Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 08:31 1 255 8

Модерна кампания! Предизборният екип на Джо Байдън все пак се престраши и дебютира в "Тик Ток"

  • сащ-
  • демократическа партия-
  • републиканска партия-
  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • тик-ток

Мрежата е собственост на китайската група "БайтДенс" и е набеждавана от много американски политици, че е средство за пропаганда на китайското правителство

Модерна кампания! Предизборният екип на Джо Байдън все пак се престраши и дебютира в "Тик Ток" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Джо Байдън и неговият предизборен екип дебютираха в социалната мрежа "Тик Ток", като целта е да бъдат привлечени младите гласоподаватели в САЩ, предадоха световните агенции. Кампанията на Байдън публикува кратък клип в акаунта си в социалната мрежа, пише БТА.

Правителството на САЩ в последните години критикуваше яростно точно "Тик Ток". Мрежата е собственост на китайската група "БайтДенс" и е набеждавана от много американски политици, че е средство за пропаганда на китайското правителство. Китайската компания отрича това.

Във видеото, споделено в акаунта на кампанията на Байдън - @bidenhq, президентът демократ засяга в лековат стил разнородни въпроси, от политиката до американския футболен шампионат. Когато е запитан дали предпочита самият Супербоул, или спектакъла между полувремето, Байдън заявява, че предпочита спортната проява. В отговор на въпрос за съществуването на таен заговор, целящ мачът да бъде нагласен, така че поп звездата Тейлър Суифт, чийто приятел Травис Келси е играч от "Канзас сити чийфс", да може после да използва славата си в подкрепа на кампанията на Байдън, президентът отвръща с чувство за хумор, че ще си навлече неприятности, ако отговори на този въпрос.

Редица американски щати и федералното правителство забраниха използването на "Тик Ток" на официалните работни устройства, споменавайки за риск за националната сигурност. Но засега не се обмисля никаква федерална мярка, която да цели напълно забраната или ограничаването на социалната мрежа в страната.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ний ша Ва упрайм

    13 0 Отговор
    тоя оди с памперса и некролога у джоба Боже Боже
  • 2 Бих желал повече клипчета

    11 0 Отговор
    от тип Уолт Дисни.
    Б дън по стълбите на самолета.
    Байдън ръкуващ се с духове
    Разговори на трибуната с невидими обекти от други светове и така нататък
    Наистина са интересни.
  • 3 РПУ Оня Свят

    10 0 Отговор
    А ние от гробищата как ще гласуваме ?
  • 4 Хари

    13 0 Отговор
    Ква снимка са му сложили ще кажеш, че му няма нищо като я гледаш.
  • 5 Джамбaза

    11 0 Отговор
    Байдън от години е в ТикТок.
    От екипа му се усетили чак сега.
    И те са като него, май?
  • 6 Салама свърши

    12 0 Отговор
    Положението на вашия човек хич не е добре .Човека е с деменция и не може да бъде съден.Общо взето така казал некъв прокурор ли ,съдя ли ,за там дето го съдели ,че нещо в гаража му открили,а некви документи.Че утре мой да му дадат да натисне червения бутон за атома да избие почти всички и върви после го съди,а американците знаем че един път ,о не ,два пъти удряха Япония с атома ,нищо не им пречи да се възползват от стареца с деменцията.Големия въпрос ,тогава кой управлява Сащ ,като Джо е с деменция.?

    Коментиран от #7

  • 7 Добър въпрос

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Салама свърши":

    "Големия въпрос ,тогава кой управлява Сащ ,като Джо е с деменция.?" - Управлява се от олигарсите собственици на Оръжейния Промишлен Комплекс.
  • 8 От страни

    0 0 Отговор
    Тоя е баш за тик-тока щото толкова му е акъля като за 4 секундно клипче.