Last news in Fakti

1 Октомври, 2023 18:35 2 219 1

13 души загинаха при пожар в нощен клуб в Мурсия

  • испания-
  • мурсия-
  • пожар-
  • нощен клуб-
  • загинали

Спасителите все още издирват хора, които са в неизвестност.

13 души загинаха при пожар в нощен клуб в Мурсия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-малко 13 души загинаха при пожар в нощен клуб в Мурсия, Югоизточна Испания, съобщи кметът на града, цитиран от Ройтерс и NOVА. Той каза, че спасителите все още издирват хора, които са в неизвестност. Четирима души са в болница, след като са погълнали дим.

"Досега има 11 смъртни случая", каза националната полицейска служба в социалната мрежа Х. Кметството също потвърди новия брой загинали, като предупреди, че той също е временен.

Пожарът е избухнал рано тази сутрин в нощен клуб "Театърът" в Аталайас, в покрайнините на града, съобщиха службите за спешна помощ в социалната мрежа Х. Кадри, публикувани в акаунта на противопожарната служба на Мурсия, показват как пожарникарите се опитват да овладеят пламъците в заведението. Вижда се, че огънят е унищожил част от покрива.

"Съкрушени сме", каза кметът на Мурсия Хосе Балеста пред испанската телевизия "24 часа", и допълни, че спасителите продължават да издирват няколко души. Пред телевизията "Балеста" уточни, че пожарът е избухнал около 6 ч. сутринта и е вече е овладян. Той каза също, че службите за спешна помощ работят, за да установят причината за пожара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плюс минус

    0 0 Отговор
    Много жалко за младите хора!
    Но когато и аз бях млада, не посещавах в тези странни нощни часове дискотеки и нощни клубове.
    Природата е създала човека да работи и се забавлява през деня,
    а през нощта да си почива и да спи.
Новини по държави: