Last news in Fakti

16 Август, 2023 12:19 798 16

Чехия е замразила руски активи на стойност над 347 млн. евро

  • чехия-
  • активи-
  • руски-
  • замразени

Съответните данни са представени от посланика на Прага в Киев

Чехия е замразила руски активи на стойност над 347 млн. евро - 1
Източник: Shutterstock

Властите в Чехия са замразили руски активи на стойност повече от 347 млн. евро, съобщава изданието Kyiv Independent.

Съответните данни са представени от посланика на Прага в Киев, Радек Матула,в рамките на среща с ръководителя на Украинската агенция за издирване и управление на активи.

Двамата са разговаряли и за бъдещото си сътрудничество. Матула е уверил, че чешките правоприлагащи органи активно следят информацията за санкционирани руснаци, цитира "Фокус".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 реру

    16 3 Отговор
    Чехия трябва да внимава много, защото партия "Справедлива Русия" е регистрирала в Държавната дума проект на закон, който да РАЗВИЕ външната политика на РФ към две НЕЗАВИСИМИ държави и да ги ОБЕДИНИ в една... Става въпрос за Чехия и Словакия...

    Идеята на закона е да отблъсне недружелюбното поведение на официална Прага и Братислава, както и да обедини тези братски народи или поне да даде тласък за започване на този процес. Депутатите искат официално да признаят съществуването на Чехословакия от модела от 1969 г.

    Според един от авторите: „Мисля, че е достатъчно да започнем от тук, за да започне процесът... И на чехите, и на словаците вече им е писнало от демокрация, всички изпитват носталгия по някогашните сити и безгрижни времена. Ще признаем Чехословакия, ще кажем, че подкрепяме желанието им да върнат всичко обратно и там всичко ще се обърне - ще започнат да се формират власти. Може би дори ще ни помолят да помогнем за премахването на незаконните сепаратистки суперструктури на мястото на Чехословакия."...

    Коментиран от #9

  • 3 Павел пенев

    10 18 Отговор
    Всичко ще върнат заедно с лихвите, не се съмнявайте.
  • 4 9689

    6 15 Отговор
    Един Сармат ще ги отмрази.
  • 5 Кенеди

    12 17 Отговор
    Както ги замразили, тъй ще ги отмразят. И лихви ще платят.

    Коментиран от #10, #13

  • 6 Анте Г.

    8 14 Отговор
    А защо не напишете че и там народа е разделен на: за и против Украйна..!

    Коментиран от #7

  • 7 Така е

    8 14 Отговор

    До коментар #6 от "Анте Г.":

    И там народа е на обратното мнение на правителство си, като навсякъде. Съответно против и за Украйна.
  • 8 А ние кога? Какво чакаме още?

    14 3 Отговор
    А ние кога? Какво чакаме още? Цялата държавна собственост, преди 30 години, премина в ръцете на руската мафия и нейните слуги русофили. До кога ще търпим това?!

    Коментиран от #15

  • 9 Нострадалмус

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "реру":

    Тия след Украйна, там ли ще ударят? Да, ама няма да им се получи, защото Русия, по-точно руската империя, скоро ще се разпадне на 101 държавички.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Деций

    2 12 Отговор
    Ще ги размрази много скоро,и даже ще плати с лихвите и пропуснатите ползи Началото на края на войната вече е обявен от Столтенберг,отваря се вратата за преговори,с които не зная Русия дали ще се съгласи.Според шефа на НАТО Украйна трябва да се откаже от територии,включително и Киев,а щяха да си връщат Крим.Не е сигурно дали ще има държава Украйна.Поляците точат зъби за Ивано Франковска облсст и за Лвовска област,които са изконни Полски земи.
  • 12 Бай Дрън

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "Ами..... ти колко?":

    Кенеди или Тръмп ще сменят деменция памперс.
  • 13 фашистки рашастан в изолация

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Кенеди":

    Така ли ? Кога горе долу ще стане това,защото до момента единствено да лаете и да плащате лихви друго не правите !

    Коментиран от #14

  • 14 Кенеди

    2 9 Отговор

    До коментар #13 от "фашистки рашастан в изолация":

    Кога падне памперсооо от власт, дето го избраха от гробищниоооо парк и по пощата.
  • 15 Да.........

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "А ние кога? Какво чакаме още?":

    Да се започне с ЕРП-тата. Енерго-про източи десетки милиарди рекет и силов монополистки терор над мирното население на Североизточна България. Къде е държавата за да върне справедливостта!? Руските фирми трябва да бъдат забранени, а имуществото им - иззеео в полза а народа.

    Коментиран от #16

  • 16 Съгласен

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Да.........":

    Всичко в тая нещастна държавичка е руско! Сега ли се усетихте? Куфарчетата с долари, които Луканов раздаде, не бяха негови лични спестявания. Това бяха парите на руската мафия, т.е. на руската държава, или обратното - на руската държава, т.е. на руската мафия, но това е без значение. Важен е резултатът - България за пореден път е поробена от "братушките". По-лошо от социализма е само руският капитализъм.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания