Last news in Fakti

6 Април, 2023 18:56 1 054 4

Великден в Италия ще е по-студен от Коледа

  • италия-
  • великден-
  • студ-
  • синоптици-
  • коледа

Италиански синоптици съобщиха

Великден в Италия ще е по-студен от Коледа - 1
Източник: БГНЕС

Италиански синоптици съобщиха, че Велика неделя и понеделникът след нея ще бъдат по-студени и по-влажни от Коледа, предаде италианската новинарска агенция АНСА.

"Слънчево ще бъде само сутринта, а следобед ще има превалявания от дъжд на места и много гръмотевични бури", казаха метеоролози от онлайн портала iLMeteo.it.

Максималните температури вече са се понижили с 5-10 градуса по Целзий, а минималните са под нулата както в долината на река По, така и на други места. В голяма част от страната има късни слани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    6 0 Отговор
    Това е заради Глобалното затопляне,нали?
    А след ядрена зима каквато ни гласят глобалистите си представете каква ледникова епоха ще бъде.Ако съществува планетата де.С ядрена война могат и да я сцепят.
  • 2 Култура миянко

    9 0 Отговор
    В Путин е виновен,защото унищожи глобалното затопляне.
  • 3 Мона Паси

    5 2 Отговор
    Путин е хакнал времето, моля се на НАТО да ни помогне
  • 4 Путин е агресор и ЕкоПрестъпник

    2 5 Отговор
    Великден в Италия ще е по-студен от Коледа и Освен че е агресор и военнопрестъпник, Путин е и ЕКОПРЕСТЪПНИК , който с продължителната повече от година агресивна война в Украйна с масирани бомбардировки, мощни обстрели с ракети, денонощни разрушения на цивилна инфраструктура с пожари и с използването на остаряла военна техника, замърси въздуха с карциногенни прахови частици, унищожава озоновия слой и разширява озоновата дупка, застраши биоразнообразието и измени климата и сезоните в Европа, като наруши и промени посоката на естествената циркулация на въздушни течения в природата и климатичен екобаланс на планетата, което ще има сериозни и гибелни последици за човечеството ...!!!
Новини по държави: