Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 15:10 1 626 13

Спасителна операция! Командоси прочистват от терористи болницата "Насър" в Хан Юнис

  • заложници-
  • хамас-
  • газа-
  • хан юнис-
  • палестина

Разполагаме с достоверна информация, че в болницата може да се намират телата на заложници, отвлечени при нападението на "Хамас" срещу Израел на 7 октомври

Спасителна операция! Командоси прочистват от терористи болницата "Насър" в Хан Юнис  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Израелските специални части провеждат операция на територията на болница "Насър" в южния град Хан Юнис в ивицата Газа, предаде Ройтерс, като се позова на израелската армия, пише БТА.

Тя заяви днес, че разполага с достоверна информация, че в болницата може да се намират телата на заложници, отвлечени при нападението на "Хамас" срещу Израел на 7 октомври.

"Провеждаме прецизни спасителни операции - каквито сме провеждали и в миналото - когато разузнавателните данни сочат, че може да се държат телата на заложници", се казва в изявлението.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 УдоМача

    7 3 Отговор
    В България информацията достига изкривена. В конкретния случай кой кого прочиства е леко под съмнение, но тук не е мястото, където да се информирате истински. ...и не съдете пощальона, той не е виновен!
  • 3 Последния Софиянец

    9 4 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ТаУмВзе

    4 7 Отговор
    Да ви светна ли, че Територията на Израел е купена със Нацистко ЗЛАТО.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ТаУмВзе

    7 2 Отговор
    Но трябва пак да кажа, че терористите на ботокса и слугите им трябва да бъдат унищожени до крак, като се почне от копейките гладни и продажни.
  • 8 Калпазанин

    3 4 Отговор
    Тц, всичко е наопаки тука и на запад по ционистките медии, най правилно е като заглавие. Терористи трепят в болницатс в насър жени деца и всичко що диша а ти а,,,,,,,,,,, си боклук
  • 9 По същата

    1 3 Отговор
    логика Шекелгрюбер е провеждал спасителни операции в лагерите на ...труда.Хохолкоста не съществува!
  • 10 Българка

    6 0 Отговор
    Пускайте помпите с водата в тунелите на ГАЗА и приключвайте с ХАМАС
  • 11 Фелдмаршал Паулус

    4 2 Отговор
    Обръщам внимание за падението на Египет и мълчанието на останалите богати арабски държави. Не ви ли е срам бе? 1.4 милиона палестинци, ваши братя и сестри по вяра, чакат евакуация вие държите затворен контролнопропускателния пункт "Рафах" затворен. Как е възможно това? Европа как прие милиони ислямски мигранти в своите държави? А, Вие приемате само такива хора като Роналдо и Меси. Богаташи, но не и обикновени хора. Засрамете се, не само да приказвате по световните станции, ами покажете съпричастност към бежанците от Близкият Изток и тези от Палестина. Край с ГАЗА. Там кьорав палестинец повече няма да има. Окончателно този анклав остава на Израел. Нещата стоят така: или Израел или палестинците. Съвместно съжителство не е възможно. Време е всички да го разберат това. От Байдън, Путин и всички останали държавни ръководители.
  • 12 Фелдмаршал Бърнард Монтгомъри

    7 1 Отговор
    Няма геноцит. Има реалност! На рожденният ден на палестинчето навършило 10 години, му се връчва АК-47 и прочита възванието, което трябва да научи найзуст, как да убива враговете си? КОЙ Е ВРАГЪТ ПИТАМ АЗ? Забележете врагът е израелската девойка, израелският юноша въобще израелеца. Те не са съседи, а врагове които трябва да бъдат убити. 7 октомври 2023г светът беше свидетел на жестоките ислямски убийства! Така не може да продължава! Как може да се разрешат нещата? Просто е. Египет си отваря границите за палестинските мигранти, както останалите богати арабски държави също се включват в процеса и прибират палестинците в своите държави. Няма друго положение.
  • 13 Ник

    3 0 Отговор
    Специалните части на Израел са много добре подготвени