Last news in Fakti
  Тема: Украйна

18 Декември, 2023 22:01 5 918 93

Една от любимите фрази на Путин разкрива защо той нападна Украйна

  • украйна-
  • владислав селезньов-
  • владимир путин-
  • русия-
  • война-
  • фраза

Стратегията на руския президент е проста: той се надява на дълга игра, при която западната подкрепа към Киев ще спре

Една от любимите фрази на Путин разкрива защо той нападна Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Войната в Украйна и другите конфликти по света показват, че световният ред, установен в резултат на Втората световна война, е разрушен. След като Русия извърши първите актове на агресия срещу суверенните държави – Грузия и Украйна – цивилизованият свят трябваше да си спомни старата истина: ненаказаното зло се умножава. Но, за съжаление, това не се случи.

Днес виждаме как това зло набира скорост. В същото време сравнението на текущите събития с Втората световна война вече не изглежда толкова пресилено, сянката на Третата световна война се задава на хоризонта. Междувременно цивилизованият свят, колективният Запад, който през последните 30 години не укрепна, а по-скоро се разоръжи, е затънал в политически противоречия, особено по отношение на помощта за Украйна. Това мнение изрази в интервю за Obozrevatel военният експерт Владислав Селезньов.

Една от любимите фрази на Владимир Путин е „Русия винаги играе дългата игра“. Фактически е така. Живеем в информационна парадигма, в която повече от 20 месеца се води пълномащабна война. Но в името на справедливостта трябва да се отбележи, че войната започна през февруари 2014 г. и скоро ще се навършат точно десет години от появата на „малките зелени човечета“ в Крим.

Десет години военни действия с различна степен на интензивност. Но тенденциите са такива, че нито едно примирие не беше спазено от руска страна. Това е един вид война на изтощение, предназначена да създаде условия за паника, за умора в украинското общество, да създаде условия и предпоставки така, че нашите западни партньори просто да бъдат физически уморени от всички тези процеси.

В момента тенденциите, които наблюдаваме, са доста тревожни. Има известни бурни процеси, свързани с ограничаването на доставките на военно-техническа помощ за нуждите на украинската армия в правителството на САЩ, има ожесточени дискусии между републиканци и демократи. Има известно забавяне на подкрепата от страните от ЕС. Несъмнено това е доста тревожен сигнал, защото настоящата война е война за ресурси.

В никакъв случай не трябва да допускаме дори създаването на предпоставки Путин да спечели войната срещу Украйна. Историята се развива спираловидно. Има и друга истина, която трябва да запомним: ненаказаното зло се умножава.

Световният ред, създаден в резултат на Втората световна война, всъщност е разрушен. Тези бурни процеси ще продължат, докато цивилизованите страни на тази планета не вземат консолидирано решение да успокоят всякакви агресивни планове на диктаторски режими, които се стремят да променят фундаментално съществуващия световен ред, каза Владислав Селезньов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    55 46 Отговор
    Разклати здраво западните капиталистически чакали и капитализма е пред рухване заедно със съюзите които го поддържат!

    Коментиран от #26, #29, #84, #86

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 17 Отговор
    Всичко Се Връща

    Коментиран от #9, #11

  • 3 Амчи тъй де, знаел

    26 17 Отговор
    е той, подсказали са му от Запада, че помощта няма да трае вечно...
  • 4 Пич

    58 29 Отговор
    Защото може да си го позволи бе , ахмаци !!! Не е изтрещел като Байдън и Урсула , вашите паветни идоли !!!

    Коментиран от #90

  • 5 Мда

    46 17 Отговор
    Как в бързината, докато пишете тази недомислица не написахте вОлодимир Путин. Едно време третокласният актьор Владимир Зеленски го даваха по ОРТ (цензура). Сега е вОлодимир...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Русофил

    35 57 Отговор
    С тези действия срещу украинският братски народ, путин заслужава да бъде нарязан като съветския паметник в София.

    Коментиран от #15, #20, #76

  • 8 Сиймур Хърш

    45 22 Отговор
    Сиймур Хърш на страница в платформата Substack.
    „Войната свърши. Русия спечели. Няма повече украинска офанзива, но Белият дом и американските медии трябва да подкрепят лъжата“, цитира той думите на представител на американското разузнаване. Въпреки това, както виждаме, американските медии вече започнаха да признават успехите на Русия."
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гледайте

    36 22 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Арестович пред Карбовски: Западът е главният виновник за войната в Украйна. Истанбулското споразумение беше добро, но не го позволиха

    Коментиран от #80

  • 12 РЕАЛИСТ

    41 24 Отговор
    Хайде пак небивалици. Путин ясно, го каза. " Не започна война, а се опитва да я спре" 8 години преди това Украйна убиваше цивилно население в Донбас. Освен това ВСУ се беше подготвило за нападение. Затова руснаците в първите дни го разбиха толкова бързо. Армия готова за нападение, не може да се отбранява. Та така.

    Коментиран от #14, #88

  • 13 Павел Николаев

    52 20 Отговор
    Само да вметна леки корекции: Грузия нападна Абхазия и Северна Осетия, а Украйна нападна собствените си хора в Луганск и Донбас. Малко хигиена моля …

    Коментиран от #43

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Всичко се връща

    33 19 Отговор

    До коментар #7 от "Русофил":

    Украинския братски народ трепеха свои 8 год. ги предупреждаваха. Сега да не лежат на туй ухо. С този хленч на а да мине номера.
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 7 Отговор

    До коментар #9 от "Личи си":

    Моля СТАМАТЕ Нямаш Елементарно Възпитание Човещина защото си психопат а психопатитене Съчустват те са садисти психопатията Нее Болест а е Ум Състояние подиграваш ми се поеже Съм с инсулт Но Никой Нее Застрахован от Това
    и Последно вВас Няма Емпатия Състрадания Съче Съчуствие
    Доброта тя във Вас е
    Мъртво Родена

    Коментиран от #53

  • 17 Хохо Бохо

    32 38 Отговор
    Преди светът победи Хитлер, сега светът ще победи Путлер...
  • 18 Джуджето мъртво

    36 33 Отговор
    нападна Украйна, защото му е малко акъла... Няма друга причина... Какво друго може да роди един атрофирал от параноята мозък?

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 това

    12 8 Отговор

    До коментар #18 от "Джуджето мъртво":

    е Истината
  • 22 мдаааа

    13 26 Отговор
    На 31-ви Декември , сградите в Авдеевка ще бъдат окичени с гирлянди и лампи , по случай - " С Новым Годом" ...

    Коментиран от #42, #65, #92

  • 23 Глупаци

    11 3 Отговор
    Защо да не играе дълга игра има милиони донори за фронта, стой си на топло в палата и си играе шах.
  • 24 ще я видите любимата фраза

    22 13 Отговор
    Любимата фраза на Путин е - бий за да те уважават .
    Ама трябва да гледа от евреите .
  • 25 абе Марче ,Тишо ,Станчо .....

    6 3 Отговор
    Коригирай си коментарите бе .
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Опушената чайка

    12 6 Отговор

    До коментар #10 от "Объркано Атлантиче":

    Абе , къде е Кузята ?

    Коментиран от #31

  • 29 Да ти кажа..

    22 18 Отговор

    До коментар #1 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Много син се объркал, Пипи.. за да разклати Запада, Путин трябва да има икономическо и технологично превъзходство.. А това няма как да стане и след 100 години. . Имаше някакъв шанс, ако Китай се отнасяше като с равноправен, но от това ,което се вижда с просто око , е ясно, че Китай възприема Раша като суровинен придатък.

    Коментиран от #73

  • 30 истината

    19 10 Отговор
    Съветникът на бившия украински президент Леонид Кучма, Олег Соскин, прогнозира началото на гражданска война в Украйна: „Налице е жесток конфликт между народа и правителството. След като властта излови стотици хиляди мъже по улиците на украинските градове, сега тя обяви масова мобилизация и на жените. Ще бъдат пратени на фронта жени на възраст между 27 и 60 години. Страната спря да изплаща пенсиите и милиони пенсионери са на ръба на гладна смърт, в големите градове раздават хляб на хората да не умрат от глад. Мисля, че предстоят масови сблъсъци. Те вече започнаха и нещата ще ескалират„
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Олег Соскин

    19 6 Отговор
    „Особено като се има предвид изявлението на Умеров (Рустем Умеров, новият военен министър на Украйна), че много разчита на местните граждански власти по области да му помогнат да хване младежите, които в момента се укриват от мобилизация. Той обяснява как ще ги заведе, как ще им напише призовки и ще ги изпрати на фронта. Ами те ще дойдат с гранати, като случая от онзи ден. Ще хвърлят гранати по председателя на Селския съвет, по кмета или по някой друг. И тогава на кого ще се издават призовки? Тогава ще трябва да издаваме погребални актове“

    Коментиран от #59

  • 34 Соваж бейби

    14 4 Отговор
    В днешно време с появата на интернет и смарфон...глупост ,лудост ,алчност и вкарване на нормални хора задължително във война без да има желание и ако се наложи мотивация намиса се религия вече психичната крайност !Всички са жалки и заслужават по една тояга от всеки гражданин който не е на власт за наказание на гол гръб!Всичко се вижда общественна тайна и търпение от хората,корупцията също и наглост да гледат властимащите в очите хората да лъжат без капка срам.Седя и си мисля какво е било преди по кьоравите времена как са лъгали и мазали изобщо какво е вярно от инфото в учебниците?!За да замажат положението дрогата се продава както семки едно време разносна търговия на баби с плетен кош така голяма част от народа е на друга планета.Обаче има и адекватни тези нормалните някой ден ще промени света за добро надявам се.От цялата гнусна война да му мислят окраинците ,руснаците са си добре в техния двор не падат бомби!Дори и Путин да си замине другият ще е същия

    Коментиран от #63

  • 35 Щирлиц

    14 8 Отговор
    Глупости,бандерите не се бунтуват срещу войната.Чинно послушно заминават на фронта,не се предават масово ,такива идиоти няма нито в Афганистан ,нито в Ирак.Говедарите удариха шестица с тези тъ п ана ри.

    Коментиран от #36, #38, #41

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 САМО ДА НЕ МЕ ИЗТРИЯТ

    22 9 Отговор
    Мария, знаем , че си умно момиче, но пишеш дописки срещу пари, което е разбираемо, всеки трябва да си изкарва хляба някакси. Всъщност с нашето внимание към твоите творения или copy paste в превод си изкарваш хонорара. Но поне да беше гледала някое от интервютата на Оливър Стоун с Путин /2016-2018/ щеше да разбереш болката, не само на Путин, а на целия руско езичен народ, а именно , че след разпада на СССР, за едно денонощие милиони руски граждани се ОЗОВАХА ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ /границите/ на Русия. Как мислиш, няма ли руснак да се застъпи за друг руснак?
  • 38 Бай Хуан

    8 0 Отговор

    До коментар #35 от "Щирлиц":

    Да, определено са мааалко по-големи идиоти от нас. Но и ние не им отстъпваме никак.
  • 39 Механик

    14 9 Отговор
    Е,. нали ми цитирате някакви "Киев за три дня"???? Сега, последно, Путин казал ли е киев за три дни или си го измисляте, щом сега пишете, че разчита на дълга война?????
    п.п.
    И как стои въпроса с дългата война, след като всеки ден ни обяснявате, че русия няма ракети, войниците и са на привършване, разпокъсали сте я и пр. ????????????????
  • 40 Последствиата приближават

    13 4 Отговор
    Украйна заменя рефрена, от да превземем Крим в рием окопи да се защитим от Русия. Инак пари за Украина няма. Боже, божке, неразгадани ще останат нашите човешки кветове и как вируса мозъка заменят, Тагарев яхвай катърпиларите и ти начело, през морето до колене, че си уволнен
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 мдаааа

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "мдаааа":

    А сгради останаха ли ...
  • 43 Хехе, Мара и хигиена

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "Павел Николаев":

    Мирише, daйва и мръшата и физически и всякак.
    Само оня другият мирише повече от нея.

    Коментиран от #52

  • 44 Мария

    4 5 Отговор
    Империята на злото!
  • 45 Смях

    10 12 Отговор
    Знаете ли защо Путин е толкова нисък, защото на лъжата краката са къси хихихи.

    Коментиран от #48

  • 46 То не е много трудно да промиеш един

    10 2 Отговор

    До коментар #41 от "то се знае":

    народ.
    Не е нужно целият народ, само разни националисти.
    Останалата част от народи ходи за гъби и игнорира какво става около тях.
    И като започне патакламата викат "Абе кво станА?".
    Както при нас-нарязаха паметника, искат Конституцията да променят.
    Щото ние много обичаме да ходим за гъби.
  • 47 побъркан свят

    9 3 Отговор
    Днес, когато сме свидетели на повсеместно умишлено сриване на човешкия морал и нравствените ценности, на обръщане представите за добро и зло, на разгром на нациите и държавите, на циничен стремеж към намаляване броя на земното население и погубване на човешките животи – с лабораторни вируси, пандемии, ваксини и геноцид – което открито се проповядва като идеология и цел на Световното правителство, ние, жертвите, се питаме: кой е този, който има интерес от подобно апокалиптично унищожение на земния порядък? Да, това са „глобалистите“, банкстерите, соросите, швабовците, билгейтсите, ротшилдите, рокфелерите, барухите – но кой стои зад тях? Чие име никога не се произнася? Какво в крайна сметка ще рече постоянно употребяваният евфемизъм „дълбока държава“? Как изглеждат обитателите й?
  • 48 свирчо

    7 3 Отговор

    До коментар #45 от "Смях":

    Че то потника още по къс !
  • 49 Абсурдистан

    11 15 Отговор
    Лекотата, с която Путлер отхапа Крим и бездействието на западните джендъри окуражиха злото и то реши, че всичко му е позволено. Така започна и ВСВ. Къса памет!

    Коментиран от #50

  • 50 мдаааа

    8 0 Отговор

    До коментар #49 от "Абсурдистан":

    Злото отхапа Крим ? Така ли да разбираме ?!
  • 51 Нравится

    8 6 Отговор
    Нравится не нравится терпи мая красавица. Путин по повод Спец.операцията Украйна.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 психолог

    9 8 Отговор
    Путин е дребен и това го тормози. Комплексарите винаги създават проблеми. Медведев също е къс. Но руснаците си го заслужават. След като никой още не се е осмелил да го очисти.

    Коментиран от #62

  • 56 Гого

    18 7 Отговор
    Кой световен ред бе продажнико? Не съм чул свтовния ред да се налага от хегемонията на САЩ, като световен жандарм. Те сами се оипределиха като такъв с помоща на слугите от Европа и който не е съгласен му се налагат санкции, заплащат го с оръжие, спретват му наказателни акции. Това ли е световния ред определен след ВСВ? Май не. А да. Спиралата на историята се завърта. В Украйна се надигна нео фашизма. Плъзнаха бандеровски банди. Избиваха всеки, който се определя като руснак в Украйна. Забраниха руския език. Забраниха руската православна църква. Поругават всичко. Горят руски класици. Едни банди, маршируващи с протегнати ръце в арийски поздрав (има много снимки и клипове в You Tube по въпроса), с ленти на АЗОВ на ръцете изобразяващи стилизиран пречупен кръст. Възстановиха емблемата на бандеровските банди - тризъбеца, като герб на Украйна. И запада не го вижда това? Вижда го и още как. И го подкрепя. Е, къде е тогава фашуизма?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Големият шахматист само едно нещо,

    7 3 Отговор
    не е разбрал.Защо Западът реши да подкрепи Украйна.
  • 59 Соскин ,

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Олег Соскин":

    Сасьош ли бе , Соскин ?! Сасьош ли ..🤭
  • 60 бай Даньо

    3 3 Отговор
    Как па не се уморихте от тия глупости на търкалета ! Не не и не не е това причината, причината е че Путин спал една вечер на криво и на други я ден за това обвинява Украйна и другото го знаем .... Най голямата изненада ще дойде когато свърши войната в Украйна и ха изненада няма друга война ....
  • 61 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Пастор илиян илиин":

    Вие Сте Юда психопат и садист
  • 62 Карма

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "психолог":

    Никой Нее Избягал от Съдбата Си
  • 63 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Соваж бейби":

    Точно
    Истина
    Логичност
    и е
    Факт
  • 64 Аз съм

    5 3 Отговор
    Какво ме интересува какво е казал един лъжец???
  • 65 мдаааа

    1 4 Отговор

    До коментар #22 от "мдаааа":

    Това беше тест ... Има ли сгради в Авдеевка ?!
  • 66 Всяка антинацистка държава

    10 7 Отговор
    би нападнала нацистка Украйна

    Коментиран от #67

  • 67 мдаааа

    7 0 Отговор

    До коментар #66 от "Всяка антинацистка държава":

    Успех , денацификаторе .
  • 68 Пука ми на шлифера

    8 4 Отговор
    защо някой бил нападнал Украйна. .......Защото са малоумни гадове стига нали ?
  • 69 Добре де

    8 2 Отговор
    Поне дайте снимка на истинския Путин, а не този не знам си кой !

    Коментиран от #70

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Няма край

    12 4 Отговор
    Манипулацията. Фактите говорят. Цяла Европа, обединена, евентуално няма природните ресурси на Русия. Докато в Европа спорят да гласуват превъоръжаване, Русия вече е настроила производство на въоръжение. Всички производствени съоръжения в Русия се строят така, че да могат бързо да преминат във военен режим. Няма и никога не е имало война Русия срещу Украйна. Войната е Русия срещу САЩ и либералните Европейски демокрации. Да престанем с лъжите и димните завеси.
  • 72 Жмуц

    9 5 Отговор
    И да въртите и да сучите все си е гражданска война провокирана от САЩ.
  • 73 Май май

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Да ти кажа..":

    Нямаш много информация какво става в Европейските държави? Вкарваш емоции, това добре, но не е излишно и да вдигнеш глава и са се огледаш.
  • 74 Жега

    9 6 Отговор
    Ето какво пишат самите укронацисти за положението в Кринки край Днепър , където уж са си направили плацдарм , който евроатлантическите медии представиха като невероятен успех на контранастъплението, но се оказва, че реалността е съвсем друга:

    Я не знаю поможет это или нет уже. Но я напишу это здесь в очередной раз!
    Нас истребляет наше командование. Я прошу помощи нам от всех – кто может ее оказать. Стучите во все инстанции, проведите митинги, акции! Запишите видео! Сделайте что-нибудь. Нам почти откровенно угрожают расстрелом, если мы сами будем записывать видео и просить о помощи. Помогите нам!🙏🏼

    Крынки – это настоящий ад. Горы трупов наших собратьев. Это не закончится, если все будут молчать.
  • 75 Райна

    2 0 Отговор
    нищо не остава скрито покрито
  • 76 Коко

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Русофил":

    А бе лимонко! Вие освен да рушите и да ляляте друго знаете ли?
  • 77 Дедо Пене

    3 8 Отговор

    До коментар #19 от "РЕАЛИСТ":

    Какви аргументи искаш "реалист", като си заел позицията на агресора-диктатор? Като чета тук пишещите русор.оби добивам впечатлението, че Украйна е нападнала Русия и напредва към Москва. Така са изпуснали Хитлер и са му подарили Чехословакия, после си е разделил Полша със Сталин и чак като е влязъл във Франция са се усетили, че иска цяла Европа плюс част от Азия и Африка.
  • 78 Калпазанин

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Объркано Атлантиче":

    То да са само био лаборатории,
  • 79 Абсурдистан

    6 4 Отговор
    Друга любима фраза на Путлер е: Я хочу мир...весь мир!
  • 80 Урюрвкос

    4 7 Отговор

    До коментар #11 от "Гледайте":

    Ти гледаш само това, което ти изнася, а това, което на ти харесва не е вярно според теб.На рашките все друг им е виновен.
  • 81 Малките зелени човечета

    7 3 Отговор
    се появиха след като едно човече - Вики Нуланд правеше планове с амер посланик
    как да направи преврат и подреди марионетно правителство “ Ят не Клич “

    Преди това за 36 г от независима Укр всичко беше ОК .
    Путин не беше демонизиран с имперски амбиции , а почетен член на Г 7
  • 82 Анастас

    6 1 Отговор
    Третата Световна война вече е започнала въпросът е ще ескалира ли като ядрена???
  • 83 “Денят на Страшния Съд“ е продължителен

    7 3 Отговор
    Войната в Украйна и другите конфликти по света показват, че световният ред, установен от Запада в резултат на Втората Световна Война, се разпада. След многократните и постоянни актове на военна агресия от страна на $АЩ и Западна Европа в лицето на НАТО срещу суверенни държави - Корея, Виетнам, Ирак, Либия, Югославия, Афганистан, Сирия и т.н., както и десетките прокси войни, вкл. и тази в Украйна, светът трябваше да си спомни старата истина, че ненаказаното зло на варварския Запад се умножава.

    Коментиран от #87

  • 84 Българин

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Руската правителствена комисия за законодателна дейност подкрепи законопроект, който ще криминализира "русофобията" в чужбина, вероятно като част от продължаващите усилия за поддържане и увеличаване на руското влияние в постсъветските страни. Радвайте се русофили!
  • 85 Артилерист

    8 5 Отговор
    Даже прекалено много прочетох преди да стигна до това че войната се водила вече 10 години от 2014 г., НО РУСКАТА СТРАНА НЕ СПАЗИЛА НИТО ЕДНО ПРИМИРИЕ!? Трябва наистина да си нацяло откачил, за да не си чувал признанията на Меркел и др. западняци, че всичките "примирия" са били за заблуда на Русия и да се даде време на Украйна да я готвят американците за война. Въпросът докога ще се пишат подобни пропагандни глупости отдавна не е актуален, но защо на подобни пасквили има връзващи се наистина е тревожен...
  • 86 Артилерист

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Златна ти уста, бате! Мога ли да ти посвиря?
  • 87 Артилерист

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "“Денят на Страшния Съд“ е продължителен":

    И нъ тебе шъ дуам!
  • 88 Бате Гойко

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "РЕАЛИСТ":

    Армия без оръжие може ли да извършва някакви военни действия?!? Какви празни чугунени кратуни се размножават в БГ, явно по братски руски почин
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Шшш

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Какво може да си позволи? Да губи по хиляди живота на ден, но не и своя? Евала, уши!
  • 91 Целта на Путин

    1 1 Отговор
    е не само да даде урок на Украйна, но и на Запада и НАТО.

    И всеки нормален човек го разбра отдавна.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ДЕДО

    1 2 Отговор
    Това КАГЕБЕЙСКО джудже няма ли кой да го свитне.
Новини по държави: