Last news in Fakti

22 Декември, 2023 06:46 2 751 5

5-тонна коледна елха премаза до смърт жена в Белгия

  • елха-
  • белгия-
  • инцидент-
  • загинала

Други двама са ранени под клоните на дървото в Оуденарде

Жена загина в Оуденарде, Белгия, след като голяма коледна елха падна върху нея, предаде paudal.com. Елхата, висока около 20 метра, се издигала на коледен базар и била съборена от силния вятър. Други двама са леко ранени.

Според белгийските медии жертвата е жена на около шестдесет години. Огромната коледна елха, която паднала върху нея, тежала почти пет тона.

За разлика от останалите пострадали, жената не е успяла да се измъкне сама изпод падналото дърво. Случайни минувачи веднага се опитали да помогнат на тримата, които били откарани в болница.

На пазара е създадена зона за безопасност и пожарната е проверила дънера на дървото. Коледната елха била поставена от градските служби на град Оуденарде, който се намира на около 30 километра южно от Гент.

Коледният базар ще остане затворен за момента. Прокуратурата на Източна Фландрия обяви, че ще започне разследване.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възглавница

    16 3 Отговор
    Защо никой не пише за тортата и как ядат глави на деца. Това ако го направи някой от възраждане щяхте да опищите целия свят
  • 2 Мъжа на урсула

    15 0 Отговор
    Путин е виновен.
    Намериха паспорта му под елхата.
  • 3 Забелязали ли сте

    8 3 Отговор
    Че около Коледа стават чудеса

    Веднъж в този период изгоряха наши войници на околовръстното друг път загинаха други в река в Родопите трети път загинаха други в Ирак при атентат срещу тях веднъж пак да мост точно в същия период в Кърджали друг път имаше стрелби срещу невинни граждани но сега вече гледам че и в чужбина се случват такива
    неща

    Коментиран от #5

  • 4 гост

    12 3 Отговор
    Другия път десет тонна и поне 30 метра висока.Евро....ска мегаломания.Няма дядо Мраз,дядо Коледа ,Снежанка и др.митични герои.Това са детски приказки за малките дечица.Можеше спокойно една нормална 4-5 метрова елха,каквито слагаха у нас по площадите в оня лошия строй
  • 5 не, не сме

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Забелязали ли сте":

    Моето най-голямо чудо стана на Нова година. Отгоре ми казаха, че ГЕРБ повече няма да управляват.
Новини по държави: