Last news in Fakti

18 Септември, 2023 05:10 2 134 1

Четирима гръцки спасители загинаха в бедстваща Либия

  • либия-
  • спасители-
  • загинали-
  • катастрофа

Те намерили смъртта си при катастрофа между Бенгази и Дерна

Четирима гръцки спасители загинаха в бедстваща Либия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Четирима членове на гръцки спасителен екип, изпратен в Либия, са загинали при катастрофа, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Четиримата гърци са загинали малко след като са пристигнали в Либия за участие в издирвателни и спасителни операции в засегнатите от наводненията зони.

Катастрофата е станала, когато гръцкият екип, съставен от общо 19 души, е бил на път от Бенгази за Дерна. 15 души са били ранени в катастрофата, от които 7 са в тежко състояние, заяви министърът на здравеопазването в източнолибийското правителство Осман Абделджалил.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тино

    2 2 Отговор
    Насрещен удар. Нам пътищата са отлично асфалтирани, кара се ужасно бързо и са бе маркировка. Челен удар между коли и осле няма много оцелели. Често срещано в Либия от години.