Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 05:52 925 1

Трагедия в Казахстан: 13 души загинаха при пожар в хостел в Алмати ВИДЕО

  • казахстан-
  • хостел-
  • алмати-
  • загинали

При първоначалния оглед става ясно, че жертвите най-вероятно са починали от задушаване

Пожар избухна в хостел в Алмати, убивайки 13 души, според уебсайта на градския отдел за извънредни ситуации, предаде РИА.
Инцидентът е станал през нощта. Според ведомството информация за инцидента в къща на улица „Ади Шарипов“ е получена в 5.33 сутринта (2.33 московско време).
"
"Първата пожарна пристигна на мястото за седем минути. По време на пристигането имаше пожар в сутерена на триетажна жилищна сграда, където първият етаж и сутеренът са превърнати в общежитие. По време на огледа и потушаването на пожара предварително са открити 13 жертви, самоличността им се установява. Предполага се, че те са починали от отравяне с въглероден окис“, пише в публикацията.

От ведомството допълват, че площта на пожара е 30 квадратни метра. Отбелязва се, че той е бил потушен в 6.22 (3.22 московско време).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,няма ли да има новина

    1 0 Отговор
    от Украйна.Зеленият диктатор трябва да се похвали с успехите на фронта.С тези новосформирани роти,предимно с жени,победата му е гарантирана