Last news in Fakti

29 Януари, 2024 04:46 1 045 3

Ереван предлага на Баку договор за ненападение

  • армения-
  • азербайджан-
  • никол пашинян

Инициативата е на премиера Никол Пашинян

Ереван предлага на Баку договор за ненападение - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Арменският премиер Никол Пашинян каза, че е предложил на Азербайджан да подпише пакт за ненападение с Армения в очакване на сключването на всеобхватен мирен договор, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"Отправихме на Азербайджан предложение за механизъм за взаимен контрол на въоръженията и подписване на пакт за ненападение, ако подписването на мирния договор се забави", заяви Пашинян в реч по повод Деня на армията в Армения.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 РЕАЛИСТ

    5 5 Отговор
    Не ги разбирам арменците. Загубиха Нагорни Карабах заради тоя на снимката и още го държат. Тръгнаха и те срещу Русия и хаир не видяха.

    Коментиран от #3

  • 3 РЕАЛИСТ

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    Няма как да го махнат. Тоя е инсталиран от посолството като в България. Докара Армения до катастрофа