Last news in Fakti
  Тема: Украйна

28 Декември, 2023 12:08 6 081 240

Путин трябва да бъде спрян или Европа ще пострада сериозно, заяви президентът на Молдова

  • украйна-
  • русия-
  • владимир путин-
  • спрян-
  • европа-
  • пострада-
  • молдова-
  • президент

"Надявам се, че Украйна ще продължи да получава цялата необходима помощ"

Путин трябва да бъде спрян или Европа ще пострада сериозно, заяви президентът на Молдова - 1
Снимка: Shutterstock

Руският президент Владимир Путин трябва да бъде спрян в своите действия в Украйна; в противен случай цяла Европа ще пострада сериозно, твърди Мая Санду, президентка на Молдова, в интервю, публикувано вчера и цитирано от Ройтерс.

Санду отдавна осъжда руската инвазия в Украйна и обозначава Кремъл като най-голямата заплаха за страната си, която е разположена между Украйна и член-държавата на Европейския съюз Румъния. В отговор, Русия обвинява молдовската президентка в разрушаване на добрите двустранни отношения и подстрекаване на русофобия.

"Необходимо е да разберем, че Путин няма да спре, ако не бъде спрян," казва Санду пред румънската медийна група "Вердица".

"И ако не бъде спрян, цената ще бъде много по-висока за всички нас. Украйна плаща най-високата цена," допълва молдовската президентка, като подчертава, че е в интерес на всички, а не само на Украйна и Молдова, Киев да продължи да получава подкрепа. Въпреки това тя не споменава конкретно забавянето в процеса на финансиране от страна на САЩ и ЕС.

"Освен това, аз вярвам в солидарността на световните демокрации и се надявам, че Украйна ще продължи да получава цялата необходима помощ," заявява молдовската президентка в интервюто си.

Този месец ЕС взе решение да започне преговори за присъединяване с Молдова и Украйна – дълъг процес, изискващ от кандидатите да променят своето законодателство и да отговарят на европейските стандарти.

Санду съобщи този месец, че планира да кандидатства за втори мандат на изборите през следващата година и призовава парламента, контролиран от нейната Партия на действието и солидарността, да организира референдум за одобрение на нейната политика.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    41 157 Отговор
    Военните престъпления на дивата и варварска моzковия, срущу мирното украинско население, продължават с пълна сила!
    Само дивите моzковски варвари от ордата на чингис хан може да убиват за удоволствие жени, деца и старци!
    Само беZмозъчни мekoтели и ypoди може да одобряват това.

    Коментиран от #86, #91, #187, #225

  • 2 ти да видиш

    148 22 Отговор
    На тая мантра никой нормален не се връзва, що се абите да пеете те вашите атлантичета отдавна са премантрени!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 тази

    129 19 Отговор
    дама освен чист руски език говори ли нещо друго освен още развален английски?

    Коментиран от #192

  • 5 Ъхххх

    100 9 Отговор
    Новият законопроект за мобилизация в Украйна, предвижда на украинците, които са в чужбина и не са се регистрирали в армията, да не се издават нови паспорти, които да заменят изтеклите.

    Според новият законопроект, възможно е също така да се ограничат банковите транзакции на всички украинци извън Украйна.

    Коментиран от #30, #60

  • 6 Което си е право

    28 120 Отговор
    Право си е.
    Путин е злото джудже хаяско.
    Трябва да бъде ошамарено здраво.

    Коментиран от #40

  • 7 Възрожденец

    33 142 Отговор
    🔱А може ли да си представите, какво щеше да е сега, в тази световна обстановка, ако Великия и Героичен украински народ, не бе спрял и ударил така мощно през мyцyната рашката мечка ??‼️
    Цяла Европа щеше да е подпалена.
    България НЯМА по-последователен и по-жесток враг от Руската империя, Русия, СССР и Руската федерация сега. От 1828 година до 2023 г. безкрайна поредица от саботажи, намеси и войни срещу нашата родина!
    Ако бяхме още под съветско иго, сега нашите синове щяха да гинат на фронта за кефа на едно побъркано диктаторче.

    Коментиран от #142, #183

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бонев

    121 13 Отговор
    Европа вече пострада достатъчно. От лидер в света се превърна в лузър. Обръщат и внимание само като трябва да се плаща.
  • 10 Българка

    30 118 Отговор
    Президентката на Молдова е абсолютно права. Диктаторите никога не спират сами. Те биват възпирани. А Уктайна води не само своята Отечествена война, а защитава цяла Европа от варварската руска агресия

    Коментиран от #179

  • 11 КОТарАК

    22 97 Отговор
    Европа няма как да пострада , но виж , за Молдова не съм сигурен-те винаги нападат малките! /най-голямата гаранция за сигурност е НАТО! джуджето никога няма да се осмели да нападне Европа , с 2 ядрени държави и 450млн. население срещу 140млн./като оставим и загубите които понесе от ,,братска,, Украина
  • 12 Сергей Шойгу мин.на отбраната

    20 86 Отговор
    - Таварищ Путин - разрешете да доложа! В битката с НАТО загубихме 891420 войника, 5701 танка, 6000 БТР-а, 9100 бронирани машини, 508 самолета , 494 хеликоптера , крайцера "Москва" и т.н...
    - А какви са загубите на НАТО?
    - Ми те още не са дошли....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 УжАсен

    16 85 Отговор
    Имате ли представа какъв психопат и безумен човек е жужето! Да не се интересува от живота на своите сънародници все едно са безполезни твари! Дори и психопат е меко казано -
    Сергей Наришкин, ръководител на руската служба за външно разузнаване, е заявил на среща с Уилям Бърнс, директор на Централното разузнавателно управление на САЩ, че руският президент Владимир Путин не се интересува от броя на жертвите в армията си.
    Това съобщава изданието The New York Times, позовавайки се на служители във Вашингтон. 
    Изданието съобщава, че по време на срещата си в Турция през ноември Бърнс и Наришкин са се опитали да подновят пряката лична комуникация между Вашингтон и Москва, но тонът ѝ не е бил помирителен. 

    Коментиран от #18, #45

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 След като Путин не иска да дойде

    19 78 Отговор
    в България, защо не изпратим русофилите при него! Много ще им се зарадва, даже ще ги мобилизира. Той има нужда от верни хора! Скоро ще се организират безплатни екскурзии в Русия за вас, мили другарчета!

