Last news in Fakti
  Тема: Украйна

24 Ноември, 2023 09:51 3 351 84

Хищниците не нападат силните, нападат слабите. Путин направи всичко възможно, за да отслаби Украйна

  • бесарабски фронт-
  • майдан-
  • украйна-
  • крим-
  • русия-
  • владимир путин-
  • виктор янукович-
  • война

Защото да си възстанови териториалната цялост може само силна държава. А слабата може само да губи.

Хищниците не нападат силните, нападат слабите. Путин направи всичко възможно, за да отслаби Украйна - 1
Снимка: Shutterstock

Много често чуваме, че Русия се е възползвала от Майдана, за да окупира и анексира Крим. Но това не е вярно. Русия се възползва от слабостта на украинската държава, деградацията на нейните институции и сили за сигурност.

Преди да ликвидира Чехословакия, Хитлер извиква нейния президент Емил Хаха в своята райхсканцелария и го принуждава да се откаже от независимостта на страната. По подобен начин Путин постъпи и с Янукович, като нареди на президента на Украйна, който всъщност вече беше загубил легитимност и избяга от страната, да подпише предложение за назначаване на нов ръководител на правителството на Автономна република Крим - разбира се, Сергей Аксенов. Този документ постави „правните основи“ за анексирането.

Но за да се съгласи с окупацията на Чехословакия, беше необходим Хаха. За да започне процесът на анексиране на Крим, беше необходим Янукович. Самият факт, че начело на държавата беше фигура, която е готова да съдейства за окупацията на територията на тази държава, вече е доказателство за деградация. И поведението на Янукович и неговите съратници, които избягаха в Русия от народния гняв и справедливост, много добре показа това.

Следователно задачата на Майдана беше да възстанови функционирането на държавата, завладяна от криминален престъпник и руски агенти. Ако не беше Майданът, колапсът щеше да дойде неизбежно. Майданът беше отчаян опит да се спаси това, което все още не беше разрушено. От Майдана неговите участници отидоха на фронта на руско-украинската война, записваха се в доброволчески батальони, помагаха за отвръщане на удара и да оцелее страната, чиито сили за сигурност бяха практически унищожени, а хазната беше празна.

Хищниците - такива са законите на природата и политиката - не нападат силните. Нападат слабите. Но с Украйна и Крим беше още по-зле. Путин обективно направи всичко възможно, за да имаме слаба държава. Слаб, лъжлив, алчен президент. Дезориентирано общество. В Майдана Путин видя заплаха, той винаги се е страхувал от народния гняв. И затова реши да действа бързо, за да заграби поне нещо, докато украинската държава се възстанови отново. А Янукович му помогна за това.

Затова Майданът изобщо не е създавал условия за загубата на Крим, не. Майдан създаде условия за завръщането му. Защото да си възстанови териториалната цялост може само силна държава.

А слабата може само да губи.

Източник: Виталий Портников за Крым.Реалии

Бесарабски фронт


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    82 14 Отговор
    Те затова Jankite не нападат Китай, Русия, че и Корея❗
    Много им се иска , ама не им стиска❗

    Коментиран от #65

  • 2 Павел Николаев

    63 10 Отговор
    Много правилно написано в заглавието: Хищниците решиха да напднат Донбас/Луганск/Крим, е не стана по план нали :)

    Коментиран от #16, #83

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Реалист

    76 17 Отговор
    Президента Владимир Путин е виновен, че не остави окраинските фашисти да избият цивилните в Донбас.
  • 5 НАБЛЮДАТЕЛ

    45 10 Отговор
    и Зеленски ще подпише
  • 6 Професора

    50 10 Отговор
    Точно затова Ротшилдите от ФАЩ нападнаха Ирак, Сърбия, Афганистан, Либия защото изборите бяха повече от 10 някои над 20 години под оръжейно ембарго преди да бъдат нападнати.
  • 7 Българин

    65 10 Отговор
    Вярно е хищниците нападат слабите да им вземат земята и ресурсите.
    Справка ционистките🐖🐷 и говеждите кашерни добитъци 🐃🐂🐄 зад океана нападнаха Ирак,Югославия,Либия,Сирия Ливан ,Палестина и още сума ти страни заради земята и ресурсите им
    Докато Русия си има и зема и ресурси и единственото което брани е изконната руска земя в уКрайна и руското население там от жидо -бандеровската
    католишка -униятска сг@н.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Миии

    50 5 Отговор
    А Нетаняху напада ли слабите, или да!?
    А Сащ не нападат ли слабите, или да !?
  • 10 а стига бе?!?

    46 9 Отговор
    Бесарабския фронт мята кърпата?!? Що така бе миме?!? Зеленко нали рече, че на лято ще почивате в Крим?!?
  • 11 Шорошите

    40 10 Отговор
    сбъркаха държавата! Този път няма да я бъде вашата!РФ ви сърба попарата от 1917 до 1989г!!!
  • 12 дядо поп

    40 6 Отговор
    Скоро ще станат две години от както пишеш небивалици за тази война. Хищници , танкове , ракети , лопатки , да ама ние на сме патки. Мори го Путин с болести и раци , намесва двойници , явно имаш мераци на списвачка , но не ставаш!
  • 13 Сандо

    30 7 Отговор
    Колко от написано е лъжа?Ами май че всичко,но кой ще се занимава с анализ на такова безумие.Нека си го четат козячетата,те нямат нито знания,нито способност за критическо мислене.
  • 14 Някой

    36 11 Отговор
    Значи автора признава, че САщ са хищници! Нападнаха една камара слаби страни и ги разбиха. Виж, с Иран, Северна Корея, Китай и Русия не смеят.
    Същото важи и за Израел.
  • 15 Историк

    12 25 Отговор
    Янукович избяга от Украйна в Русия.

    Това казва абсолютно всичко за това защо имаше национални протести срещу него.
  • 16 дядо поп

    40 10 Отговор

    До коментар #2 от "Павел Николаев":

    А нещо да напишеш за хищниците които искаха да да се примъкнат до бърлогата на мечока с разширяването на ловните си територии?

    Коментиран от #34

  • 17 Така е ..

    14 42 Отговор
    Съгласен. Путин отвори уста да налапа цяла Украйна , но срещна огромен отпор.Не е очаквал това.И сега защо всички са срещу него ? Европа и САЩ и го мразят .Заслужи си го.

    Коментиран от #32, #47, #51

  • 18 БАРС

    39 7 Отговор
    Като прочета заглавието и прочета от къде идва новината то цялата статия не ми трябва да я чета.ТА ЗАЩО НЯМА ТАКОВА ЗАГЛАВИЕ ЗА ИЗРАЕЛ И ПАЛИСТИНЦИТЕ ТА КАК РАЗ ТАКОВА ЗАГЛАВИЕ ПОДХОЖДА ЗА КОНФЛИКТА .ТАМ ЕДНИТЕ СА СЪС САМОЛЕТИ ТАНКОВЕ РАКЕТИ СА ВЪОРАЖЕНИ А ДРУГИТЕ С АК-47 И КАМЪНИ В ДЖОБОВЕТЕ.ТА МИ Е НАЙ ИНТНРЕСТНО ЗАЩО САЩ НЕ ТРЪГНАХА СЪС САМОЛЕТОНОСАЧИ И ПОДВОДНИЦИ И РАКЕТОНОСЦИ КЪМ ЧЕРНО МОРЕ А ТРЪГНАХА СРЕЩУ АРАБИТЕ ДА ЗАЩИТАВАТ ИЗРАЕЛ.ХА СЕГА ДА СРЪВНИМ ЗАГЛАВИЕТО КЪДЕ СА СИЛНИТЕ И СЛАБИТЕ
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ъхъъъ

    15 37 Отговор
    Четейки тази статия се сещам за Румен Радев който е абсолютно Руска подметка. Явно този сценарии се готви и в България !

    Коментиран от #23, #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Историк

    9 32 Отговор

    До коментар #20 от "Ъхъъъ":

    Знаейки какво се случи в Украйна, лъсна и по-големия план на Кремъл, който явно е включвал и България и Радев определено е бил инструктиран за това.

    Ако ДАНС не се контролираше точно от него и руските разведчици, отдавна да се е заел с въпроса.
  • 24 Никой

    21 6 Отговор

    До коментар #20 от "Ъхъъъ":

    няма да се занимава с теб/нас/.РФ отдавна ни е отписала!!!

    Коментиран от #25

  • 25 Историк

    10 24 Отговор

    До коментар #24 от "Никой":

    "РФ" през цялата история на общите ни отношения ни е мачкала и ограбвала, тъй че "РФ" никога няма да ни "отпише" по свое собствено желание, защото ние за нея сме нещо като бездънна касичка и същевременно източник на гигантска злоба.

    Точно колкото Митрофанова щеше да "закрива" посолство и църква, точно толкова ще ни отпишат. Никой не "отписва" нещо, което може да използва и изстисква.

    Коментиран от #29

  • 26 МирО

    21 4 Отговор
    Е такава трактовка за майдана не бях чел, но до преди време не бях чел и за “500 годишно турско присъствие в България”. Разни хора разни интереси….

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Демократ

    10 24 Отговор
    Всички действия на путлер доказват възраждането на Хитлер във вариант Путин. Историята на Русия под диктатурата на путин вече 23 години за съжаление пише историята на възраждането на съвременния фашизъм, а
    демократичния свят си мислеше, че преди 70 години завинаги го е унищожил. Опита се да приобщи Русия и сгреши, защото сега разбра, че това не е възможно. В Русия винаги е господствал феодализма, от Иван Грозни досега. 300 години крепостничество, 100 години болшевизъм,който е фашизъм и всемогъща КГБ, няма как тази огромна държава да не се превърне във вероломно чудовище, заплаха за целия свят. Девизът на Ленин преди 100 години за разпалване на световни революции непрекъснато, за да се пречи на свободното развитие на света, сега е трансформиран от терориста путин в " терористи от цял свят, обединявайте се". Пред очите ни са вероломните унищожителни терористични атаки и геноцид в Украйна, а сега и в израел и Палестина.Оста на злото с център в Москва,империята на злото, ръководи терора в Северна Корея, Иран и производните й Хамас и Хизбула.
  • 29 Като

    13 3 Отговор

    До коментар #25 от "Историк":

    как те "изтискват"!? Като още ти дават да лапаш!!!Ние сами се изтискахме,ама пак някой друг ни е виновен!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бай Дън

    19 7 Отговор
    Пишете пълни глупости. Американците с техните обещания и наливане на пари в определени кръгове доведе до това състояние на Украйна. До преди това украинците ползваха ресурси от Русия в пъти по ниски опростиха им милиарди дългове. Тази територия която е окупирана от Русия е предварително платена.
  • 32 Харон

    10 19 Отговор

    До коментар #17 от "Така е ..":

    Приседна му на Путин Украйна. И сега вече нито да я глътне, нито да я изплюе не може....Ще се удави.

    Коментиран от #43

  • 33 миче пак откъде измъкна

    12 4 Отговор
    от серията кьор фишеци това предубедено писание на някой си русофоб да разлайваш русофоборците
  • 34 Павел Николаев

    10 3 Отговор

    До коментар #16 от "дядо поп":

    Е какво да ги пиша. То на децата им стана ясно... Възползваха се и те много удачно от ситуацията (да не казвам голяма дума - направо си я дирижираха). Едно нещо не може да се отрече на тия другите ловджии дето искаха да си увеличат горското стопанство: Успяха да излъжат цял един народ, че и няколко други.
  • 35 Умирам от смях

    16 4 Отговор
    бесарабски фронт-майдан-украйна и спирам да чета
  • 36 Шаро

    12 3 Отговор
    "Източник: Виталий Портников за Крым.Реалии

    Бесарабски фронт"

    No comment!!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 САЩисан вие на поляна

    19 6 Отговор
    Козяците по спокойно, да не изравните кръвното.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Виждаш кой стой под статията

    13 2 Отговор
    И прехвърляш на друга

    Тук уж не се пубрикуват комиксови фантасмагории
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Казуар

    6 8 Отговор
    Преди Русия да нападне Украйна, началници от руските служби са си резервирали места в луксозни хотели и барове в Киев.
  • 46 ДА ПОПИТАМ

    12 5 Отговор
    ЩО САМО НА МАРИЙКА СТАТИИТЕ ИМА БЕЗКРАЙНО МНОГО ИЗТРИТИ КОМЕНТАРИ

    Коментиран от #52, #54

  • 47 Това че

    16 8 Отговор

    До коментар #17 от "Така е ..":

    си съгласен не значи, че разбираш предисторията на тези събития! Най-малкото, което му трябва на В,В. Путин, е цяла Украйна! Не забравяй, че г-н Путин има доста повече акъл в главата от много западни политици... За теб не говорим, ти не си му в категорията... Защо всички западняци "забравят" колко пъти бяха предупревдавани от президента на Русия за пагубната политика, която водят срещу страната му? Направиха се, че не ги засяга и продължиха да правят това, което е от полза за тях и във вреда на Русия... Хвърлиха маса пари за да корумпират украинската върхушка, да я превърнат в послушна марионетка, да я насъскат срещу източния им съсед и да го предизвикат да се бие... Е, сега ядат яки шамари и се чудят как да излязат от батака, в който сами се набутаха...
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ЕВРОНЮЗ

    12 7 Отговор
    Чудесна статия. Как нападат хищниците.???? Декември 1989, януари 1990 година една банда от несретници, които никой още не познаваше в обществото, Желю Желев, Иван Костов, Филип Димитров, Димитър Луджев посетиха щаб квартирата на хищниците зад океана... Срещу една гемия генномодифицирана мухлясала царевица подписаха клетвени декларации за вярност и гарантирана неприкосновеност от страна на хищниците.. Имаше още герой но тях ще ги пишат историците.

    Коментиран от #59, #67

  • 50 Малко логика

    5 12 Отговор
    Първото изречение от заглавието може и да е вярно, всичко останало е лъжа.
    САЩ щяха ли да се захванат с РФ, ако занеха че ще свършат мунициите, ще им лъсне безсилието и загниването пред целия свят ? Сигурно не, те са нормално умен хищник.
  • 51 Коя

    11 7 Отговор

    До коментар #17 от "Така е ..":

    Европа мрази Русия и Путин? Управляващите правителства сателити и васали на САЩ или народите на Европа? За САЩ е ясно, те мразят всичко дори и ЕС, въпреки, че се правят на партньори. Единственият им истински съюзник е Великобритания и за това тя напусна ЕС.

    Коментиран от #55

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Да те допълня

    5 1 Отговор
    И на Джа мби...
  • 54 Да те допълня

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "ДА ПОПИТАМ":

    И на Джа мби...
  • 55 Шаро

    9 5 Отговор

    До коментар #51 от "Коя":

    А дали не напусна Англия по съвет на Фащ?
    Защото вече беше задействан плана за затриване на ЕС?!?!?
  • 56 ааа

    7 7 Отговор
    Украйна няма уста да седне на масата да се разбере с Русия като комшия. Нелепо е. Комшията е по голям от всеки.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ФАКТИ,,,НЕ СТЕ ПРАВИ

    5 6 Отговор
    САЩ изхвърли ПРОПУТИНОВИЯТ Янукович от Украйна и си избра ...Зеленски.....Путин просто не можа нищо да направи...в своето безсилие и нападна Украйна.....
  • 59 АМИ КЪДЕ БЯХА ЗДРАВИТЕ

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "ЕВРОНЮЗ":

    Сили в БКП тогава.....
  • 60 КАК ПУТИН ДОПУСНА

    6 4 Отговор
    Да изритат Янукович като мръсно коте от Украйна????
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ПУТИН БЕ БЕЗСИЛЕН

    5 5 Отговор
    Да спре ДЕРУСИАРИЗАЦИЯТА на Украйна.....и ориентирането и към Запада....остана му единствения ход....война.
  • 63 ПУТИН Е БЕЗСИЛЕН ДА СПРЕ

    4 5 Отговор
    Процесите в източна Европа.....ИЗТОКА СЕ РАЗШИРИ на запад чрез НАТО и ЕС......кво му оставаше на Путин????
  • 64 ИЗТОКА СЕ РАЗШИРИ НА ЗАПАД

    3 3 Отговор
    Кремъл бе безсилен да спре процеса.....и започна войната
  • 65 стоян

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    До 1 ком - много си умен бе - защо САЩ ще напада тия дето му робуват и прислугват бе другар - все пак в САЩ е елита от умни хора на сегашната цивилизация
  • 66 Народен Съд

    7 6 Отговор
    При 3 милиона инвалиди колко са загиналите, според всички учебници за военно дело трябва да са над 1 МИЛИОН.
    За всички тях са виновни от платената хунта взела власта през 2014г. благодарение на 5 милиарда долара дадени от Виктория Нюланд.
    Всички тези хора са загинали за чужди интереси.
  • 67 стоян

    2 8 Отговор

    До коментар #49 от "ЕВРОНЮЗ":

    До 49 ком - вярно казваш че отидоха в САЩ - ама не казваш че отидоха да просят пари и храна - защото 1989 гд кумунистите фалираха държавата и народа огладня

    Коментиран от #70

  • 68 Яйце Киндер

    4 3 Отговор
    То вие искахте Русия да помага на Украина или какво точно целите с тази статия?
    Да пращаме пари на корупционерите в Киев за да могат да си купят още вили в Испания?
  • 69 Зеленски и нацитата

    6 4 Отговор
    Украинските нацита платени от Виктория Нуланд с 5 милиарда напечатани долари.
    Бяха им наредили да убият демократично избрания президент Янукович.
    Правеха му покушение по пътя на кортежа му.
    Добре че ФСБ знаеха за плана на украинските националисти платени от Нато страните и евакуираха Янукович с вертолет.
    След това в Украина и до ден днешен властва една платена от Нато хунта.
    Хунтата в Киев не е избирана от никой.
    Понеже преди на правят избори забраниха и затвориха всяка една друга партия освен партиите на украинската хунта.
    Това избори ли са?
    Не са избори!
    Затова тези въоръжени агенти на Нато които превзеха Украина с пари платени от Виктория Нуланд нямат никакви права на управляват днешна Украина.

    Коментиран от #72

  • 70 Тити

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "стоян":

    Къв стоян си бре Асане?Лапай микура белким се образоваш малко.
  • 71 резервист

    1 2 Отговор
    Всичко зависи от гледната точка. Какво общо има с демокрацията метежът наречен "майдан"? Да не би аз да съм избирал Янукович? Путин ли ви го натресе или ви го пробутаха собствените ви мафиоти олигарси? Може би страховитата корупция също руснаците ви я спретнаха? Я кажи защо ЕС дори не обсъжда плахите ви опити за членство. Защо така? Сигурно и тях Путин ги е я омагйосал я принудил? Ех, Виталкар Виталка...
  • 72 Таня

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "Зеленски и нацитата":

    Това не е вярно . Лъжеш като Путин.
    Отстраняването на Янукович нито е биро инициирано ,нито финансирано от Запада ,а беше суверенно решение на украинския народ ,защото Янукович не служеше на Украйна ,а на Русия. Не се поколеба да извика руски снайперисти да стрелят по украинския народ.
    Послеф избяга в Русия.

    Не лъжи също ,че е бил демократично избран . Разкриха му фалшификациите на изборите. Завзел е властта с мошеничество.
  • 73 Бай Дън

    1 4 Отговор
    Хищниците не нападат НАТО щото ще им се стъжни много бързо. Току виж се оказало,че бункерите им не са достатъчно безопасни .

    Щото САЩ сега си пазят най новите оръжия много по добре и имат такива ,каквито Русия никога няма да има . Все пак показаха хипер звуковия си самолет .

    Коментиран от #74

  • 74 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 7 Отговор

    До коментар #73 от "Бай Дън":

    АКО русия претърпи фиаско в Украйна, както се очертава, за компенсация ще стовари десант на българското черноморие и ще ни завоюва...НАТО и ЕС ще си отдъхнат от проблемите си с "ТРОЯНСКИЯ КОН"...Лошото е, че същото ще се случи и ако Украйна падне, следващите сме ние, дори знам КОЙ ще е премиер, президентът е вече налице........... Спасението за България в този случай е полека-лека да демонтираме "ТРОЯНСКИЯ КОН", като започнем с МОЧА...... Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...

    Коментиран от #75, #77

  • 75 Бай Дън

    5 3 Отговор

    До коментар #74 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Нищо подобно . България е член на НАТО и това веднага би ангажирало алианса . Русия няма сила да се бие с НАТО ,та тя даже с Украйна не може да се справи. Мега оръжията и са измислени ,те не съществуват. Картинки и анимации и много големи усти-това е всичко.

    Друго си е слабичката Молдова ,където също има руска 5та колона

    Коментиран от #78

  • 76 Германски експерт

    2 2 Отговор
    "Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата"

    Еййййй, то в Австрия затуй ли толкоз кофти....
  • 77 Германски експерт

    1 2 Отговор

    До коментар #74 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    "Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата"

    Еййййй, то в Австрия затуй ли толкоз кофти....
  • 78 Вельо Дойчев

    4 5 Отговор

    До коментар #75 от "Бай Дън":

    Слабичката Молдова е като при нас.
    Народа иска с Русия, платените подложи - не.
    Ще свалят Майчето и бой няма да има...
  • 79 Иван

    1 2 Отговор
    Джордж Буш е хищник-плъх.
  • 80 Иван

    3 1 Отговор
    Доскоро тръбяхте че Украйна е най-силната .
  • 81 Демократ

    5 3 Отговор
    Трагедията на промитите мозъци се дължи на безконтролното, но целенасочено разпространение на кремълската пропаганда. Тези хора не искат да чуят истината за любимия им военнопрестъпник и злодей и са готови да се бият срещу всеки българин, който иска свобода и демокрация,ако Путин им нареди, както казват копейките. Като се прочетат коментарите човек наистина се ужасява от ненавистта, злобата и омразата, натъпкана в главите им. Това е трагедия за България и опасност за националната сигурност, но тези недоразумения даже проповядват от трибуната на Парламента насилие, нетърпимост и ликвидиране на демократичната измет. Връщаме ли се в 1944 г. и Народният съд 1945 г.,който ликвидира интелигенцията на България и затова 80 години не можем да се оправим?

    Коментиран от #84

  • 82 ВЛАСТТА,ХЕГЕМОНИЯТА Е В СИЛНИЯ.ФАКТИТЕ!

    1 0 Отговор
    ХА,ХА ,ХА . МА ТИ СЕГА ЛИ ГО РАЗБРА ????? ЧЕ ЧОВШЧЕСТВОТО ЖОВЕЕ ПО ЗАКОНИТЕ В ДЖУНГЛАТА ,НЕ ОТ ВЧЕРА?????ЧЕ ВИНАГИ ПО- СИЛНИЯ ТЕРОРИЗИРА , НАПАДА , УНИЩЖАЛА ИЛИ ИЗЯЖДА ПО СЛАБИЯ !!! ПРИРОДЕН ЗАКОН , КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ?? Я ВИЖ КОЙ Е ХЕГЕМОНА НА СВЕТА И ЗАЩО , И ТО ТОВА НЕ Е ОТ ВЧЕРА !!!
    НИЩО НОВО НЕ НИ КАЗВАШ МАЦЕ !! АКО СЕГА СИ ГО ВИДЯЛА ТОВА , МНОГО СИ ЗАКЪСНЯЛА!!!!ДАААААААА
    И ДРУГИЯ ЗАКОН: БИЙ, ТРЕПИ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ !!! АХА , ТОВА СА ИСТИНИТЕ , ФАКТИТЕ ГО ПОТВРЯЖДАВАТ!!!!!!!!!! НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!
  • 83 сърдит мечок

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Павел Николаев":

    Не е съвсем правилно - трябваше да пише: "Хиените не нападат силните, нападат слабите" с подзаглавие "Решиха да нападнат Донбас, Луганск и Крим"
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: