Last news in Fakti

28 Април, 2023 11:22 830 1

Президентът на Сърбия не е в болница

  • вучич-
  • сърбия-
  • болница-
  • президент-
  • лидер

Информацията, че е бил приет спешно в болница снощи не е вярна

Информацията, че президентът на Сърбия Александър Вучич е бил приет спешно в болница снощи не е вярна, потвърдиха пред вестник "Данас" от кабинета на сръбския държавен глава.

Вучич е в добро здравословно състояние и днес заминава на планирана обиколка в района на Заечар, пише изданието, предаде БТА.

Снощи белградски медии, но също и медии в региона, съобщиха, че Вучич е приет в болница, но не във Военномедицинска академия, където обикновено се лекува.

Някои партийни колеги на Вучич като заместник-председателката на Скупщината на Сърбия Сандра Божич написаха в Туитър послание в подкрепа на Александър Вучич.

"Пълна подкрепа за Вучич! Знаем, че не щади себе си, че живее и диша за Сърбия", написала Божич, цитирана от вестник "Данас".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коЗаря

    1 2 Отговор
    Номерата на бай Ердоган
Новини по държави: