Last news in Fakti

16 Март, 2023 14:04 13 195 228

Москва: Атака срещу руски самолет в неутрално небе е открито обявяване на война

  • сащ-
  • русия-
  • дрон-
  • анатолий антонов-
  • черно море

Русия направи всичко възможно, за да предотврати подобен инцидент - своевременно информира международната общност за границите на временния режим на въздушното пространство, установен за специалната военна операция

Москва: Атака срещу руски самолет в неутрално небе е открито обявяване на война - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Преднамерено нападение срещу руски самолет в неутрално въздушно пространство би било открито обявяване на война срещу най-голямата ядрена сила. Това предупреди руският посланик в Съединените щати Анатолий Антонов, цитиран от ТАСС.

Той обаче подчерта, че Москва не търси конфронтация.

"Призивите на някои законодатели далеч надхвърлят здравия разум", отбеляза дипломатът по повод заплахите на американския сенатор Линдзи Греъм (от Южна Каролина) да бъдат сваляни руски самолети, приближаващи се до американски самолети в международното въздушно пространство.

"Министерството на отбраната на Русия подробно обясни причините и хода на действията на руските пилоти по време на вчерашния инцидент над Черно море. Повтарям за тези, които не са погледнали обективно ситуацията - нашите изтребители не са влезли в контакт с американския безпилотен летателен апарат", подчерта Антонов относно падането на американския дрон MQ-9.

"Русия направи всичко възможно, за да предотврати подобен инцидент - своевременно информира международната общност за границите на временния режим на въздушното пространство, установен за специалната военна операция", изтъкна той.

"Разбира се, жалко е Пентагонът да загуби скъпо оборудване. Но в този случай американските военни трябва да пренасочат обвиненията в непрофесионални действия към себе си", отбеляза Антонов.

"Що се отнася до гореспоменатия сенатор, това съвсем не е първият опит на небезизвестния депутат да провокира опасна ескалация в отношенията между Русия и САЩ. Преди година той призова нашите граждани да извършат опит за убийство на президента на Русия. Сенатор Греъм наистина ли вярва, че пряк военен сблъсък с Русия е в интерес на избирателите, които са му поверили живота и прехраната си?", запита риторично руският посланик.

"Умишлената атака срещу руски самолет в неутрално въздушно пространство не е просто престъпление съгласно международното право, а открито обявяване на война срещу най-голямата ядрена сила. Въоръжен конфликт между Русия и Съединените щати би бил коренно различен от прокси войната, която американците водят дистанционно срещу нас в Украйна", предупреди Антонов.

"Склонни ли са в Капитолия да изложат американските граждани и международната общност на риск от пълномащабна ядрена война? Дайте ни отговор, уважаеми сенаторе!", призова той, обръщайки се индиректно към Греъм.

"Трябва да се викат не руските пилоти, а американските политици, които подклаждат началото на апокалиптичен конфликт. Ние не търсим сблъсък с ядрена сила. Продължаваме да поддържаме контакти, включително чрез Министерството на отбраната, за предотвратяване на неволни инциденти. Иска ми се американските политици да имат същото отношение към връзките с Русия", подчерта руският дипломат.

Министерството на отбраната на Русия твърди, че руските системи за контрол на въздушното пространство са засекли американски дрон MQ-9, летящ близо до Кримския полуостров, във вторник. Дронът е летял с изключени транспондери и е нарушил временната граница, установена за специалната военна операция на Москва, която е била съобщена на всички ползватели на международното въздушно пространство и публикувана в съответствие с международните стандарти.

Руското ръководство посочва, че в резултат на рязка маневра дронът е навлязъл в неконтролиран полет, загубил е височина и се е разбил в Черно море. Министерството подчертава, че руските изтребители не са използвали бордови оръжия, нито са влезли в контакт с безпилотния летателен апарат.

Според европейското командване на САЩ обаче един от двата руски изтребителя Су-27 е ударил витлото на дрона, за да се разбие той в Черно море.

MQ-9 Reaper е модулен разузнавателно-ударен безпилотен летателен апарат, проектиран от General Atomics Aeronautical Systems. Той е оборудван с турбовитлов двигател и може да развива скорост над 400 км/ч. Максималната продължителност на полета му е 24 часа. Дронът е способен да носи ракети въздух-земя и въздух-въздух, както и бомби с лазерно насочване.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 122 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    144 280 Отговор
    Аман от тези сибирски диваци...

    Коментиран от #61, #178

  • 2 Българин

    140 270 Отговор
    голям страх ги тресе ватенките

    Коментиран от #32, #45, #62, #67, #110, #133

  • 3 Сталин

    106 233 Отговор
    руснаците сами седнаха на .......

    Коментиран от #60, #217

  • 4 ПОЛИТ КОРЕКТ

    118 248 Отговор
    както всяка друга империя е паднала, така и Руската ще падне

    Коментиран от #37, #199

  • 5 гого

    95 227 Отговор
    руската коч...а свърши

    Коментиран от #63

  • 6 Пригожин

    182 61 Отговор
    Някакъв дрон бръмчеше и не ми даваше да спя.Замахнах с лопатата да го прогоня пък той се счупи.Ще го платя.От де да знам че толкова крехък.
  • 7 ВВП

    64 33 Отговор
    Край! Свърши се вече с моите добрини!
  • 8 Вагнеровец

    98 197 Отговор
    Тея плашиnyтаци от страх вече се чудят как да излаят.Турците като ви свалиха летящата тенекия и ви заплашиха с война подвихте опашка от страх и не смеехте да гъкнете като ви запари.Не разбрахте ли,че нямате военната сила да се репчите напред назад,и че една по-боеспособна държава ако ви подпука ще ядете шамарите чак до чукотка.

    Коментиран от #23, #47, #189

  • 9 История

    60 169 Отговор
    Точно преди една година, на 16 март 2022, беше атакувана сградата на Драматичния театър в Мариупол, където се криеха цивилни и деца. Amnesty International разследва трагедията и заключи, че руските военни изглежда умишлено са се прицелили в театъра и с голяма вероятност са хвърлили две 500-килограмови бомби от военен самолет, които са се детонирали едновременно. Организацията го определи като "военно престъпление".

    Коментиран от #31, #210

  • 10 ЧИБА НА АМЕРИКА ОТ БЪЛГАРИЯ !

    169 67 Отговор
    ............................................
  • 11 ИСКАМЕ КЮТЕК

    37 20 Отговор
    ХАЙДЕ СТИГА СА СЕ ХВАЛИЛИ ЧЕ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ БИЛИ НАЙ НАЙ.ДРУГОТО Е ФЕЙК
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 руZофилията V шOк!

    67 153 Отговор
    С атаката срещу дрона вие обявихте война на САЩ. Честито!

    Коментиран от #84

  • 14 ЬЬЬ

    155 20 Отговор
    А НЕЩО ЗА КИТАЙСКИЯТ БАЛОН.............
  • 15 Хаха

    69 147 Отговор
    Руския самолет е атакувал дрона 18 пъти.В международни води.Целта е била да го прогонят на ушанката пилот малко се е престарал.Ще има наказание брутално.Украйна ще получи дронове и ракети.

    Коментиран от #75

  • 16 А сега де

    40 87 Отговор
    Какво е нападение над руски самолет?Като нападната Русия ли?
    А какво е нападение над неруски самолет?Като падналия в морето дрон?
    А от какво падна един руски Су-некой си номер в Турция?Повреда в двигателя?
  • 17 иваило

    57 133 Отговор
    като полетят Томахавките към Матушка-ще разберат ушанките кон боб яде ли

    Коментиран от #52, #102, #150, #207

  • 18 Калпазанин

    127 37 Отговор
    Много въпроси без отговор, краварите ще ни подпалят ей.

    Коментиран от #135, #200

  • 19 Евроатлантик

    103 15 Отговор
    Оф, пак ли сащски ястреб се е изцепил. Тия са искали дори да се напада Русия с ядрено оръжие, а навремето куп математици едвам са ги разубедили да не приравнят числото пи на 3, че по-лесно да се смятало. Та и сега щатските военни ще му покажат едни картинки и симулации от 80-те какво ще се случи, ако някоя от двете ядрени свръх сили има глупостта да нападне другата...
  • 20 САЩ

    43 126 Отговор
    Атаката над американски дрон в международното въздушно пространство е пряко нападение срещу американска собственост с военни средства и ще се смята за пряка причина за намеса на американската армия също с военни средства.

    Коментиран от #39

  • 21 Колкото и...

    46 98 Отговор
    Руснаците имат право да летят над международни води,толкова и всеки друг.Кой им дава право да определят кой да е това и къде да лети.Дърпат дявола за опашката.
  • 22 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    164 30 Отговор
    Руският посланик зададе риторичен въпрос на привикалите го :
    "Как биха реагирали САЩ, ако обект с изключен транспондер се появи около Сан Франциско ❓"
  • 23 до вагнеровец

    57 16 Отговор

    До коментар #8 от "Вагнеровец":

    Ехаа! Успокойте се малко. Вземете хапче , нещо измислете...

    Коментиран от #151

  • 24 Селянин

    37 89 Отговор
    Много тежко ще стане в Русия. В България също, западняцити няма да ни простят предателството. Игрите на глада предстоят.
  • 25 Точен

    119 29 Отговор
    Дронът си получи заслуженото на дъното на Черно море.
  • 26 Да би мирно летяло не бе чудо видяло.

    126 28 Отговор
    Що търси на 60км от крим туй тенеке.

    Руснаците да не летят на 60км от Бургас или Варна ???

    Коментиран от #34, #83

  • 27 Буха ха

    89 16 Отговор
    Споко, удареното витло на дрона ще бъде извадено от проукраинските водолази.

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ммм...да

    118 26 Отговор
    Излишно е да се обяснява.Шамар по мутрата с външната страна, по наглите американци !

    Коментиран от #30

  • 30 Аха

    16 57 Отговор

    До коментар #29 от "Ммм...да":

    Ама в Кремъл се страхуват да го кажат така. Що ли?

    Коментиран от #40

  • 31 Мъжа на урсула

    80 18 Отговор

    До коментар #9 от "История":

    Белинггат, бесараПски фронт и грозпия хр грозев така ли ти казаха да пишеш? За 5 цента?
  • 32 Калпазанин

    56 14 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Ти да почнеш вече на английски ли пишеш бугарино🤔🤔🤔🤔🤔, гаранция си или католик или атеист. Тема за размисъл и къде е твоя любим обор и къде сме ние и каква и с кого имаме по обща култура, явно си от новата трето половата за да се изказваш по 10 пъти на смислени статии
  • 33 Гост

    20 3 Отговор
    Обратното обаче не важи а?
  • 34 Всъщност

    31 43 Отговор

    До коментар #26 от "Да би мирно летяло не бе чудо видяло.":

    Преди да започнат инвазията руснаците РЕДОВНО летяха "на 60 километра от Варна", при това го правеха съвсем преднамерено - да изразходват ресурса на нашите МиГове, които се вдигаха да ги предупредят като част от стандартната практика в такива случаи.
  • 35 Така е

    31 56 Отговор

    До коментар #27 от "Буха ха":

    Руските още вадят кораба Москва и 26 други катера. Имад доста работа.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Рошко

    69 22 Отговор

    До коментар #4 от "ПОЛИТ КОРЕКТ":

    За руската незнам а краварското почна с разпада, иде глад

    Коментиран от #51, #71

  • 38 Докато коментираме

    37 3 Отговор
    Подготвят ли план за изземване на имуществото :)

    Измерват строителните материали за наличие на РАДОН. Ако има е негодно за живеене :)

    Седи гледай и се усмихвай но, часовника тиктака.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ммм...да

    15 3 Отговор

    До коментар #30 от "Аха":

    От приказки ,файда няма.Важното е какво правиш.

    Коментиран от #46

  • 41 Хазарта

    22 15 Отговор
    Аре стига сте заплашвали , видяхме ви ,nasraniте пликчета, имам спасение за Путин и то се казва акъл!
  • 42 Руснаците на кило водка взеха

    24 51 Отговор
    решението да съборят дрона. Сутринта минаха през сауната, удариха по 100 водка и сега се осъзнаха и го усукват. Късно е другари, скоро няма да видите откъде ще ви дойде !

    Коментиран от #171

  • 43 Солейм

    58 17 Отговор
    Изключително некомпетентно изказване от страна на америкаснкия сенатор това дане е видео игра давали си сметка че това което предлага както му казват руснаците си е начало на война която ще ескалира до Армагедон понеже двете страни имат по 5000-6000 ядрени бойни глави
  • 44 Прокопий

    31 69 Отговор
    Ватниците продължават да не разбират значението на думата международно и смятат, че имат право те да определят кое е тяхно.
    Нефелни сенилнин кремълски фашисти.
  • 45 БСТ

    49 11 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Какъв българин си ти бе бок,.ук долен !

    Коментиран от #59

  • 46 Аха

    13 3 Отговор

    До коментар #40 от "Ммм...да":

    Но приказваш за 10... Що ли?
  • 47 Коя боеспособна сила

    65 15 Отговор

    До коментар #8 от "Вагнеровец":

    Украйна беше втората армия в европа....Беше.
    Напомпвана от 42 държави с оръжие.даже и разузнаване им правят бонус

    Коментиран от #131

  • 48 Двоен евроатлантически аршин

    88 17 Отговор
    Това са атлантиците искащи да управляват света - открито призовават за убийство на държавни лидери, за смени на чужди правителства и за сваляне на самолети в международни води. А когато техният военен дрон лети край границата на страната, с която те де факто са във война, ответната страна е длъжна да стои безучастно докато дронът събира разузнавателна информация или се приготвя да изстреля оръжие. Интересно, ако руски дрон летеше край Лонг Айлънд, например, как щяха да реагират?
    Двойните стандарти на запада вече са съвсем явни!
  • 49 САЩ

    27 49 Отговор
    Опитите за сплашване в стил "дребен кокошкар" не вършат работа, когато си настъпил някой по-силен където не трябва. следващия път ще си търсите безаналоговите Су-та в морето. Може и с украински водолази.

    Коментиран от #128

  • 50 Руските ZV. иne

    29 54 Отговор
    Отново са изпаднали в истерия и да пореден път плашат с ядрена война. Очаквам след малко да се появи алкохолозираният ястреб Медведев и да започне да ръси ядрени заплахи! Жалка работа!

    Коментиран от #76

  • 51 Прокопий

    25 50 Отговор

    До коментар #37 от "Рошко":

    Всичкото русофил ли сте неграмотни?
    Не знам се пише, ОТДЕЛНО!

    Коментиран от #68, #203

  • 52 РЕАЛИСТ

    58 21 Отговор

    До коментар #17 от "иваило":

    В Сирия от 2 кораба изстреляха 60 томахоук по едно летище. Нито една не стигна целта. Пробваха , как работи С-400 при масирана атака и разбраха.

    Коментиран от #58

  • 53 Никаква работа нямат САЩ

    73 28 Отговор
    В Черно море .....Никаква !

    Коментиран от #54, #97

  • 54 Това

    30 50 Отговор

    До коментар #53 от "Никаква работа нямат САЩ":

    .. не го определят руските фашисти.
  • 55 реру

    36 1 Отговор
    Всеки си говори каквото му е удобно, но има частичен запис от инцидента...

  • 56 Аман от

    41 22 Отговор
    Американски терористи
  • 57 Демократ

    25 50 Отговор
    Кой изобщо ги атакува,освен в главата на Путин, който не спира да твърди пред света,че Украйна ги е нападнала и сега се саморазправа, а руските танкове и войски в Украйна, пазят Русия? Лудите,управляват за жалост,вместо да са в лудница. Такива и в България, колкото искаш, като почнем с Коцето Копейкин.
  • 58 Редовното

    21 24 Отговор

    До коментар #52 от "РЕАЛИСТ":

    .. опердашване на сирийците от Израелската армия показва колко си далече от всякаква реалност. С фантазии - толкова.

    Коментиран от #66

  • 59 Истински

    7 10 Отговор

    До коментар #45 от "БСТ":

    За разлика от теб, нефеляк posran...🤣🤣🤣
  • 60 Да! и ще си поседят много

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    Години на х.........я
  • 61 Вярно!

    18 25 Отговор

    До коментар #1 от "Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО":

    Дано по бързо ги кротнат пияниците
  • 62 Путин:

    21 31 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Страх ме е дори от мишките в Кремъл ! Има заговор срещу мен дори сред тях
  • 63 Русията е

    23 28 Отговор

    До коментар #5 от "гого":

    ЧАО ЧАО
  • 64 Днес пак цяла Украйна

    32 17 Отговор
    Е помляна. Довечера в новините Зеления пак да умува.
  • 65 Предупреждение

    21 27 Отговор
    Ушанките на кого се обясняват всичко го има заснето
    Б52 няма да ви пита индианци

    Коментиран от #70

  • 66 РЕАЛИСТ

    35 13 Отговор

    До коментар #58 от "Редовното":

    Много сте зле с паметта. Нормално за такива. Да ти я опресня. Атаката на американските кораби Ross u Porter стана на 07/04/2017. Изстреляха 60 томахоук по летище Шайрат в Сирия. Нито една не стигна целта.

    Коментиран от #69, #140

  • 67 Слава на Великият Путин

    45 22 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Свалиха им дрона и 3 банки за два дена! Хахахаха "хегемон", хахахаха!

    Коментиран от #73

  • 68 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    21 11 Отговор

    До коментар #51 от "Прокопий":

    А ти що се мислиш за ГРАМОТЕН ❓❓❓
    Правилно е да се пише РАЗДЕЛНО❗
    А думата ОТДЕЛНО има друго значение ❗❗❗
  • 69 Редовното

    18 31 Отговор

    До коментар #66 от "РЕАЛИСТ":

    .... опердашване на всякакви руски "съюзници" за които и те и Русия твърдят, че имат руски безаналогови системи за защита показват, че фантазиите са единственото, на което "реалистите" русофили разчитат.

    Коментиран от #78

  • 70 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    25 10 Отговор

    До коментар #65 от "Предупреждение":

    Той и Ю2 беше смел и не ги питаше❗❗❗


    Ю2 не е групата на Боно❗❗❗
  • 71 Алекс

    22 15 Отговор

    До коментар #37 от "Рошко":

    Да вадим ли старите опорки за "студена и гладна зима очаква Европа" , за да направим една ретроспекция?

    Коментиран от #74

  • 72 Помните ли този цирк

    16 9 Отговор
    2015 г. руски Су-24, участващ във военната интервенция на Русия в Сирия, е свален с ракета въздух-въздух от изтребител Ф-16 близо до сирийско-турската граница. Според Руското министерство на отбраната Су-24 е свален на височина 6000 м на 1 км от турската граница в сирийското въздушно пространство докато се връщал в авиобаза Хмеймим и паднал на 4 км от нея в района Байбурджак.

    Коментиран от #105

  • 73 Хаха

    21 31 Отговор

    До коментар #67 от "Слава на Великият Путин":

    Путин е Пъткин
  • 74 Европейците

    8 14 Отговор

    До коментар #71 от "Алекс":

    Домашните любимци трябваше да си изядат в един пропаганден рузззкия клип

    Коментиран от #79

  • 75 Хаха1

    0 8 Отговор

    До коментар #15 от "Хаха":

    Сега лато ги получава, кяо- по1500 двухсотки на ден.
  • 76 Хаха

    39 14 Отговор

    До коментар #50 от "Руските ZV. иne":

    Правилно... Няма кво да се плашат краварите от руската армия! И без това "свършиха" всички самолети, ракети и снаряди! А дрона е бил нацелен с лопата - право мерене на мужик от най-блиската скала в Крим и го е нацелил в перката! Мислел го за играчка, а той се оказал "безаналогов" за над 20 млн. зелени пари...

    Коментиран от #115, #129

  • 77 Все повече се убеждавам

    18 38 Отговор
    Че няма ни един НЕЗОМБИРАН руснак!Не знам с какво са ги облъчвали,но такава чудовищна арогантност света досега не познава!

    Коментиран от #90

  • 78 РЕАЛИСТ

    16 4 Отговор

    До коментар #69 от "Редовното":

    Абе цял ден ви бия с факти при всяко съмнение и пак имате сурат да оспорвате. Това вече е клиничен случай.

    Коментиран от #80

  • 79 Мдаа

    15 5 Отговор

    До коментар #74 от "Европейците":

    Цяла Европа се скъса да се смее на това нещо, защото знаеше за каква аудитория е предназначена.
  • 80 Редовното

    13 28 Отговор

    До коментар #78 от "РЕАЛИСТ":

    .... наричане на фантасмагориите на руската пропаганда "факти" е характерно за русофилията.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Цигaнин 🤣🤣🤣

    0 34 Отговор
    Един цигaнин е 3 или 4 българина в битка. Ако искам, ще разбия лицето на всеки от вас и ще изнacиля всички вас, както и жените и мъжете.

    Коментиран от #91

  • 83 А не са ли

    17 19 Отговор

    До коментар #26 от "Да би мирно летяло не бе чудо видяло.":

    летяли руснаците в международното надморско въздушно пространство близо до България?Може би забравихме за какво се вдигаха всеки ден дежурните български изтребители преди години,и колко се жалеше един министър,че руснаците просто искат да изхарчат ресурса на остарелите ни самолети?Ами летяха.И?
  • 84 Гладен

    28 8 Отговор

    До коментар #13 от "руZофилията V шOк!":

    Де късмет де, ама и на ония отвъд океана не им стиска:)
  • 85 Циганин 🤣🤣🤣

    6 26 Отговор
    Българските ученички в гимназията вече са чалга проститутки.

    Коментиран от #95, #113

  • 86 Много ясно

    10 7 Отговор
    Атака срещу руски самолет в неутрално небе....... И самолет за два......
  • 87 САЩ

    11 23 Отговор
    Препоръчват на Русия цялостна профилактика и подновяване на парашутите във всички техни бойни самолети.
  • 88 кална вена

    30 9 Отговор
    жълтопаветниците много се разфучахте ...ахахахха ще търкате руския батуш пак и отново...ахахахха, щом виете значи рашките думкат ефективно фашаги. то при вас е като развален телефон и все от запад ви подават опорките. ко ся готови ли сте за военната операция, че скоро ще има повиквателни....
  • 89 То се е видяло!

    36 7 Отговор
    След унищожението на Северните потоци, след убити натовски военни в Украйна, след постоянната помощ с разузнавателни данни, оръжия и вече и на жива сила на Киев, след този свален дрон... Виждаме, че нещата отиват неминуемо към ядрена война Русия-САЩ/Нато...
    Намерете си райони, дето няма да падат такива бомби и ракети, поне на 30 км от там! По-добре планински местности, с много върхове и долини...
    И се запасете с вода и храна поне за половин година... Скоро ще има много слънца...

    Коментиран от #125, #205

  • 90 Вярно ! Руснаците като цяло

    14 35 Отговор

    До коментар #77 от "Все повече се убеждавам":

    са проззззти люде ! Завистливи, особено към развиващите се нации и хора които могат да градят ! Добре че Запада им даде хубавите градове Санкт Петер и Москва ! Даде им дрехите и маниерите по образ на френския и италианския двор ! Но въпреки всичко си остават просто селяндури с комплекси и претенции към всичко и всички ! Инак още още щяха да живеят в дървени градове с много кал и свине по улиците! И пияни да обикалят кръчмите
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ама кво умувате бе

    46 11 Отговор
    Чий го дирят САЩ на границата с Русия? Русия да не е на границата с Мексико. Или сте прости или нагли.

    Коментиран от #101

  • 93 Циганин 🤣🤣🤣

    0 28 Отговор
    Веднъж напълних немитите им муцуни на трима стари български дядовци!

    Коментиран от #100

  • 94 хихи®

    36 4 Отговор
    Удар с изтребител!? Дрън, дрън, така пада и изтрелителя!?
    Пилотът е напикал дрона и електоринката дала накъсо...

    Коментиран от #96, #103, #160

  • 95 Щото ромските ученички

    23 3 Отговор

    До коментар #85 от "Циганин 🤣🤣🤣":

    станаа професорки ли?Коя партия та прати в тоз форум?

    Коментиран от #106

  • 96 Теускве

    12 3 Отговор

    До коментар #94 от "хихи®":

    "Дрън, дрън, така пада и изтрелителя!?" И ти ли не си учил елементарна Физика?
  • 97 А ти

    6 14 Отговор

    До коментар #53 от "Никаква работа нямат САЩ":

    нямаш никаква работа тук!
  • 98 селянин

    11 26 Отговор
    Абе сваляйте всичко руско що мърда в международното въздушно пространство, на лошо с лошо се връща, няма ама чакай ама моля.
  • 99 Масква

    12 19 Отговор
    Напълни гащите, а онази крайцера масква напълни черно море с мазут и други отрови на дъното на морето
  • 100 Леко

    21 1 Отговор

    До коментар #93 от "Циганин 🤣🤣🤣":

    че ще ти се възпали простатата.....много се напъваш

    Коментиран от #114

  • 101 Само питам

    7 24 Отговор

    До коментар #92 от "Ама кво умувате бе":

    Ами да отидат москалите на границата с Мексико, защо не отидат! Ама ходят само като емигранти!
  • 102 оркестр Прощание славянки

    30 6 Отговор

    До коментар #17 от "иваило":

    Като полетят томоахавкие , ще полетят и сарматите , ще изплуват и посейдоните, но нада ли ще има кой да коментира кой е по, по -най.
  • 103 Има го на видео

    11 18 Отговор

    До коментар #94 от "хихи®":

    Как се е напикал от страх рузнакът и е залял дрона невъоръжен
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 7 Отговор

    До коментар #72 от "Помните ли този цирк":

    Ние го помним , ама не му викаме ЦИРК❗❗❗ А ти явно
    ПАК НЕ ЗНАЕШ ❗❗❗
    Първо Чичо С(р)ам обеща на Путин да няма инциденти във въздуха между самолети на двете страни. След което пусна бомбардировачи без поддръжка от изтребители❗
    А самолетът от базата на САЩ в Инджирлик е излетял без знанието на турските власти и е причаквал във въздуха целта си по данни от поне два самолета Ауакс ❗
    Неслучайно още след удара в гръб Ердоган излетя за Фашингтън и искаше jaнките да си признаят каква я вършат от турска територия ❗❗

    Коментиран от #116

  • 106 Циганин 🤣🤣🤣

    3 21 Отговор

    До коментар #95 от "Щото ромските ученички":

    А българските ученици на какво са способни? Пола нагоре? И да се покаже небръсната??? 😀😀😀😆
  • 107 Абе москва

    11 22 Отговор
    Ти първо си извади крайцера от дъното на морето че стана още по черно
  • 108 Наблюдател

    10 26 Отговор
    Абсолютно истерични реакции на същества изгубили всякаква връзка с действителността. Явно много ги е страх от ответната американска реакция след свалянето на дрона!

    Коментиран от #117

  • 109 Навални

    8 16 Отговор
    Пръдльовци
  • 110 Истината:

    29 12 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Голям страх ги тресе Краварите

    Коментиран от #123

  • 111 Българин

    7 16 Отговор
    А те защо са толкова сигурни, че са "най-голямата ядрена сила" ? :)
  • 112 Полк.Марков

    8 8 Отговор
    Ей сега трябва да напиша нещо умно обаче нищо ми не идва в празната тиква.
  • 113 Любопитен

    9 2 Отговор

    До коментар #85 от "Циганин 🤣🤣🤣":

    Ти сигурно си лауреат за нобелова награда ,или вече те наградиха?

    Коментиран от #118

  • 114 Циганин 🤣🤣🤣

    0 19 Отговор

    До коментар #100 от "Леко":

    Да, удрям всички български ученици всеки ден на улицата!

    Коментиран от #121

  • 115 Ко рече?

    13 3 Отговор

    До коментар #76 от "Хаха":

    Като гледам какво си измъдрил, май въпросната лопата и теб те е уцелила по главата!
  • 116 А с войната какво стана

    5 10 Отговор

    До коментар #105 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Нали уж трета световна ядрена или пак само въздух под налягане?

    Коментиран от #130

  • 117 САЩ

    9 25 Отговор

    До коментар #108 от "Наблюдател":

    Атаката над американски дрон в международното въздушно пространство е пряко нападение срещу американска собственост с военни средства и ще се смята за пряка причина за намеса на американската армия също с военни средства.

    Коментиран от #223

  • 118 Циганин 🤣🤣🤣

    0 16 Отговор

    До коментар #113 от "Любопитен":

    Работих като товарач в магазин. Седнах гол задник на хляб!
  • 119 Ти да видиш... шейтани бре

    21 5 Отговор
    Мдааа Дааа... досущ....

    Младоженци си лягат в спалнята на третия етаж. Кварталния хулиган взима стълба и се покачва да гледа в спалнята от неутралното въздушно пространство. Младоженецът го вижда, хулигана се уплашва притреперва от страх и .....хулигана и стълбата падат!!!
    Въпроса е, кой и за какво е виновен в случая... а случая е досущ като тоя с дрона!!!!
  • 120 Копейката

    20 2 Отговор
    Циганин, ли е,или само прилича на такъв?!
  • 121 Абе сещаш ли се

    19 0 Отговор

    До коментар #114 от "Циганин 🤣🤣🤣":

    че на хората им е ясно,че не си циганин.Ясно ни е ,че имаш задачата да сееш омраза срещу тях предизборно.

    Коментиран от #124

  • 122 Питам само аз

    14 2 Отговор
    Каква война, термоядрена или като тази за бахмут, само питам
  • 123 Онзи

    14 2 Отговор

    До коментар #110 от "Истината:":

    Оди да си ръсиш истината на пейката пред блока, та да развеселиш малко хората.
  • 124 Циганин 🤣🤣🤣

    0 17 Отговор

    До коментар #121 от "Абе сещаш ли се":

    Ще победя всеки. Всеки българин на мръсна черна муцуна!

    Коментиран от #126, #127, #136

  • 125 Е що да се крием

    7 6 Отговор

    До коментар #89 от "То се е видяло!":

    Нали ще ни "освобождават"??

    Коментиран от #168

  • 126 Циганин 🤣🤣🤣

    1 22 Отговор

    До коментар #124 от "Циганин 🤣🤣🤣":

    Накратко, ще бия и изнасилвам всеки българин, ако искам!

    Коментиран от #147

  • 127 Българин

    7 18 Отговор

    До коментар #124 от "Циганин 🤣🤣🤣":

    всички ватенки в Петербург ли са толкова умни,като теб ?

    Коментиран от #134

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Доброжелател

    8 1 Отговор

    До коментар #76 от "Хаха":

    Защо не си бил на местото на дрона?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 фактите

    8 23 Отговор

    До коментар #47 от "Коя боеспособна сила":

    Къде се напъваш да пишеш коментарчета като знанието ти по темата е точно нула.Украйна е 10-та военна сила в Европа и 22-ра в света.Украйна сама успя до сега да унищожи 40% от руската армия и въоръжение.Даваш ли си сметка,че някоя държава от първите 10,ако подкара Русия какво ще се случи ? Русия си отваря смело устата,защото има ядрено оръжие за гарант на терористичните действия,защото откъм военни възможности,руснаците са гола вода.Изостанали технологично,като нямат нито бройка,нито качество,както в авиацията,така и във военноморските флот и сухопътните сили.С парадна армия са тръгнали да плашат света.
  • 132 Падение

    9 18 Отговор
    Руснаци, не ви трябва война нито със САЩ, нито с НАТО.... а както се вижда и с Украйна!!!
  • 133 гост

    21 4 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Бе то хубаво ги тресе,ама що ли вчера от пентагона първи казаха че сам е паднал? Не коментираме кой лъже и кой казва истината, коментираме само изявления.

    Коментиран от #145

  • 134 Циганин 🤣🤣🤣

    0 9 Отговор

    До коментар #127 от "Българин":

    Къде е това?
  • 135 второкласник

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "Калпазанин":

    Споко калпазнчо, нали имаш памперси?
  • 136 Аз съм циганин

    3 3 Отговор

    До коментар #124 от "Циганин 🤣🤣🤣":

    хохавеса си
  • 137 Ветеран от Протеста

    7 19 Отговор
    Сега Реципрочно руските ядрени подводници ще глътнат морска вода...Танкери с нефт и кораби с оръжие за Окупатора от Иран също..Щото са Нагли и се подиграват на целия свят...
  • 138 Георги Сава Раковски

    12 21 Отговор
    ... най- голямата ядрена сила???
    Май, ядрените оръжия останаха единственият смокинов лист (аргумент), с който тази варварска и презряна от целия цивилизован свят държава, прикрива срамотиите си, сиреч оправдава военните престъпления, които върши в Украйна.
    Пъчат се руснаците, гледат сърдито и тропат с крачета, заплашват, но не могат да скрият нито комплексите си за малоценност, нито факта, че не могат да се мерят със САЩ и Запада!
    Смешници!

    Коментиран от #139

  • 139 Левски

    8 19 Отговор

    До коментар #138 от "Георги Сава Раковски":

    Който ни "освободи" ,той и ще да ни пороби.
  • 140 да си знаеш

    12 21 Отговор

    До коментар #66 от "РЕАЛИСТ":

    Колко ти плащат да сееш такава демагогия бе неук смъpдел ? Бяха изстреляни 59 ракети Томахоук от които 44 са ударили целта,а на някои цели са ударени с повече от една ракета.Унищожени са и 5 батерии С200.Руснаците бяха абсолютно безсилни срещу тези действия и затова и САЩ като ги предупредиха предния ден,че ще ударят режима на Асад,Русия послушно си събра военните тенекии и ги махна от целите и не смееше и гък да каже.

    Коментиран от #148, #152

  • 141 З.Стоянов

    13 9 Отговор
    "Руската нагайка боли повече и от турския камшик.Аман,бей,аман...."
  • 142 ...

    9 18 Отговор
    това явно показва страха на руснаците. Като малки пинчари лаят да плашат, за да не би случайно някой да им отвърне.
  • 143 Доротея

    21 13 Отговор
    Ба ти пропаднлия запад! С една изнемощяла Русия не може да се справи вече 4 века! Банките му фалират всеки Божи ден! Париж потънал в смрад!

    Коментиран от #156

  • 144 Истината

    11 5 Отговор
    Наблюдаваме предсмъртните конвулсии на Империята на злото!
  • 145 А руският сам ли падна?

    10 13 Отговор

    До коментар #133 от "гост":

    Преди няколко години бе свален от турски Ф.И си затраяха руснаците все едни нема нища.

    Коментиран от #183

  • 146 Голям руски рев

    13 19 Отговор
    Как плачат тия рушляци.

    Коментиран от #153

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 неграмотен

    17 9 Отговор

    До коментар #140 от "да си знаеш":

    Само 6 ракети томахоук достигнаха до летището и удариха един трактор и два бракувани самолета . На другия ден по обяд летището вече работеше .
  • 149 Гейчо

    14 4 Отговор
    Само глупаци коментират тук
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 До Путинофил

    9 12 Отговор

    До коментар #23 от "до вагнеровец":

    Кое от написаното не е истина?Моля,по силно,че не чух!Тогава непобедимата подви опашка като уплашено псе!Поне истината приемайте достойно и подобаващо,е ако можете....Но се подготвяйте за още по жестоката истина,която ще трябва да понесете....

    Коментиран от #157, #159

  • 152 Хаха

    18 8 Отговор

    До коментар #140 от "да си знаеш":

    Не беше баш така! Всъщност свалиха томаховките не с С 400, дори и не с С 300, а с С 200 и още по-старо руско пво! Преди това Тръмп много се плюнчеше и ежеше с "безаналоговите" си ракети, но след обстрела и свалените томаховки стана пръв приятел на руснаците!
  • 153 Фънки

    15 8 Отговор

    До коментар #146 от "Голям руски рев":

    А още по лошо плакаха кравите вчера . Не било екологично ....??? ха ха ха .....
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Гат2в

    17 9 Отговор
    Чета коментари на супер лаици и платени фашаги.Напротив сащ ги е страх от рф.Иначе ги биха нападнали и то с европеиските пальоши покраи тях
  • 156 Незнаещ

    13 8 Отговор

    До коментар #143 от "Доротея":

    Затова ли има такова стълпотворение на руската граница от европейци,желаещи да живеят в рая на земята-Русия?
  • 157 свирчо

    16 8 Отговор

    До коментар #151 от "До Путинофил":

    Май бъркаш времето и пространството . Всички помним как краварите и останалите натовци оставиха турците сами да се оправят . Как Ердоган висеше по коридорите да варди Путин за да се извинява .

    Коментиран от #162

  • 158 Ти да видиш... шейтани бре

    16 5 Отговор
    Мдааа Дааа... досущ....

    Младоженци си лягат в спалнята на третия етаж. Кварталния хулиган взима стълба и се покачва да гледа в спалнята от неутралното въздушно пространство. Младоженецът го вижда, хулигана се уплашва притреперва от страх и .....хулигана и стълбата падат!!!
    Въпроса е, кой и за какво е виновен в случая... а случая е досущ като тоя с дрона!!!!
  • 159 Само питам

    12 12 Отговор

    До коментар #151 от "До Путинофил":

    Защо краварите не обявиха война на Русия за сваления самолет ? Май се снишиха по ниски от тревата . Забравиха да заплашват .

    Коментиран от #165

  • 160 Киркор

    5 6 Отговор

    До коментар #94 от "хихи®":

    Казват,че било нещо жълто-кафяво,какво ще да е,какво мислиш??
  • 161 Емо

    10 11 Отговор
    Рускетьорите и техните медии от над 15 години тръбят само за Третата световна война. Ясно е, че те искат война, но не им стиска. Щото сле нея те ще са нежива природа, напълно по своя вина.
  • 162 Пашата

    9 6 Отговор

    До коментар #157 от "свирчо":

    Странно,ти пък какво си правил в коридорите на Ердоган??Освен,ако не лъжеш за това.....

    Коментиран от #163

  • 163 свирчо

    6 6 Отговор

    До коментар #162 от "Пашата":

    Прочети новините от онова време .
  • 164 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 11 Отговор
    Всичко им е най голямо на орките,от ядреното оръжие,до мъртъвците все са водещи..........

    Коментиран от #169

  • 165 Истината

    16 13 Отговор

    До коментар #159 от "Само питам":

    Засега заплахите са единствено от страна на Русия. Най-малко два пъти в седмицата някое руско официално лице или пропагандист от държавна медия плаши с ядрена война и унищожение.

    Коментиран от #167

  • 166 Руски цървул

    15 15 Отговор
    Руските цървули пак сложиха памперсите,обясняват се като ученички,страх ги е от САЩ
  • 167 истината

    12 11 Отговор

    До коментар #165 от "Истината":

    Вяко второ изречение на шокираните крави е заплаха .
  • 168 Абе смешник!!!

    14 3 Отговор

    До коментар #125 от "Е що да се крием":

    Не вземам ничия страна! Просто ти казвам, че отприщи ли се най-лошия сценарии, вече е все едно чие оръжие ще те убие...
    Ти по-добре се скрии, пък ако останеш жив, след това философствай, колкото си искаш!
  • 169 уточнение

    10 9 Отговор

    До коментар #164 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Не вярно , на краварите памперите са най големите .
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Шабан

    20 3 Отговор
    До къде я докарахме като живи същества!? Да се обявява война заради едни бездушни тенекии! Толкова ли ниско паднаха тези мениакопитеци! А уж всичко е било за благото на човека! Какъв цинизъм, само!!!
  • 173 бай Ставри

    12 14 Отговор
    Руския пилот се изпикал от кокпита на изтребителя върху краварския дрон и той взел, че паднал.
  • 174 Един въпрос

    11 9 Отговор
    Как така под статия публикувана в 14:04 ,първите няколко коментара са написани в 12:56 -12:58 и всички те са против Русия и трябва да зададат тона на писане?Това някаква нова форма на свобода на словото ли е г-да журналисти ?
  • 175 Руските джендъри оскверниха църквата

    8 11 Отговор
    Сын Владимира Рудольфовича Соловьева Даниил вышел замуж на Багамах за сына Мизулиной Николая. Венчание состоялось в православной церкви.
  • 176 Коректен

    13 13 Отговор
    На клипа от дрона ясно се вижда кой кого напада. За съжаление все още се намират заблудени душици вярващи на руските партенки. Станаха за смях рашняците, а доскоро се имаха за фактор в света.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Империята на злото

    9 7 Отговор
    Дали са комунисти или други все са злонамерени към нормалния свят
  • 180 Аха

    10 10 Отговор
    А атака от руски самолет срещу чуждестранен летателен апарат в неутрално небе какво е ? Да обяснят таварищите от Масква !
  • 181 Перо

    10 6 Отговор
    Един джендърски трол на Факти е нацвъкал всички коментари, написани с мозък на пиле!
  • 182 Жоро

    6 10 Отговор
    Рашнацитата свалиха самолет с 300 души на борда и всички умряха че един дрон ли. Следващия път да пратят НАТО една ескадрила F35 да видим какво ще стане.

    Коментиран от #184, #186

  • 183 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 2 Отговор

    До коментар #145 от "А руският сам ли падна?":

    Ти на курс ли ходи ❓
    Щото природно толкова НЕумен няма как да си ❗
    Като пишеш нещо което не знаеш , поне да беше прочел коментарите тук❗
    Никой не си е затраял❗
    Нито ЕРдоган нито ПУ.ти.н ❗
    Ама ти откъде да знаеш, като явно не си бил започнал своя съзнателен живот❗

    Коментиран от #204

  • 184 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 2 Отговор

    До коментар #182 от "Жоро":

    За кой самолет пишеш ❓
    За този който урките изпратиха на заколение вместо на юг на североизток ли ❓
    Или за оня дето jaнките го накараха да закъснее с един час , а после да се отклони от маршрута и да откаже да изпълни указанията, заповедите и въпреки предупрежденията да окаже да последва бойни самолети показали му, че няма да допуснат да напусне безпрепятствено ❓
    За втория даже направиха филми ❗
  • 185 Изумен

    5 13 Отговор
    Не мога да разбера дали Кремъл се подиграва на целия свят или наглото им поведение е просто гаменско?!
    Явно гражданите на Московия, а и техните израстъци у нас живеят в някакъв техен свят, в който всичко е наобратно!
    Шашава работа!

    Коментиран от #188, #191

  • 186 Какви глупости само!

    12 6 Отговор

    До коментар #182 от "Жоро":

    Ти беше там и видя точно, че руснаците са свалили този самолет?
    Типично сащиянски методи. Те правят някакво престъпление и прехвърлят вината на други.
    Само едно въпросче: Защо американците не показаха на цял свят снимките от техния спътник, който е бил точно над мястото и е снимал всичко?
    АКО бяха наистина руснаците, щеха тези снимки по цял свят да се показват, години наред. НО, защо НЕ ги дадоха на света, като доказателство, че е Русия?
  • 187 Руските ZV. иne

    5 10 Отговор
    Извъртат нещата все едно техен самолет е нападнат. Винаги са били мерзавци, които са обвинявали другите в престъпленията и мръсотиите, които самите те правят.

    Коментиран от #214

  • 188 Безумците са САЩ и запада!

    13 7 Отговор

    До коментар #185 от "Изумен":

    Русия е разумна страна. Ако беше и тя като тях, сега нямаше да те има...
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Бушмени

    7 14 Отговор
    Ушанките голям бой ще ядът Правят се на голямата работа а в действителност са пълни цървули Тази тактика от времето на Хрушчов отдавна не върви Джуджето е истерясало и не знае какво прави

    Коментиран от #193

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Много

    11 4 Отговор
    Точно и силно казано! Браво! За разлика от военолюбците и интригантите зад океана!
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 УТОЧНЯВАНЕ

    5 7 Отговор
    Знаем колко са честни руснаците и знаем колко да им вярваме ! БЕШЕ !!!

    Коментиран от #197, #211, #213

  • 195 Байчо

    9 5 Отговор
    САЩ имат вече жълто в гащите. Руснаците им напълниха килотите.
  • 196 КЪК МУ ЗАДАВИХА КАРБУРАТОРИТЕ

    7 1 Отговор
    И ЗАЦАПА СВЕЩИТЕ РЕПТЪРСА..... И АЙДЕЕЕЕЕ ПОТЪНА В НАШТО МОРЕ...
  • 197 Ами вярвай на ФАЩ и ДАРПА

    7 1 Отговор

    До коментар #194 от "УТОЧНЯВАНЕ":

    Сложи си от т.н. "факсини" и по живо, по здраво в Орландовци...
  • 198 разума

    10 3 Отговор
    Какво търси този американски апарат над Черно море. Да се прибират американците у дома и да престанат да предизвикват войни , защото тази с Русия може да е последна и за тях и за човечеството. Не знам има ли разумни хора на тази планета които всички заедно да ги принудят да се приберат зад границите си тези кръвожадни капиталисти ламтящи за суровини и надмощие.
  • 199 разума

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "ПОЛИТ КОРЕКТ":

    Руска империя няма. Колкото до американската тя вече пада и това е първият и дрон.........................
  • 200 Да дааа

    9 0 Отговор

    До коментар #18 от "Калпазанин":

    Това е целта за да избегнат предстоящият банкрут.
  • 201 Путинофила

    5 8 Отговор
    Ядрената сила осем месеца не може да превземе град, как ще са бият с ония не знам, като ще ги изринат.
  • 202 От страни

    10 5 Отговор
    Подлогите как всички се правите на луди - дрона не е летял на разходка в международни води а е участвал в бойните действия на украинска страна и е законна цел за русняците. Какво има толкова да лаете. По закон, па и в международни води и така нататък... Русняците клакат ама не трябваше да се оправдават а да кажат на глас - вие воювате срещу нас и ако не се махнете 24 часа от Черно море ще ви нанесем удар. Така требва ама ако някой има топки. То схватката е неизбежна. Акогато виждаш че боя е неизбежен бий пръв. Нали така казва Путин. Тия разбират само от бой и чак когато разберат че света е на ръба ча тогава ще мирнат.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Мноо се дразниш

    0 1 Отговор

    До коментар #183 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    По-малко,по-добре.Нъл тъй.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 бай Ставри

    2 0 Отговор
    А нещо за турския случай! Достраша ви на Турция да се опънете, ще се биете с НАТО

    Коментиран от #228

  • 210 браво брависимо

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "История":

    Те рашките са неграмотни бе Това може само инТелегентен укаинец да го направи както Удар в спину на майдана
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Бачо Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #194 от "УТОЧНЯВАНЕ":

    Предният пост е за теб ..
  • 214 Бачо Киро

    3 0 Отговор

    До коментар #187 от "Руските ZV. иne":

    Самолет? Кой самолет е бил нападнат? Шпионски дрон, не самолет. Разликата е голяма. Самолет нападнаха преди няколко години над Сирия турците по заповед на САЩ. Ма за теб разлика между безпилотен дрон и пилотиран самолет не съществува.
  • 215 Констатираща

    4 0 Отговор
    Тези провокации от страна на САЩ са известни на всички. Лошото е, че се нажежава обстановката около и без това започнатата Трета световна война. Всички трябва да бъдем много внимателни и наблюдателни, и да не се поддаваме на провокации, които са опасни за бъдещето на човечеството.
  • 216 ГанЯ

    0 3 Отговор
    Ми каквото повикал, такова се обадил бе ватенка!
  • 217 нпо агент

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    сащ загубиха един дрон..реват като заклани..споко имате памперси,слагайте ги на главата си..и дайте на българските приятели от атлантическия съвет..
  • 218 Български Русофил

    4 2 Отговор
    Вечна слава на Русия.
    Радостна новина е като се унищожи вражески дрон на империята на злото САЩ.
    Има само една звезда,и тя е в КРЕМЪЛ

    Коментиран от #219, #221

  • 219 Може да не догрее до Сибир.

    0 3 Отговор

    До коментар #218 от "Български Русофил":

    Китай не давал оръжейни помощи на русия.И защо да дава?Току виж прибрал им половината Сибир.
  • 220 РУСКИ БОКЛУЦИ

    1 2 Отговор
    МАЙКАВИШИ ЕБАСКАПАНА.
  • 221 руски чехъл

    2 1 Отговор

    До коментар #218 от "Български Русофил":

    краят ви идва.
  • 222 Сър Пичук

    4 0 Отговор
    Лесна работа!
    Американците видят ли руски самолет в някоя зона веднага я обявяват за зона опасна за полети поради някаква си операция и започват да пуцат.
  • 223 мечка

    4 1 Отговор

    До коментар #117 от "САЩ":

    като е американска собственост какво търси до границата руска собственост,да си е стоял в америка,има една много вярна поговорка -да би мирно седяло не би чудо видяло...
  • 224 Кокоркиро

    1 2 Отговор
    Гласувайте за гей и ще получите комунистически ,,генерал,,мазен мравояд,лъжец с канадски паспорт и сбирщина на щат към соросовите израстъци.
  • 225 пут**лер ка**пут

    0 2 Отговор
    начи атака срещу руски самолет било обявяваване на война а атака срещу амеркански дрон какво е нагли ватници ?
  • 226 Сър Пичук

    2 0 Отговор
    Украинското небе не се счита неутрално, така че там руските самолети ще ги свалят като круши.
  • 227 Хх356

    0 1 Отговор
    Който търси намира. И раша ще намери каквото търси. И най -готиото е че,е го намери там където най -малко очаква.
  • 228 Какво

    1 0 Отговор

    До коментар #209 от "бай Ставри":

    за Турция бе лешпер, отдавна стана ясно, че това беше провокация без знанието на Ердоган (сети се сам от къде) да му направят проблем с Русия, за това от тогава турците купиха от Русия всичко възможно включително и оръжия за няколко милярда. Ердоган не е прост и знае единствен кой реши да му помогне след пуча който му спретнаха американците.