Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 09:13 7 819 107

Израелските танкове влязоха в Газа

  • израел-
  • хамас-
  • газа-
  • ивицата газа-
  • танкове-
  • палестина-
  • инвазия

Израел проведе тази нощ сухопътни операции в Газа, в които са участвали танкове

Израелските танкове влязоха в Газа - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Израел е провел тази нощ "насочени операции" в северната част на ивицата Газа, в които са участвали танкове, съобщи израелската армия, цитирана от Франс прес и Ройтерс, предаде БТА.

"През нощта армията извърши целенасочена операция с танкове в северната част на ивицата Газа, в рамките на подготовката си за следващите етапи на боевете", се казва в изявление на военния говорите. Той уточни, че войниците "са напуснали зоната" след края на операциите.

Според израелското военно радио това е било най-голямото сухопътно навлизане в Газа от началото на ударите. Снощи израелският премиер Бенямин Нетаняху потвърди, че се води подготовка за сухопътна офанзива срещу "Хамас" в ивицата Газа, но отказа да съобщи подробности.

В очакване на офанзивата, обещавана неведнъж след безпрецедентното нападение на "Хамас" на 7 октомври, при което бяха избити над 1400 души, израелската армия обстрелва неспирно палестинския анклав с площ 362 кв. км, в който живеят 2,4 милиона души. Въздушните удари продължиха и вчера, докато запасите от храна и гориво в обсадената Газа достигат критично ниски равнища.

Израел подготвя наземна операция в Газа, обяви часове по-рано премиерът Бенямин Нетаняху в телевизионно обръщение към нацията, но не пожела да разкрие подробности. По думите на министър-председателя решението кога израелските сили да влязат в блокирания палестински анклав ще бъде взето от извънредно съставеното военновременно правителство на Израел, което включва лидера на една от центристките опозиционни партии.

"Всички членове на "Хамас" са обречени - над земята, под земята, в Газа и извън Газа", заяви Нетаняху. Израел води "борба за своето съществуване", добави той. Хиляди терористи вече са били убити след клането, извършено от ислямисткото движение "Хамас" на 7 октомври и това е "само началото", каза още израелският премиер. "Подготвяме се за сухопътна атака. Няма да кажа кога, как и колко", каза Нетаняху относно широко очакваната сухопътна офанзива в Газа.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ...

    29 46 Отговор
    Време беше. Игра на дронове и игра на бомбене води само до разрушения на инфраструктура.
  • 3 ехааа

    39 49 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    те ли нападнаха първи?
  • 4 Анонимен

    131 19 Отговор
    Европа има огромно количество млади мигранти от Близкия Изток и Африка, които само чакат сигнал за да започнат да действат. Достатъчно е само да излязат по улиците, за да парализират всичко. А ако хванат оръжие?!?!?
    Нали никой не си прави илюзията, че стотици хиляди бедни икономически мигранти могат сами да си плащат на каналджиите хиляди евро за да отидат на Запад за по-добър живот, който така и не търсят, защото не учат, не работят, не правят опити да се интегрират....
    Европа си вкара автогол и започва да се усеща. Дано да не е вече късно!

    Коментиран от #40, #52, #81

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хазар

    26 32 Отговор
    Да да започвайте,че скоро и с вас и да се изличите от земята.Този път няма изход за вас
  • 7 Объркано Атлантиче

    47 20 Отговор
    Путин - на среща с представители на религиозни сдружения за ситуацията в Близкия изток:

    Всички следим с тревога, с болка в сърцата трагичната ситуация в Светите земи, която има сакрално значение за християни, мюсюлмани, евреи, за последователи на най-големите традиционни религии в света. Новият кръг от палестинско-израелския конфликт вече отне хиляди животи, хиляди. Русия е изпитала и знае какво е международен тероризъм. Ние знаем какво е. Винаги ще чувстваме горчивината от непоправимите загуби, понесени от страната през годините на борба с международния тероризъм. Искрено искам да изразя съболезнованията си на семействата на израелци и граждани на други страни, чиито близки бяха убити или ранени при нападението на 7 октомври тази година. Но за нас също е очевидно, че невинни хора не трябва да бъдат държани отговорни за престъпления, извършени от други. Борбата с тероризма не може да се води по прословутия принцип на колективна отговорност, когато загиват и стари хора, и жени, и деца, и цели семейства.
  • 8 МА РА

    16 11 Отговор
    НЕ СПИ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ком

    29 7 Отговор
    Освен въпрос в тази ситуация е "Колко са бойците на ХАМАС?" 50 000, 100 0000 или повече? В колко страни има структура на ХАМАС? Възможно ли е бойците на групировката да са напуснали Газа?

    Коментиран от #14, #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 и кво от това?

    17 8 Отговор
    По-добре е танковете да дойдат.
    Казал израелския президент на палестинския.
  • 13 Коментарите за

    38 15 Отговор
    Израелските действия в Газа са като коментарите за действията на Хитлер в европейските медии след аншлуса на Австрия - все едно, че нищо особено и лошо не се е случило! Кото им дойде после и на тях до главите, промениха тона, но вече беше късно!
  • 14 хаос

    32 11 Отговор

    До коментар #10 от "Ком":

    След като има все още "цивилни" значи бойците не са напуснали. Там всичко е ХАМАС.
  • 15 и ко

    15 10 Отговор

    До коментар #10 от "Ком":

    разни деца изстрелват по 100 ракети на вечер. още някоя умна идея като тази?
  • 16 КГБ

    35 41 Отговор
    На 10 октомври сутринта света видя кои са фашистите. ХАМАС нападна вероломно държавата Израел. Убийства на 1300 мирни мъже, жени и деца. Грозни изнасилвания на млади жени и отвличане на 212 души в момента държани в подземията на Газа. Преди това ХАМАС проведе ракетна атака с 2500 ракети изстреляни по кибуци, села и градове на Израел. ХАМАСките терористи, стратегически са взели примерът от ВЕРМАХТА, нападнал подло СССР на 22 юни 1941г. На 5 май 1945г., ВЕРМАХТА беше унищожен. Сега предстои операцията по унищожението на фашистката терористична групировка ХАМАС. Те трябва да бъдат изтрити от лицето на света.

    Коментиран от #33, #44, #45

  • 17 Незнаещ

    23 23 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Тези танкове не ти ли изглеждат много по модерни и страховити от тези на любимата ти безаналогова руска армия..

    Коментиран от #24

  • 18 Мирослав

    32 22 Отговор
    Рано или късно и Израел ще си намери майстора.
  • 19 Шабан

    37 17 Отговор
    Израел води "борба за своето съществуване", а палестинците не водят, нали!?!?
  • 20 Който нож вади - от нож умира !

    32 22 Отговор
    Га трепаха невинни хорица и се кефеха на садизма си - нИ рИваха , сега що рИват ? Га рязаха глави на пеленачета и палиха момченца и момиченца - всичкото арап в Европа им ръкопляскаше и се радваше на чудовищните им зверства , сега - ама да ги пощадим ,щото имало и невинни ? Тези момченца и момиченца /от музикалният фестивал) ,тези бебета ,баби и дядовци ,тези семейства които бяха изклани , избити и изгорени - те не бяха ли невинни ??????????

    Коментиран от #32

  • 21 Здрасти

    31 12 Отговор
    Готовите ли се за третата световна война. Дано да я избегнем, но нещата отиват на там. А, нашите продажници разоръжиха войската.

    Коментиран от #25

  • 22 Гутиериш

    25 15 Отговор
    Да ги изключва от ООН-то и да ги пише племе дивашко Израел

    Коментиран от #36

  • 23 Геноцид !!!

    51 20 Отговор
    Сутринта имах неблагоразумието да пусна Алджазира .Видях най смразяващите кадри , които човек може да види .Безогледно изтребление на жени и деца , това правят изрялтяните .Убито е цялото семейство на журналист от Алджазира жена му и всичките му деца .Това Хамас ли са бре ..За 1000 убити евреи вече има 7 000 избити палестинци Седем пъти повече и всеки час там избиват десетки стотици човешки животи Това е най големия геноцид извършван някога .

    Коментиран от #72

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 опа опа

    17 31 Отговор

    До коментар #21 от "Здрасти":

    Каква трета световна бълнуваш, заради некакви си терористи. Вчера от Катар арабухите призоваха хамас да освободи всички заложници без да очаква нищо в замяна. Ти не виждаш ли че дори и в арабските страни никой не ги ще тези от ивицата. ти за трета световна бълнуваш.

    Коментиран от #30

  • 26 лудия Макс

    15 13 Отговор
    Какви са тия бутафорни танкове от снимката . Сякаш са правени в час по трудово .
  • 27 Натаняху е

    34 8 Отговор
    Военно престъпник и е време съдав Хага да пусне бюлетина за задържането му или награда за главата му.... По добре наградата

    Коментиран от #79

  • 28 Урюрвкос

    20 11 Отговор
    на израелските танкисти им дават карта за обществения транспорт, когато им гръмнат танка да се приберат вечерта в къщи със трамвая
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 некакви си терористи

    17 8 Отговор

    До коментар #25 от "опа опа":

    В ООН казаха че са точно Израел, а не некакви си !

    Коментиран от #35

  • 31 Почти

    37 10 Отговор
    Гледам сте написали: "безпрецедентното нападение на "Хамас". А нещо да напишете за употребата на бомби с бял фосфор от Израел? Нали уж са забранени? Нали уж Израел от цивилизования свят а Хамас са от нецивилизования?
  • 32 1342

    40 9 Отговор

    До коментар #20 от "Който нож вади - от нож умира !":

    Шефе , не знам какви ножове вадиш, ама се поинтересувай, последните 70-на години Израел колко Палестинци е убил(цифрите са с шест нули). Това е геноцид ! И е нормално всеки палестинец, да иска да избие евреите.... Ако можеш, да ми обясниш как една от най - пазените граници, беше оставена без армия точно на фестивала, ще те призная :)
  • 33 Почти

    45 12 Отговор

    До коментар #16 от "КГБ":

    Ма верно ли Израел е държава? Аз пък като гледам резолюциите на ООН излиза че Израел е завзел чужди територии през периода от 1948 до ден днешен - много повече от отпуснатите от ООН земи. И верно ли е че Израел не е спазил общо 30 резолюции на Съвета за сигурност на ООН? Нали са много цивилизовани и добрички евреите, пък яко газят международните директиви.
  • 34 3333

    9 9 Отговор
    Ще бъде вече пустинята Газа.
  • 35 опа опа

    20 15 Отговор

    До коментар #30 от "некакви си терористи":

    Я ти да видиш на вас копейките кокато ви отърва казвате "ама то от ООН казаха"
    А когато не ви отърва бучите че ООН са "краварски марионетки"
    Но то нормално всички продажници така действат.
  • 36 Да ги изключва от ООН-то

    20 7 Отговор

    До коментар #22 от "Гутиериш":

    Те са си изключени по начало и са със статут само наблюдатели. Израел не е признат за държава със граници а като номадско племе от варвари

    Коментиран от #39

  • 37 ужасТ

    6 4 Отговор
    И тези ционистки танкове са оцелели? Дмитрий ни учеше друго.
  • 38 гост

    29 8 Отговор
    в донбас избиха 14 000 и Русия още не е сринла Киев, а се изтегли вместо да го срине за да запази цивилното насленение нищо че воените се бяха укрили в цивилните квартали. ЗА Израел такива ограничения няма . Интересно е как се държат и с Гутереш санкционираха цялото ООН а през 2006 унищожиха цял бункер на ООН и то съвсем целенасочено, преди време потопиха корба на САЩ и преди няколко години свалиха самолет на Русия, като напаравиха така че да е ударен от Сириското ПВО и се мислеха за много хитри и никой не им каза и дума и гък не им каза сега са решили да си проведат геноцида нд палестинците понеже с позволението на израел и подкрепата му Хамас стана най проспериращата икономически организация в Палестина

    Коментиран от #98

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 До анонимния 4

    25 10 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Ако на теб те затворят и после избият цялото семейство бас ловя че и те ще станеш терорист ще сложиш бомби на колана си и ще се взривиш за да отмъстиш просто защото няма какво да губиш .Разбираш ли че има първопричина и следствие.

    Коментиран от #41

  • 41 разбир асе

    9 9 Отговор

    До коментар #40 от "До анонимния 4":

    Стига да не си настаниш семейството в първия етаж на къщата МИ. За информация, държавата Палестина е основана 1988 година от Ясер Арафат, с безценната помощ на СССР.
  • 42 Мдаа

    3 0 Отговор
    Я стига лъга. Засрами се.
  • 43 Президентът на Мали

    19 4 Отговор
    Иран защо спят? Защо не се намесят в конфликта?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Иван

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "КГБ":

    Шиле,не беше ли 7-ми Октомври?
  • 46 Дедо ви...

    33 8 Отговор
    Ами вчера са гръмнали още 2 израелски танка Меркава 4 и бройката им наближава вече 40! Изpaeлскaтa аpмия вече е на предела на силите си и Хизбула го знае. Хизбула е наясно с тази слабост на еврейските въоръжени сили и е готова да се възползва от нея!!!
  • 47 България

    30 6 Отговор
    Организацията на Обединените Нации обвини Израел във военни престъпления а Света стои и гледа побеснели от злоба същества .Някой трябва да ги спре

    Коментиран от #54, #61

  • 48 Иван

    9 3 Отговор
    Не съм сигурен дали са влизали танкове, май само снаряди са влизали.
  • 49 Сега Хамас

    7 3 Отговор
    Да наемат украинци? Нали тези вече имат боен опит от бой против такива железа? Пък и НАТОто ги е обучило вече...
  • 50 Израел са нацисти

    17 5 Отговор
    Според Асоциацията на ООН за подпомагане и работа (UNRWA), която предоставя помощ на палестинското население, 1,4 милиона души от 2,3 милиона жители на ивицата Газа са напуснали домовете си. Близо 580 000 души са потърсили убежище в училища и приюти, управлявани от UNRWA. Около 40 процента от жилищата в целия анклав са разрушени или повредени от израелските бомбардировки. UNRWA съобщи, че 29 от нейния персонал, половината от тях учители, са били убити от началото на бомбардировките.

    Коментиран от #59

  • 51 Израел са терористи

    27 5 Отговор
    Най-престъпният аспект на бомбардировките в нощта на 22 срещу 23 октомври е, че повечето от 320-те удара, признати от Израелските сили за отбрана, са извършени в южната част на Газа, района, където те са казали на палестинците да отидат, за да не станат мишени по време на предстоящата сухопътна инвазия на израелските сили
  • 52 Имаше преди

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Конспиративна теория, че всичките тези, брадати между 18 и 35 г "майки с деца" ще получат оръжие от американските военни бази в Европа?
    А може и да не е вече "конспиративна теория"?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 говориш глупости

    3 13 Отговор

    До коментар #47 от "България":

    Не мислиш ли?

    Дори вчера го казаха, че това с обвинението на Израел е фалшива новина изфабрикувана от изказване на ръководителя на ООН.
  • 55 Спрете

    23 4 Отговор
    С подобни действия и упоритост в унищожаването на хората лишавайки ги от елементарни, човешки потребностти Израел все повече губи подкрепата на народите! Не става хиляди години основен принцип да ти бъде око за око!

    Коментиран от #60

  • 56 Харон

    4 4 Отговор
    Главна репетиция...От всички гледни точки в играта на chicken game с Хамас.
  • 57 Анонимен

    8 1 Отговор
    Италианският вицепремиер Матео Салвини осъди думите на турския президент Реджеп Тайип Ердоган за палестинската радикална групировка "Хамас" като "гибелни и отвратителни", предаде Ройтерс, съобщи БТА.

    Салвини ще предложи на италианския министър на външните работи Антонио Таяни да извика турския посланик в Рим, съобщи в изявление канцеларията на вицепремиера.

    В реч пред депутатите от неговата партия в парламента вчера Ердоган каза, че "Хамас" не е терористична организация, а групировка, която води битка за защита и освобождение на своите земи.
  • 58 Бг681

    12 11 Отговор
    Арабите мюЗЛИмани са напаст земна като например скакалците и точно за това трябва да се вземат сериозни мерки без да се изключват никакви варианти

    Коментиран от #92

  • 59 Жигули

    6 15 Отговор

    До коментар #50 от "Израел са нацисти":

    Нацистите са в Русия , другарю
  • 60 Анонимен

    1 3 Отговор

    До коментар #55 от "Спрете":

    Стига писа глупости.
  • 61 Дедо ви...

    19 1 Отговор

    До коментар #47 от "България":

    Израел поиска оставката на генералния секретар на ООН Антонио Гутиереш, защото ги призова да спрат да избиват деца!
  • 62 Дедо ви....

    16 2 Отговор
    Да не стане така, че след 50 години да сме известни на света с това, че първо спасихме евреите, а после нацистите!!!!!!!!!!!!!!
  • 63 Окупатора Израел

    14 5 Отговор
    Трябва да бъде поставен под международни санкции и икономическа и политическа изолация. Спешно да бъде временно закрито израелското посолство в София, както и всички еврейски организации свързани по някакъв начин с израел. Като цяло всички организации получавали в годините траншове от Израел е нужно да бъдат обявени за терористични организации.

    Коментиран от #64

  • 64 кой е окупатора?

    3 8 Отговор

    До коментар #63 от "Окупатора Израел":

    Непризнатата държава Палестина е основана 1988 от Ясер Арафат. Кой кого е окупирал, че нещо не разбрах.
  • 65 самия факт

    4 13 Отговор
    че руските тро лета така яростно плюят по Израел, където руския език е втория официален език след Иврит, е прекрасно доказателство, кой пали фитилите на палестинците и каква е крайната цел.
  • 66 Дядо ви кУрти от Село ПиПеРкОвО

    4 0 Отговор
    Специална военна операция ли ще бъде и това?
  • 67 Израел са нацисти

    15 4 Отговор
    И е наложително израелците да бъдат третирани като такива. Израел умишлено избиват както журналисти така и служители на ООН и категорично Израел трябва да бъде осъден. 75 години Израел е извършвал единствено престъпления и геноцид.
  • 68 20 убити

    2 1 Отговор
    и над 50 ранени от изперкал "демократ" в най-демократичната страна в света....
  • 69 Уникално интервю

    19 2 Отговор
    Излъчват с кралицата на Йордания Рания по НОВА. Категорично обяви Израел за държава -терорист, извършващ апартейд и геноцид. Браво на жената.
  • 70 МИЛОСЪРДНА СЕСТРА🚑

    2 1 Отговор
    И КВО....БИЛИ ОБРЕЧЕНИ(.....)
    А АПАРТАМЕНТИТЕ И ДЕСЕТТЕ ИЛЯДИ 💵
    ПАЛЕСТИНОФИЛИТЕ ЛИ ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ....
  • 71 НЕ на НАТО, НЕ на САЩ

    18 4 Отговор
    НЕ на Атлантическият Гнусен Слугинаж ! Не на Израелският Нацизъм, НЕ на Геноцида ! НЕ и на Атлантическите Партии на Войната в България. Идват избори, гласувайте с разум и съвест хора. Гласувайте масово. Важно е !
  • 72 НАЧАЛНИК,ВАША МИЛОСТ

    4 4 Отговор

    До коментар #23 от "Геноцид !!!":

    ВИЕ НА БРОЙКА ЛИ СМЯТАТЕ,
    МИ КАТО ЗНАЯТ КО ШЕ СТАНЕ
    ЩО ЗАПОЧНАХА....
    ГОЛИАТ СРЕЩУ ДАВИД,МАЙ😀
    ...
  • 73 ужасТ

    2 0 Отговор
    Ама нали таковата танковете горели?
  • 74 Точна така Антониоооо

    8 2 Отговор
    важно да се „признае, че атаките на Хамас не са се случили във вакуум“, тъй като палестинците са „подложени на 56 години задушаваща окупация“.

    Коментиран от #76

  • 75 палестинците са „подложени на 56 години

    7 2 Отговор
    задушаваща окупация“..... Израел са виновни за всичко. Израел е виновен за действията на Хамас ......Израел е окупатор и нацист а окупираните територии са палестински .... вчера Байдън: Няма връщане към предвоенното статукво, трябва да има визия за 2 държави

    Коментиран от #80

  • 76 кой е окупатора?

    3 3 Отговор

    До коментар #74 от "Точна така Антониоооо":

    Държавата Палестина (на арабски: دولة فلسطين‎23) е частично призната държава (от 70% от държавите членове на ООН) 4 в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел.

    Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир. Според Организация за освобождение на Палестина, държавата е под фактическа израелска окупация.

    Коментиран от #83

  • 77 Нацистките танкове влязоха в Газа

    4 1 Отговор
    И после излязоха....Байдън: Няма връщане към предвоенното статукво, трябва да има визия за 2 държави . Натаняху ще го съдим.
  • 78 Абдубуала Хайманинов от рода на Гаприте

    4 1 Отговор
    Лелеее, колко много сенки от големия брат драскат в тази нет точка... За качеството на сайтчето няма да коментирам...
  • 79 Феликс Дзерджински

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Натаняху е":

    Да се съди и за убийството на Ицхак Рабин.
  • 80 има изход

    2 5 Отговор

    До коментар #75 от "палестинците са „подложени на 56 години":

    Москва обеща руско гражданство на всички палестинци, които дойдат да се бият за правата вяра в Украйна. Сибир е голям.

    Коментиран от #85

  • 81 Спас

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Дано ама вече е късно и това е неоспорим факт ако в един момент тези 20-30 до 40 годишни мигранти тръгнат Украйна ще ни се види като игра в детската градина па ако докопат и оръжие не ми се мисли.

    Коментиран от #89

  • 82 университета „Джордж Вашингтон“......

    6 3 Отговор
    „Слава на нашите мъченици“, проектиран върху сградата на университета „Джордж Вашингтон“......Съобщения, гласещи „Слава на нашите мъченици“ и „Освобождаване от ционисткия геноцид сега“, заедно с други, се проектират отстрани на сграда в кампуса на университета Джордж Вашингтон във Вашингтон, 24 октомври 2023 г. ...Посланията – включително „Слава на нашите мъченици“, „Отхвърляне на ционисткия геноцид сега“ и „Освободете Палестина от реката до морето“ – се появиха отстрани на сграда на библиотека в продължение на два часа, привличайки тълпа която бурно ръкопляскаше и аплодираше.

    Коментиран от #86

  • 83 Наблюдател

    7 3 Отговор

    До коментар #76 от "кой е окупатора?":

    Няма такава държава Палестина. Това е измислица на пропагандата. Те са араби и никакви палестинци няма тука. Най интересното е, че другите арабски държави ЕГИПЕТ и прочие не ги приемат като мигранти.
  • 84 Германците ако използваха евреи

    3 5 Отговор
    Във вермахта можеше и да спечелят ВСВ на източния фронт

    Коментиран от #88

  • 85 Сибир е голям

    5 1 Отговор

    До коментар #80 от "има изход":

    А Биробиджан на китайската граница е празен. Натириха евреите още преди 4 години ......
  • 86 Анонимен

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "университета „Джордж Вашингтон“......":

    Номерът им няма да мине. Те са терористи.

    Коментиран от #93

  • 87 САТЪРА НА ХАНА

    5 5 Отговор
    ИЗВЪНРЕДНО
    ...
    ПОРЕДНИЯ МАСОВ УБИЕЦ В САЩ. ЗАСЕГА 16 УБИТИ И 60 РАНЕНИ

    Коментиран от #90

  • 88 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "Германците ако използваха евреи":

    Това можеха е като поговорката една жена ми каза.....
  • 89 кой ще тръгне бе?

    2 4 Отговор

    До коментар #81 от "Спас":

    Палестинците са всичко на всичко 4.2 милиона. Българите сме два пъти повече. Смешник.
  • 90 Анонимен

    8 3 Отговор

    До коментар #87 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Е, да ама дъщеря ти с малките сополанковци емигрира в щата Калифорния нали? Не отиде да живее в Русия. То и на другаря Путин, щерка му живее в Европа. Лицемери с лицемери.

    Коментиран от #91

  • 91 САТЪРА НА ХАНА

    7 3 Отговор

    До коментар #90 от "Анонимен":

    ХЕХЕХЕ , ЗА 20 000 ДОЛАРА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ
    400 ДЕКАРА НИВА В РУСИЯ - ЧЕРНОЗЕМ
    .....
    ОТКЪДЕ ЗНАЕШ ЧЕ НЕ МИСЛЯ ДА ИМИГРИРАМ ОТ САЩ :) ДНЕС ПРОВЕРИХ :))
  • 92 Я у лево всички!

    10 2 Отговор

    До коментар #58 от "Бг681":

    Който защитавате ционистите.Специално,за такива от твоята семка,давай го по сдържано ,и по леко с квалификациите.В България живеят много араби от целия изток.Нищо лошо не сме видяли от тях.Но такива- пишман ястреби,може да ни вкарат в беля,без да има повод.Я ни подскажи,какво толкова добро сме видяли от джидовете? Грам положително няма! И сега пробват да ги докарваме безплатно.А като дойдат тук,защото са с двойно гражданство,ще ни смучат от социалната система.Докато арабите,и всички мюсюлмани,си изкарват сами прехраната,без да създават проблеми.Джида винаги ще те приема за трето качество.Само гледа как да смуче!

    Коментиран от #94, #97, #102

  • 93 терористи

    7 4 Отговор

    До коментар #86 от "Анонимен":

    Ама по добри от другите ! Израелските терористи са най лошите терористи. Подли, нагли, алчни и жестоки жидове.

    Коментиран от #96

  • 94 Точно така

    6 2 Отговор

    До коментар #92 от "Я у лево всички!":

    Браво !
  • 95 Българина много мрази

    10 2 Отговор
    Еврейски нацисти. На Слънчака и у Равда, Поморие и Сарафово най много ги мразят
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 любител

    8 4 Отговор

    До коментар #92 от "Я у лево всички!":

    прав си пич и сега като евреите нападнаха чужда страна било операция а пък русия като си освобождава собственото население е война браво бе краварски заключения на които никой не обръща внимание
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ТИЯ ТАНКОВЕ ЩЕ ПРОПАДНАТ В ТУНЕЛИТЕ

    2 1 Отговор
    ОТДОЛУ !
  • 100 НАЙ -МНОГО МРАЗЯТ ЕВРЕИТЕ В ГЕРБ ЗАЩОТО

    2 1 Отговор
    ТЕ ИЗГОНИХА ДРУГАРЯ ГАЛОШ ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ - МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ОТ АТЕНТАТА НА ЛЕТИЩЕ БУРГАС
  • 101 Ами така си е!

    2 2 Отговор
    Натаняху е глупак, защото ръчка палестинците да купят или създадат ядрено оръжие!
  • 102 Минало бешело!

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Я у лево всички!":

    Свърши тая с третото качество - прекалено много са мразени!И има защо!
  • 103 Матей преображенски

    3 2 Отговор
    При навлизане на еврейски войски в анклава,Хамас няма да пострада особено,тъй като те се крият в подземия,имат си ивсичко необходимо,всъщност евреите ще избиват цивилни и ще ги показват като терористи,напр. намират някой убит цивилен и го пишат терорист,той се е преоблякъл и престорил на мирен,ще кажат.Докато прегазят целия анклав,ще избият поне сто хил.цивилни , а от Хамас само които им се опълчат открито,а другите ще избягат през подземни тунели в Египет.В това време израил ще бъде атакуван от други ислямски страни и групировки и няма да може да се оправи,такъв хаос ще настане.
  • 104 иван грозни

    1 0 Отговор
    най после добра новина ,сокерес........
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Подаръчно пликче

    1 0 Отговор
    Мишоци,крият се в подземия. Да излязат и да се бият като мъже.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.