Last news in Fakti
  Тема: Украйна

23 Ноември, 2022 22:04 4 313 82

"Индипендънт": Путин живее в страх за живота си

  • владимир путин-
  • русия-
  • кремъл-
  • херсон-
  • украйна

Загубата на Херсон, единствената регионална столица, превзета от Русия по време на конфликта, нанесе тежък удар на плановете за създаване на сухопътен коридор до Крим

"Индипендънт": Путин живее в страх за живота си - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин "живее в страх за живота си", докато армията му отстъпва, каза високопоставен украински военен помощник, пише "Индипендънт".

По-рано този месец Русия обяви, че се оттегля от района на Херсон, отбелязвайки едно от най-неудобните поражения за Путин и потенциална повратна точка във войната, която достигна деветия си месец.

Още новини от Украйна

Загубата на Херсон, единствената регионална столица, превзета от Русия по време на конфликта, нанесе тежък удар на плановете за създаване на сухопътен коридор до Крим и осигуряване на водоснабдяване на контролирания от Русия полуостров.

"Путин много се страхува, защото в Русия няма прошка за царете, които губят войни", каза пред The ​​Times Олексий Арестович, съветник на началника на кабинета на украинския президент.

"Сега той се бори за живота си. Ако той загуби войната, поне в съзнанието на руснаците, това означава край. Краят му като политическа фигура. И вероятно във физически смисъл".

Победата на Украйна над Херсон дойде след поредица от унизителни отстъпления на силите на Кремъл в регионите Харков и Донбас. "Това принуди дори хора, които са много лоялни към Путин, да се съмняват, че могат да спечелят тази война", каза Арестович.

Освобождаването на Херсон е предизвикало подновени руски удари по инфраструктурата на страната и планове за нова офанзива от Беларус, руски съюзник на север от Украйна. Войските на Путин настъпиха към Киев от Беларус по време на ранните етапи на войната, но бяха принудени да отстъпят след твърда съпротива.

Украинските власти започнаха да евакуират цивилни от наскоро освободените части на областите Херсон и Николаев, опасявайки се, че липсата на топлина, електричество и вода поради руския обстрел ще направи условията на живот твърде трудни тази зима.

Световната здравна организация (СЗО) казва, че милиони хора в Украйна ще бъдат изправени пред "животозастрашаващи" условия през следващите месеци, като жителите на южните региони са призовани да се преместят в по-безопасни райони в централните и западните части на страната.

Арестович повтори целта на Украйна да си върне цялата земя, завзета от Русия, включително Крим, черноморския полуостров, който беше анексиран от Кремъл през 2014 г.

Междувременно Путин тази седмица изтъкна арктическата сила на Русия на церемония по издигане на знамето и пускане на вода на два ледоразбивача с ядрен двигател, които ще осигурят целогодишна навигация в Западна Арктика.

Председателствайки чрез видеовръзка от Кремъл церемонията по пускането на вода в бившата имперска столица Санкт Петербург в Северна Русия, Путин каза, че подобни ледоразбивачи са от стратегическо значение за страната.

"И двата ледоразбивача бяха заложени като част от голям сериен проект и са част от нашата широкомащабна систематична работа за преоборудване и попълване на вътрешния флот от ледоразбивачи, за укрепване на статута на Русия като велика арктическа сила", каза Путин.

Арктика придобива по-голямо стратегическо значение поради климатичната криза, тъй като свиващата се ледена шапка отваря нови морски пътища. Огромни петролни и газови ресурси се намират в арктическите региони на Русия, включително завод за втечнен природен газ на полуостров Ямал.

Путин се усмихна, когато атомният ледоразбивач "Якутия" беше пуснат във водата в доковете и стана, докато руският национален химн украси издигането на руския флаг на ледоразбивача "Урал", който ще започне работа през декември.

Руският президент обяви също, че планира да се срещне с майките на резервисти, призовани да се бият в Украйна.

Войната е убила и ранила десетки хиляди войници от двете страни, според Съединените щати, а руската инвазия е предизвикала най-голямата конфронтация между Москва и Запада след Кубинската ракетна криза от 1962 г.

Срещата с майките на войниците, за която първи съобщи вестник "Ведомости", бе потвърдена от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков. Русия празнува Деня на майката на 27 ноември.

"Наистина е планирана такава среща, можем да потвърдим", каза Песков пред репортери, запитан дали Путин ще проведе среща със семействата на мобилизираните. "Такава среща се подготвя".

"Президентът често провежда такива срещи, не всички са публични. Във всеки случай президентът получава информация от първа ръка за реалното състояние на нещата", коментира Песков.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    50 19 Отговор
    Вова е безсмъртен, тоест непреходен. Вече 6-ти Вова подред громи прогнилия Капитализъм..

    Коментиран от #17, #82

  • 2 Путинофил

    36 42 Отговор
    Моят идол!
    Изпрати ватниците за „зелен хайвер“ поне за 200 години напред!
  • 3 Някой

    64 33 Отговор
    И от страх за живота си разбива електрическата система на Украйна.
    Хайде стига с тези вицове. Вече не е смешно.

    Коментиран от #81

  • 4 Принципно

    36 36 Отговор
    джуджетата са все страхливци!

    Коментиран от #13, #19

  • 5 !!!?

    41 19 Отговор
    Путин да се срещне с майките на убитите...ако смее !!!?

    Коментиран от #62

  • 6 СЕВЕРОДВИНСК

    45 29 Отговор
    ХАХХААХАХААА, на байдън живота е по застрашен от колкото на Путин
  • 7 Мамул

    38 20 Отговор
    Путин много го е страх от Зеленски! Страх го е да не се го научи да шмърка бело.

    Коментиран от #15

  • 8 Тръмп

    31 31 Отговор
    Война срещу електрическите стълбове! Може би от страх че ще висят на тях?
  • 9 Слава на великия Сталин!

    26 25 Отговор
    Да живее непобедимата Червена армия! Делото на Вожда е живо! Вдигайте се роби на труда!!
  • 10 Предстои

    24 37 Отговор
    Ватниците да се радват че украинците карат отпуска досега да са превзели белгород
  • 11 Тръмп

    34 33 Отговор
    Дон Кихот се биеше с вятърни мелници, Путин се бие с Ел.стълбове!
  • 12 Книжната армия на раЗия

    39 39 Отговор
    Руската армия се оказа едно голямо нищо ,един артист клоун и агитката на Динамо кийв ги направиха за смях
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 хахаха

    18 16 Отговор
    За да си слага ботокс... не са добре нещата другари!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Голем смях

    22 9 Отговор
    Споко бе,скоро ще стигнат до ..какво беше..Берлин,Париж...Лондон.Да се готвят в Ню Йорк и Бостън...Вашингтон ..после.

    Коментиран от #76

  • 17 другпът

    27 24 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Да и за това руския народ живее, като скот....

    Коментиран от #24, #26

  • 18 Независим от истинската информация

    14 10 Отговор
    Откъде черпят тази информация в "Индипендънт"? - От снимката. Вижда се леко размазване на ръката на Путин, държащ свещтта. Най-вероятно от треперенето на ръката му........хи хи хи
  • 19 имаш предвид

    24 14 Отговор

    До коментар #4 от "Принципно":

    зеленчука, който ползва "белото" или Микрончо? Зеленчука не си дава сметка какво прави, участва в комедия. ЩЕУ ГО ВИДИМ НЕГО колко ще жвиее.

    ГМО двуногите хулители на Путин са в състояние да го обидят точно толкова, колкото един комар с изпражненията си може да оцапа ЕВЕРЕСТ!!! Русия не е имала такъв харизматичен и балансиран политик. Той е точният човек в точният момент от историята на Русия. И дали го интересува вашето мнение?
    Истината идва трудно и бавно. Тогава всички против Путин ще замлъкнат все едно не са говорили никога срещу него.

    Но вие имате избор - хвалете ГИГАНТА зеленчук - ВЕЛИК стратег и миролюбец, изпълняващ международни споразумения. Как си мислите, че ако влезе в ЕС, както го тика урсула, ще се държи по друг начин????
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Някакъв си помощник

    20 10 Отговор
    Казал:
    каза високопоставен украински военен помощник,
    И веднага бързат да го цитират то е същото като една жена на пазара казала
    Ами давайте го малко по-сериозно
  • 23 Реалист

    20 13 Отговор
    САЩ е един ке.неф
  • 24 а ти как живееш?

    24 15 Отговор

    До коментар #17 от "другпът":

    Разсъждаваш като скот. Ходил ли си в Русия?

    Е, Русия не се налапа и награби богатството на колониалните си държави като западните. По друг модел живее. Та щяха да са толкова богати западняците, ако не грабеха??? Я се свести!

    Коментиран от #34, #42

  • 25 хмммм

    16 22 Отговор
    Всички защитници на Путин толкова си личи как сами не си вярвате в това, което говорите, но поради психически проблем упорито продължавате. Изпята песен е тоя човек и т.н. му политика. Не защитавам Зелето, той е клоун, ясно е, но Путин и поддръжниците му абсолютно луди и ги съжалявам.
  • 26 честен ционист

    19 11 Отговор

    До коментар #17 от "другпът":

    В Матрицата народът на Цион, как живееше. На тоя свят няма нищо безплатно и западняците много скоро ще го разберат. Вова е Избраният.

    Коментиран от #30, #48

  • 27 Голем смях

    22 22 Отговор
    Зеленски е на фронта.Сред хората е от първия ден на руската агресия.Беше в Херсон два дни след позорното бягство на ...аххаха втората армия в мире ....Зеленски е велик ..велик лидер на страната си и имат щастието и шанса да е президент точно в този момент.Все пак е избран на свободни и демократични избори ,а не е пожизнен диктатор като джуджето ...БУНКЕРНОТО ДЖУДЖЕ .

    Коментиран от #31, #36, #75

  • 28 Путлер, ако е мъж,

    15 16 Отговор
    Да се срещне не с майките на чмобиките, а с майките на загиналите. Да видим с какви очи ще ги погледне и как ще ги лъже най-безсрамно. А в случая, майките ще са маскирани служителки на КГБ...

    Коментиран от #46

  • 29 Атина Палада

    19 15 Отговор
    Наполеон също влезе в празна Москва. Точна както украинските военни влязоха в празен Херсон! Колкото до страха на Путин за живота си. Това е много несериозно и не знам тази медия как може да се излага да го пише това. Решението за влизането на Русия в Украйна не се взима само от Президента (в случая Путин). Все едно, че когато САЩ влязоха в Ирак решението е било само на Буш ли? Ха ха ха
  • 30 Вован Варварина

    15 17 Отговор

    До коментар #26 от "честен ционист":

    е избран от Сатаната. Затова ще получи жестоко възмездие.
  • 31 честен ционист

    6 12 Отговор

    До коментар #27 от "Голем смях":

    Вова лично инсталира Зеленски. Зеленски ще е последния президент на курбана Украйна. Украйна беше създадена именно за тая цел да срути Вавилон.
  • 32 Румпелщилцхен

    9 10 Отговор
    На Путин толкова не му дреме, че може да дойде до тук, да ви онади и да се прибере да подремне.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Голем смех

    11 8 Отговор
    След атентата срещу Доган, дръндареца се е будил всяка нощ облян в пот и с пълни гащи. От страх. Подобна е съдбата и на ботоксовото джудже...
  • 36 Атина Палада

    9 7 Отговор

    До коментар #27 от "Голем смях":

    На втория ден след СВО американците казаха, че Зеленски се намира в Полша.. Впрочем с точност... Първо казаха:не знаем Зеленски къде е избягал ... след един ден казаха, че е е Полша.
    Значи американците са излъгали? Така ли?

    Коментиран от #52

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ужас

    4 5 Отговор

    До коментар #33 от "Тракиец 🇮🇹🇺🇦🇮🇷🇩🇪🇯🇵🇧🇬":

    О Боже, какво е това сексуално напрежение, от кога не си... хаххахха
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Мамул

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Нека да пиша":

    Изпростяване е това да говориш за майки и сестри, за хора и жени които не познаваш. Казвам ти, че е жалко такова поведение!
  • 41 честен ционист

    3 5 Отговор

    До коментар #33 от "Тракиец 🇮🇹🇺🇦🇮🇷🇩🇪🇯🇵🇧🇬":

    Научи му поне името бре. Казва се Дмитро
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Атина Палада

    6 6 Отговор

    До коментар #34 от "ДругПът":

    Възраст, образование и населено място нямат нищо общо с липсата или наличието на здрав разум! Един необразован може да разсъждава много по умно от образования!
    Колкото до скотове... Обзалагам се, че на цялото ти образование, което твърдиш, че имаш, ти не знаеш какво означава думата "скот"!

    Коментиран от #53

  • 44 Ама ти

    2 3 Отговор

    До коментар #42 от "хахаха":

    Верно не си добре, кой сега теебе!?
  • 45 Маг Асен

    5 4 Отговор
    Страхът му е основател, защото му направих магия в цветовете на дъгата.
  • 46 Атина Палада

    4 6 Отговор

    До коментар #28 от "Путлер, ако е мъж,":

    Загиналите не са наборни войници! В Украйна такива нямаше и няма!
    Няма как майките на загиналите да протестират, след като синовете им са избрали тази работа. Същото се отнася и за частичната мобилизация от миналия месец. Яков Кедми го обясни много ясно кои мобилизират...
  • 47 Хуйнона Райдър

    8 4 Отговор
    чакай бе, той не ум ре ли миналия месец с тези два рака?
  • 48 мхмхмхм

    8 5 Отговор

    До коментар #26 от "честен ционист":

    Това са пълни глупости "На тоя свят няма нищо безплатно и западняците много скоро ще го разберат" Точно това ще го разбере Русия, а западняците имат културата да си плащат за всичко. Те тоя проблем го нямат.

    Коментиран от #51

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Карма

    7 8 Отговор
    Диктаторите са страхливци. И винаги си плащат. ☠️
  • 51 Олелееее

    10 10 Отговор

    До коментар #48 от "мхмхмхм":

    Западният свят живееше единствено от кражби, източване на ресурси на цели държави, на цяла Африка.... Това е Западният свят.. За разлика от Западния свят, СССР издържаше цяла Източна Европа!

    Коментиран от #54, #55, #58

  • 52 Голем смях

    6 5 Отговор

    До коментар #36 от "Атина Палада":

    Спри самогона вата.Цял свят и цяля Украина виждат къде е Президента ..свободно избрания украински президент.Сред народа си .А опорките си ги заври ...на тъмно.Там където е бункерния плъх.
  • 53 хаххахаха

    5 3 Отговор

    До коментар #43 от "Атина Палада":

    Смешен си с безсилните си разсъждения и заключения...."Един необразован може да разсъждава много по умно от образования!" Най-добре всички училища да бъдат затворени, защото образованите хора не могат да се конторлират от дребни манипулатори, като Путин и такива, като теб...
  • 54 Голем смях

    7 6 Отговор

    До коментар #51 от "Олелееее":

    Затова при разпада на СССР,дължаха на ...бедната Болгарийка 150 000 000 долара...И никога СССР не е издържал соц.лагера.Бяха прекалено бедни и първобитни,изостанали и деградирали ,че да се мерят с чехи,унгарци ,германци,поляци че и българите.Просто ние бяхме поне 50 години напред в развитието си ,което съветските комунисти искаха да върнат назад.Погледнете сега къде са тия държави и къде е бедничката Росийка.

    Коментиран от #65

  • 55 Бахур

    6 3 Отговор

    До коментар #51 от "Олелееее":

    Изток, Запад, същата работа. Никой никого не издържа. Империите си експлоатират колониите. Безплатен обяд няма. Така е устроен света. Ние сме плащали с продукция, суровини, тонове злато.
  • 56 Гого

    5 6 Отговор
    Индепендънт по добре да изгради загриженост за живота на Бай Дън, че като гледам работата на зле отива. Да си гледат миризливата американска паничка и да не си пъхат носовете в чужди панички, за да не останат без тях.
  • 57 Чучелото циониста Путин

    6 4 Отговор
    Страхува се да не го изпарят с някой дрон ,като оня иранеца ,но гузната съвест ще го ликвидира по бързо,не е лесно да се избиват майки с деца
  • 58 хахах

    7 4 Отговор

    До коментар #51 от "Олелееее":

    Глупости приказва... Западния свят не се занимава с глупости, а генерира такъв брутен вътрешен продукт, който не може да ти роди фантазията. СССР е изхранвала само конкретни хора, които я поддържат, а всички други са се изхранвали с трохите от тяхната трапеза...

    Коментиран от #60

  • 59 така така

    6 2 Отговор
    Путин живее в страх от статиите на днес факти.бг
  • 60 Олелееее

    6 3 Отговор

    До коментар #58 от "хахах":

    Ха ха ха, генерира от печатницата +кражби... Цял континент източвха...
    Неолибералните политици разчитат да постигнат ръст в икономиката не с производител дейност а с финансови игри, като безразборно печатене на пари и ценни книжа, въртят търговия с облигации, издават ипотечни кредити с които правят хората роби на банките. Въртят пари с бюджетните дефицити и данъци, след което нарастват външните дългове на държавите. Ето, това Западния свят... Фалирали! Сега разбра ли защо са фалирали и живеят само от печатницата? Нищо не произвежда. Всичко се внася от фабриката на света - Китай!

    Коментиран от #63, #66

  • 61 Една

    7 4 Отговор
    Един Посейдон за Мъгливия остров и злото ще свърши.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 хахах

    6 2 Отговор

    До коментар #60 от "Олелееее":

    Няма по-абсурдно нещо от това да кажеш, че Европа не произвежда нищо. Жал ми е за теб.....

    Коментиран от #69

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ел Майо

    5 5 Отговор

    До коментар #60 от "Олелееее":

    Да да 100%! Китай са просто изпълнители на стоки ширпотреба. Нищо повече. Всичките машини за индустрията се разработват и произвеждат в развити западни страни. И каквото сериозно се сетиш. Така че си мнооого далеч от реалността.

    Коментиран от #67, #68, #71

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 мхмммм

    4 3 Отговор

    До коментар #66 от "Ел Майо":

    Той тоя човек живее в някакъв свят, дето друго освен боклуци от Китай не е пипал... Толкова ми е светогледа и се отразява на постовете и разсъжданията.
  • 69 Олелееее

    4 4 Отговор

    До коментар #63 от "хахах":

    Написах ясно с какво се занимава Европа. А че ти не го разбираш, аз нямам вина. Проблема си е твой. Образова се и ще го разбереш! Ще разбереш, че да въртиш игри с бюджетни дефицити и данъци и надуваш външния дълг не е производство.а заробване на държавата/те! Поставяне под зависимост! Не случайно всички държави в Европа външните дългове са над 100% от БВП. На някои приближават и 200%.! Сиреч живеят на вересия.. Повече от това какво да ти обяснявам. Видно е, че си далеч от тази материя и не ти е ясна.

    Коментиран от #70

  • 70 хахахах

    6 3 Отговор

    До коментар #69 от "Олелееее":

    А ма разбира се, те изобщо всички в Европа са едни глупаци и даже са с 10000% дългове, ама не са го разбрали още, а ти сега ще ги светнеш, че и нищо не произвеждали дори. Пожелавам ти да емигрираш в Русия или Китай. Там е рай хахаха

    Коментиран от #73

  • 71 Олелееее

    4 4 Отговор

    До коментар #66 от "Ел Майо":

    Покажи ги кои са тези Западни страни? Като... преди началото на 2022г само Германия имаше работеща икономика, и от частни Франция. Всички останали са под вода. Сега вече удариха и Германия. Но хайде, говорим до края на 2021г.Знаеш ли, че водещи световни икононисти/финансисти още преди 3-4, години твърдя ха, че кризата в ЕС сега е много по голяма от голямата депресия през 30-те години.
    Била произвеждала Европа ха ха ха, произвежда б@рд@ци...
  • 72 НиМоАаа

    5 2 Отговор
    В тая мръсна и прогнила Европа няма нищо! Няма закони, няма пари, няма производствооо, няма сирене,кифтета,джакузитаа, нямааа, суждик нямаа, няма нищооо! Майка Русия, Братски Китай, завода на света, завода на Вселенатааа.
  • 73 Олелееее

    2 4 Отговор

    До коментар #70 от "хахахах":

    Ти щом не знаеш и за дълговете.... Няма какво да водим диалог... Ти нищо не знаеш.. Но иначе си седнал на клавиатурата :))) лека вечер.

    Коментиран от #74

  • 74 хахахаха

    6 4 Отговор

    До коментар #73 от "Олелееее":

    Знам всички пропаганди, с които си се натъпкал и преливаш и знам много добре системата на Европа, по която плюеш. Ако някой има дългове това са тъпаците, които теглят необмислени кредити, които не са им по възможностите и не умеят да си правят сметката, повечето хора в западна Европа са достатъчно добре образовани, за да не правят такива глупости. Банковата система е много по-благоприятна, като лихви за да си закупиш жилище.Социланата им система е на светлинни години пред тази на България, да не говорим пък пред тази на Русия... Смешен си с тия конспиративни окорки. Пиши си ти и чакай Еврпа да загине, както затъвала в дългове ииии липса на производство хххахаха
  • 75 Пипи

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Голем смях":

    Затова го напсува един жител на Херсон, когато отиде с охраната си.
  • 76 ха ха хааа

    0 3 Отговор

    До коментар #16 от "Голем смях":

    Ще , ще , ще , ама стигнаха до Левый берег ...🤭😁
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 дебела кратуна

    0 0 Отговор
    Е кой пък ще иска смъртта на двойника на Путин?

    Коментиран от #79

  • 79 паляк

    1 2 Отговор

    До коментар #78 от "дебела кратуна":

    Да заточат Джуджака в цирка да продава сладолед
  • 80 АМА РАЗБИРА СЕ

    1 0 Отговор
    ОТ една година чета ка се мъчел в агония умирайки от три вида рак и как хората го ненавиждали и той не смеел да си покаже носът навън......ХАЙДЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИ ЗА ПЪРВОКЛАСНИЦИ!!!!
  • 81 А бе,

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Някой":

    Змиите хапят само когато са уплашени!
  • 82 Готин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Вече 6ти Вова громи и не може да го пробие. Некадърни миризливи ватници!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания