Last news in Fakti

6 Декември, 2023 16:49 1 083 1

Български гражданин е станал жертва на нападение в Прищина

  • български гражданин-
  • жертва-
  • насилие-
  • прищина-
  • косово

Информацията за ранения гражданин е получена в понеделник към 23:30 ч.

Български гражданин е станал жертва на нападение в Прищина - 1
Снимкa: Shutterstock

Според информация, публикувана от косовския новинарски портал "Коха", български гражданин е станал жертва на нападение в столицата на Косово - Прищина, извършено от неизвестни лица.

По данни от полицейския бюлетин, след като беше получено съобщение за предоставяне на медицинска помощ на чуждестранен гражданин поради наранявания от Спешното отделение на косовския университетски клиничен център (QKUK), полицейски служители са пристигнали в болницата и са се опитали да разговарят с българския гражданин.

"Поради нараняванията в челюстта, пострадалият не беше в състояние да даде показания. Случаят е предаден на прокуратурата, която вече започна разследване по него. Полицейските екипи активно работят върху случая," заявиха от полицията.

Според говорителката на косовската полиция за район Прищина Фльора Ахмети информацията за ранения чуждестранен гражданин е получена в понеделник към 23:30 ч. от спешното отделение на косовския университетски клиничен център (QKUK), пише "Инсайдери".

Засега няма друга информация за състоянието на пострадалия, нито за евентуалните мотиви за нападението.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    8 0 Отговор
    помня, как през1999 в прищина застреляха в тълпата посред бял ден българско момче, дошло от европа да им помага доброволно. помислили го за сърбин......за косоварите -толкова !