Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 17:00 9 295 100

Владимир Путин и Си Цзинпин обявиха нова студена война

  • китай-
  • русия-
  • кремъл-
  • владимир путин -
  • си цзинпин -
  • студена война

"Британското правителство трябва да признае, че се намираме в нова студена война. Това ще позволи да погледнем по нов и по-ясен начин на отбранителната си доктрина, защитата на нашите търговски интереси и на сътрудничеството ни със страните, които мислят като нас"

Владимир Путин и Си Цзинпин обявиха нова студена война - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентите на Русия и Китай Владимир Путин и Си Цзинпин обявиха нова студена война. Такова мнение изразиха в съвместна статия във вестник "Дейли телеграф" председателят на британската парламентарна комисия по отбрана Тобаяс Елуд и военният експерт от Обединеното кралство полк. Хеймиш де Бретън-Гордън.

В материала се посочва, че инициатор на новото противопоставяне е "оста Русия-Китай", която по думите им е преминала от "открито възползване от слабите места" в установените от Запада международни стандарти към "разрушаването им".

"Британското правителство трябва да признае, че се намираме в нова студена война. Това ще позволи да погледнем по нов и по-ясен начин на отбранителната си доктрина, защитата на нашите търговски интереси и на сътрудничеството ни със страните, които мислят като нас. Така ще можем отново да започнем да решително да отстояваме принципите и ценностите, в които вярваме", пише в статията.

Според авторите ѝ сега светът преживява повратен момент в глобалната политика и навлиза в период, който може да се окаже още по-сложен от този през втората половина на миналото столетие. "Нашият свят се разделя на две сфери на влияние и десетки страни рано или късно ще бъдат принудени да изберат страна", пишат Елуд и Де Бретън-Гордън.

Като особено опасно те смятат решението на Путин да обяви временното преустановяване от страна на Русия на участието ѝ в Договора за ограничаване на стратегическите нападателни оръжия, известен още като Нов СТАРТ. "Това означава, че след 50 години на съкращаване на ядрените арсенали може да сме на прага на нова надпревара във въоръжаването", посочват авторите и отбелязват, че нараства ядрената заплаха и от страни като Китай, Иран и Северна Корея.

Поради това според Елуд и Де Бретън-Гордън е още по-належащо да бъде намерено решение на украинския конфликт. Характерът на това ново противопоставяне ще зависи според тях от това доколко решително ще съумее да действа Западът. "Трябва да възродим нашите държавни подходи от времето на старата студена война и да не се страхуваме от говоренето на Путин за разполагане на тактическо ядрено оръжие. Именно това ни струваше ценно време, докато лека-полека наберем необходимата смелост да предоставим на Украйна сериозна техника като ракети и танкове."


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аве

    110 15 Отговор
    това е трета световна война, бе WW3!

    Коментиран от #55

  • 2 честен ционист

    86 21 Отговор
    70% неваксиниран Ганчо още имат време да избере правилната страна на завесата.

    Коментиран от #42, #47, #80

  • 3 верваме ви

    95 11 Отговор
    А да бе, те я обявиха!
  • 4 Мнение

    153 27 Отговор
    Винаги крадецът вика дръжте крадеца!

    Фащ и жалкобритания обявиха начало на нова студена война още през 2014та когато иввестираха 5млрд долара в незаконния преврат в Украйна!!!

    Извод: крайно време е нато да се разпуска!
    Нито е отбранителен, нито е съюз (прави се квото кажат еднолично мюриканците)!!!
  • 5 Ха ха ха ха ха

    143 18 Отговор
    Британското правителство намери ли домати, краставици и пр. зарзават за поданиците си?

    Коментиран от #36

  • 6 777

    123 24 Отговор
    леле горките европейци те нямат плодове зеленчуци Путин им спира житото и олиото от Украйна а сега и още трета световна само 30 % от леопардите се движат ужасно интересно ще бъде
  • 7 Това трябва да се случи !

    38 132 Отговор
    С Русия и Путин да се приключи !
    А най вече жужето да се заключи !

    Коментиран от #26, #72

  • 8 Амиии

    116 16 Отговор
    Оста е Китай, Русия, Иран, Индия!
  • 9 Вече разбра Европа....

    27 116 Отговор
    Че на Путин му хлопа дъската....
  • 10 БОЗА

    114 14 Отговор
    " "Нашият свят се разделя на две сфери на влияние и десетки страни рано или късно ще бъдат принудени да изберат страна", пишат Елуд и Де Бретън-Гордън."

    Аааа-НЕ...избор НЯМА...целокупният западнал запад ТИКА държави в своя лагер...без манипулацийки моля...ако беше по избор да сте пет-шест държави...я само си представете-България с ПРАВО на избор.... ;-)

    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 11 Опааа

    70 20 Отговор
    Браво! Браво! Слава! 🇨🇳🇷🇺
  • 12 Оракулът от Каспичан

    26 98 Отговор
    Тя,новата "Студена война" започна с идването на власт на путин,но в Европа я проспаха,независимо,че американците ги предупреждаваха по най-различни начини и се наложи да се стигне дори до заплахи към германските корумпирани политици на кремълска хранилка.Но,както и предишната "студена война" доведе единствено до краха на комунизма в Европа,така и тази ще отнесе поне част от тоталитарните страни в частност русия,която няма да я преживее в този си вид.

    Коментиран от #62

  • 13 Гориил

    99 18 Отговор
    Бих искал да бъда точен. Китай и Русия не са започнали войни. Пекин и Москва изоставиха неравенството и провъзгласиха за приоритет собствените си интереси. Но най-важното е, че и двете страни възнамеряват да защитят тези интереси.Ако виното ви не намери купувач, то вкисва.
  • 14 а бе..

    92 18 Отговор
    Само така..не моо краварите да се базикът,със всека една държава,която не иска да танцува кънтри..и важното е ако може да бъде на не по малко от 10 000 км.от тях..
  • 15 Въпрос

    15 60 Отговор
    "със страни, които мислят като нас. А! ДругарЕ Си, Русия още като вас ли мисли ве по марксистко-ленински? Не мина ли вече това мислене в Русия?

    Коментиран от #19

  • 16 Превод

    14 57 Отговор
    Започва масово строене на ядрени ракети от страна на Нато като същите ще бъдат перманетно насочени към врага 👍

    Коментиран от #29, #73

  • 17 Фалшиво заглавие!

    53 10 Отговор
    Заглавието е толкова вярно, колкото и случаен коментар на Йоцо от Каспичан...
  • 18 Извод

    71 11 Отговор
    Няма хич да им е лесно на демократите да заграбят света иначе досега да бяха влезнали и вУКРАИНА и в Китай !
  • 19 Гориил

    36 12 Отговор

    До коментар #15 от "Въпрос":

    Марксизмът не е толкова лош в способни ръце. Руският марксистки влак се втурна твърде бързо и не спря на гара Реформа .

    Коментиран от #23

  • 20 Историк

    15 47 Отговор
    ПУТИН ТРЯБВА МНОГО ДА СЕ СТРАХУВА ОТ КИТАЙ. Все още имат неизяснени и уточнения за спорни територии. Жълтата раса е коварна и жестока, не забравя. Един велик философ и оракул беше казал. "И една пролет когато снега в Сибир се стопи, ще плъзнат милиони китайци по земята на Русия. Защото територията на Китай е малко, не им стига. А русия на изток е много слабо населена. Прекрасно място за китайците"

    Коментиран от #22, #52

  • 21 Европеец

    73 8 Отговор
    "установените от Запада международни стандарти към "разрушаването им"

    И кой даде право на запада да установява някакви международни стандарти - какви са те че да налагат тези стандарти на останалата по-голяма част от човечеството.

    "Нашият свят се разделя на две сфери на влияние и десетки страни рано или късно ще бъдат принудени да изберат страна"

    Ами не може целия свят да е само във вашата сфера на влияние - уви ще трябва да приемете че вече не сте глобална империя и да почнете да зачитате и другите народи. И защо страните са длъжни според вас да избират страна - всяка държава си е суверенна и може сама да си определя политиката според интересите си. Но не, вие се нуждаете от колонии които да ограбвате - и за това са ви нужни подчинени държави.
  • 22 Антитрол

    21 9 Отговор

    До коментар #20 от "Историк":

    Тази опорка се изтърка вече - хайде напънете се малко за нова. Ставате смешни с повтарянето им.
  • 23 Горила

    20 2 Отговор

    До коментар #19 от "Гориил":

    Гориле, на света не му трябва не толкова лоша система, на света му трябва Добра система! С не толкова добра па ше забоксуваме в калта.

    Коментиран от #33

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мда

    9 58 Отговор
    Мръсните комуняги Китай и Русия съсипаха света с Ковид и войни!

    Коментиран от #30

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ха ха ха ха ха ха ха ха

    10 17 Отговор
    Чудесна подкрепа има и от Северна Корея. Мазохисти
  • 29 Гориил

    18 6 Отговор

    До коментар #16 от "Превод":

    Парадоксално, но това би направило Америка уязвима.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Лаврентий Берия

    11 38 Отговор

    До коментар #24 от "Истината":

    С една дума, ти казват да побързаш към "Руския свят" защото скоро границите ще хлопнат. И за да си от "страната на младоженеца" е нужно да си в Масква! Там "младоженците" първо се доказват в младоженски ансамбал "Вагнер" в Украйна - но ти няма да се "затрудниш" - сите путинолюби сте "антиджендъри" - демек, големи, яки и злобни /поне на хартия/ мъжаги.

    Коментиран от #38, #39

  • 32 Ха ха ха ха ха ха ха ха

    10 50 Отговор
    Сащ могат да приключат за броени часове и с Китай и с раша

    Коментиран от #63

  • 33 Гориил

    13 3 Отговор

    До коментар #23 от "Горила":

    Всички системи имат уязвимости.Пазете се от думата „добро“. Има две значения.От една страна по-добре, от друга по-зле.

    Коментиран от #60

  • 34 Рашист

    11 42 Отговор
    СЛАВА НА УКРАИНСКИ НАРОД ЗСУ
  • 35 Сатана Z

    35 6 Отговор
    Британското правителство вдига за пореден път цените на енергоносителите от 6/4/23 ,а се загрижило за Русия и Китай как ще отопляват толкова много народ.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Панцер

    8 41 Отговор
    Добре, че този път сме от Правилната страна, а кочината има такива съюзници, че срам да те хване ако си русофил.

    Коментиран от #75

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 КуКу

    18 1 Отговор

    До коментар #31 от "Лаврентий Берия":

    А ако има "късмет" ще бъде зачислен при Кадировци!😂😂😂

    Коментиран от #41

  • 40 Лаврентий Берия

    7 32 Отговор

    До коментар #36 от "Бах":

    Интересното е, че до момента през цялата позната ни история, като стартираш от Кримските войни - руснаците са яли Британските паламарки заедно с картофите към тях. Защо сега да изменят на традицията си?
  • 41 Лаврентий Берия

    7 16 Отговор

    До коментар #39 от "КуКу":

    Тъкмо, ще се "сдобие" с много "кумове" почти веднага. И се брадати! Мечта! А и те "мечтаят" за такъв като него - цепльонък!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Да, бе

    38 4 Отговор
    Като се замисли човек малобритания и краварника няма да липсват на никого, а света ще едно по-добро място за живеене...
  • 44 Мнение

    30 4 Отговор
    Запада има силна нужда от коректив
    Това е за негово добро
  • 45 Защо

    28 3 Отговор
    Не занимавате с това което пише в британската преса а аз например се интересувам какво пише в пресата на Шри Ланка
  • 46 Лицемерите

    39 4 Отговор
    Каквото и да кажат, вече няма значение, пропагандата им е излишна. Играта им свърши, грабежите им също. Новият световен ред ще прати нагл-саксонския неоколониализъм в историята!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Добра работа

    4 15 Отговор
    Китай ще превърне ушанките във Северна Корея на стероиди но поне ще си имат доживотен президент
  • 49 Миле

    41 4 Отговор
    Свга , драги евроатлантици . Русия и Китай може да не са циркаджии , като американците , не носят слънчеви очила , каубойски шапки и не джвакат дъвки , като Том Круз . Но Русия държи не малка част от ресурсите на планетата , а Китай е най-голямата и евтина фабрика на планетата . Да да виж къде е произведен телефона ти от който четеш това , дори ако не пише Китай , то вътре в него всичко е китайско. Китай и Русия никога няма да се изоставят , защото знаят ,че ако един падне деугия щего последва

    Коментиран от #50, #67

  • 50 Хехе

    3 19 Отговор

    До коментар #49 от "Миле":

    Никога е дълга работа другарю..нещо като нашата вечна дружба но ти няма как да си чак така умен

    Коментиран от #56, #79

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Пак

    25 2 Отговор
    Пак фалшиви заглавия и новини. Някой си изказал мнение за нещо, което Дзинпин и Путин не са обявили официално, но статията започва все едно са го направили.
  • 54 Рикши Бунак

    20 2 Отговор
    След краставиците, ще изчезнат и китайските вибpaтори то не че има други да, така че над Албиона пада мрак!
  • 55 стоян

    2 13 Отговор

    До коментар #1 от "Аве":

    До 1 ком - другар - като е трета световна я кажи коя е третата страна дето е пратила войска да воюва - или си мечтаете някой да помогне на западаща русия

    Коментиран от #59

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 САЩ

    19 2 Отговор
    са напълнили памперса! Уж щяха да побеждават … и подкрепят, до когато трябва, пък сега…, хем стъпкаха и забраниха мира…, сега пък трябвали преговори. Искат пак да се измъкнат ненаказани както в миналото. Гейм оувър! Светът отхвърля Бандита, а малката им шайка заминава с тях.
  • 58 1302

    10 1 Отговор
    Трети закон на Нютон
    Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Горила

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "Гориил":

    Така е, всяка има уязвимости, но някои по-малко други повече. Добрата е таз със по-малко.
  • 61 Стандарти

    5 4 Отговор
    Който ги е установил, той да ги спазва. Но западните стандарти са за другите, да ги цивилизоват.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 тъп като български депутат

    8 4 Отговор
    Бе бунаци : не можете ли да разберете, че колкото и да си навирате тъпите писания. Това е адресирано към тез подметки от ФАКТИ. Ако не бяха руснаците : сега вашите 10 годишни деца, щяха да са изнасилвани : точно като в Афганистан . Турско робстово е имало , а сега има Германско робство

    ФАШИЗМА свърши 1945 година. Руснаците ще ликвидират ФАШИЗМА още 1 път, и надявам се няма да дупуснат унищожение на човечеството . БУНАЦИ - туй значи WW3 . Не е пордената идиотщина от Фейса или компютърна игра.

    Коментиран от #69

  • 65 Така де

    6 2 Отговор
    Западът докато се наумува, Русия и Китай ще се налудуват.
  • 66 Я виж ти

    5 1 Отговор
    Тоя Тобаяс Е-луд бил говорител на Русия и Китай... Как съм го пропуснал?!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гост

    8 3 Отговор
    „.....може да сме на прага на нова надпревара във въоръжаването", посочват авторите и отбелязват, че нараства ядрената заплаха и от страни като Китай, Иран и Северна Корея.”
    Това е чудесна новина за ВПК на САЩ, които не са спирали да се борят за мир. Каква точно е ядрената заплаха от Иран, който няма ЯО? Иран настоява да се въоръжи с ядрено оръжие защото ядрено въоръжен е Израел, който изглежда случайно е изпуснат от авторите, като ядрена заплаха. Китай има ЯО и е ядрена заплаха. UK има ЯО, но...не е заплаха. Иран няма ЯО, но е заплаха и пр.простотии. Председателят на британската парламентарна комисия по отбрана Тобаяс Елуд и полк. Хеймиш де Бретън-Гордън се занимават с евтина пропаганда, но те нали така са свикнали.
  • 69 Раша

    5 9 Отговор

    До коментар #64 от "тъп като български депутат":

    По-добре германско робство, отколкото руско освобождение.

    Коментиран от #87

  • 70 случаен

    10 2 Отговор
    ами имаше едни споразумения в минск,ама едни от вашите велики ги ползваха да въоръжат украйна,което вие наглосакси прекрасно знаете,ама сега се правите на загрижени
  • 71 Малчо

    3 13 Отговор
    Зеленски се бие сам срещу РоZия Китай Иран и няколко държави от Африка. Жалките рашисти се видя че чеп за зеле не става от тях. Тази война я загубиха.

    Коментиран от #74, #78, #100

  • 72 случаен

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Това трябва да се случи !":

    ами нема да стане тоз път вашата,колкото и да се пъне лайнения съюз от лицемери и терористичния съюз на фащ
  • 73 случаен

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "Превод":

    почва,ама ту лейт,русия ги има готови и нема да чака кат с минските парлами,предупреденият е въоръжен
  • 74 бай Нострадам

    13 2 Отговор

    До коментар #71 от "Малчо":

    А Русия се бие сама срещу цялото нато и целия Ес . И накрая ша фъркът рога и копита .

    Коментиран от #82

  • 75 случаен

    5 0 Отговор

    До коментар #37 от "Панцер":

    не ни е срам а вие срам не познавате,инак немаше да се стигне до тук,лицемери сте
  • 76 Артилерист

    13 0 Отговор
    Всичкият т.нар обединен Запад, разбирай 5-10 бивши колониални и робовладелски империи и няколко десетки зависим от тях слугинаж, под командата на американците, са се озъбили срещу Русия, на която те са наложили хиляди санкции и продължават да съчиняват нови, сега я обвиняват в инициатор на нова Студена война, заедно с Китай. Няма граници цинизма им. Довчера се хилеха злорадо, че Русия е изолирана, но сега, когато Китай по-определено застана до Русия-защото те са следващите, ако Русия загуби-видите ли, създали ос и открили, те нали, новата конфронтация!?!?

    Коментиран от #84

  • 77 Стратега

    7 0 Отговор
    “установените от Запада международни стандарти”. Стандарти на колонизаторите!
    Този крадлив запад вече се срива за щастие!
    А защо България го попомага? Защото е ров който можеше да се освободи но не смее!

    Коментиран от #83

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Миле

    11 1 Отговор

    До коментар #50 от "Хехе":

    Другарко . Тук не става дума за дружба , а за оцеляване . Явно си еднокнижник , но тази поговорка няма начин да не я знаеш :
    - врага на моя враг е мой приятел
    Целия ти живот е произведен в Китай , а папото дето си го тъпчиш в гушата му трябват торове за да поникне , те се правят от ГАЗЗЗЗЗЗ ама не тоя дето излиза от гащите ти

    Коментиран от #81

  • 80 Баро

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Гледахме я твойта правилна страна:ти партиен секретар а ние бачкаме на конвейр порво ше треба да ми вържеш връзките (за незнаещите маргарит и маргарита)
  • 81 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Миле":

    Напротив на химиче състав е точно същия С2Н6
  • 82 Баро

    0 1 Отговор

    До коментар #74 от "бай Нострадам":

    И един слон ше чисти ориз
  • 83 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Стратега":

    Всички лентяй мислят като теб
  • 84 Баро

    0 5 Отговор

    До коментар #76 от "Артилерист":

    Вече съм сигурен че си военен след като не можеш до разбереш че китай е един завод който работи само на ишлеме и от време на време успява да открадне по нещо щото му позволяват ане щото са много умни
  • 85 Админ

    7 2 Отговор
    Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия,преди бе фашистка Германия. Англосаксонската раса иска да господства над света. Искат богатствата на Русия. Фашистка Украйна съсипа духовенството. Но бог е един и той е с Русия, с правдата. Слава Русия, слава Путин, слава Русия, за победата

    Коментиран от #97

  • 86 Админ

    4 1 Отговор
    Слава Русия, слава Путин, голям президент, слава Русия, за победата

    Коментиран от #96

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 тъп като български депутат

    1 0 Отговор
    тапане - много умен програма си се научил да пишеш
  • 90 тъп като български депутат

    4 0 Отговор
    Русия ако тръгне да воюва
  • 91 тъп като български депутат

    0 1 Отговор
    Ние всички имаме 8 мин живот
  • 92 тъп като български депутат

    1 0 Отговор
    толкоз отнема на руските хиперсоник ракети да стигнат целта си
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 цигането рашу

    1 1 Отговор
    Китайцте са дребни хора.Питам се на снимката кой е китаеца.

    Коментиран от #95

  • 95 арбитар

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "цигането рашу":

    Май в Путлер има нещо китайско.Я тате,я деде или баба е бегала бавно.
  • 96 цигането рашу

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "Админ":

    Бегай,че нашите идат
  • 97 демократ ПУТИНОФОБ

    1 2 Отговор

    До коментар #85 от "Админ":

    Кат те гледам ти си от тия дето 1989 напълниха гащите.И сега скоро ще ги напълниш
    когато фашистка путинова Просия капитулира.
  • 98 Констатираща

    3 1 Отговор
    Обединеното кралство, Западът и САЩ си измислят въображаеми врагове, за да засилят въоръжаването си, за да могат легално да участват в "умиротворителни" операции и да контролират света и природните богатства на планетата. Всичко ни е ясно - мания за величие (грандомания), бой с вятърни мелници и пр. Така си повдигат комплексарското самочувствие, защото усещат, че са несъстоятелни, инфантилни и слаби. Също като малките декоративни породи кученца, които настървено джавкат и хапят, но само по краката, а после бягат да се скрият някъде.😁😁😁
  • 99 Дхкл

    2 1 Отговор
    В Китай има недостиг на жени.
    В русия, на мъже.
    Е, как да не се вземат!
  • 100 Констатираща

    3 2 Отговор

    До коментар #71 от "Малчо":

    Зад Зеленски е целият Запад, САЩ и всички реакционни сили, а Русия се бие сама срещу течението. Мислят си, че ще я унищожат, но сметките им ще излязат криви. Тя е сама, защото няма нужда от помощ и наистина е велика сила, а всички, които са на нейна страна, само мълчат и гледат кога да се намесят, ако се наложи, но едва ли. Тя и сама ще се справи, щом цяла година не е потърсила помощ, за разлика от провокаторите.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания