Last news in Fakti
  Тема: Украйна

6 Юли, 2022 13:53 3 354 25

Руснаците отиват на астролог, за да разберат дали ще има ядрена война

  • ядрена война-
  • астролог-
  • астрология-
  • русия-
  • война-
  • украйна-
  • владимир путин-
  • руснаци

Астролозите търсят отговор от звездите как ще се развие войната в Украйна

Руснаците отиват на астролог, за да разберат дали ще има ядрена война - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ще има ли ядрена война? Кой ще спечели? Много руснаци отиват при астролози, за да разберат как ще се развие конфликтът в Украйна, заради който страната им бе изолирана от много други страни, предаде БТА.

В Санкт Петербург се носи славата на Елена Корольова. Тя предсказва победа за Москва на сеансите с клиентите си, които я посещават в апартамента ѝ, където две котки се разхождат сред купчини от книги.

Още новини от Украйна

"Хората искат да знаят какво ще се случи с Русия, която бе откъсната от останалия свят" вследствие на западните санкции, въведени заради офанзивата срещу Украйна, разказва 63-годишната жена, филолог по образование. Вързала е побелялата си коса на опашка и носи очила.

"Световният катаклизъм ще се засили през септември, но Русия ще излезе от него стабилна и процъфтяваща", уверява астроложката, която взима по 5000 рубли (80 евро) на консултация. От началото на руското нахлуване на 24 февруари има по-голямо търсене, казва тя, без да уточнява колко точна са клиентите ѝ.

Политическа астрология

В Москва гадателят Константин Дараган, прочул се с пророчеството си за "респираторна пандемия", което направи преди появата на КОВИД-19, направо заявява, че след конфликта "Русия ще стане центърът на света". Следователно Москва няма да е изолирана в международен план, както иска Западът, пророкува той. Украинският президент Володимир Зеленски ще си "отиде разплакан" и "ще е последният ръководител на Украйна в сегашните ѝ граници", предсказва в Телеграм 49-годишният мъж с атлетичен външен вид.

Дараган, който по образование е авиационен инженер и е родом от Донбас, региона в Източна Украйна, който руската армия се стреми да завладее, решава да смени попрището и да стане астролог. Той твърди, че в миналото е съветвал министри, банкери и представители на украинските тайни служби. След идването на власт на прозападните сили в Киев през 2014 г. той заминава за Москва. Този "политически астролог" подкрепя руското нахлуване, въпреки че родният му град Лисичанск пострада сериозно от военните действия. С нахлуването на Русия в Украйна страниците му в социалните мрежи са затрупани с въпроси: "Ще бъде ли бомбардирана Москва?", "Балтийските страни ще бъдат ли обзети от паника?", "Как ще реагира Полша?". Вследствие на това от 24 февруари броят на учениците в неговата "Школа по класическа астрология" в Москва се е удвоил и сега е 200 души.

Войната на звездите

Алексей Левинсон, социолог от независимия руски център "Левада", е на мнение, че "за много руснаци и украинци, които са объркани", вярата в звездите е начин за осмисляне на новата действителност. "Вселената им рухва и някои хора предпочитат да изберат за свои пътеводители звездите, а не лидерите си", обобщава той. "Астрологията днес е вид психотерапия или нова религия", каза още социологът.

Една ученичка на мага Дараган, Ана Маркус, която е на около 50 години, обяснява за Франс прес, че търси в звездите "обяснение за случващото се на Земята". "Русия е сочена за единствения виновник за конфликта, но е очевидно, че истинският виновник за конфликта е една трета страна", казва тази грънчарка с искрящи очи, която се е въоръжила с "небесни карти", които според нея доказват вината на Съединените щати. В Украйна, разбира се, звездите говорят точно обратното на астролозите. "Путин е много болен и няма да доживее до март 2023 г.", често пророкува астрологът Влад Рос, който постоянно се явява по украинските медии.

"Сатурн е в знака на Русия, а Уран е в знака на Украйна, скоро ще победим", уверява знаменитата украинска астроложка Анжела Перл във видеозапис, гледан един милион пъти от средата на май. Освен отговори на геополитически въпроси хората в Украйна искат да получат от астролозите и информация дали техен близък ще оцелее на фронта и дали трябва да бягат от руските войски. Украинците искат "да научат дали ще има ядрена война, дали трябва да напуснат страната си, дали близките им са в опасност", обобщава за Франс прес астроложката Олена Уманец.

"Русия ще избухне през март 2023 г.", уверява тази бивша музикантка на 38 години, която от март живее в Швейцария с двете си деца. Онлайн консултацията с нея, струваща 100 долара, вдъхнала увереност на 46-годишната телевизионна продуцентка Кристина, която живее в Киев. Тя била разтревожена, че съпругът ѝ, който е на фронта, често не отговаря на обажданията ѝ. "Съпругът ми ми се обади, той благодари на Бога, че е оцелял тази нощ", написала тя на астроложката си една юнска сутрин.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    21 3 Отговор
    Аре Лекувайте се, че я изтърбушихте тая Пропаганда до тралялясване!
  • 2 Жалки сте..

    18 4 Отговор
    Руснаците не ходят на астролози,астролозите идват при тях...
  • 3 ЧОКО

    17 5 Отговор
    ГОЛЕМИТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ АСТРОЛОЗИ ТЕ ПИШАТ ИСТОРИЯТА И АСТРОЛОЗИТЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТЯХ
  • 4 Пич

    17 10 Отговор
    Я марш !!! Всеки ден ми занимавате с купища украински астролози , които вещаят победа за Украйна !!! А укрите всеки ден ядат бой , та пушек се вдига !!!
  • 5 Джамбазооглу

    8 4 Отговор
    Окраеина ще превземе Русия , а зеленски ще бъде провъзгласен за цар самодържец!
  • 6 Джамбазооглу

    3 6 Отговор
    Окраеина ще превземе Русия , а зеленски ще бъде провъзгласен за цар самодържец!
  • 7 ще им кажа безплатно

    8 1 Отговор
    Няма да има ядрена война.
  • 8 Пловдив

    10 6 Отговор
    Те астролозите в Раша смеят ли, да кажат нещо по-различно от това, че държавата им ще бъде център, на Вселената?! Явно, не знаят кой от пациентите им е, от КГБ!
  • 9 Българка

    11 8 Отговор
    Вместо да ходят на астролог, руснаците да се разбонтуват срещу войната и свалят тая кремълска групировка, която потопи в реки от кръв Украйна. И в тая кръв има хиляди избити руски войници на чужда земя

    Коментиран от #16, #18

  • 10 Мдааа

    8 0 Отговор
    Ами да питат гената дайнов, неговите прогнози са 100% грешни, така че е много надежден източник, какво НЯМА да се случи!
  • 11 Роза

    6 1 Отговор
    Личният астролог на Хитлер,евреинът Ханунсен,е бил застрелян на улицата,защото прекалено много е навлязъл в тайните на нацистките големци!Вероятно и предсказанията му към края на ВСВ не са били угодни на фюрера.Лично аз смятам астрологията за измислена наука.Но печалбите от нея са напълно реални и доста солидни.Винаги ще има хитреци,които да превръщат хорското лековерие в твърда печалба!
  • 12 НОВ

    6 3 Отговор
    Така правят защото са източно православни християни или защото са азиатци.
  • 13 Шамана на Монтерей

    9 8 Отговор
    Руснаците са недоеволюирали,интелектуално изостанали и ментално увредени сибирско-азиатски дегенерати.Крив клон и задънена улица от човешкият род.Само безмозъчни олигофрени ходят по врачки,гледачки,баячки астролози и подобни мошенници.Нашата Баба Ванга е на особенна почит при тези примитиви,които неуморно тиражират някакви измислени от тях "предсказания" за величието на Фалиралата Сибирско-Азиатска Кочина,които уж тя била "предсказала".Племенницата на Ванга,която е била непрестанно до нея,опроверга всичките тези измишльотини,които се тиражират по руските сайтове.Дараган и подобните му,естествено,че ще предсказват това,което искат да чуят клиентите.Бизнес ис бизнес,както гласи една стара руска поговорка.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Само си викам дано....

    5 0 Отговор
    А колко по-лесно би било някой да се погрижи за обезумялото ботоксно старче....
    Има подходящи санаториуми за такива тежки случаи....
  • 16 Те да ходят

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    На астролог , а ти ходи на училище ! Пише се разбУнтУват , а не разбОнтуват ! Това ви е образованието на соросоидните рупори! Като на Кире !

    Коментиран от #20

  • 17 дядо Manga

    1 0 Отговор
    ще има ,ще има
  • 18 бокоБРАВО КИРО

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    МИ ТИКВИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ РАЗБУНТУВАТ ЗАЩОТО ЩЕ ПУКНАТ ОТ ГЛАД И СТУД ..ГАЗА ВЕЧЕ ГОНИ 2000 ДОЛАРА
  • 19 Нормален

    5 2 Отговор
    Щом деда Ванга не е казала, че ще има ядрена вайна значи няма да има.Нали тъй?А познайте без ядрена вайна какво я чака великата кочина?
  • 20 я изпий шише белина

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Те да ходят":

    да ся успакоиш
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Лудо куче

    1 2 Отговор
    Български военни: Украински военни продадоха френски самоходни оръдия "Цезар" на Русия за 120 000 долара.Военни от украинските въоръжени сили продадоха две френски самоходни оръдия "Цезар" на Русия
    Украински военнослужещи продадоха две френски самоходни артилерийски установки "Цезар", предоставени на Киев, на руската армия за 120 000 долара. Това съобщава изданието Bulgarian Military, позовавайки се на свои източници.
    Според съобщения в медиите реалната цена на една гаубица е около седем милиона долара. Освен това изданието твърди, че Интерпол знае за незаконната продажба на оръжия от служители на въоръжените сили на Украйна.
    Преди време френският политик Джефри Боле, след съобщения за загуба на самоходни оръдия, заяви, че френската армия е била ограбена и обвини за това президента Еманюел Макрон.
    През юни френският политик Режи Кастелно заяви, че руските военни са пленили две френски самоходни оръдия "Цезар" по време на боевете в Украйна.
  • 23 Слава на Володѝмир

    2 2 Отговор
    A ВАНГА е предсказала през далечната 1980 година : "В края на века Курск ще се окаже под водата и ще потъне" и жителите на град Курск се чудели и възприели с насмешка предсказанието защото Курск се намира в Централна Русия и около него няма никакви големи водни площи...НО по същия начин Ванга е пророкувала и е предсказала възхода на Владимир като „Господар на света“ и „Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир" без да знае че украинците на украински си го наричат Володѝмир...!!!

    Коментиран от #24

  • 24 Езотерика

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "Слава на Володѝмир":

    Пълни дивотии. Иска им се на някои със затаена злоба и омраза, на които все Русия им е крива. Ванга винаги е говорила за Русия с любов, а не за Украйна. Както и Учителя Петър Дънов, който е говорил на руски преди да смъртта си и е помагал на руснаците през втората световна война. Негова е била прогнозата за руското знаме в Берлин и негова е прогнозата за новото време и шестата раса, която се ражда през 21 век от славянството начело с Русия. От последните астрологични прогнози единствено Светлана Драган говори за нов ред и сътресения на всички нива, както и индийският младеж Абигия Ананд. Според него започва трансформация и нищо няма да бъде както е било досега. За Русия предвижда добро финансово състояние, а за някои богати досега държави предвижда фалити, глад и също че някои от досегашните световни лидери ще потънат в небитието. Прогнозата му съвпада с прогнозите на Петър Дънов, Слава Севрюкова и Едгар Кейси. Очакват ни много интересни събития и изпити от висшите сили. Много сътресения, бедствия, световен глад и открития, които изцяло ще променят хората и живота ни. Който иска да си кара по старият начин, го очакват големи изненади. Включително и горепосочените измислени астролози, които само за пари мислят. Всичките дарби човешки се дават да помагаш, а не да печелиш и да трупаш от болката на хората.
  • 25 Българин

    1 0 Отговор
    Да ще има йадрена война ако тоя руски дивак путлера е още на власт
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания