генадий Шулга, в края на речта му аплодира своя съпартиец.

Присъстващият на срещата губернатор на региона Олег Кожемяко, който трябваше да се обърне към депутатите с годишен отчет, незабавно поиска Васюкевич и Шулга да бъдат изведени от залата.

"Тези действия дискредитират руската армия и нашите защитници, които се борят срещу нацизма. Предател", каза Кожемяко, цитиран от "Коммерсантъ".

В резултат на това 25 депутати от 45 гласуваха за отнемане на гласа на Васюкевич и Шулга на заседанието.

Реакцията на Комунистическата партия

Лидерът на фракцията на Комунистическата партия в Приморското законодателно събрание Анатолий Долгачов не се застъпи за колегите си и нарече действията им "абсолютен демарш".

"Мисля, че ще дадем политическа оценка на Вашите действия. И особено към тези, които са членове на партията, ще вземем най-строги мерки. Вие дискредитирате честта на Комунистическата партия на Руската федерация с подобни изявления", каза той.

Комунистическата партия на Руската федерация е известна с подкрепата си за самопровъзгласилите се републики в Донбас. Именно комунистите направиха предложението да се обърнат към президента с молба за признаване на тяхната независимост през януари тази година.

Руската инвазия в Украйна започна, след като Путин обяви признаването на независимостта на самопровъзгласилите се републики в Донбас и обясни, че Русия ще ги признае в границите на Донецката и Луганска области на Украйна.

Те не са единствени

Отделни комунисти се обявиха срещу руската инвазия. На 28 февруари лидерът на фракцията на Комунистическата партия в Държавния съвет на Коми Виктор Воробьов осъди войната (скоро след това той беше включен в регистъра на "чуждестранните агенти"): "Това, което се случва в Украйна, няма оправдание в международното право", се казва в изявление, което Воробьов публикува в канала си в Telegram.

Парламентарната комисия по етика изпрати жалба срещу него в прокуратурата, а председателят на регионалния парламент Сергей Усачев поиска от лидера на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов да се "разправи със сегашната ситуация" с Воробьов, който никога не е членувал в партията и проповядва "открито прозападни възгледи". Във видеообръщението си Воробьов си позволи "абсолютно неприемливи оценки" за Русия, президента на страната и въоръжените сили, съобщи Усачев на Зюганов. Засега няма информация за реакцията на лидера на Комунистическата партия на Руската федерация по този въпрос.

Депутатът на Семилукския районен съвет във Воронежска област от Комунистическата партия на Руската федерация Нина Беляева поиска да бъде изключена от фракцията. Тя каза, че да се предадат в Украйна е "един от изходите войниците да не участват в действията, които ръководството ги принуждава да правят". Нейни колеги също подадоха жалба срещу действията на Беляева в прокуратурата.

Във Владивосток депутатът от Градската дума от Комунистическата партия на Руската федерация Виктор Каменщиков в края на февруари подаде заявление за оттегляне от партията и обяви готовността си да се откаже от депутатския си мандат поради несъгласие с инвазията на Украйна. "Аз съм против войната по принцип", цитира го "Коммерсантъ". През май стана известно, че Каменщиков е задържан на границата между Мексико и САЩ - това съобщиха местни и федерални медии, позовавайки се на свои източници. Събеседникът на PrimaMedia обясни, че Каменщиков има дете, получило американско гражданство по рождение в страната

Припомняме, че в Русия е в сила закон, който предвижда ефективни присъди и големи глоби за фалшиви новини за действията на руските въоръжени сили, тяхното дискредитиране, както и призоваване за санкции срещу Русия. Извършени са съответните промени в Наказателния и Наказателно-процесуалния кодекс на Руската федерация.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 109 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    196 158 Отговор
    ЗАПОЧНА СЕ......горко на руския народец,но сами са си виновни че търпяха лилипута 22 години

    Коментиран от #6, #17, #19, #66, #75

  • 2 Сталин

    90 61 Отговор
    Врагове с партиен билет!Колима!

    Коментиран от #7

  • 3 Теле

    141 150 Отговор
    Всяко стадо си има мърша, руснаците ще я изрежат

    Коментиран от #9, #20, #24, #33

  • 4 Ами

    137 92 Отговор
    Време беше, даже закъсняха.
  • 5 от друг ъгъл

    117 63 Отговор
    Дългата финансова ръка на си ай ей! Намирате беден или уязвим заради пороци депутат, давате му едни пари или "доказателства" и един текст, който да прочете и зареждате пропагандната машина! Стар номер откак свят светува!

    Коментиран от #38

  • 6 Да вярно

    57 17 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Но идва времето на готините модерни руснаци!!!!!

    Коментиран от #11

  • 7 Сталин айде

    56 62 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    Марш в прашното минало с дъх на водка и бълхи!!!!! Идва времето на НовоРосия!!!
  • 8 Хихи

    97 14 Отговор
    Явно тея са комунисти колкото БСП са социалисти. Хехе.

    Коментиран от #51

  • 9 Навални: Хахахахахаха

    25 6 Отговор

    До коментар #3 от "Теле":

    Хахахаха или ще минат на новото и модерното на готиното !!!

    Коментиран от #86

  • 10 Много дълго бре, кой ще ви чете

    60 37 Отговор
    И какъв ви е проблема...
    А иначе е ясно, нормално е във всеко стадо да има и мърша..

    Коментиран от #84, #95

  • 11 сила

    31 20 Отговор

    До коментар #6 от "Да вярно":

    евентуално близките 100 тина години....като ги знаеме с какви темпове се развиват

    Коментиран от #55, #104

  • 12 Ще стане,

    48 28 Отговор
    като приключат с операцията, а това наближава. Втори котел подобен на този в Мариопол затвориха войските на ЛНР в района на Северодонецк и Лисичанск
  • 13 Панов

    76 38 Отговор
    Традицията в русия е следната, след 1917, всеки нов управляващ обявява предишния за предател или враг. Сега ще е същото. Като дойде новия, нашите бг путиноиди първи ще хвърлят камък по Путин и ще запеят на нов глас с новия руски вожд

    Коментиран от #39, #41, #102, #108

  • 14 БСП за България и Радев

    25 40 Отговор
    Фейк нюз. Другари от комунистическата партия, никога не биха нарекли специалната военна операция, "война". Та нали затова пращат в Сибир
  • 15 Айде

    32 29 Отговор
    Почна се !
  • 16 Смях

    55 36 Отговор
    "След това те бяха лишени от гласа си, а от партията обещаха да приложат към тях "най-строги мерки"

    Демокрация по руски 🤣 бетер българската кочина бедна и миризлива
  • 17 Христо Божилов

    44 32 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Ти тях не ги мисли. И да загубят войната, пак ще са добре. Има всички природни ресурси. Ние какво ще правим е въпросът

    Коментиран от #74

  • 18 ШАЛТЕТО

    14 11 Отговор
    И там ли раздор?Бре да му се невиди!Тука има-тука нема.А сега!
  • 19 Келеме

    50 34 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    ЗАПОЧНА СЕ КОЕ....4 МЕСЕЦА ВСЕ СЕ ЗАПОЧВА А РУСНАЦИТЕ СИ ПОСТИГАТ ЦЕЛИТЕ.НАИВНИЦИ КАТО ТЕБ ВЯРВАТ В МИРАЖИ И ПРОПАГАНДИ.
  • 20 Смях

    22 3 Отговор

    До коментар #3 от "Теле":

    Палячо ти кога ще си хванеш работа? Тати носи, мама меси а ,)

    Коментиран от #29

  • 21 фатки

    34 11 Отговор
    Ей не се спряхте с глупостите, фейковете и гледането в чуждата чиния.
  • 22 Предатели

    27 13 Отговор
    винаги е имало, има, и ще има. Тея парламент няма да видят на следващите избори. А и онея отдавна си се борят за някакви автономии.
  • 23 777

    35 36 Отговор
    Започва се! Путинн е пътник!

    Коментиран от #91, #107

  • 24 даааааа

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "Теле":

    Прав си! При нас е първостепенна задача да ви изрежем!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Механик

    39 28 Отговор
    Точно такива предадоха системата преди. Предатели, платени с пари и обещания от чичо сам направиха така ,че дойде Горби а след него Елцин, и разбиха всичко строено с толкова труд и желание.
    Нали не мислите, че това може пак да се повтори? Щото аз не мисля. Руснаците си извдиха поука. На мястото на Путин може да дойде само Новия Сталин. И тогава ще падне бой, таковата и сръбска музика по третополовия запад.
    Предполагам, че няма човек, който да вярва, че тоя депутатин е съвсем безгрешен? Сега като му изплуват кирливите ризи, най-малко ще лежи за слоупотреби, ако ли не за държавна измяна.
    Сибир го чака на лесоповала. Там ще види някои неща.

    Коментиран от #64

  • 27 Яблони и груши

    27 21 Отговор
    Ами да, могат да си приберат пехотата и танковете и да минат само на бомби и ракети, така фалшивата армия на зеления урко няма да може да се хвали с грандиозни победи и когато им свърши яденето и пиенето ще се предадат, все пак в затвора няма да ги оставят гладни.

    Коментиран от #35

  • 28 Кирил

    27 25 Отговор
    В историята на русия, това е най бездарната и провалена война за всички времена.
  • 29 Чудно!

    4 3 Отговор

    До коментар #20 от "Смях":

    Що? Да не му слагаш на масата? Или, ако пееше в твоя хор, нямаше да е проблем присъствието му?

    Коментиран от #34, #36

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Статистик

    32 22 Отговор
    Навсякъде по Света и в България и Русия има разумни хора, но са малцинство. Жалко, Русия можеше наистина да е световна сила, а сега бъдещето и е тъжно.

    Коментиран от #42

  • 33 Бай градски

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Теле":

    Теле,30 години се нагледахме на лапчо-папчоци. Имаме си достатъчно! По вече не ни трябват!
  • 34 даааааа

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "Чудно!":

    Вашият хор е фалшив! Фалш, фалш фалш фалш фалш фалш фалш и пак фалш!!!

    Коментиран от #48

  • 35 Маджо

    17 12 Отговор

    До коментар #27 от "Яблони и груши":

    Ако руснаците ударят и наш Брендо - ще свършат прахчетата и хапчетата за охрабряване на бандеровските уркри! И до седмица всичките ще се предадат и ще заминат с конски вагони за Колима и Магадан!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Васил

    16 10 Отговор
    Дока то Европа спонсорира Рашистан войната ще върви с пълна сила.
  • 38 А тук не е ли така?

    20 9 Отговор

    До коментар #5 от "от друг ъгъл":

    Хайде да се върнем малко назад - Б.Борисов - удобен и за манипуриране, и за сваляне - слабо интелигентен, незнаещ чужди езици, с уязвимо его; К.Петков - несигурен в изказа си, импулсивен, като често не съобразява последствията от свои действия и изказвания; нарушител на Конституцията, за което ВСЕКИ МОМЕНТ може да бъде свален , и то - безболезнено и юридически обосновано.... Изпуснаха /по-скоро го подцениха/Р. Радев, но пък се започна оплюването му с обвинения, че е виновен за инциденти на поста си като военен летец. Тактика . А по конкретния случай - и у нас, и то в периода на най-върлия тоталитаризъм, се намираха хора, които да изразяват несъгласие или друго мнение , и то от трибуната на НС - Е.Станев, В.Петров... Що се отнася до Русия - ами различното мнение е доказателство, че тя не е тоталитарна страна. Всеки има право на мнение . За разлика от съвременния Запад, където е достатъчно да не си съгласен с "правилната линия" - и да бъдеш отстранен дори от диригентското място в Ла Скала...

    Коментиран от #69

  • 39 Защо си мисля, че

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "Панов":

    тази традиция е продължена в т.нар. "демократична Европа"? Искате ли имена -или ще си спомните кой доскорошен управник е осъден на затвор в близка /и географски/ нам страна?

    Коментиран от #68

  • 40 Димов

    4 18 Отговор
    Ха, дано да си изтеглят армията! Войната трябва да спре. Русия има достатъчно икономически лостове, да води запада за носа, както стана вече ясно от последиците на мерките.
  • 41 Димов

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Панов":

    Ние не правим ли същото тук, вече над 30 години?

    Коментиран от #70

  • 42 Нещо грешиш.

    21 9 Отговор

    До коментар #32 от "Статистик":

    Отвъдокеанската сган не крие, че целта й е била и е да предопредели на Русия съдба на периферна и зависима страна с тъжно настояще и още по-тъжно бъдеще. И тъй като нищо от тези дългогодишни усилия не се получава, днес са на ръба на истерията, впрягайки всички възможни и безспорно неморални средства за постигане на тази цел. Онова, което при всяка друга ситуация се нарича "демагогия" и "кражба", днес е обявено за "санкциониране". И пак резултатът не е в полза на отвъдокеанците... чийто бъдеще е все по-близо до твоите пророкувания.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Горбачов

    10 4 Отговор
    Ами сега какво правим ….
    Нали не сме агресори и нямаме жертви
  • 45 Би БИ Си и Новини от Украйна????

    10 13 Отговор
    Някой си комунист от Приморския край не бил съгласен със войната в Украйна! Жана му била от Западна Украйна, та искал Руските войски да се изтеглят!! Казало Би БИ С И от Украйна????
  • 46 Путинофили

    13 11 Отговор
    Не всички са путлерофили в русия!?
  • 47 Към 12??? Кои войски са затворени в

    8 5 Отговор
    Котела, не се разбира кои са вътре!!

    Коментиран от #53, #54

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Петков

    19 3 Отговор
    Цирк:)))
    99-годишният Хенри Кисинджър е включен в базата данни на украинския сайт "Миротворец", "като съучастник в престъпления срещу Украйна".

    Очакваме реакцията на другата страна ... позицията, де ...
  • 51 браво

    25 2 Отговор

    До коментар #8 от "Хихи":

    Най правилния коментар . Точно тия са толкова комунисти колкото нашите социалисти . Има един нормален социалист Жан Виденов но за съжаление беше в неподходящия момент на неподходящото място . Единствения български политик който както и с каквото е влязъл в политиката с това е и излязъл , т.е не забогатял както всички останали .

    Коментиран от #56

  • 52 Някой си

    24 15 Отговор
    Ей що така бе "самая балшоя страна в мире" ? Вова ти май забрави кога на два пъти прави запитване за прием в ЕС,че даже гледахте с усмивка и към НАТО.Забравил си явно колко бедни бяхте ? Нищо не можахте да свършите а защо ли ? Защото ви куца логистиката,която не сте имали никога и същото със стратегията.Нищо друго не можете освен да си бройката рублите,да пиете водка и да мастурбирате на военна техника от СССР-ско време.Бедни сте били и такива ще си останете - бедни и пияни.А руския народец изстрадал само това му оставаше - страдание за поколение.

    Коментиран от #77

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 де юре

    4 2 Отговор

    До коментар #47 от "Към 12??? Кои войски са затворени в":

    В футбола му викат игран мач или свирен мач ! Т.е мача е игран какво неясно има !
  • 55 Хаха да

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "сила":

    Хаха
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ето пак...аман..

    12 13 Отговор
    За пореден път комунистически депутат някой си Каменщиков бяга къде...?
    Е как къде? В загниващите USA.
    При чичо Сам бе.
    Толкова са жалки и непотребни никому.
    Местните русопутлювци са в същият кюп.
  • 58 Ми 5 вес

    14 10 Отговор
    Депотатите искат руските войски да не се бавят а бързо да се изтеглят на Запад към Германия.
  • 59 Ами ...

    11 12 Отговор
    Явно яко са го закъсали ушанките.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Манивела

    7 1 Отговор
    Историята доказа една основна заблуда в мисленето на всички който предават народа си. Обещанията и заплащането коренно се различавават като начин на живот от това което си представят предателите на обществения интерес. В крайна сметка кураторите им към тях се отнасят като към всеки обикновен предаден човек в някой случай по зле, но винаги приключват сами и в забрава. Осъдени от общественото страдание през годините, защото истината винаги се просмуква!

    Коментиран от #76

  • 62 читател

    12 7 Отговор
    Абсолютно никакъв раздор. В Русия има демокрация и това е нормално..
  • 63 В.В.П.

    14 13 Отговор
    Абе ай стига с тая Окраина ,такава държава няма ,Това е болшевишка прищявка на Ленин и Броншайн..Да я взимат руснаците ,и да пада бензина че имам дълго пътуване.

    Коментиран от #72

  • 64 Монтьор

    7 12 Отговор

    До коментар #26 от "Механик":

    Кви кирливи ризи ,то веднага ще изфабрикуват такива . Знаем как действа Путлер . Хахаха
    Ще задейства цялата система и готово .Навални , Ходорковски...
    Знаем как става ...
  • 65 Защо го триете?!

    16 10 Отговор
    НОВИНА НА ЧАСА
    Военниете Сили на Украйна са в «котел»: Войската на ЛНР отряза на украинските сили всички пътища за отстъпление...!
  • 66 Рико

    8 9 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    В държавите решение за започване на война взема парламентът. При федерациите, такова решение взема съветът на федерациите - единодушно, защото войната е най-тежкото и най-съдбовно решение. В РФ решенията се вземат от някой си Володя!? Те дори не казват президента, казват Путин, все едно в държавата има длъжност -Путин-. Архаичната диктатура е позор за народите на РФ и позор за институциите на РФ.
  • 67 Рико

    5 8 Отговор
    В новия Нюрнберг(скоро), прокурорите ще питат депутатите: ти как гласува! Номерът, че само един е виновен, никога не минава.
  • 68 Ами ...

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Защо си мисля, че":

    Сигурен ли си, че можеш да мислиш? 😀
  • 69 Ами ...

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "А тук не е ли така?":

    Не, тук не е така. По-голяма глупост скоро не бях чел.
  • 70 Наблюдател 1

    1 5 Отговор

    До коментар #41 от "Димов":

    Не. Руските слуги се опитват.

    Коментиран от #71

  • 71 Ами ...

    4 6 Отговор

    До коментар #70 от "Наблюдател 1":

    Времето на Ленин и Бронщайн е било много преди появата на РФ. 😀 Така, че Украйна е по-стара от РФ.
  • 72 Ами ...

    4 7 Отговор

    До коментар #63 от "В.В.П.":

    Времето на Ленин и Бронщайн е било много преди появата на РФ. 😀 Така, че Украйна е по-стара от РФ.

    Коментиран от #78

  • 73 Турист

    12 3 Отговор
    Тия са депутати колкото са депутати общинските съветници в Търговище например.
    Купуваш си 200 гласа с преференции от Движение 21(примерно) и си Общински ДЕПУТАТИН.
  • 74 Сульо Пулев

    11 12 Отговор

    До коментар #17 от "Христо Божилов":

    Жалкото е, че при всички природни богатства, тия не са добре, и не се очертава в скоро време да се оправят. В 21 век още живеят с външни кенефи, асфалтирани са само улиците в големите градове, елементарни битовизми там са супер екстри.... за сметка на това са задължени да живеят, работят и мислят само по "правилния" начин - съгласно партията и президента. Руснаците, и за поробените от тях в РФ, от 1917 г. са роби на КПСС, а преди това бяха крепостни и ги продаваха като стока....
  • 75 Прач

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Абе байноти прочете ли статията
    Или коментираш подвеждащото заглавие
  • 76 1984

    9 8 Отговор

    До коментар #61 от "Манивела":

    Това в пълна сила важи и за държавите. русия и руснаците, след путин, дълго ще бъдат приеманати като държава и хора трето качество. Да,ЕС, Китай и т.н. ще продължават да купуват енергийни и други ресурси от русия, но няма да уважава русия и няма да вярват на договорите подписани от русия и руснаците.

    Коментиран от #82

  • 77 М3 голд

    9 6 Отговор

    До коментар #52 от "Някой си":

    Вярно е, че при създаването на НАТО, СССР направи опит за включване. Нали става дума за европейска сигурност. След отказа се създава Варшавския договор.
    За ЕС: целта беше единен икономически блок от Лисабон до Владивосток. Той щеше да доминира в света. Не му разрешиха от зад океана и започна другото преструктуриране.
    Всички други твои разсъждения са твои емоции, които са меко казано неверни и извратени. Жалко.

    Коментиран от #100

  • 78 В.В.П.

    5 3 Отговор

    До коментар #72 от "Ами ...":

    Така е ,,И македонското царство е по старо от българското .
  • 79 Враг на САТАНАТА

    19 9 Отговор
    Трябва да си пълен неграмотник или облъчен соросоид за да повярваш , че Русия може да загуби...
  • 80 така така

    12 3 Отговор
    Раздор у дома има, но не е в Русия.
  • 81 Мдааа

    12 6 Отговор
    Няма градина без бурени... вадиш чистиш и изхвърляни!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 евтина манипулация

    8 1 Отговор
    Депутати? Къде депутатстват?
  • 84 ЦК на КПСС

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Много дълго бре, кой ще ви чете":

    щом е толкова дълго значи ще пишат неща който не трябва да са много ясни за да маскират лъжливото заглавие.
  • 85 Само двама депутата

    7 2 Отговор
    успяха да купят западняците.У нас почти целия парламент е купен от тях.Значи ние сме по напред от руснаците!
  • 86 жоро

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Навални: Хахахахахаха":

    Къде се намира този Приморски район?

    Коментиран от #87

  • 87 жоро

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "жоро":

    Сега проверих:

    h ttps://www.primorski.bg/
  • 88 Пъци

    0 1 Отговор
    "Муш,въх,уби мъ...."
    Комунистически циркаджилъци,когато боба в полевата кухня замирише на пушек,та не не се яде.
  • 89 Хер гьобелс

    5 0 Отговор
    Прасетата в кочината се разгрухтяха!!!
  • 90 Русинов

    11 7 Отговор
    Дори в Русия има по-голяма демокрация от западните кочини !
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 В.В.П.

    4 1 Отговор
    Не всички руснаци са за война..Нормално е .Войната е трудно решение..Обаче ,е обичайна за хората от 10000 год ,насам .
  • 93 Алекс

    4 5 Отговор
    Североизточната кочина в цялата й прелест.
  • 94 А с пленниците?

    6 1 Отговор
    Какво да правят, толкова са много, че войската на Русия стана двойна.
  • 95 Аз прочетох само до...

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "Много дълго бре, кой ще ви чете":

    Руската служба на Би Би Си .
    Не знаех, че имало такава, пък и как тъй тая служба не се е изнесла от там още?
  • 96 Бах ZZZZZZ

    8 3 Отговор
    Направо в Сибир ще ги пратят, ако не умрат от естествена смърт.

    Коментиран от #109

  • 97 Чърчил

    11 7 Отговор
    Тъпи та тъпи. Още Петър е казал, че иска да си внесе хора от вън и че от руснаците нищо не става. Явно е бил много прав. Презрян народ са.
  • 98 ОСВЕН, ЧЕ СА

    5 7 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИ, СИГУРНО СА КУПЕНИ ОТ ПРЕСТЪПНО БОГАТИТЕ ХАМЕРИКАНЦИ, ДЕТО ПЕЧАТАТ ДОЛАРИ, КАТО ЛУДИ! НОО . . РУБЛАТА ПОСКЪПВА ! РАЗБРАХА ЛИ ТОВА ХАМЕРИКАНЦИТЕ?!!! ХА-ХА-ХА!
  • 99 Язе да си кажем

    3 4 Отговор
    Ееех, Дениз залезе, изплува Стайков...
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 НеВярвам вече

    6 3 Отговор
    Факти да бъдат малко по обективни ако може.
    Че взе да ни идва в повече пропагандата.
  • 102 Рико

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Панов":

    Гледай какъв панаир ще настане ,ако в трона седнат Навални или Каспаров. Тези дето така яростно ги охулваха, какви дитирамби ще запеят.
  • 103 Обаче русоробите не разрешават

    4 1 Отговор
    И нема изтегляне😂😂😂
  • 104 бенедикт

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "сила":

    ахмат сила кадиров обърна ли ти хастара ,а ние в бг се развиваме с бесни темпове особенно послените 30 год .мисли за страната си църволанчо
  • 105 11122253

    1 1 Отговор
    "Според портала Vl.ru, на Васюкевич веднага е бил изключен микрофона, но журналистите успяха да разберат думите му" получили са речта ден или два предварително, а депутатите са получили нещо по сметките си.
  • 106 Дянков

    0 0 Отговор
    Вервайте ми , цари .
  • 107 Дянков

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "777":

    А ти ПУТник.
  • 108 Дянков

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Панов":

    Виж кошмара бе кьорчо. Едно училище осиротя с 21 деца , от либерастите . Скръбта на тези хора е непоносима . Сигурно Путин е виновен.
  • 109 Роко

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Бах ZZZZZZ":

    Трябва да си без грам мозък щом все още вярваш че Русия може да спечели.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания