Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Януари, 2024 04:42 4 548 75

Русия пусна ВИДЕО с украински войници, влизащи в самолета преди катастрофата

  • русия-
  • самолет-
  • войници-
  • украйна

Украинските коментатори незабавно се усъмниха в истинността на записа

Русия пусна ВИДЕО с украински войници, влизащи в самолета преди катастрофата - 1
Снимка: YouTube

Руският Следствен комитет разпространи видеозапис и заяви, че той показва как украински военнопленници се качват на борда на разбилия се в Южна Русия самолет, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Украинските коментатори обаче незабавно се усъмниха в истинността на записа.

Още новини от Украйна

Комитетът, който е основният разследващ орган в Русия, помести видеото в канала си в социалната мрежа "Телеграм". На него се вижда как превозни средства приближават самолета Илюшин Ил-76 на заснежено летище, след което от тях слизат хора, които се готвят да се качат на борда.

Записът е без звук и е придружен от един-единствен надпис, обясняващ, че това са украински военнослужещи, качващи се на военнотранспортния самолет. Не се уточнява местонахождението.

Засега няма официален коментар от страна на Украйна.

Украинското Radio NV отбеляза в свой коментар, че: "Поради лошото качество на видеозаписа е трудно да се разбере какво точно се случва (на него)".

Москва обвинява Киев, че е свалил самолета в сряда над руската Белгородска област и че е убил 74 души на борда, включително 65 пленени украински войници, които е трябвало да бъдат разменени срещу руски военнопленници.

Кирило Буданов, началник на Главното управление за разузнаване на украинското министерство на отбраната, заяви пред официална организация, занимаваща се с отношението към украинските военнопленници, че засега Киев не разполага с "пълни и достоверни сведения" за това кой е бил на борда.

Руският президент Владимир Путин заяви, че руският военен самолет, който се разби надалеч от границата с Украйна, е бил свален от украинската противовъздушна отбрана.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    72 29 Отговор
    Украйнците свалиха Самолета

    Коментиран от #3, #6, #10, #70

  • 2 Историк

    62 94 Отговор
    Вече е безспорно доказано, че фактите противоречат на руската версия.

    В момента всичко, което руските фашисти говорят е просто надграждане на предните вече опровергани лъжи с нови лъжи, все едно предните вече не са опровергани.

    Разбира се, това нито ще им върне самолета и каквото оръжие е имало вътре, нито ще спре ВСУ да сваля следващите такива самолети, нито ще спаси руските терористи от присъдите им за военното престъпление убийство на военопленници.

    Коментиран от #17, #27, #28

  • 3 Самолетът е

    59 72 Отговор

    До коментар #1 от "Акула":

    свален от украинците,но в него не е имало никакви пленици...

    Това е същественото.
    Видеото вероятно е старо или видео монтаж от някое студио. Това е само за балъци.

    Коментиран от #5

  • 4 Факти

    35 66 Отговор
    Путин газ пикае, че му свалиха самолета и си измисля някакви истории за да замаже положението. Клоун. На крайцера Москва имаше ли пленени украинци?

    Коментиран от #7

  • 5 Историк

    39 63 Отговор

    До коментар #3 от "Самолетът е":

    Руската версия беше разбита още в самото начало:

    > самолетът е летял от Иран, през Сирия и Египет за Русия. В Иран няма “украински военопленници” (доказателство от системата за проследяване на полетите)

    > тежък транспортен самолет не се използва за превозване на малка група от уговорени за размяна, която може да се побере в два автобуса и която трябва да се транспортира на много близко разстояние до пункта за размяна

    > самолетът е летял ОТ Белгород не КЪМ (видеодоказателство)

    > в момента на свалянето си самолетът е летял в СЕВЕРОИЗТОЧНА посока към ВЪТРЕШНОСТТА на Русия. Свален е над с. Яблоново. Това директно опровергава лъжата, че на него може да има украински военопленници, които да се извозват за размяна

    > списъка с “пътниците”, представен от руските фашисти включва украински военопленници, които са били разменени на 3ти януари (доказателство - списъка представен от руските власти, и посочените 18 украински военопленици присъстващи в него, които са били разменени на 3ти януари)

    > снимките не показват никакви следи от множество загинали при катастрофата

    > по данни на украинското разузнаване в моргата на Белгород са били докарани пет трупа, което съответства на снимковия материал направен преди ФСБ да “започне дейността” си там

    > на пожарникари, спасители и нормални разследващи органи е ЗАБРАНЕН достъпа до района. Той е ИЗЦЯЛО ОТЦЕПЕН от ФСБ. Класическа подготовка за нови фалшификации и укриване на реални факти

    Както написах,

    Коментиран от #8, #23, #33

  • 6 По-добре напиши

    32 28 Отговор

    До коментар #1 от "Акула":

    нещо от сорта на "слава на Русия "😂😂😂 или "Путин е велик"🤣.

    Коментиран от #56

  • 7 Историк

    35 56 Отговор

    До коментар #4 от "Факти":

    Руснаците побесняха, защото досега мислеха, че този коридор е защитен и безопасен да доставят през него така необходимото им оръжие, а сега се оказва, че украинците могат да ги млатят и вече не работи.

    Отделно, този самолет е летял от Белогород за вътрешността на Русия, което поставя въпроса какво ДРУГО е имало на борда. Защото такива самолети не летят просто случайно в някоя посока.

    Пренасял е още нещо, и въпроса е какво. ... и защо руснаците скочиха като ужилени, когато беше свален.

    Коментиран от #12, #35

  • 8 Всички тези факти

    32 52 Отговор

    До коментар #5 от "Историк":

    ще бъдат спестени в официалните версии на кремълските лъжци и пропагандата им.
  • 9 Путинофил

    30 33 Отговор
    А где тела?

    Коментиран от #11

  • 10 Свалиха го

    29 35 Отговор

    До коментар #1 от "Акула":

    но без украинци вътре!
  • 11 Историк

    28 47 Отговор

    До коментар #9 от "Путинофил":

    Има време. От ФСБ още не са скалъпили "видеото", но като гледам "успеха" с предните им отчаяни опити да продължават, може и да се откажат от такова.

    Впрочем, много ме забавлява това "видеодоказателство". Сигурно е снимано със същата камера с която Гагарин снима "първия полет на човек в Космоса". Опаааа, забравих, то от това "събитие" също няма доказателства, или по-точно, доказателствата са точно такива, каквито виждаме в момента.

    Коментиран от #13, #15

  • 12 Факти

    27 38 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    То е ясно, че този мазен самолет е транспортирал нещо ГОЛЯМО и важно, а не една шепа хора. Не и за копейките де. За тях очевидното не е ясно. Тяхната единствена религия и вяра е кремълската пропаганда.

    Коментиран от #16

  • 13 Нивото им е такова

    23 32 Отговор

    До коментар #11 от "Историк":

    ,но вече не могат да се отметнат от официалната си версия и ще я поддържат докрай. Плюс това и ментето диктатор вече я подкрепи .

    Коментиран от #26

  • 14 Артилерист

    43 17 Отговор
    Американците и техните западни подлоги досега "винаги" са се съгласявали с всяко руско заявление, сега що тъй изведнъж се запънаха, че не е точно така, както руснаците го обясняват. Шегувам се, разбира се. Както винаги глутницата ще повтаря като един, че руснаците сами са си свалили самолета, за да обвинят праведните укронацисти в тероризъм. Фактите остават, колкото и да се изопачават и извъртят и виновниците няма да се разминат с предоставяне на сметката. "Руснаците винаги идват за своето" е казал Бисмарк.

    Коментиран от #20

  • 15 Хамсал

    39 19 Отговор

    До коментар #11 от "Историк":

    Е така де така, Формация Студио Балкантон изфабрикувала всичко! Ама руснаците пуснаха видео и с трупове от мястото на катастрофата, останки с татуировки по ръцете. Сигурно са хвърляли военнопленниците няколко пъти от високите балкони за да ги докарат до състояние примерно ръка с плешка или останки от други чаркалъци и са ги завлекли на мястото на катастрофата за да направят постановката! Руснаците са поискали ДНК проби от роднините на пленниците, познай какво отговориха укрите! Лоши рашки бе лоши, а ти умно козяче!

    Коментиран от #18

  • 16 Историк

    21 34 Отговор

    До коментар #12 от "Факти":

    За да лети към вътрешността на Русия има само няколко неща, които тази машина може да пренася с голяма стойност:

    > руски високопоставени лица, които са били в Иран да договарят лично оръжията, които да се доставят/Сирия да си инспектират производството на ирански дронове

    > ПВО комплекси, продадени на Иран/Сирия/Египет и откупени обратно, поради намаляващите в самата Русия

    > дрога

    > злато (от дейността на руските наемници в Африка и Близкия Изток)

    Във всеки случай, този самолет не е летял празен и със сигурност не е превозвал никакви военопленници

    Коментиран от #31

  • 17 Абсолютно

    34 32 Отговор

    До коментар #2 от "Историк":

    е доказано, че вс войни след ВСВ са подпалени от американските фашисти и че пропаганда им лъже. Доказано е също, че 90 процента от лъжите в света се произвеждат във фабриката за лъжи ЦРУ! Точка!

    Коментиран от #24

  • 18 Историк

    22 22 Отговор

    До коментар #15 от "Хамсал":

    Дори няма нужда да коменттирам. Поста ти говори сам за себе си.

    Коментиран от #38

  • 19 Марк Твен

    28 19 Отговор
    Ние принадлежим към англосаксонската раса, а когато на англосаксонеца нещо му е потребно, той просто отива и си го взима. Преведена на прост английски, тази декларация звучи така - ние, англичаните и американците, сме крадци, разбойници и пирати, с което се и гордеем.

    Коментиран от #22

  • 20 Бисмарк е живял

    14 17 Отговор

    До коментар #14 от "Артилерист":

    в съвсем други времена,ако случайно знаеш...!

    Така ,че тази опорка я пласирай на бабите по пазара.

    Коментиран от #21

  • 21 Историк

    21 28 Отговор

    До коментар #20 от "Бисмарк е живял":

    Тази опорка отгоре на всичкото е съшита с бели конци.

    Русия никога не е побеждавала в голяма война без силни западни съюзници. Това е ФАКТ.

    Коментиран от #73

  • 22 Историк

    15 22 Отговор

    До коментар #19 от "Марк Твен":

    Няма такова нещо като "англо-саксонска раса".
  • 23 Ало,

    27 11 Отговор

    До коментар #5 от "Историк":

    правопис се учи до 4-ти клас. Абсолютно доказано сорослите фондации ви опростачиха.

    Коментиран от #25

  • 24 Кой го е доказал?

    15 20 Отговор

    До коментар #17 от "Абсолютно":

    Някой виден русофил ли или путинофил?

    Дай данни за тези "доказателства " !

    Коментиран от #32

  • 25 Историк

    9 19 Отговор

    До коментар #23 от "Ало,":

    "правопис се учи до 4-ти клас"

    И изречение се започва с главна буква.

    Свободен си.

    Коментиран от #41

  • 26 Историк

    7 11 Отговор

    До коментар #13 от "Нивото им е такова":

    Колкото повече "мърдат" толкова повече ще им ..... :)
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 някой друг

    22 9 Отговор

    До коментар #2 от "Историк":

    Само прочетох в началото , руските “фашисти“ и спрях да чета коментара ти .....надявай се някой да го е дочел .

    Коментиран от #30

  • 29 Не познаха

    14 17 Отговор
    Русия лъже в 100% от времето.

    Това видео с нищо не доказва, че това са украински войници, че това е същия самолет на който се качават и че това е същия полет.

    Само комбинацията от тези неща ЕДНОВРЕМЕННО може да значи нещо, но, разбира се, за това "доказателство" не е рпедставено.
  • 30 Историк

    6 12 Отговор

    До коментар #28 от "някой друг":

    О, прочел си го със сигурност.

    Коментиран от #36

  • 31 Абе

    18 5 Отговор

    До коментар #16 от "Историк":

    Историчаре тоя самолет не е обикновен транспортен самолёт, това военно - дисантен самолет. Тия самолети се исползват за десантиране на руските ВДВ войски. Така че образовай се малко, преди да пишеш всякакви тъпотии.
  • 32 На кой му трябват доказателства?

    24 10 Отговор

    До коментар #24 от "Кой го е доказал?":

    Жалко за екипажа. Съболезнования на близките им! А за останалата паплач, също ми е жал, защото са жертви на байдън и сина му, но са имали нещастието да бъдат наринати в тяхната месомелачка. Много техни сънародници не са имали късмета да останат живи, макар и в плен. За тях ми е тъжно, колкото за останалите загинали нв бойното поле. Но лично осъждам световния терорист, който ги е пратил да мрат за фашистите умъртвявали малки деца от собствения им народ. Това е. Да доказва някой, че снимките са фалшиви и пленниците са живи -че това е по добрият вариант, кому са нужни доказателства?
    Но не срещнах опровержение от ВСУ -имало ли е насрещна група пленници за размяна. Мълчат. Значи е имало.

    Коментиран от #39

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 АБЕ ПАПАГАЛ

    19 8 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    ТИ НЕ ВИДЯЛИ ,ЧЕ ПРИ ПАДАНЕТО АКО Е ИМАЛО РАКЕТИ ТО КЪЩИТЕ БЛИЗО ДО МЕСТОТО НЯМАШЕ ЖА ГИ ИМА.ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ ЩЕШЕ ДА ИМА АКО НЕ УБИТИ ТО РАНЕНИ ОТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ.А ВЗРИВЪТ ОТ ПУШЕКА ЧЕРНИЯТ ДИМ Е ТИПИЧЕН ЗА САМОЛЕТНОТО ГОРИВО ОТ ЯСНО ПО ЯСНО Е ,ЧЕ НЕ ИМАЛО. И СТИГА СИ ПИСАЛ ГЛУПОСТИ .
  • 36 някой друг

    19 7 Отговор

    До коментар #30 от "Историк":

    Щом казваш , вярвай си .....както си вярвате , че ще украинизирате българите ....В Грузия докато президентката изпада в русофобска истерия Как, това е недопустимо , това е руска провокация“ , че правителството и руснаците са възстановили редовните самолетни полети между Русия-Грузия , хората там от отчаяние от краварската “демокрация“ , която им налагат , направиха икона на Сталин и я закачиха в църквата....та и у нас е същата работа с измислената ви русофобия
  • 37 2-5 и 7-13 е гладно козяче

    10 7 Отговор
    Ням центи за пица с кристали и реве, реве, реве
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Сър Пичук

    11 14 Отговор

    До коментар #32 от "На кой му трябват доказателства?":

    Когато се твърди, че в самолета е имало украински военнопленници и че е бил свален от украинска ракета, трябват доказателства. Най-простото беше да се разреши разследване от международна комисия, но рашистите не искат. Защо? Какво крият?

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Глъми,

    12 4 Отговор

    До коментар #25 от "Историк":

    изречението започва от полето за ника. Умник мамин.

    Коментиран от #54

  • 42 Международна е комисията!

    12 8 Отговор

    До коментар #39 от "Сър Пичук":

    Има представители на 6 милиарда население, без кравари, наглосакси и гладните им подлоги

    Коментиран от #44

  • 43 Сър Пичук

    6 13 Отговор

    До коментар #38 от "Хамсал":

    Покрай ракетите, а и някои други, явно много секретни неща, са превозвали и военнопленници. Ясно е и за първолаците. Интересно какво е това, което се вижда, че пада от самолета преди да се разбие. Ясно е, че е някакъв контейнер, но явно съдържанието му е причината да не се допусне международна комисия да разследва катастрофата. Бих предположил, че вътре не е имало обикновени ракети или снаряди, а по-сскоро химическо оръжие или компоненти на ядрено оръжие.

    Коментиран от #52

  • 44 Сър Пичук

    9 10 Отговор

    До коментар #42 от "Международна е комисията!":

    Леко да не се задавиш със слюнка и да се гътнеш от злоба, че няма да можеш да се снимаш с някой рашист, да си вземеш тенекийката "За заслуги" към Путлер и РоZZия и да си получиш копейките.
  • 45 Сър Пичук

    9 12 Отговор
    Хаха, помним за разни "достоверни" видеа от Рашистан и покрай Малайзийския самолет, който те свалиха. После тихомълком ги свалиха. На рашистките медии само датата е вярна. Но не винаги!

    Коментиран от #57

  • 46 АБЕ РЕНДЕ

    10 7 Отговор

    До коментар #34 от "Хааа":

    ТВОЯТА НЕКЪДЪРНОСТ ВИНАГИ СИ ЛИЧИ ПО НАПИСАНИТО ТИ.ТИ НЕ ВИЖДАШЛИ ЧЕ ЦЕЛИЯТ ЗАПЪД ГО СТРАХ ОТ РАША НЕ СМЕЯТ ДА МРЬДНАТ И НА ТОВА МУ КАЗВАШ ЧЕ СА НЕКЪДЪРНИЦИ.ДЪРЖАВА С НАЙ ГОЛЯМАТА ТЕРИТОРИЯ СИ ПАЗИ ГРАНИЦИТЕ И ТО МНОГО ДОБРЕ .А КЪДЕ СА НАШИТЕ ГРАНИЦИ А .А ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕННАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА АКО НЕ И В ЦЕЛИЯТ СВЯТ КОЯТО ГРАНИЧИ СЪС СВОИТЕ ТЕРИТОРИИ.И ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО СЕ УПРАВЛЯВАЛА ОТ ТАКИВА НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ТЕБЕ .И НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ РАША ВИНАГИ СИ Е РАЗШИРЯВАЛА ГРАНИЦИТЕ КОГАТО СА Я НАПАДАЛИ.

    Коментиран от #49

  • 47 Сър Пичук

    11 11 Отговор
    Май ги поразгонихме засега рашистките тролчета. Толкова им трябва, 2-3 поста точно в целта и са дотам. Бива ги само да плюят и преписват опорки.
    Сега чакат нови опорки от Рашистан.

    Коментиран от #48

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Сър Пичук

    10 9 Отговор

    До коментар #46 от "АБЕ РЕНДЕ":

    Само отгоре-оттгоре погледнах и видях повече от 20 граматически грешки. Когато викаш се вижда по-ясно колко си неграмотен. И ако не можеш да пишеш добре, какво остава за мисленето, което е по-сложна работа.
    В заключение ще кажа, че в случая никой не напада "РАША", а тя напада, така че по твоята логика би трябвало да си намали границите. Както стана след войната на СССР срещу Афганистан.

    Коментиран от #51

  • 50 Сър Пичук

    5 8 Отговор

    До коментар #48 от "ТОЯ ОХЛЮВ":

    Ти ли водиш присъствената книга? Май не ставаш за нищо друго.

    Коментиран от #53

  • 51 НЕГРАМОТЕН СИ

    9 5 Отговор

    До коментар #49 от "Сър Пичук":

    КОЛКОТО И ДА СЕ ПРАВИШ НА ИНТЕРЕСЕН.СССР СИ Е СЪЮЗ НА СОЦ.РЕПУБЛИКИ.ТОВА НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ ВСИЧКИ СА СЕ КАЗВАЛИ РОСИЯ .МНОГО СИ ЗЛЕ С ИСТОРИИТЕ.ЗАТОВА И ГОВОРИ НЕГРАМОТНОСТА ТИ.РАЗБИРАМ МОЖЕ БИ СЕГА ПОЧВАШ ТЕ ПЪРВА ДА СЕ РАЗВИВАШ ЗА ТОВА ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ ПО БЪРЗО УМСТВЕННОТО ТИ РАЗВИТИЕ ТО ЧЕТИ ТОВА И ПОСТАРАЙ СЕ ДА ЗАПОМНИШ ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ .ЗНАМ ЩЕ ТИ Е ТРУДНО НО НЕ БЪРЗАЙ ПОЛЕКИЧКА
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Историк

    2 4 Отговор

    До коментар #41 от "Глъми,":

    Груба грешка на човек който не прави разлика между заглавие и текст.
  • 55 Пошьол

    6 5 Отговор
    Малеее, кво видео, кво чудо, ква техника и,,, политика. Расияните дали вярват? Тральовете? Капейкин и Радев да. И разбира се запада ще им повярва, САЩ също хахаха
  • 56 !!!?

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "По-добре напиши":

    Само умнокрасивите галинчета пишат в такъв стил, защото освен да препишат някое, спуснато им кухо клише от галинка, от посолствоТ0, нямат капацитет да разсъждават и осмислят фактите.
  • 57 !!!?

    5 4 Отговор

    До коментар #45 от "Сър Пичук":

    Да не са те "съветвали" от посолството и сега си изпаднал в истерия, да докажеш колко си правоверно и вярно, а те жестоко сгрешили!!!?

    Коментиран от #60

  • 58 Путинопитек

    5 4 Отговор
    Това видео доказва всичко ясно и недвусмислено!
  • 59 Сър Пичук

    7 3 Отговор
    Виждам, че рашистките тролчета търсят подкрепление, но за тяхно съжаление и то е на нивото на предучилищна забавачка и като образованост и като мислене..
    Дерзайте друзья. Путин ви гледа!

    Коментиран от #67

  • 60 !!!?

    4 1 Отговор

    До коментар #57 от "!!!?":

    Ето ги украинците...правят си селфи вътре в самолета !!!?

  • 61 Не усъмнен

    5 6 Отговор
    Как няма да се "съмняват"! Украинските наглост, лъжи и безочие са безкрайни!

    Дори британското разузнаване и обективните медии, не могат да се мерят с тях!

    Коментиран от #63

  • 62 ПЕСИМИСТ

    6 3 Отговор
    Най харесвам руски видеа да гледам, всички са достоверни, няма измама, няма постановки и заблуда. Истина и само истина.....

    Коментиран от #68

  • 63 Незнаещ

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "Не усъмнен":

    Със Руските медии ли???

    Коментиран от #65

  • 64 Рядката

    4 3 Отговор
    На руZнак вера не може да му се има. Това реване е, за да разклатят и отклонят вниманието на невнимаващите. Те не бяха свалили и малайзийския самолет.
    А къде е ген. Герасимов?
    Да не е при пригожин и суровикин?
    Защо мълчат?
  • 65 Не усъмнен

    3 4 Отговор

    До коментар #63 от "Незнаещ":

    За руските не знам. Не ги чета, пък и е забранено! А и езика не знам.

    И "украински" не знам, но западните медии ме заливат с украински лъжи и гаднички хитринки. Дори британското разузнаване тях "разузнава" и си пише докладите.
    А и българските медии ги преписват.
  • 66 Васил

    2 3 Отговор
    На рашистите не може да се вярва досега бълват само лъжи.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Оптимист

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "ПЕСИМИСТ":

    Разбирам сарказма ти! Ами кажи каква е истинската версия за случката,

    И ако обичаш да ни кажеш истината Соледар, Бахмут и Маринка държат ли се още? И кой обстрелва руския ЗАЕЦ, ония 6-тимата с яхтатата признаха ли си за СП?

    Че медиите мълчат
  • 69 Рузки глупаци

    2 1 Отговор
    Абе дека е Пригожин
  • 70 Не е сигурно

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Акула":

    ..според мен участие има трета страна. В 404 има не малко натовски офицери от Полша, Франция и др. страни, чиято цел е да вършат диверсии
  • 71 стоян георгиев

    2 2 Отговор
    Както писах и преди.след падането на самолета нямаше тела на украински пленници.седмица по късно взеха да се появяват тела и видеа как качили пленниците на самолета.не е ясно как качваш 65 украинеца на руски самолет без охрана?и защо украинците ще свалят самолет на който знаят че има техни пленници връщащи се у дома?само путлеров фен с много ум може да не си задава подобни въпроси и да вярва на путлер.

    Коментиран от #74

  • 72 Сър Пичук

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "НЕ СЕ ПРАИ НА ЛУД":

    Не си ми интересен.
    Пиша за честните, мислещи и непредубедени хора тук. За радост те са болшинство
  • 73 Я пак

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Историк":

    Руско турска война ...пълен разгром на Ориента заедно с опорните им Английски флотилии ..първо прочети две три книжки ..после се прави на историк
  • 74 Хамсал

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "стоян георгиев":

    Много знаеш какво е имало и какво е нямало! Аман от козяшки аналлетици! Укрите дялнаха самолета а такива Фъшльовци, като теб завтарят еврогАйатлантически опорки до бесъзнание!
  • 75 Харон

    1 1 Отговор
    Лъжа.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания