Last news in Fakti

31 Януари, 2024 05:39 634 4

Поне 17 убити при обстрел на град Хан Юнис в южната част на Газа

  • израел-
  • газа-
  • убити

Израелските военновъздушни сили са нанесли ракетни удари над града.

Най-малко 17 души бяха убити в резултат на израелски обстрел на град Хан Юнис, разположен в южната част на Ивицата Газа.

Това съобщи телевизионният канал Ал Джазира.

Израелските военновъздушни сили са нанесли ракетни удари по града.

Както сочи Палестинското общество на Червения полумесец, израелската армия е обсадила сградата на организацията и болницата Ал-Амал, разположена в центъра на Хан Юнис, и принудила хората вътре да се „евакуират под заплаха от стрелба".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    3 3 Отговор
    Хазарите ги съдят в Хага.
  • 2 Лумпен

    2 4 Отговор
    Санкции за Израел веднага!
    Затвор и бесило за Нетаняху!
  • 3 Дизелo0о0

    1 5 Отговор
    Военнопрестъпниците от и3сраел рано или късно ще си платят за всичките убити невинни. Очакват ни интересни времена в които световната хегемония на ционистките нечовеци ще секне.
  • 4 Анонимен

    4 0 Отговор
    Пускайте водата в тунелите и да се приключва с терористите от ХАМАЗ, нападнали на 7-ми октомври 2023г държавата Израел. Света видя убийства, изнасилвания и отвличане на невинни хора по дупките на Газа. ХАМАС трябва да бъде унищожена.