Last news in Fakti

1 Септември, 2023 06:33 3 962 14

Италианският премиер посети града, където бяха групово изнасилени две момичета

  • италия-
  • изнасилени-
  • джорджа мелони-
  • посещение

Джорджа Мелони изрази солидарност с невинните жертви на 10 и 12 години

Италианският премиер посети града, където бяха групово изнасилени две момичета - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Италианската министър-председателка Джорджа Мелони посети вчера намиращия се до Неапол град Кайвано, където през юли бяха изнасилени две момичета, на 10 и 12 години, предаде АНСА, цитирана от БТА.

"Ние сме тук, за да изразим солидарност с невинните жертви на нечовешко престъпление, което шокира всички, но преди всичко, за да покажем сериозното, авторитетно и постоянно присъствие на държавата", заяви Мелони. "Основното послание, което искаме да отправим, е, че не трябва да има престъпни анклави и това е посланието, което даваме тук", добави тя.

Изнасилванията в общината, смятана за бастион на организираната престъпност, предизвикаха шок в цялата страна, отбеляза ДПА. Мелони, ръководителка на ултрадясната партия "Италиански братя", отговори на поканата на местния католически свещеник Маурицио Патричело, който след срещата си с Мелони призова за радикално ограничаване на порнографските изображения в интернет.

Преди посещението коментар на партньора на Мелони Андреа Джамбруно, от когото има дъщеря, относно пиянството и сексуалните престъпления, предизвика възмущение. Джамбруно, който е телевизионен журналист, спомена за неотдавнашни групови изнасилвания в своето токшоу. "Ако отидете да танцувате, имате пълното право да се напиете", каза той. "Но ако избягвате да се напивате и да губите разсъдъка си, може би ще избегнете и да се сблъскате с определени проблеми и да попаднете на вълк", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ХАХАХА

    38 0 Отговор
    Според мен е ясно кои са ги изнасилили ама пуста политкоректност!
  • 4 СТИГА БЕ

    33 0 Отговор
    А не разбрахме насилниците ако са издирени, наказани ли са
  • 5 Зелен Демократ

    17 18 Отговор
    Мисля, че е време да се забрани със закон сношенията между мъж и жена! Така ще се прекъсне неестественото желание на мъжете да "ощастливяват" жените и последните накрая да страдат! Интимните отношения трябва да са само между мъже или между жени, защото само жена знае какво иска друга жена и мъж какво иска друг мъж! Освен това само мъжага може да издържи на страстната агресив на друг мъж!
    А дрцата? Има си ин витро и семенни банки!!!
    Не бъдете изостанали!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Американски ценности

    17 5 Отговор

    До коментар #5 от "Зелен Демократ":

    Жалко, че не ти схващат иронията и ти цъкат минуси, но такъв е матряла и затова, ще му се случи точно това, което си написал!

    Коментиран от #12, #14

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 балкони

    8 5 Отговор
    Мелони малко палавница пада
  • 10 факуса

    15 2 Отговор
    после се чудят що изкуственият интелект бил заплаха за нас,не той, ние сме заплаха за нас,кат таз лицемерка и другите кат нея,помня имаше в австрия мисля един иракчанин,изнасили момче в басейн,и го опрвдаха щот не разбрал,че детето казвало не а и бил в нужда да се разтовари
  • 11 Полит.коректен расист

    4 0 Отговор
    Да попитам, насилниците маймуни ли са или негри ?
    С думата ,,НЕГЪР" поздравявам евро-атлантическия съюз и останалите червеи от клоаката в американското посолство !
  • 12 Знайко

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Американски ценности":

    Много добре я разбираме иронията, даже сме наясно и със сарказма, тоя вид ирония се явява джендър пропаганда, така че съм длъжен да не съм съгласен.
    Един съвет и към теб и зеления...по-добре напиши мнението, вместо да иронизираш някого и да пишеш обратно на това което мислиш.
    Сещате ли се , че има много хора за които думата ирония е нещо неразбираемо и абстрактно?
    За да вземете тяхната подкрепа трябва да се изразиш еднозначно.
    Понякога ми се случва да ми е трудно да разбера какво иска да каже отсрещния поради правопис или неправилно сглобени подчинени изречения...накрая взех решение , че ако човека не се е постарал да мога да го разбера- явно заслужава минус, защото заразява ефира.
    Оставете иронията за разговорите с приятелките и се фокусирайте да сте по-близо до реалността.
  • 13 Урко

    2 0 Отговор
    От години с нахлуването на мигрантите в ЕС и най вече скандинавските страни изнасилват момичета дори с реално заснемане и споделяне в интернет но няма глсност цензурата е тотална.Семейства с момичета търсят спасение извън Европа.
  • 14 Да дааа

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Американски ценности":

    Те така с ирония по ГЕЙпарадите.
Новини по държави: