Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 05:16 1 110 8

Откраднаха над 100 пистолета от оръжеен магазин в Мичиган ВИДЕО

  • магазин-
  • сащ-
  • оръжие-
  • обир

Управителят на магазина е държан под прицела, за да разкрие алармения код

Откраднаха над 100 пистолета от оръжеен магазин в Мичиган ВИДЕО - 1
Снимка: dearborn.org

Повече от 100 пистолета бяха откраднати от магазин в югозападен Мичиган, след като управителят му беше държан с оръжие пред дома си и принуден да разкрие как се изключва алармата, предаде CBS.

Всички оръжия с изключение на едно вече са открити, а двама мъже бяха арестувани в петък, ден след наглия обир в Dunham's Sports, каза прокурорът на САЩ Марк Тотън.

„Само вижте огневата мощ на тази маса“, каза пред репортери Джим Дейр, ръководител на американското Бюро за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви в Мичиган.

„Тук има оръжия на стойност над 100 000 долара... Те бяха насочени към улиците. Бяха насочени към бърза продажба, бързи пари“, каза Деир.

Двамата братя са обвинени, че са атакували Dunham's близо до пристанище Бентън, на 100 мили (160,9 километра) източно от Чикаго.

Мениджър на магазина каза пред следователите, че е бил изправен в четвъртък вечерта, със завързани очи и поставен на задната седалка на кола.

„Единият е опрял пистолет в главата му и го накарал да разкрие паролата на алармата в магазина“, заяви федералният агент Малори Кембъл.

Видео от магазина показва мъж, който по-късно изключва алармената система и пълни два охладителя със 123 пистолета, каза Кембъл.

Разследващите разбрали името на заподозрян, след като той се опитал да прехвърли пари от банковата сметка на мениджъра с приложение за пари в брой, каза агентът.

Мъжете са обвинени в четири престъпления, включително кражба на оръжие. Кембъл каза, че те са признали участието си по време на разпита със следователите.

„Не е тайна, че преживяваме епидемия от насилие с огнестрелно оръжие в цялата нация, в щата Мичиган и точно тук, в пристанището на Бентън“, каза Тотен. „Това, което се случи в Dunham's Sports, е ярък пример“, допълни Кембъл.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    в Сащ Това е Ежедневие
  • 2 Упссссс

    8 2 Отговор
    Че това е редовно в САЩ.Всеки ден стават над 2 хил. въоръжени грабежи.Като се стига и до трагични случаи на смърт.Даже има статистика,че някои обекти са ограбвани по няколко пъти в годината.
  • 3 филип ейджи

    7 0 Отговор
    идват избори
  • 4 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    7 2 Отговор
    Каубойска т.е. краварска работа - от едно време са си диваци,
    с оръжие в ръка решават всякакви проблеми и тероризират всички по света...
  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    7 1 Отговор
    Да почват гражданската да миряса света от сатани нските кравароговедарски щати.

    Бог бави ,но не забравя !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Така е

    1 0 Отговор
    защото на всеки ъгъл се продава оръжие,лобистки закони на алчни за пари уроди. Скоро ще започнат да продават гранатомети по сладкарници и книжарници.
  • 8 “демокрация”,

    1 0 Отговор
    та дрънка, бате…