Last news in Fakti

22 Август, 2022 14:35 3 243 1

Рязко влошаване на времето в Гърция

  • гърция-
  • интензивни-
  • бури-
  • валежи-
  • гръмотевици

Прогнозират се интензивни валежи и бури, придружени от гръмотевична дейност с голяма честота

Рязко влошаване на времето в Гърция - 1
Източник: Shutterstock

Рязко влошаване на времето през следващите дни се очаква в голяма част от Гърция, съобщава в извънреден бюлетин гръцката метеорологична служба, цитирана от телевизия Скай.

Прогнозират се интензивни валежи и бури, придружени от гръмотевична дейност с голяма честота, градушки и силни пориви на вятъра, предаде БТА.

Атмосферните явления, които ще започнат от вторник и ще продължат до петък, ще обхванат не само континентална Гърция, но и островите, главно в Егейско море.

Най-големи количества валеж се очакват в Тесалия, Спорадските острови, Северна Евбея, северната част на Егейско море и Халкидическия полуостров главно в сряда и в четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудо голямо

    1 8 Отговор
    само хаховците се мъкнат в гръцко.
Новини по държави: