Last news in Fakti

22 Август, 2023 19:33 1 606 11

Делото на годината! Първите обвиняеми заедно с Тръмп за подмяна на резултатите от изборите се предадоха на властите

  • сащ-
  • джорджия-
  • доналд тръмп-
  • републиканска партия-
  • джо байдън-
  • капитолия

Доналд Тръмп, водещият кандидат на Републиканската партия за Белия дом за изборите за президент на САЩ през 2024 г., заклейми всички обвинения като политически мотивирани

Делото на годината! Първите обвиняеми заедно с Тръмп за подмяна на резултатите от изборите се предадоха на властите - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Първите обвиняеми заедно с бившия американски президент Доналд Тръмп по наказателното дело за подмяна на резултатите от изборите в щата Джорджия днес се предадоха на властите в затвора в щатската столица Атланта, предаде Ройтерс, като се позова на местните регистри и техни изявления, съобщава БТА.

Бившият адвокат на Тръмп Джон Ийстман и социологът републиканец Скот Хол се явиха в местната шерифска служба два дни преди самият Тръмп да се предаде, за да му бъде повдигнато четвъртото поред обвинение за тази година.

Тръмп, водещият кандидат на Републиканската партия за Белия дом за изборите за президент на САЩ през 2024 г., заклейми всички обвинения като политически и продължава да прави неверни твърдения, че загубата му през 2020 г. от Джо Байдън е резултат от измама.

Бившият му адвокат Ийстман направи изявление, че ще се предаде в деня, след като се съгласи да плати гаранция в размер на 100 000 долара.

Социологът републиканец Хол на окръг Фултън в щата Джорджия бе задържан днес в местната шерифска служба и все още не е освободен по данни от затвора.

Преди това Хол се съгласи на споразумение за гаранция в размер на 10 000 долара, което изисква той да се явява на всеки 30 дни за досъдебен надзор.

Самият Тръмп се съгласи вчера да внесе гаранция от 200 000 долара и прие условия за освобождаване под гаранция, които му забраняват да отправя заплахи към други обвиняеми или свидетели по делото.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Убийствен Пъзел 8

    6 8 Отговор
    Рон Де Сантис републикански кандидат за президент на Щатите ,или някой друг републикански кандидат или ще спечелят през 2025 ГОДИНА ,Нека РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ДА ДАДАТ ОТ СВОЯТА СОБСТВЕНА ЧЕРВЕНА АМЕРИКАНСКА БОЯ И ЦВЯТ НА ЦЯЛ СВЯТ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Красимир Петров

    12 9 Отговор
    Тръмп ще спечели изборите с невиждана преднина от 67демократите.
  • 4 Гнус, гнус, гнус…

    11 6 Отговор
    Само тези думи намирам за да опиша държавата сащ!
  • 5 Демократите

    17 6 Отговор
    Не разбраха ли че с фалшивите си обвинения няма да намалят одобрението на американските избиратели към Тръмп а ще го държат на фокуса на общественото внимание и така той ще спечели повече гласове
  • 6 Мади

    3 7 Отговор
    Републиканосите защо само тоя гламар избирар ясно е че е подставено лице на китайците
  • 7 Представете си

    6 4 Отговор
    Един ден да съдят Пусин в росиа... НИКОГА😅
  • 8 оня

    7 3 Отговор
    Подмяната я правят байдръновците:))
  • 9 оня

    13 4 Отговор
    Това беше единствения краварски президент, който не сътвори нито един военен конфликт по света:))
  • 10 Човек

    2 10 Отговор
    Тръмп завърши президентството си с най-ниския среден рейтинг и най-ниския финален рейтинг в историята на САЩ. Да не забравяме, че той също така изгуби популярния вот от Хилъри, но стана президент, защото в САЩ гласовете на реднеците от централните щати има по-голяма тежест от тези на хората в мегаполисите по бреговете. Удивително е как републиканците продължават да залагат на този куц кон. Че той успя да загуби от един дядка с деменция. И магаре да вържат срещу него, той пак ще загуби. Най-слабият президент в историята на САЩ. Цял свят им се смееше по това време. Колко кауна пиха дезинфектант по негова препоръка да борят вируса. На следващия ден водещите фирми в тази област трябваше официално да предупреждават хората да не го правят, че сума ти тръмписти се бяха изтровили. Абсолютна клоунада.
  • 11 Развеселен

    3 1 Отговор
    Тръмп е корав човек!
    Истински чекист!