    Коментиран от #27

  • 17 Пиш Ман

    71 9 Отговор
    и тези са получили нещо от прословутия многомилионен доларов грант
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Реалност

    18 74 Отговор
    За няколко дни Украйна покоси толкова войници от руската армия, колкото не са падали в цялата Чечения за всичките войни. Числата са просто фантастични. Такива загуби за денонощие нито СССР е имал през Втората световна, нито Русия когато и да било. Това е крушение на мита за мощта и непобедимостта на руската армия
    Възможно е още да не сте разбрали, но Русия вече загуби. Даже отново да вземе Харков, да вземе дори Киев, вече няма да има никакво значение.
    Те самите го разбират. Руснаците се мятат по украинските пътища и полета като заклано пиле и не знаят какво правят. Продължаващите опити за щурм са безсмислени. Правят ги само за да доложат на Путин: „Ура! Рушим, превзехме село Лопиревка, не знам в кой район, не знам в коя губерния!“
    За путинския режим започна обратното броене. Включени сте като статисти в сериала „Краят на империята“. Сега се смеете, хихикате и не ви се вярва. Но сте свидетели на залеза на Московията.

    Коментиран от #22, #64, #185

  • 20 Татко Барва

    63 6 Отговор
    това трябва, онова трябва. Така всеки може. Да прати сина си да спира Путин на фронта, всичтко друго е лалане от дивана
  • 21 БОЗА

    74 4 Отговор
    Една шепа не бих ги нарекъл хора дори,окупираха правото да казват,кое е истина,какво трябва,кой кого "заплашвал",и какво щяло " да се случи"...играят го едновременно на полицай,съд и палач...я помислете,на какво мирише...пълзи нещо кафяво из Европа и ви го налагат една шепа продажници...а вече е било...и резултатът е ясен...та и таа убавица у жаза...нагледният пример го гледате в Украйна..
    ;-Х

    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)

    Коментиран от #66

  • 22 Тапа Нар

    45 2 Отговор

    До коментар #19 от "Реалност":

    ти ги броиш в окопите ли бе додук
  • 23 Иван

    11 74 Отговор
    Руснаците в Украйна заслужават напълно да бъдат утилизирани масово! Това е бездуховна, тотално пропаднала нация като цяло... С какъв акъл и морал ще влезеш в чужда държава за да я окупираш и анексираш в 21ви век....? Украинците са тези които ще им осигурят пречистването (катарзиса) за да станат нормални хора ...

    Коментиран от #28

  • 24 Стивън Кинг

    8 66 Отговор
    Путин трябва да умре преди да избие всички нас. По един или друг начин.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Така си е

    8 60 Отговор
    най-добре да бъде убит заедно с целия му антураж рашисткасган.

    Коментиран от #224

  • 27 Олиглот

    39 2 Отговор

    До коментар #16 от "След като Путин не иска да дойде":

    айде отивай да ги изпращаш, стига лала от кошетката
  • 28 Бесен-_ Язовец

    14 58 Отговор

    До коментар #23 от "Иван":

    Като хлебарки са руснаците.Убиеш един и изкачат още 5.Не съществува друга такава държава като Русия,която във всяка война да дава ненужно голям брой жертви,които даже винаги са петкратно повече от противника

    Коментиран от #32

  • 29 .....

    66 6 Отговор
    Та тя Европа си пострада от прозападните си размисли и страсти. Нека някой трезво мислещи човек да ми обясни как може да се венчаят едно половите бракове в църква е те това е ЕВРОПА ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2024
  • 30 Много добре измислено

    10 52 Отговор

    До коментар #5 от "Ъхххх":

    Ажсолютно са прави. Всеки мъж е длъжен да защитава дом, род и родина. Подкрепям руснаците избягали от режима на Путлер и отказващи да участват в това варварско, безсмислено клане.
  • 31 Подкрепяш Путин

    11 55 Отговор
    Подкpeпяш yбийството на ykpaински а, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!

    Коментиран от #58

  • 32 Фосфорни бомби и напалм.

    8 40 Отговор

    До коментар #28 от "Бесен-_ Язовец":

    Да им запушат ватенките.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Само питам

    11 46 Отговор
    Русофилчета каква ще бъде съдбата на вашият фюрер? А /Подобно на Хитлер ще глътне цианкалий в бункера. Б/ Ще бъде линчуван от разбунтувалите се руснаци и трупа му ще бъде хвърлен в Москва река. В/ Ще бъде ликвидиран он обкръжението си. Г/Ще избяга в Северна Корея. Д/Ще бъде съден като военнопрестъпник в международния трибунал в Хага. Е/Ще стане патриарх на Русия.

    Коментиран от #188

  • 35 СЛОНА

    35 6 Отговор
    НА ТАЗ И СЕ ПРИВИЖДАТ СОЛДАТИ В ЕВИНО ОБЛВКЛС СЕ ДЕ
  • 36 ТАЗИ ГАРГА И ЗА

    49 8 Отговор
    КАМЕРИЕРКА НЕ СТАВА.
  • 37 Русофил

    15 34 Отговор
    Руският рай - неграмотни рускини с 8 деца, отгледани за еничари. Това искат руснаците
    и в Европата.

    Коментиран от #193

  • 38 Мишел

    12 44 Отговор
    Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов,Скабеева, Симонян, Кеосаян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Камелия

    11 44 Отговор
    Пymuнизма е висшият и последен стадий на бандитския капитализъм в Русия.
    Путинизма - това е война и "консолидация" на нацията на основата ненавистта към някоя етническа група, това е настъпление срещу свободата на словото и информационно зомбиране, това е изолиране от външният свят и икономическа деградация.
    Путинизма е контролен изстрел в главата на Русия.
  • 44 Мдааа

    45 7 Отговор

    До коментар #18 от "Дааааа":

    Полският генерал Скшипчак, призова Киев да лъже по-малко за руските загуби и се готви за поражението на Въоръжените сили на Украйна./Видео/

    Коментиран от #131

  • 45 Реплика

    23 1 Отговор

    До коментар #14 от "УжАсен":

    По въпроси,свързани с психичното здраве се изказват психиатри,не медии.
  • 46 Ох горката

    44 5 Отговор
    И тя с жалката пропаганда и лъжи, че Пути е тръгнал да превзема Европа!

    Коментиран от #69

  • 47 Джон Маккейн

    8 40 Отговор
    Ето какво мисля аз – Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.
  • 48 Альона

    8 31 Отговор
    Ако на руснаците се даде възможност да си избират водач, те избират най-лъжливият, най-подлият и най-жестокият и заедно с него убиват, грабят и насилват и накрая стоварват върху него своята вина. А след време църквата го обявява за светец.
  • 49 ГЕРБ НА БУНИЩЕТО

    44 7 Отговор
    Тая Мая Санду е също толкова верноподанна американска мисирка, както и нашата Марийка Габриел, само дето последната е по-непривлекателна.
  • 50 Пробита тенекия

    44 5 Отговор
    И как ще "пострада Европа"? Не сме ли пострадали много до сега, от сашиянските игри, в които ни разиграват? Навсякъде в Европа и по етажите на ЕС са сашиянски "ушенца", които подаряват и продават всичко на ФАЩ. "Нашите" даже обявиха война на Русия, при условие, че за нас нямаше никаква заплаха и тази война не е наша. Скачащата Аналена също обяви война на Русия, понеже не може министър на външните работи на една страна (Германия) да си прави шеги в такива неща. И само факта, че Русия е достаъчно разумна за сега, тази война не е станала още по-разрушителна и страшна. Сандо, вземи се скри някъде. Точно такива, като тебе са виновни за войните.
  • 51 Това младо неграмотно девойче

    38 9 Отговор
    ли е президентът на Молдова ? Жълто около човката но взело да умува.

    Коментиран от #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 джони инглиш

    36 10 Отговор
    Правилно жужетата трябва да бъдат денацифицирани. Има две джуджета , Олаф шолц 165см и зеленият плъх 165 см. И двете джуджета трябва да бъдат кремирани във Бухенвалд по стара немска традиция.

    Коментиран от #62

  • 54 Zа родину

    31 6 Отговор
    кучка на конци

    Коментиран от #57

  • 55 Айде,бе

    40 10 Отговор
    Ние да не сме слепи кой разпалва войните,кой не спазва Минските споразумения и си призна даже,или си мислите,че Русия трябваше да позволи геноцид над собствените си хора в собствените им земи подарени на Украйна. Та Русия за нас се би ,своите да остави и Крим, дето ако някога не беше отвоюван от Русия значи за нас нямаше сила да освободи и въобще всички христянски държави на балканите получават помощ срещу османците.А без червената армия и защитата и щяхме да загуби земи до Стара планина,цяла западна Украйна е от такива земи ,взети от Румъния, Унгария и Полша.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Реплика

    21 4 Отговор

    До коментар #31 от "Подкрепяш Путин":

    Тази мантра отдавна не беше публикувана.Хайде сега и останалите,които се пишат персонално за Путин и за Русия.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 реалностите

    24 7 Отговор

    До коментар #5 от "Ъхххх":

    Това, какво ще помогне просто yкpопите, ще минат в тъмната зона и украинските банди, които ще се сформират допълнително, ще тероризират цяла Европа това, ще стане!
    Какво очаквате, като им секнат парите и нямат легални документи?
    Впрочем това е един бъдещ инструмент на нацисткия укpорежим за натиск и изнудване на европейските политици!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 И едно

    5 23 Отговор

    До коментар #53 от "джони инглиш":

    джудже пишещо по-долу, тук - руска подлога.
  • 63 пешо

    29 5 Отговор
    пуделите на краварите нямат почивен ден

    Коментиран от #80

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Провинциалист от провинция Тракия

    21 2 Отговор
    Евроатлантутене - когато се напъваш да обясниш как някой, който не може да победи една държава, е заплаха за цяла Европа.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Да се смееш ли верно ?

    30 5 Отговор
    Това младо неграмотно девойче
    ли е президентът на Молдова с Жълто около човката но взело да умува. Тая гащите не може сама да си сложи взела за политика да говори кво и що щяло....
  • 68 Доротея

    5 24 Отговор
    Името ВЛАДИМИР е съдбовно за Русия. Княз Владимир я покръсти, ВЛАДИМИР Ленин стартира разпадането на руската империя, Владимир Путин
    ще я довърши а ВОЛОДИМИР Зеленски ще подпише смъртния и акт!

    Коментиран от #74

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Провинциалист от провинция Тракия

    23 6 Отговор
    Евроатлантутене - когато подкрепяш Украйна, а събаряш паметника на Трети украински фронт.
  • 71 Мммда

    22 4 Отговор
    От както тая окупира властта в Молдова народът и потъна още повече-безпаричието и гладът се задълбочи.
  • 72 Провинциалист от провинция Тракия

    17 4 Отговор
    Евроатлантутене - когато си против всякаква дискриминация и против всичко руско.

    Коментиран от #76

  • 73 Българин

    6 25 Отговор
    Чета русофилските коментари и пореден път се уверявам, че русофилията е форма патологична ОМРАЗА. И най-вече омраза към собствената си държава и сънародниците си, които не желаят да бъдат руски роби! И изпитват чувства на изпълнен дълг и задоволство от демонстрирането на омразата си.

    Коментиран от #108, #239

  • 74 И накрая

    5 16 Отговор

    До коментар #68 от "Доротея":

    това име ще е свързано с края на тази варварска държава - русия.
  • 75 Провинциалист от провинция Тракия

    20 4 Отговор
    Евроатлантутене - когато обявяваш всеки, който не се евроатлантути, за русофил.
  • 76 Не мърси

    4 16 Отговор

    До коментар #72 от "Провинциалист от провинция Тракия":

    гордото тракийско име с русофилия!

    Коментиран от #84

  • 77 Само питам

    5 23 Отговор
    Какво ще се случи с българските русофили след като психопата Путин пукне и Русия се разпадне?
    А/ Ще има вълна от масови самоубийства, истерия, депресии и други психични заболявания
    Б/ Ще емигрират в остатъчна Русия за да я защитават от "агресията на САЩ и Запада "
    В/ Ще заобичат Китай и другарят Си Дзинпин.
    Г/ Ще станат нормални българи
  • 78 Тъпо същество, спуснато с парашут

    22 6 Отговор
    И на вторият ден взело партии да забранява и участието им в избори. Атлантическо бълХарче смотано с 5 грама мозък.
  • 79 Аватар

    20 2 Отговор
    Всякакви изказвания са позволени,стига да всяват страх и несигурност сред населението с цел да се оправдаят непредвидени военни разходи на държавите.
  • 80 Мария

    5 21 Отговор

    До коментар #63 от "пешо":

    То и вие русороби те нямате почивен ден😂, заминавайте си при Путя, ние ще си оправим Европа, мястото ви е в Авразия

    Коментиран от #136

  • 81 Иван

    24 5 Отговор
    Защо маймуната Джордж Буш не беше спряна, когато нападна Ирак?
  • 82 Механик

    7 22 Отговор
    Русофилията е форма патологична ОМРАЗА. Русофилите мразят свободата и демокрацията, ЕС, НАТО, САЩ, Украйна и украинските бежанци, евреите и Израел.... Готови
    са да мразят всичко и всеки, които Путин и Русия им посочат. И изпитват чувства на изпълнен дълг и задоволство от демонстрирането на омразата си.
  • 83 Иван

    23 5 Отговор
    Защо маймуната Бил Клинтън не беше спряна, когато бомбардираше Сърбия?

    Коментиран от #89

  • 84 Провинциалист от провинция Тракия

    11 3 Отговор

    До коментар #76 от "Не мърси":

    Прочети пак коментар 75.
  • 85 Истината

    4 24 Отговор
    Доказано е, че 90% от така наречените русофили, нито руснаците познават, нито руската култура, нито знаят руски език. Не са прочели и една книга на руски език, нито могат да ползват сайтове на руски, да не говорим, че не разбират и 5% от езика от радиото или телевизията. И поне половината от тях получават пари за да обичат Путин и Русия. Другата половина смятат, че са жертви на Запада, САЩ и НАТО, които ги ограбват и спират развитието им. И затова симпатизират на Русия, която винаги се е преструвала успешно на жертва на Запада.
  • 86 Стига си циврила

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Ма !
  • 87 Умно красивата кифла

    21 5 Отговор
    Инсталирана от САЩ взела да се отваря.
  • 88 Иван

    24 4 Отговор
    Защо маймуната Линдън Джонсън не беше спряна, когато варварски бомбардираше Виетнам?
  • 89 Асен

    6 19 Отговор

    До коментар #83 от "Иван":

    Защо маймуните русофили продължават да живеят в България?
  • 90 Мишел

    4 21 Отговор
    Редовите русофили никога не са били обременени от знания, интелект или морални норми, но за сметка на това винаги са изпитвали патологична любов към Русия и негодника, който се е докопал до властта в Кремъл. И са мразели всичко свързано със свободата и демокрацията, които според тях са проклятие за човечеството.

    Коментиран от #112

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Факт

    18 4 Отговор
    Лесбийка и американска калинка е тази-факт!
  • 93 На никой не му пука

    22 5 Отговор
    Какво е казала тази кифла! И у нас си имаме такива смотани индивиди в излишък
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Пирати

    10 0 Отговор
    Превод, или ни се подчинете или ще ви убием бьрзо,ако слушате ще е постепенно
  • 97 Самарин

    22 3 Отговор
    Мая Санду,гледай си кухнята,следи си цикъла,не си ври шибания нос,където не трябва.
  • 98 Иван

    21 5 Отговор
    Защо маймуната МакКарти не беше спряна, когато изравняваше със земята Северна Корея?
  • 99 Българин

    3 21 Отговор
    Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си освен Национално движение "Русофили" да съществуват национални движения "Туркофили" или "Американофили" , които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.

    Коментиран от #123

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Асен

    5 19 Отговор
    Защо безродната русофилска измет продължава да тъпче земята българска?
  • 102 Да се смее ли

    21 3 Отговор
    да плаче ли човек на тези жалки лъжи и пропаганди, че Путин тръгнал да превзема Европа!
  • 103 Иван

    20 3 Отговор
    Защо маймуната Килъри Клинтън не беше спряна, когато отиде в гнусна Босна и се срещна с Осама Бин Ладен?
  • 104 Кресна

    5 18 Отговор
    По-неприятен и отвратителен от обхванатият от манията за величие и уникалност руснак е неговият покорен и доброволен задунайски роб!
  • 105 Стига вече бе

    26 2 Отговор
    1. Европа е колония на САЩ и няма как да пострада повече от това, което е пострадала. Европа е напълно обезличена политически и няма собствена политика.
    2. Русия няма никакво намерение да напада Европа. Напротив, като послушна колония на САЩ, Европа иска Русия да бъде максимално отслабена и унищожена. За да възтържествуват американските ценности и интереси.
    3. Всеки, който проследи събитията в Украйна от преди 10 години и след това, може да разбере реакцията на Русия.
  • 106 Ксаниба

    5 27 Отговор
    Русофилчета, да ви обясня с думи прости. Русия не спазва елементарни морални норми и международни договорености. Напада свои съседи, избива ги и им отнема територии. Води пропагандни войни срещу цивилизования свят и се стреми да отслаби и разруши ЕС и НАТО, организации, на които България е член. С една дума води война срещу тях. Т.е. води война и срещу България. На прост език - Русия е враг на България. И вие, подкрепяйки руските интереси сте врагове на България и национални предатели.

    Коментиран от #118, #125, #210, #215

  • 107 Иван

    21 2 Отговор
    Защо маймуната Прескот Буш не беше спряна, когато финансираше нацистка Германия?
  • 108 Айде,бе

    22 3 Отговор

    До коментар #73 от "Българин":

    И какво четвш ,за пустите Клисурци станали Московци, речта на Стамболов, защо иска Граф Игнатиев за княз на България или за опълченците,дето са били най големите русофили:)))Какво четеш, за Минските споразумения и кой си призна ,че е излъгал с подписа си и Русия няма морално право са остави на геноцид собствените си хора в собствените си земи подарени на Украйна. Ако ги остави няма да е Русия, която ни освободи нас и помогна на всички христянски държави на балканите да се освободят.Много добре виждаме кой е в сделка с дявола-многополовите извратени от запад,те разпалиха войни ,съсипаха страни райски люлки като Либия,Ирак ,Сирия, генофонда на Европа разсипаха ,извратиха я ,вкараха я е сделка с дявола.

    Коментиран от #124

  • 109 стоян георгиев

    17 3 Отговор
    Мамалигарката па мнооо загрижена за Осрайнаа.Вай,вай...
  • 110 Перо

    5 21 Отговор
    Чета русофилските коментари и пореден път се уверявам, че русофилията е форма патологична ОМРАЗА. И най-вече омраза към собствената си държава и сънародниците си, които не желаят да бъдат руски роби! И изпитват чувства на изпълнен дълг и задоволство от демонстрирането на омразата си.
  • 111 Иван

    24 2 Отговор
    Защо маймуната Виктория Нюланд не беше спряна, когато внасяше отрова в Украйна?
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Гари Каспаров

    2 18 Отговор
    Диктаторите никога не спират сами!Диктаторите трябва да бъдат спряни!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Иван

    18 1 Отговор
    Защо маймуната Гебрев не беше спряна, когато продаваше оръжие на ДАЕШ?
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Тити

    11 1 Отговор

    До коментар #106 от "Ксаниба":

    Ти ли се имаш за "цивилизования свят" нее къпан та тарино.Честита ти баня за Коледа за 4 път тази година.
  • 119 Иван

    21 1 Отговор
    Защо маймуната Джордж Буш не беше спряна, когато нахлу в Панама?

    Коментиран от #130

  • 120 Айде бе, ти знаеш много?

    25 3 Отговор

    До коментар #61 от "Кочо":

    "заплаха за националната сигурност на България"? А да сложиш на власт хора, които открито (записите) признават, че са фалшифицирали изборите, какво е?
    Това е вече директно, национално предтателство. И тези, които прокарват сега, като правителство чужда политика в страната, също е национално предателство!
    За тези, какво ще кажеш? Едните (разни блогери и читатели, които имат някакво мнение, което на теб ти пречи) били "национални предатели", а другите на много отговорни постове в държавата в момента диретно правят национално предателство и даже съзнателно?
    Казват си, че "ще сменят службите и ще сложат верни на посолството и чуждата страна хора"; "ще работят по унищожението на страната, ще си напълнят джобовете с пари и ще изчезнат след това по острови"?... А това какво е? Работа по националната сигурност и интерес ли?
  • 121 Глупости на търкалета

    24 1 Отговор
    Русия иска добри отношения и търговия с Европа, което е взаимно изгодно и за Русия и за Европа, а не да я напада.
    Стига вече с тия американски упорки, целящи продажбата на оръжие и многомилиардни печалби за американските военни заводи.
  • 122 Иван

    24 2 Отговор
    Защо маймуната Роналд Рейгън не беше спряна, когато нахлу в Гренада?
  • 123 Реплика

    15 1 Отговор

    До коментар #99 от "Българин":

    Ами няма нужда от национални движения на туркофили и американофили -те са в парламента и гласуват законите за България.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Айде,бе

    19 2 Отговор

    До коментар #106 от "Ксаниба":

    Абе те ясно си признаха за Минските кой не спазва ,за какъв морал ни обясняваш при 32 половите извратени.И ние като сме в ЕС ,като искат да ни наложат извращенията си със закон ние трябва ли да си мълчим само.И как ще ни поведе някой на война под знамената на извратените ....:)))
  • 126 Президент Лесбийко

    15 3 Отговор
    Тази шматка е от нашите. Много е хахава
  • 127 Европа дреме

    17 1 Отговор
    путин ще я събуди, скоро!

    Коментиран от #139

  • 128 Иван

    16 1 Отговор
    Защо маймуната Доналд Тръмп не беше спряна, когато премести американското посолство от Тел Авив в Йерусалим?
  • 129 Айде,бе

    5 8 Отговор

    До коментар #117 от "Кочо":

    И кои са тези,Пустите Клисурци станали Московци или опълченците,най големите русофили:)))
  • 130 Верно ли "питаш"?

    2 16 Отговор

    До коментар #119 от "Иван":

    Панама не е анексиран от САЩ.

    Гранда не е анексирана от САЩ.

    Донбас и КРим са анексирани от Русия.

    Коментиран от #132

  • 131 Кажи честно ...

    1 12 Отговор

    До коментар #44 от "Мдааа":

    Вальдемар Скшипчак има секция в Риа новости и Спутник и ми го представяш като нещо, което не е пропаганда??!!!
    Хахахахахааааа
    Я бегом марш при кондукторката от посоль да ти даде други насоки
  • 132 Иван

    18 2 Отговор

    До коментар #130 от "Верно ли "питаш"?":

    САЩ имат колонии, Русия няма колонии.
  • 133 Майко мила, майко мила

    28 2 Отговор
    Мая Санду, президентката на Молдова...... Еманация на атлантическото кариерно израстване. Хваната директно от прайда и направена главен умно-красив прайдер. Главният прокурор същата работа и въобще всичко е атлантическо нацистка хубост.

    Коментиран от #160

  • 134 илиян илиин

    11 0 Отговор

    До коментар #117 от "Кочо":

    Не бива така неуважително да говориш за собствената си май каа.Капишшш?
  • 135 .....

    15 2 Отговор
    Като гледам как са се активира ли проза пада в злобни и неверни речи явно са свършили центовете и бонбонките покрай Коледа и ще трябва да се заработи за новата година. Много ми е интересно каква ли песен ще запеят ако не стане както те искат
  • 136 Айде бе? Ти ще ни кажеш?

    17 3 Отговор

    До коментар #80 от "Мария":

    А не можеш ли ти да отидеш в Сан Франциско и да живееш в палатковия лагер на бездомните на тротоара? Ако изобщо градските служби там ти дадат 1 м2 за палатката ти? От къде се взехте толкова смели и отворени? Вие "знаете истината" и съществува "само вашата истина" в този свят? Не ви ли идва в главите, че Русия и Китай заедно са половината свят? А вече и арабите и африканците и много други са против западналите?
  • 137 цирк Слава

    11 1 Отговор
    И как ще стане със спирането.Това е по силите , единствено на славната албанска армия.
  • 138 Иван

    13 2 Отговор
    Защо маймуната Барак Обама не беше спряна, когато избра маймуната Килъри Клинтън за държавен секретар?
  • 139 Той да внимава

    1 11 Отговор

    До коментар #127 от "Европа дреме":

    Да не събуди мериканците.
  • 140 Тая овФФца на месните избори

    16 1 Отговор
    Лиши 1/3 от хората в Молдова от право на глас.
  • 141 Путин е новият Хитлер 🤔

    1 23 Отговор
    Политиката на пРосия си е една и съща от векове - нападай и плячкосви Европа.
    И сега е така. Дали ще е Сталин или Путин е все тая. Важното е да се граби и поробва.
    Всички сгрешихме, когато преговаряхме с Хитлер. Нека не повтаряме тази грашка с Путин 😔
    Варварите ще бъдат спрени в Украйна 💪

    Коментиран от #143

  • 142 За представяме си

    21 3 Отговор

    До коментар #7 от "Възрожденец":

    Автономност като на каталуня за донбас и нямаше да има един умрял човек от цялата патаклама тъпанар такъв……
    Но нов световен ред се търси още от 2019 ковида показа че стария ред не работи
    И то точно заради такива лумпени като теб!!!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Още не са достатъчно укрепнали

    17 1 Отговор
    Атлантически Нацисти .....но ние ще ги обучаваме в университета в Русе и ще им напечатаме и на тях малко доктори на науките.... Умни и красиви
  • 145 Иван

    23 2 Отговор
    Овцата Мая Санду знае ли, че изпращането на оръжия в конфликтна зона нарушава устава на ООН?

    Коментиран от #146

  • 146 Мая Санду

    18 2 Отговор

    До коментар #145 от "Иван":

    Е молдовският Киртак ! 1/1
  • 147 Като ти чета коментар

    2 16 Отговор

    До коментар #143 от "Как не ви изтрепа ковида":

    Ти ще си първият засегнат 😂
    Грабвай потурите и право са Сибир. Отивай да се кланяш на московския султан и да продаваш България за няколко копейки. Робът си е роб, само господаря си сменяш😔
    А и нали ковида беше измислен 🤣

    Коментиран от #151

  • 148 Мая Санду е

    16 2 Отговор
    продукт на "Америка за Молдова"..... Куха лейка, ама куха но затова пък напориста ....
  • 149 Залеза на Европа

    14 2 Отговор
    Никой не може да спре Владимир Путин. Слава на Русия.
  • 150 Иван

    11 1 Отговор
    70+ коалиция на мерзавците нарушава устава на ООН.
  • 151 Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #147 от "Като ти чета коментар":

    Ти си последният засегнат от първата вълна.
  • 152 Българин

    16 2 Отговор
    Путин няма намерение да напада друга страна,избийте си го от главите.Той иска самосвоето, а Украйна е измислена държава, не са и това границите.Приемайте предложението за мир на Путин и да се свършва с тази война,иначе още много жертви ще дадете,а Русия е велика.
  • 153 Иван

    10 2 Отговор
    Русия трябва да наложи контрол над Суецкия Канал!!!
  • 154 българин 777

    12 2 Отговор
    тази платена мърлячка кой я направи президент всъшност знаем кой

    Коментиран от #159

  • 155 Иван

    10 1 Отговор
    Овцете Урсула, Мая Санду и Просто Шиле Киро ще минават южно от нос Добра Надежда.
  • 156 1111

    7 1 Отговор
    Украйна ще капитулира скоро,ясно е като бял ден.
  • 157 Моите наблюдения са...

    9 2 Отговор

    До коментар #143 от "Как не ви изтрепа ковида":

    които вярват безрезервно на евро-сащиянските правителства се надупчиха и вече в тези страни има статистически доказана свръхсмъртност: "млади и здарви хора, починали изненадващо и изведнъж..."!
    Така че, имаме доста добри карти, да останем без вярващите в сашиянските и евро-глупостите, трошат паметници и помагат на фашизирани страни... Вече "имунното вещество" си действа и те са пътници!
  • 158 Ама какъв овчи поглед вадии

    10 2 Отговор
    тази мома, просто не е истина

    Коментиран от #165

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Без коментар

    4 1 Отговор

    До коментар #133 от "Майко мила, майко мила":

    ++++++!!!!!+++++++
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 дончичо

    7 0 Отговор

    До коментар #59 от "Само питам":

    Как се нарича съд, който обърна присъдата си на 180 градуса,когато бе заплашен от блокиране на съдийските сметки
  • 163 Иван

    7 3 Отговор
    Всички мъже украинци бежанци да бъдаъ върнати със закон в Украйна да воюват,не да се разхождат свободно с колите си и да са нагли.
  • 164 пак да ви кажа!

    12 2 Отговор
    Казала каквото и казали.
    Също като нашата колониална управа, Голям Праз.
  • 165 Ъхъъъъ......

    10 1 Отговор

    До коментар #158 от "Ама какъв овчи поглед вадии":

    И после ще им изкокнат очичките на козичките. .....като видят дебелия........
  • 166 а бе..

    13 3 Отговор
    Тия не бее ли едно време у ссср..молодие молдованки собираеть виноград для империи..да не стане така пак да берат грозде за имперята..
  • 167 САМО ДЖО

    2 4 Отговор
    Спира Путин.....
  • 168 И МОЛДОВА В НАТО

    3 14 Отговор
    Не щат да са руска губерния
  • 169 Ако не беше жалко

    11 5 Отговор
    Щеше да е много смешно. Подобни млади и абсолютно неграмотни индивиди да се назначават за президенти на държави . Точно това същество преди година, при изреждане на 8 столици на държави сгреши 5..... !!!! Цяла книга може да се напише за подобни атлантически недоразумения набедени за " лидери" .....
  • 170 проф. Николов

    12 1 Отговор
    Вчера съм се смял на глас като четох публикация на украинската академия на науките как някакъв Олег бил подписал договор със Византия 911 г на кирилица ..... 911 г оууууу !!!! И мятат някакъв фалшив парцал с картинки и текст на кирилица намерен уж в света София в Киев .....911 г ..... и логично се подразбира че кирилицата в България трябва да е дошла от Украйна......Просто думи нямам за какви кретени става дума и как Украйна отрича че 911 г България въобще е съществувала. Жалко че не мога линк да ви пратя да се посмеете на писанията на академик и преподавател в Киевският университет....

    Коментиран от #173, #176, #194

  • 171 9090

    6 1 Отговор
    Тая буля май ще пикае на криво.
  • 172 Истината:

    6 2 Отговор
    БайДан трябва да бъде спрян или Светът ще пострада сериозно!
  • 173 .....

    8 0 Отговор

    До коментар #170 от "проф. Николов":

    Е то е като Черно море, че са го изкопа ли ДРЕВНИТЕ УКРИ. Направо си е смеха в залата чакаме и новината,че Адам и Ева са украинци

    Коментиран от #178, #191

  • 174 проф. Николов

    9 1 Отговор
    Ето го "документа" за който говоря от 911 г на кирилица. Гледайте и се смейте:

    Коментиран от #208, #218

  • 175 проф. Николов

    7 0 Отговор
    Шок и поклон от украинският интелект и познания

    Коментиран от #212

  • 176 Нищо не знаете вие пичове ....

    6 0 Отговор

    До коментар #170 от "проф. Николов":

    ..911 г на кирилица Украйна, ....майко мила ......А проверете кога е дошла в България и пишете дали урките са нормални .....
  • 177 проф. Николов

    9 0 Отговор
    Според украинците 911 г . България не е съществувала и разни скандинавци са се разхождали през празната ни територия...... Ъхъъъ
  • 178 Не, бе!

    7 0 Отговор

    До коментар #173 от ".....":

    Адам е македонец, а Ева украйнка. А змията с ябълката е Русия, която ги е излъгала :)!

    Коментиран от #199

  • 179 българин

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    ей чучоло знаеш ли колко си проста
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 българин 777

    10 1 Отговор
    еми то няма никаква разлика от македонци и урковците всички първи неща в света са техни страшни отвратеняги
  • 182 шааа

    9 1 Отговор
    Тя Европа вече си страда от натювщината и сащизма.
  • 183 ССС

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "Възрожденец":

    "...Ако бяхме още под съветско иго, сега нашите синове щяха да гинат на фронта за кефа на едно побъркано диктаторче."
    Но понеже сме под "демократично" иго, синовете ни (и ние) требе да приеме за нормално да гинем за кефа на друго побъркано диктаторче! Някак си е по-различно.
  • 184 проф. Николов

    11 0 Отговор
    Няма други Ккретени в света освен Ккретените в украинската академия на науките които да твърдят че през 911г. Византия е разписвала договори на кирилица със скандинавци !!!! Просто няма.....но така е когато там академици са 30 годишни галоши....

    Коментиран от #190, #198, #204

  • 185 ССС

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Реалност":

    Ти верно си в твоя, персонализирана реалност.
  • 186 Батето

    7 1 Отговор
    Президеншата на М0лдавия май е с кафевите гащи.Както междувпрочем и някои други президенти.А с най-кафевите е нашия т.нар министер-председател.
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 ССС

    4 2 Отговор

    До коментар #34 от "Само питам":

    "...Русофилчета каква ще бъде съдбата на вашият фюрер?"
    Ж) Да цепи задницата на вашия зелен фюрер.
  • 189 мммм

    7 2 Отговор
    И тая молдовска шантонеркка говори каквото й кажат от посолството ! Как тая си представя да спреме Путин, и защо щяло да пострада Европа?
    От една година Путин си стои мирно, но украйнците не спират да обстрелват руснаците !
  • 190 Мдааааа

    6 0 Отговор

    До коментар #184 от "проф. Николов":

    Кирилицата е създадена в Преславската книжовна школа в края на IX или началото на X век. Най-ранните писмени паметници на кирилица е надписът от Крепча, датиран към 921 г. ===========Дааааа, ама според побърканите урки 911 година още скандинавците с Византия , договори били разписвали на кирилица...... Много яко, минаха и македонците от раз .....

    Коментиран от #200, #202, #205

  • 191 Всичко е на

    3 1 Отговор

    До коментар #173 от ".....":

    ДРЕВНИТЕ УКРИ и на ДРЕВНИТЕ МАКЕДОНИ.
  • 192 Ха ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "тази":

    Сигурно и твоя руски не е по лош от нейния....
  • 193 ССС

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Русофил":

    Европейско чистилище - Неграмотен емигрант с няколко жени, коренячки, с висше обазование. Седи на пейка и оглежда за следваща, "пропадналите" незабулени местни.
  • 194 Много ясно

    3 1 Отговор

    До коментар #170 от "проф. Николов":

    Че кирилицата идва в България от Украйна...., Че от къде другаде да дойде, а там пък е дошла от Скандинавия

    Коментиран от #203

  • 195 ганев

    4 1 Отговор
    ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА ИСТИНСКАТА ЕВРОПА.......ТРЯБВА ДА ИЗРИТА ВСИЧКИ 2 ро КАЧЕСТВЕНИ ДЪРЖАВИЦИ....КОЙТО Я СРИВАТ...........МОЛДОВА В ЕВРОПА...ХХХА........БУРКИНА ФАСО...БРЯГ НО СЛОНОВАТА КОСТ....И ТЕ ИСКАТ.....БОЖЕЕЕЕ
  • 196 Ами буе

    10 4 Отговор
    Поредната кукувица, която трябва да бъде спряна защото ще страда Молдова.
  • 197 ганев

    8 2 Отговор
    В ДРУГИ ДЕН..КОГАТО ПРИЕМАТ ..МОЛДОВА В ЕС...ПЪРВА ЩЕ ПРОПИЩИ САНДУ.............ЧЕ МЪЖА Й ...СИ ИМАЛ.......ЛЮБОВНИК
  • 198 Намерих я статията. Умопомрачителна е

    8 1 Отговор

    До коментар #184 от "проф. Николов":

    Поне "разбрах" от къде идвало това Русия...... Според Украинската "академия" на неуките понятието идвало от "гребци лодкари" щото били викали Рус-Рус-Рус..... Въй-въй.....

    Коментиран от #206, #214

  • 199 ССС

    2 1 Отговор

    До коментар #178 от "Не, бе!":

    Колега, бъркаш! Адам е украинец, а Ева е македонско девоЙче.
  • 200 А къде е БАН ?

    9 2 Отговор

    До коментар #190 от "Мдааааа":

    А къде са родните атлантически кретени ? Сигурно са в САЩ за да празнуват годишнината на "македонският език и култура" ......

    Коментиран от #227

  • 201 Tотонага

    6 1 Отговор
    И аз така ги виждам много от 20-годишните. Можем да си затваряме очите колкото искаме, но тези хора съществуват и са много, защото това са немалка част от 65-те процента негласуващи, които дори не знаят как ни се казва президентът. Те си живеят в блажено неведение за наклонената плоскост, по която се спуска не само страната ни, а и светът, вадят си пари с подобни дейности и с инфлуенсърство и затова социолозите отчитат, че българинът бил живял щастливо. В даден момент, ако ни връхлети най-лошото, тези хора ще гледат като елен у фарове на магистрала. Тотално изненадани откъде пък е дошло това, при положение че животът им е бил песен до този момент, вадейки повече пари на месец от един специалист в АЕЦ.
  • 202 От украинците е създадена !

    3 0 Отговор

    До коментар #190 от "Мдааааа":

    Няма от кой друг да е
  • 203 То и на нашите ДБ-ПП

    7 0 Отговор

    До коментар #194 от "Много ясно":

    Им е толкова акъла.
  • 204 Те, "30 годишните галоши"

    6 0 Отговор

    До коментар #184 от "проф. Николов":

    са ги учили тези неща в Харвард.
  • 205 Ами даааа.....

    3 1 Отговор

    До коментар #190 от "Мдааааа":

    Този Олег, бил отишъл във Византия да продава роби славяни и се бил застоял там на запой като взел кинтити а после разписал един договор на кирилица на бързо и като си тръгнал заковал с пирони украинският си щит на вратата на Константинопол .....911 г !!!!!

    Коментиран от #209

  • 206 Този велик академик от УАН

    7 1 Отговор

    До коментар #198 от "Намерих я статията. Умопомрачителна е":

    Е някакъв 34 годишен украински кретен, близък до Зеленски. Не ми се мисли какви точно лекции води в Киевският Университет....
  • 207 Матей преображенски

    9 2 Отговор
    Точно такива възгледи са безкрайно опасни за всяка европейска страна.Не Путин е опасен за тях ,а сами за себе си,като вкарват вълка в кошарата си,т.е. американските войски и бази,уж да ги пазят,а те от своя страна се стремят да въвлекат страните-гостоприемници във война с Русия.Такива като Санду американците ги инсталираха на всички възможни ключови позиции в ЕС И НАТО за да контролират отделните страни и да ги подтикват към провокативни действия спрямо РФ.Да гледат добре какво става с Украйна и да си правят сметката,има една пословица--да би мирно седяло,не би чудо видяло.
  • 208 Ами НЕ е фейк

    4 1 Отговор

    До коментар #174 от "проф. Николов":

    Статията е факт.
  • 209 Статията трябва без редакции

    7 1 Отговор

    До коментар #205 от "Ами даааа.....":

    В България да се публикува. 1/1 за да видят хората какви кретени неграмотни са верно урките
  • 210 жоро67

    0 3 Отговор

    До коментар #106 от "Ксаниба":

    абсолютно вярно , поздрави
  • 211 В Борисов

    11 1 Отговор
    Кухата американска кофа, пак дрънчи, падайки по стълбите. Тази румънка, инсталирана от американците за президент на молдова, има същата подкрепа на молдовците, колкото американските слуги в България. Моля, не и вменявайте нищо, освен, че е говорител на англосаксонците.
  • 212 Още от 2014-2015 г

    5 0 Отговор

    До коментар #175 от "проф. Николов":

    се знае че това е фалшификат, (както и една корона продадена в Сотби) .... Написана от някакъв фалшификатор помияр в Киев... Много ясно че 911г. няма как кирилица в Киев да има....абсурдно е просто

    Коментиран от #213, #219

  • 213 Има, имаааа...... Нищо не знаеш

    5 3 Отговор

    До коментар #212 от "Още от 2014-2015 г":

    Кирил и Методий са били украинци....
  • 214 "гребци лодкари"

    7 0 Отговор

    До коментар #198 от "Намерих я статията. Умопомрачителна е":

    По Днепър викали били рус-рус, рус-рус и така станало Русия. Тва е положението пичове, утре и в Уйкипедия ще го четете тва ...
  • 215 Да ви обясня просто:

    9 3 Отговор

    До коментар #106 от "Ксаниба":

    ФАЩ са страна, паразит. От както убиха коренното население на Северна Америка и се обявиха за страна, не са мирнали, само с войни, преврати, подривна дейност по цял свят се занимават и ограбват всички. А след като 1913 г. т.н. частна банка "Федерал Рисърф", с измама си узакони правото да "издава долари" от нищото, без никакво материално покритие, сащ започнаха и с тази хитрост да стават "много богати"! Създават инфлация, НО цял свят им я покрива и погасява, с това, че "се съгласяват" и "признават" тези хартийки за пари. Все едно аз да нарисувам на един вестник цифрата 5000 евро. Давам вестика на един търговец на коли и той ми дава БМВ-то и смята, че моя вестник си е наиста някакви "пари".
    Но, не само това. Тези ограбват всички по света и кога с военна агресия (Югославия, Ирак, Сирия, Либия...), кога с преврати (Майдана в Украйна) , кога с поставянето на марионетъчна власт в страната или в съюза (Меркелицата, Урсула, Аналена Бербок, "нашите" "убавци", Санду, Дуда, Макарона...) и така живеят на гърба на цял свят, като ограбват всички народи по света. Един успешен метод да си осигурят грабежа на народите е, като им промиват масово мозъците и те там сами са съгласни да им бъдат роби и прецакани. (Съгласни да платят предварително за нещо си (военна техника), престаряли железа, на цената на най-съвременни военни самолети, които даже не е и игурно, дали някога изобщо ще ни дадат?) Така, че евро-вярващите, познахте ли се вие някъде в цялата тази схема?
  • 216 Баааааааааах ви мамиту

    7 1 Отговор
    млади атлантически кретениии, друго нямам какво да кажа..
  • 217 проф. Николов

    4 1 Отговор
    А знаете ли хора че най старата златна византийска икона пак е открита в Украйна а ? Без аналог в света.....хахахаха

    Коментиран от #222, #230

  • 218 Хм ммм

    5 0 Отговор

    До коментар #174 от "проф. Николов":

    То не е за смях впрочем. ====Ето го "документа" за който говоря от 911 г на кирилица. Гледайте и се смейте:====== в потрес съм да ви кажа на какво ги учат украинските студенти. Прочетох я статията на 29 места е публикувана
  • 219 Много ясно че 911г. няма как кирилица в

    3 1 Отговор

    До коментар #212 от "Още от 2014-2015 г":

    Киев да има....======има-имааааа.... Урките пишат че има
  • 220 Путин

    6 1 Отговор
    Скоро ще си прибера и Молдова .

    Коментиран от #233

  • 221 хаха

    6 2 Отговор
    Тая овца да внимава какво говори да не прави компания на Невални в Сибир.
  • 222 Направена отново 2014-2015 !!!

    4 1 Отговор

    До коментар #217 от "проф. Николов":

    Емайл върху злото видиш ли можели да изпичат великите урки. Щото били хай на хая, супер-дупер, мега иновативни....

    Коментиран от #229

  • 223 сноу

    3 0 Отговор
    Сложиш ли на кифлата по-вече мармелад и той избива ...
  • 224 ссср

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Така си е":

    Може да имаш тая възможност но ако си мъж а не виртуален плъх трябва да се запишеш доброволец за фронта , иначе думите ти не струват и един цент .
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Абе хора

    5 1 Отговор
    Чудя се само как урките и македоните ще си поделят историята ? Харвард дали знае ?
  • 227 А къде е БАН ?..... Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #200 от "А къде е БАН ?":

    на кифтетъ и семинари за около 7 -8 милиона годишно.... Ама не си ги спомнят
  • 228 Чи къде

    1 1 Отговор
    Другаде да е ?
  • 229 Като Кристал в България

    5 2 Отговор

    До коментар #222 от "Направена отново 2014-2015 !!!":

    Украински ментета на килограм и академиците им -топ на топа у Карлуку
  • 230 Даже познавам

    3 0 Отговор

    До коментар #217 от "проф. Николов":

    Човека който направи този фалшификат !.... Декември 2014 г.
  • 231 БгТопИдиот🇧🇬

    6 2 Отговор
    Майчето и "наш" Киртак един баща ги е правил !

    Бащата мирише на обор !
  • 232 ДЖО СПРЯ ПУТИН

    0 5 Отговор
    Споко Молдова.

    Коментиран от #234

  • 233 КОЛКОТО СИ ПРИБРА

    0 1 Отговор

    До коментар #220 от "Путин":

    И България.......
  • 234 БгТопИдиот🇧🇬

    3 0 Отговор

    До коментар #232 от "ДЖО СПРЯ ПУТИН":

    Джо не мое си задържа и уринирането !
  • 235 кака дешка

    4 0 Отговор
    от кога Молдованите се загрижиха за Европа май и дойде мензия от страх на тая
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 БоятНастана

    4 1 Отговор
    Никой не трябва,а и не може да спира Путин,защото това е началото на края на световните терористи и на техните куткодякащи платени слуги, като тази мисирка
    Делото на Путин трябва да бъде доведено до край,за да настъпи вечен мир на планетата ни и всеки трезво мислещ и интелигентен землянин,където и да живее по Земята трябва да даде своя принос, за унищожаването на империализма и на световните терористи.За нас ,българите първостепенна задача е да върнем държавата си от мръсните продажни ръчички на кирчовци,кокорчовци, кикибойковци, шишовци, гномове, тиквуновци, тагаревци-магаревци и проче продажни субекти.Връщане на смъртното наказание, разследване, съд,затвор и бесило.Всеки му според заслугите
  • 238 Демокрация

    2 1 Отговор
    Значи не свободни избори , а марионетни правителства .
    СанБо и ти си парашутист.
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Кривоглед

    3 1 Отговор
    Тук няколко евроатлантически трола се напреварват кой повече мръсотия да напише за Русия и Путин. Егати тъпия сайт е това
Новини по държави: