Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 19:37 2 608 150

Лула да Силва сравни Израел с хитлеристка Германия

  • лула да силва-
  • бенямин нетаняху-
  • израел-
  • коментар

Натаняху: Бразилският президент прекрачи „червената линия“

Лула да Силва сравни Израел с хитлеристка Германия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза, че сравнението на бразилския президент Луиз Инасио Лула да Силва на Израел с хитлеристка Германия е преминало червената линия и каза, че бразилският посланик ще бъде призован в израелското външно министерство и ще получи остра протестна нота.

"Забележките на президента на Бразилия са срамни и сериозни. Говорим за омаловажаване на Холокоста и опит да се навреди на еврейския народ и правото на Израел на самозащита", се казва в изявление от офиса на Нетаняху. "Да се ​​сравнят действията на Израел с нацисткия Холокост и Хитлер означава да се прекрачи червена линия. Израел се бори, за да защити себе си и да осигури бъдещето си до пълна победа, като същевременно зачита международното право", добави израелският премиер. Нетаняху отбеляза, че той, заедно с външния министър Израел Кац, са решили „незабавно да извикат бразилския посланик в Израел за строго представителство“.

Кац съобщи в X, че е наредил бразилският посланик да бъде извикан във външното министерство на 19 февруари във връзка с изявления, направени от президента на страната. „Инструктирах служителите на външното министерство да се обадят на бразилския посланик утре (19 февруари), за да му обявят презентация“, написа министърът.

Президентът на Бразилия каза, че клането на цивилни в резултат на израелските бомбардировки над ивицата Газа може да се сравни по природа с престъпленията на Хитлер срещу евреите.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БРАЗИЛИЕРО

    115 9 Отговор
    Прав е
  • 2 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    111 8 Отговор
    Ако не е големия им брат зад океана и тамошните им съплеменници които ограбват и се бъркат в цял свят, то от юдеите в исраел досега да нямаше и помен!
  • 3 Мъдрият

    126 11 Отговор
    Абсолютно е прав бразилският президент! Браво! Един доблестен и честен политик!
  • 4 жалко и смешно е

    13 101 Отговор
    да сравняваш евреин с нацист . Обща култура нямаш ли .

    Коментиран от #15, #30, #55, #59, #66

  • 5 Хасан Хаспела

    12 89 Отговор
    Какво очаквате от един корумпиран комунист. Палестинските изроди показаха на целият свят, какво представляват и сега си понасят последствията. Който жали тези примитиви, да им даде убежище. Но, нещо няма желаещи дори сред арабските им роднини. Навремето Йордания ги изрита с бой от своя територия и те се пренесоха в Ливан. От перлата на Близкият Изток, Ливан се превърна в цигански катун.

    Коментиран от #22, #26, #32, #90

  • 6 Сталин

    86 4 Отговор
    "Ако някой е атакуван от евреите,това е сигурен знак за добродетелта на този човек.Този който не е преследван от евреите и който е награждаван от тях е безполезен и опасен."

    -Йозеф Паул Гьобелс
  • 7 Сравнението на Израел

    91 5 Отговор
    С Хитлеристка и Нацистка Германия е много точно и уместно. Израел са нацисти и все по често ще го чуват от длъжностни лица. Натаняху повсеместно по света е наричан Хитлеряху дори и по време на лекции в университети от бръшляновата лига в САЩ

    Коментиран от #73

  • 8 Пиночет тур

    5 31 Отговор
    ще го вози на вертолет лулу гера
  • 9 Сталин

    69 2 Отговор
    "Президентът Кенеди реши да се наложи мониторинг на ядрената централа Димона .Той настояваше за това за да се знае дали там се разработват ядрени оръжия.Израел отказаха ,но той настояваше,и кризата беше решена с оставката на Бен-Гурион ,той подаде оставка за да не се съгласи на мониторинг на ядрената централа Димона и след това той даде заповед за убийството на президента Кенеди,Кенеди беше убит защото настояваше за мониторинг на ядрената централа Димона."

    Муамар Кадафи

    Заради това тези ционистки кучета убиха великия Муамар Кадафи защото знаеше истината и на 23 септември 2009 на генералната асамблея на ООН, Кадафи публично имаше смелостта да иска разследване за ядрените оръжия на Израел.

    Коментиран от #31

  • 10 Сталин

    60 1 Отговор
    През моите дълги години достигнах до заключението ,че един безполезен човек е Шломо(еврей); двама са адвокатска кантора и трима или повече са правителство."

    Джон Адамс -сенатор
  • 11 Пилотът Гошу

    63 1 Отговор
    Бени, мое да лаеш колкото щеш, въпреки това бразилският президент е прав. Леж колкото щеш на историческата кълка, все тая … Онези хора са си онези хора, ти си си ти. Все едно днес всички комшии на Турция да вършим твоите безобразия и да се оправдаваме с историята до 1878….
    Казано ти бе многократно - когато окупираш територия, правото на защита от окупираните не е валидно. Ще ти се да е другояче, ма не е. Тая тактика на САЩ да офъргате навред и да викате “ма ко толкова, ние сме добрите” просто не върви. Бъди мъж като разни други твои политици и си го речи в прав текст - не ги имате за хора и искате всичко. Туй то.
  • 12 Иван

    71 3 Отговор
    Лула Да Силва е прав.
  • 13 Ха ха ха

    11 49 Отговор
    а пРоссия няма ли да я сравни с хитлеритска Германия......?
  • 14 Египтянин

    69 1 Отговор
    Аргументите, които използва в това сравнение са необорими, въпреки недоволството на евреите. Все пак всичко си има граници и Израел премина всичко възможно. С тези действия, Натаняху заличи всякакво съчувствие и дори предизвика оправдание на еврейския геноцид. Евреите да си сменят правителството а не да обвиняват всички останали.
  • 15 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    39 3 Отговор

    До коментар #4 от "жалко и смешно е":

    Нацист, капиталист или алчен изверг може да бъде всеки независимо от раса и етнос. А за юдеите алчността и ограбването на гои им е в кръвта и преклонението пред Мамона!

    Коментиран от #143

  • 16 Обективен

    59 2 Отговор
    Точно така си е Израел в момента извършва геноцид.
  • 17 мдаааа

    3 50 Отговор
    Пуснете Лулата у една газова камера , пуснете му малко иприт и после пак го питайте , какво мисли ...

    Коментиран от #49

  • 18 Брей

    55 1 Отговор
    Сравнението на Геноцида в Газа било "омаловажаване на Холокоста" Разбирайте не сме стигнали още нивото на Хитлер, има време. ..... Тези в Израел тотално ли се побъркаха верно ?
  • 19 Хохо Бохо

    4 47 Отговор
    Защо палестинците отвлякоха или убиха хиляди израелци?
    Кой действа като Хитлер?
    За Путлер ми е ясно - не ми отговаряте...

    Коментиран от #20

  • 20 Милен

    41 2 Отговор

    До коментар #19 от "Хохо Бохо":

    Ами сигурно защото Израел е окупирал чужди територии.

    Коментиран от #36

  • 21 Рунтавият

    3 17 Отговор
    Абе дека е МОЧАТА?
  • 22 Пръц

    8 16 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан Хаспела":

    Нещо за т.н. заселници да си чувал?Народ без извоювана земя?Подарена?Смешно а?Най-,"древната цивилизация"изритана от Египет,живяла не знам колко си години пътувала в пустините,подарена територия.А съм горд израелец

    Коментиран от #28

  • 23 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 1 Отговор
    И друго....... Бог им е казал, да избият всичките народи в земята която им дава, а останалите ДРУГИ народи да са им РОБИ. Това е според Стария завет в Библията (Талмуда) и всички Евреи са възпитавани в този дух през всичките векове, но за това се мълчи ЯКО.......(Чудо ще бъде ако не ме изтрият).
    10. Кога приближиш до някой град, за да го превземеш, предложи му мир.

    11. Ако се съгласи на мир с тебе и ти отвори порти, целият народ, който се намира в него, ще ти плаща данък и ще ти работи.

    12. Ако пък се не съгласи на мир с тебе и воюва с тебе, обсади го

    13. и, когато Господ, Бог твой, го предаде в ръцете ти, погуби с острието на меча всичко мъжко в него;

    14. само жените, децата, добитъка и всичко, що има в града, всичката му плячка вземи за себе си и се ползувай от плячката на враговете си, които Господ, Бог твой, ти е предал.

    15. Тъй прави с всички градове, които са от тебе твърде далеч, които не са градове на тия народи.

    16. Но в градовете на тия народи, които Господ, Бог твой, ти дава да владееш, не оставяй жива нито една душа,

    Коментиран от #63

  • 24 Търновец

    31 1 Отговор
    Прав е президента на Бразилия, трябва и Денков да осъди Израел, пак да спомена че градовете Газа, Йерихон Йерусалем, Ашдод, Ашкелон, Херон са строени не от Евреи а от Кханаани и най стария Йерихон е започнат преди 10000 години а преди около 3500 години превзети с подкуп и предателство от дошлите от Месопотамия Юдеи. Йерусалем също е превзет с война от Юдеите и Кханааните биват всички убити - може би първия в човешката история геноцид
  • 25 Пешо

    16 1 Отговор
    Даже е по зла.
    Това са хора живеещи в миналото,а който живее там се самоизяжда.
  • 26 Пешо

    33 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан Хаспела":

    Те палестинците убежище дадоха на юдеите,само че поговорката-ти го поканиш на масата,а той се качи на нея! Важи с пълна сила.

    Коментиран от #39

  • 27 Списъка с цели на руската ядрена триада.

    14 4 Отговор
    Според Медведев желанието на Запада за разделяне на Русия и изчезването й от световната сцена в сегашния й вид ще доведе до катастрофални последици. Той каза, че опитите на западните страни да разрушат единството на Русия могат да провокират глобален конфликт с използването на ядрен арсенал. Медведев спомена за възможното използване на стратегически ядрени оръжия срещу ключови градове като Киев, Берлин, Лондон и Вашингтон, чиито координати, според него, вече са включени в списъка с цели на руската ядрена триада.

    Високопоставен руски политик подчерта сериозността на ситуацията, като предупреди за тежки последици за световната общност и подчерта, че Русия ще защити съществуването си, ако бъде застрашена от изчезване. Медведев попита риторично за готовността на Русия да отиде на крайни мерки, за да защити своята хилядолетна история и наследство, подчертавайки трагизма на потенциалните последици от подобно развитие.

    Коментиран от #41, #53

  • 28 Хасан Хаспела

    4 20 Отговор

    До коментар #22 от "Пръц":

    То все едно е имало държава "Палестина" някога. През 1948 година с решение на ООН им дадоха възможност да направят. Те я пропиляха, подтиквани и подкрепяни от арабските страни. Бяха бити от евреите в няколко войни и сега ситуацията е същата. "Палестина" на "мокавей".

    Коментиран от #35

  • 29 БАНко

    17 1 Отговор
    А КОЛКО МИЛИАРДА ИМ ОБЕЩАВАТ ДЕМОКРАТИТЕ НА БАЙДЪНЧО ЗА ИЗБИВАНЕТО НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ ???
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Търновец

    14 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сталин":

    Октомври месец 1967 кораб на CIA в Източното Средиземноморие беше атакуван от израелски самолети въпреки че пилотите докладваха на своите командири в базата че виждат Американския флаг на борда но пилотите получиха ясна заповед да ударят самолета
  • 32 ГПУ

    1 11 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан Хаспела":

    Така е прав си! Те са си си га ни. Никой от коментиращите тук не е виждал жив евреин нито палестинец. Пожелавам им да идат в Израел и да видят в какви коптори живеят като нащте братя р ми. Идете там и ще видите, че няма разлика от маалите. Тия от бежанските центрове са точно такива. Нямат право да защитават примати. Това е грешката на цивилизования свят, че е доста човечен след толкова страдания. Дори незнаят нищо за Исляма и желанията и мечтите на ислямистите коментиращите тук.
  • 33 Ъхъъъъъъ мозък

    25 2 Отговор
    Лула прекрасно и логично е сравнил Израел с хитлеристка Германия, но проблема е, че реално законодателството на Израел е много по нацистко от това на Германия по времето на Хитлер ! А иначе е ясно на всички че : Няма друга демократична или НЕдемократична държава в света освен Израел естествено, която да определя конституционната си идентичност на изключителна расова основа и като обслужваща една етническа група“......Просто НЯМА друга такава ! Основополагащия характер и широкообхватния обхват на Закона за еврейската национална държава НЕ съдържа ангажимент към никакви демократични норми, нито гаранция за правото на равенство, нито забрана на дискриминацията въз основа на раса, националност, етническа принадлежност или всяка друга категория за всички хора, живеещи под суверенитета на Израел.....Законът за еврейската национална държава на Израел, „законът на законите“, е способен да отмени всяко обикновено законодателство. Той променя всяка конституционната рамка на държавата, като прави промени, които нарушават установените международни норми и няма демократична конституция в света, която да определя конституционната идентичност на държавата на расова основа, като обслужване на една етническа група освен Нацистки Израел .
  • 34 Испански

    22 1 Отговор
    Напълно съм съгласен с президента на Бразилия. Това да убиваш цивилни,деца ,жени си е военно престъпление,също като хитлеристка Германия.
  • 35 Пръц

    21 2 Отговор

    До коментар #28 от "Хасан Хаспела":

    А Израел с кое решение е създадена?И аз да се пообразовам малко

    Коментиран от #45

  • 36 Хохо Бохо

    3 10 Отговор

    До коментар #20 от "Милен":

    "Ами сигурно защото Израел е окупирал чужди територии", искаш ли да те убия?
    Нали ще е справедливо, според тебе? Просто те питам...
  • 37 !!!?

    4 10 Отговор
    С Путлеристка Россия е по-точно...!!!?
  • 38 ГПУ

    15 1 Отговор
    Има една стара максима: -За да мразиш евреите трябва да ги познаваш отвътре!
  • 39 Хасан Хаспела

    3 17 Отговор

    До коментар #26 от "Пешо":

    Нещо не си в час. Палестинците на никого нищо не са давали, защото никога не са били някакъв фактор. Винаги са били колония и никога не са имали държава. Територията за такава определена от ООН е поделена от ИЗраел, Йордания, Сирия и Египет, като това което е останало, всъщност представлява днешният катун.

    Коментиран от #56

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 МЕДВЕДКАТА ПОСЪВЕТВА ХОРАТА

    4 8 Отговор

    До коментар #27 от "Списъка с цели на руската ядрена триада.":

    АЙДЕ СЕГА ВИКАЙТЕ ЧЕ ПАК Е ПРЕПИЛ АМА НИ Е ПРЕДОПРЕДИЛ - за възможното използване на стратегически ядрени оръжия срещу ключови градове като Киев, Берлин, Лондон и Вашингтон, чиито координати, според него, вече са включени в списъка с цели на руската ядрена триада. АЗ КАТО ПИЯ ЕДНА МАЛКА РУСКА ВОДКА И ВИКАМ И СОФИЯ ДА ДУМНАТ РУСКИТЕ КОСМИЧЕСКИ СИЛИ И ДА ИЗТЕПАТ КРАДЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА

    Коментиран от #47, #67

  • 42 Симо

    19 2 Отговор
    Браво на Лула Да Силва!!!! Един от малкото които се осмеляват да кажат истината. Най-срамния епизод от втората световна насам в човешката история. Гнусно изтребление на беззащитни хора. Ционистите са гнус и явно са заслужили отношението на човека със смешните мустачки. Всеки ден се убеждаваме в това.

    Коментиран от #46, #117

  • 43 Ква "презентация" бре ?

    11 1 Отговор
    „Инструктирах служителите на външното министерство да се обадят на бразилския посланик утре (19 февруари), за да му обявят презентация“ ....... С "презентация" Хитлеряху пред съда в Хага ще се презентира а не пред посланика на Бразилия и там ще дава обяснения кой е прекрачи „червената линия“
  • 44 Иван1

    13 1 Отговор
    И аз така ги виждам, не е нормално да казват на всеки убит терорист загиват 2ма цивилни... Все едно е нормално... Започвам доста да ги мразя как разсъждават...

    Коментиран от #51

  • 45 Хасан Хаспела

    1 14 Отговор

    До коментар #35 от "Пръц":

    Със същото от 1947 г., но палестинците решиха, че с помощта на останалите араби ще окупират цялата територия и така започна войната от 1948 г. Всичко след това е следствие от това решение.
  • 46 КЛЮЧОВИ ГРАДОВЕ ЛИ Е ИМАЛО

    0 6 Отговор

    До коментар #42 от "Симо":

    И КИЕВ Е БИЛ ТАКЪВ КАТО ФАШИНГТОН И ПАРИЖ И ЗАТОВА РУСНАЦИТЕ МРАТ АМА НЕ ЩАТ ДА ГИ УНИЩОЖАТ
  • 47 мдаааа

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "МЕДВЕДКАТА ПОСЪВЕТВА ХОРАТА":

    Е такива неща ме дразнят , като - ПРЕДОПРЕДИЛ ...
  • 48 Механик

    11 1 Отговор
    Ми то не е лъжа.
    Едни семити убиват десетки хиляди други семити, но на света не му пука. Света дава само ПЛАХО коментира. Щото едните семити са обявени за свещени крави и който каже нещо против тях, веднага бива оплют (най-малкото)
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 НОВО ПЕТ НЯКОЙ ПЛАТИЛ НА ХУСИТЕ

    4 0 Отговор
    Свързаните с Иран милиции спряха атаките срещу американски военни бази в Ирак след посещението в Багдад на Исмаил Каани, командир на силите Кудс на Корпуса на гвардейците на ислямската революция (IRGC) на Иран, в края на януари. По време на посещението си Каани издаде директна заповед за спиране на атаките, напомняйки на милициите за възможните сериозни последици от техните действия, включително ответни удари от страна на Съединените щати, които биха могли да доведат до значителни жертви сред милициите, както и заплахата от пряка американска агресия срещу Иран.

    Изглежда, че основната цел на посещението на Каани е била да предотврати пряка конфронтация между Иран и Съединените щати. Посещението идва малко след съобщенията за смъртта на трима американски войници при нападение с дрон в Йордания, което подчертава неговата уместност и неотложност.

    Коментиран от #54

  • 51 ммм

    1 4 Отговор

    До коментар #44 от "Иван1":

    Във всяка война има косвени жертви. Така от пантивека , така ще е и след 1000 години.
  • 52 Турчин

    13 3 Отговор
    Знаем как свърши Хитлер. Израел също не я чакат добри времена.

    Коментиран от #115

  • 53 Турчин

    2 5 Отговор

    До коментар #27 от "Списъка с цели на руската ядрена триада.":

    Медведев е евреин. Никоя дума изречена от него няма стойност. Той е Давид Мендел. Той не е Русия и не представлява Русия. Давид Ааронович Мендел не е Русия.

    Коментиран от #61

  • 54 ТЕЗИ ИРАНЦИ СТИГА СА ТЕПАЛИ АМЕРИКАНЦИ

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "НОВО ПЕТ НЯКОЙ ПЛАТИЛ НА ХУСИТЕ":

    ИРАНЦИТЕ УТЕПАХА 3 МА АМЕРИКАНЦИ И Свързаните с Иран милиции спряха атаките срещу американски военни бази в Ирак след посещението в Багдад на Исмаил Каани, командир на силите Кудс на Корпуса на гвардейците на ислямската революция (IRGC) на Иран ДАЕБАМ ТОЗИ ЛУД ЛУД СВЯТ - И ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАЙМАМ ДАЛИ ГОНИ КАЙМАН -Иран ще отговори на всяка заплаха от страна на САЩ, заяви командващият на иранския Корпус на гвардейците на Ислямската революция (КГИР) Хосейн Салами, след като Вашингтон посочи, че обмисля отговор на убийството на американски военнослужещи, извършено от организации, които са проксита на Техеран, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

    "Чуваме заплахи, идващи от американски официални лица, казваме им, че вече са ни подлагали на изпитание, познаваме се един друг и няма да оставим нито една заплаха без отговор", заяви Салами, предаде агенция Тасним.
  • 55 Ъхъъъъъъ мозък

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "жалко и смешно е":

    жалко и смешно е друго колега !!!..... да не знаеш че дори на израелски аукциони се продават ордени и медали от ционистко -нацистката Дружба !!!!......още в началото на 30-те години Германия издава медали със символи на нацизма и ционизма заедно. Каква е тази история, няма да е лошо сам да прочетеш и то точно от израелски източници ..... метален медал има свастика а на обратната страна е звездата на Давид. Тази на пръв поглед невъзможна комбинация е част от истинската история на Германия от началото и средата на режима на Хитлер, когато нацистите си сътрудничат активно с ционистите. ъхъъъ....и това доказва факта на много близко сътрудничество между ционизма и нацизма, което е премълчано от евреите. И не е само този медал който прилагам като снимка а са поне 14 вида

    Коментиран от #108

  • 56 Механик

    11 1 Отговор

    До коментар #39 от "Хасан Хаспела":

    Хасане, аз, комшията, жена му и двама приятели решихме да подарим 2/3 от твоя коптор/апартамент ( в който живееш), на един амуджа от Сирия. Надявам се да си съгласен!
    п.п.
    Та така е и с ПОДАРЕНАТА на БЪДЕЩ ИЗРАЕЛ земя. Кои са ООН и другите, че да подаряват земя?
    Пак ще обикаляте пустинята, водени от един луд. Ама тоя път май няма да са само 40 години.
  • 57 ОТ КАРЛУКОВО ПИША ВЪРЗАН НАЗОБЕН ГМО

    7 1 Отговор
    НОВИНИ
    Международният съд се готви да разгледа делото за 57 години израелска окупация на палестински територии
    Международният съд, най-висшият съдебен орган на ООН, се готви да започне исторически изслушвания за законността на 57-годишната израелска окупация на територии, където палестинците се стремят да създадат своя държава. Той поставя 15 международни съдии в центъра на продължилия десетилетия израелско-палестински конфликт.

    Планираното шестдневно изслушване в Международния съд ще се проведе на фона на безпрецедентен брой страни, които участват, докато Израел продължава опустошителните си атаки срещу Ивицата Газа. Въпреки че случаят се развива на фона на войната между Израел и Хамас, той се фокусира върху продължаващата израелска окупация на Западния бряг, Ивицата Газа и Източен Йерусалим.

    През 2004 г. Международният съд преди това издаде консултативно становище относно Палестина, което се отнася до изграждането на разделителната бариера от Израел в окупираните палестински територии, включително Източен Йерусалим и околностите му. Тогава съдът заключи, че изграждането на стената нарушава международното право и постанови, че Израел трябва да я демонтира и да плати обезщетение за причинените щети. Израел обаче пренебрегна това решение.

    Делото, което ще бъде разгледано от съда в понеделник, не е свързано със скорошно дело, заведено от Южна Африка срещу Израел, обвиняващо го в геноцид, по което предстои решение скоро.

    Коментиран от #58

  • 58 ТО ИЗВЪНЗЕМНИ БРОДЯТ ПО ЗЕМЯТА И ХУСИТЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "ОТ КАРЛУКОВО ПИША ВЪРЗАН НАЗОБЕН ГМО":

    ЯДАТ ТРЕВА ИНЕ ПИЯТ РАКИЯ - ВАШИНГТОН, 18 февруари – РИА Новости. Американската армия откри за първи път подводен дрон сред хусите, съобщи Централното командване на САЩ в социалната мрежа X.
    "
    „Централното командване успешно извърши пет удара за самоотбрана на 17 февруари срещу три мобилни противокорабни крилати ракети, една безпилотна подводница и един безпилотен надводен кораб в контролираните от Хусите райони на Йемен“, се казва в публикацията.

    Коментиран от #64

  • 59 хахаха

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "жалко и смешно е":

    илитерате, най-големите нацисти са евреите. Себе си те смятат за богоизбрани , а всички останали хора за "гои", т.е. тор, който да храни еврейската нация...
  • 60 Анонимен

    8 5 Отговор
    "Израел се бори, за да защити себе си и да осигури бъдещето си до пълна победа" - Точно така говореше и Хитлер.
  • 61 Ъхъ

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "Турчин":

    евреин си ти. Родителите на Медведев са чисти руснаци. Партенките за еврейството му са пълна глупост.
  • 62 Достатъчно си се компрометирал

    2 6 Отговор
    Едва ли имат тежест думите на един отявлен платен трол какъвто е да Силва
  • 63 Търновец

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Да точно казано така с подкуп и война превзеха Йерихон и други градове строени от Кханааните поне 5000 години - шест дена обикаляли Йерихон и духали срещу стените с тръби и на седмия ден стените паднали - Яко духане било и яко тропане - "Книга на Джошуа" само че се чува за подкуп и предателство от професионални дами. Защо Юдеите не уседнаха и с труд да си дигнат техни градове? А Стария Завет бил базиран на "Книга на Енох" - според Юдеи роден преди около 5000 години е Египет, пра пра.....7пра син на Адам и Ева и ора пра дядо на Ноа живял 365 години и всеки ден Енох благославял Господ (Jude, както го наричат някои) и най накрая Jude направил Енох ангел и го взел в царството небесно. Да но през 1898 един Британски историк доказа че Книга на Енох не е писана от Енох а Староегиптяни твърдят че Енох е старо Египетско божество - има окултен камък. И прочие ....
  • 64 АМЕРИКА С AI интелекта ВКАРАХА АВТОГОЛ

    3 1 Отговор

    До коментар #58 от "ТО ИЗВЪНЗЕМНИ БРОДЯТ ПО ЗЕМЯТА И ХУСИТЕ":

    ПЪРВО СЕ ПРОБВАХА AI с КОВИДА да подчинят ОРАТА В БЪЛГАРИЯ АМА АЗ ДЯВОЛЪТ СЪМ РОГАТ И ДЪЛГООПАШАТ И СЪМ С ДОБРА ДУША И ВАРДЯ ОРАТА БЪЛГАРИ ДЕТО СА КАЦНАЛИ НА ЗЕМЯТА И СА ВИ НАПРАВИЛИ ХОРАТА ПО ЗЕМЯТА И ПАК АЗ МОГА ДИ ВИ ПРИБЕРА В ЕПРУВЕДКАТА

    Коментиран от #68, #71

  • 65 съгласна съм със

    7 1 Отговор
    сравнението на бразилския президент Луиз Инасио Лула да Силва на Израел с хитлеристка Германия.
    Странното е, че Калективният ЗападНАЛ се прави, че не го забелязва. Все в Русия за загледани. Познайте защо. Вярвате ли, че мислят доброто на Русия и света?
  • 66 единствено е ясно

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "жалко и смешно е":

    Че ти Обща култура явно нямаш....
  • 67 зеленият клоун вечно е прекалил

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "МЕДВЕДКАТА ПОСЪВЕТВА ХОРАТА":

    с бЕлото, ама ти не го забелязваш. Освен и ти да си кокаиноджия.
  • 68 КВВО КВО КАЗА подводен дрон сред хусите

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "АМЕРИКА С AI интелекта ВКАРАХА АВТОГОЛ":

    АЙДЕ СТИГА СЕ БЪЗИКАХТЕ С AI интелекта и НА ФАЩ - ИНТЕЛЕКТ ДА СЕ КАЗВА ЧОВЕК ГО Е СЪЗДАЛ И ПАК ЧОВЕК КАТО МЕН МОЖЕ ДА ГО ХАКНЕ И ДА ПРАТИ КОДА НА ХУСИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ - ТЕСЛА МЕ НАУЧИ КАК
  • 69 Фелдмаршал Бърнард Монтгомъри

    4 6 Отговор
    На рожденният ден на палестинчето навършило 10 години, му се връчва АК-47 и прочита възванието, което трябва да научи найзуст, как да убива враговете си? КОЙ Е ВРАГЪТ ПИТАМ АЗ? Забележете врагът е израелската девойка, израелският юноша въобще израелеца. Те не са съседи, а врагове които трябва да бъдат убити. 7 октомври 2023г светът беше свидетел на жестоките ислямски убийства! Така не може да продължава! Как може да се разрешат нещата? Просто е. Египет си отваря границите за палестинските мигранти, както останалите богати арабски държави също се включват в процеса и прибират палестинците в своите държави. Няма друго положение.
  • 70 Фелдмаршал Паулус

    5 4 Отговор
    Обръщам внимание за падението на Египет и мълчанието на останалите богати арабски държави. Не ви ли е срам бе? 1.4 милиона палестинци, ваши братя и сестри по вяра, чакат евакуация вие държите затворен контролнопропускателният пункт "Рафах" затворен. Как е възможно това? Европа как прие милиони ислямски мигранти в своите държави? А, Вие приемате само такива хора като Роналдо и Меси. Богаташи, но не и обикновени хора. Засрамете се, не само да приказвате по световните станции, ами покажете съпричастност към бежанците от Близкият Изток и тези от Палестина. Край с ГАЗА. Там кьорав палестинец повече няма да има. Окончателно този анклав остава на Израел. Нещата стоят така: или Израел или палестинците. Съвместно съжителство не е възможно. Време е всички да го разберат това. От Байдън, Путин и всички останали държавни ръководители.

    Коментиран от #78

  • 71 БРАТЯ БЪЛГАРИ ЧУВАМ ГЛАСЪТ НА ДЯВОЛА

    1 4 Отговор

    До коментар #64 от "АМЕРИКА С AI интелекта ВКАРАХА АВТОГОЛ":

    И ПИША ОТ НЕГОВО ИМЕ И КАТО УМРА ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ ТУК БЪЛГАРИТЕ УБИХА СЪЗДАТЕЛЯТ СИ ДЯВОЛЪТ

    Коментиран от #75

  • 72 Генерал Колев

    4 4 Отговор
    Докато в Газа и останалите селища има и едно място, където терористите от Хамас да могат да се скрият, бойните действия на израелската армия трябва да продължат. Докато и последният джихадист от Хамас не бъде изпратен при 72-те девственици в техният рай, офанзивата на армията не трябва да спира. Докато има и един единствен будала, който да си мисли, че с фанатични мюсюлмани може да се живее в мир, офанзивата на израелската армия трябва да продължи до пълна победа.Египет да не се прави ни лук яла, ни лук мирисала, ами да отвори границите си и приеме палестинците да мигрират на нейна територия. Една вяра са.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Самото създаване на Израел

    2 3 Отговор
    Е било с прякото съдействие и финансиране на израелският тероризъм срещу британският мандат от хитлеристка Германия.

    Коментиран от #77

  • 75 Мдааа

    2 3 Отговор

    До коментар #71 от "БРАТЯ БЪЛГАРИ ЧУВАМ ГЛАСЪТ НА ДЯВОЛА":

    Нищо не чуваш, защото няма дявол. Това са измишльотини да плашат хората.
  • 76 Я у лево

    4 4 Отговор

    До коментар #73 от "Българка":

    и спри да умуваш нацист! Само дразниш хората

    Коментиран от #79

  • 77 Бесен мравояд

    5 5 Отговор

    До коментар #74 от "Самото създаване на Израел":

    Няма израелски тероризъм, има тероризъм на ХАМАС. На 7 октомври 2023г. видяхме палестинският тероризъм в действие.

    Коментиран от #82, #89

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Бесен язовец.

    4 3 Отговор

    До коментар #76 от "Я у лево":

    Я, бързо леву! Пуснете НЕЗАБАВНО помпите с водата в тунелите на ГАЗА и час по скоро приключете с терористите от ХАМАС.
  • 80 Допълнение към статията

    6 4 Отговор
    „Това, което се случва в ивицата Газа, не е война, а геноцид“, каза Лула пред репортери в Адис Абеба, където присъства на среща на върха на Африканския съюз в неделя.... „Това не е война на войници срещу войници. Това е война между високо подготвена армия и жени и деца“, добави бразилският президент......„Това, което се случва в ивицата Газа с палестинския народ, не се е случвало в нито един друг момент в историята. Всъщност това се случи: когато Хитлер реши да убие евреите....Лула разкритикува неотдавнашните решения на западните страни да спрат помощта за агенцията на ООН за палестинските бежанци UNRWA, след като Израел обвини някои от нейните служители в участие в атаката, ръководена от Хамас.....Лула, който се срещна с палестинския премиер Мохамад Щайе в събота в кулоарите на срещата, каза, че Бразилия ще увеличи собствения си принос към агенцията и призова други страни да направят същото.....Той повтори призива си за решение на конфликта с две държави, като Палестина „окончателно е призната за пълноправна и суверенна държава“.

    Коментиран от #85

  • 81 мдаааа

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Роки":

    Благодаря за широкото и обилно разяснение , но ти би ли шмръкнал малко иприт ?!
  • 82 АЗ ВИДЯХ АМЕРИКА КАК ВЗРИВИ КУЛИТЕ

    1 4 Отговор

    До коментар #77 от "Бесен мравояд":

    ИЗРАЕЛСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ОТ ХАМАС ЛИ БЯХА ИЛИ ОТ ФАЩ

    Коментиран от #84, #86

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Бесен мравояд

    4 4 Отговор

    До коментар #82 от "АЗ ВИДЯХ АМЕРИКА КАК ВЗРИВИ КУЛИТЕ":

    Терористите от ХАМАС на 7 октомври 2023г., светът ги видя какво направиха. Убийци от класа!

    Коментиран от #95

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Нее

    5 4 Отговор
    Хитлеристка Германия може само вода да носи на фашистки исраел

    Коментиран от #91

  • 89 Що се потиш да пишеш

    7 3 Отговор

    До коментар #77 от "Бесен мравояд":

    без да мислиш колега ? Разбира се че има израелски тероризъм и винаги го е имало още преди създаването на Израел даже. Не само че го е имало ама го има и сега..... и терористи ционисти висши държавни постове са заемали в годините.....примерно Бандата на Стърн с може би най-известният член на бандата Менахем Бегин, който стана и министър-председател на Израел (1977-1983 г.)......или ще кажеш че не е бил терорист след като сам многократно го признавал даже ......Не е хубаво младеж да пишеш глупости особенно когато идея си нямаш даже от темата.

    Коментиран от #94

  • 90 Осман

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан Хаспела":

    Млъквай нанкьор сиган
  • 91 Дааа

    2 2 Отговор

    До коментар #88 от "Нее":

    Фашистите на 7 октомври 2023г ги видяхме. Това са терористите от ХАМАС които направиха показно пред светът как се убиват невинни хора.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ДЪЛГООПАЩАТИЙ ЯДЕ ДЕМОКРАТИ

    1 2 Отговор

    До коментар #87 от "Мдаа":

    НЕ ОРА И СИ ВЗЕМА РЕДОВНОТО АПЧЕ ПО ЕДИН ДЕМОКРАТ ЯДА ВСЯКА ВЕЧЕР И ПЛЮЯ КОАЛИТЕ ЧЕ СА МАЛКО ПО МЕКИ ОТ РОГАТА МИ
  • 94 Бесен мравояд

    3 3 Отговор

    До коментар #89 от "Що се потиш да пишеш":

    Фашистите на 7 октомври 2023г ги видяхме. Това са терористите от ХАМАС които направиха показно пред светът, как се убиват невинни хора. Как се отвличат хора по дупките на ГАЗА за заложници. И днес те още са там завързани в тъмнинаната при терористите от ХАМАС.

    Коментиран от #110

  • 95 Терористите от ХАМАС

    4 3 Отговор

    До коментар #84 от "Бесен мравояд":

    Са светци пред Терористите от Израел. Пионерска организация, даже чавдарчета

    Коментиран от #97

  • 96 хммм

    3 4 Отговор

    До коментар #92 от "как не ви е срам":

    Нацистите на 7 октомври 2023г ги видяхме. Това са терористите от ХАМАС които направиха показно пред светът, как се убиват невинни хора. Как се отвличат хора по дупките на ГАЗА за заложници. И днес те още са там завързани в тъмнината при терористите от ХАМАС.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Умният

    3 5 Отговор
    Евреите ще водят бойни действия до пълна победа. ХАМАС ще бъде унищожен. Израел няма друга алтернатива. Палестинци и евреи не могат да съжителстват заедно. Няма друго положение.
  • 99 На Света му писна от

    4 3 Отговор
    Терориста и Нациста Израел. Впрочем е и много гадна държава за туризъм и не я препоръчвам на никой. Такава помийна яма е, че думи нямам. За предпочитане е Афганистан пред Израел даже. Още на летището разбирате, че сериозно сте объркали дистанцията и сте попаднали в царството на побърканите нацисти.

    Коментиран от #100

  • 100 хммм

    3 4 Отговор

    До коментар #99 от "На Света му писна от":

    Фашистите и нацистите се видя кои са! Това са терористите, опитните убийци от ХАМАС които направиха показно пред светът, как се убиват невинни хора. Как се отвличат хора по дупките на ГАЗА за заложници. И днес те още са там завързани в тъмнината при терористите от ХАМАС

    Коментиран от #105, #107

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 А защо Хитлеряху

    2 2 Отговор

    До коментар #97 от "Бесен мравояд":

    Има портрет на Хитлер в кабинета си а? И вместо Хайл вика Хяуу Хяуу
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Виж коментар

    3 3 Отговор

    До коментар #100 от "хммм":

    55 ...гнидооо
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Даа

    4 3 Отговор

    До коментар #100 от "хммм":

    Всичко беше театър,защо същия ден беше изтеглена ционистката еврейска армия от границата,къде беше прословутия Мосад че ще има нападение и трето тържеството е било атакувано от еврейски военни самолети които безразборно са убили и своите евреите заедно с хамасците,претекст да нападнат газа ,както беше претекст с кулите в Ню Йорк когато бяха ударени кулите същия ден нито един евреин не е бил на работа в кулите близнаци

    Коментиран от #114

  • 108 Такааа

    4 3 Отговор

    До коментар #55 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    Браво за коментара,фашизма и ционизма са дело на евреите

    Коментиран от #113

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Ъхъъъъъъ мозък

    3 4 Отговор

    До коментар #94 от "Бесен мравояд":

    Да ти кажа все по оправдано им се вижда на хората гледано от сегашна гледна точка и Лула е пример за това ... И впрочем да ти кажа че убитите намаляха на под 1139 души..... Тези уж които са били убити при атаката на Хамас....и поне 60% доказано вече са убити от самите израелци ! Да не говорим въобще дали всичко това не е било инициирано точно от Израел..... инициирано ! Щото че са знаели за атаката отдавна е доказано и описано в 46 страници...

    Коментиран от #112

  • 111 Бесен мравояд

    3 0 Отговор

    До коментар #101 от "Такааа":

    Нещо си сънувал! Запомни, ХАМАС ще бъде унищожена.
  • 112 Бесен мравояд

    3 3 Отговор

    До коментар #110 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    Господин мозък, нацистите на 7 октомври 2023г ги видяхме. Това са терористите от ХАМАС които направиха показно пред светът, как се убиват невинни хора. Как се изнасилват жени и момичета.Как се отвличат хора по дупките на ГАЗА за заложници. И днес те още са там завързани в тъмнината при терористите от ХАМАС.
  • 113 Умният

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "Такааа":

    Това са глупости. Свободни съчинения.
  • 114 Не е било военни самолети

    2 4 Отговор

    До коментар #107 от "Даа":

    А два хеликоптера но все тая... които действително са избили своите хора на паркинга и в горичката. А после един танк е убил още 22 ма в кибуца като е стрелял по къща пълна със заложници във пълното съзнание че са там ..... Много са описаните случаи вече

    Коментиран от #116

  • 115 Българка

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "Турчин":

    Израел ще победи!
  • 116 Българка

    3 2 Отговор

    До коментар #114 от "Не е било военни самолети":

    Това са лъжи! Луд умора няма.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Въпрос

    4 2 Отговор
    Лула кажи ти сега защо от 6месечна възраст у Бразилия е задължителна ковид ваксината за бебетата? Защо бе Луля я включихте в задължителния ваксинен план? Нещо Менгеле се обажда А?

    Коментиран от #119, #121

  • 119 До горният

    3 1 Отговор

    До коментар #118 от "Въпрос":

    Защото е фашист!
  • 120 Само луд човек

    2 3 Отговор
    Може да подкрепя геноцида на Израел. Или Бесен мравояд - Българка от Карлуку

    Коментиран от #123

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 ИГАНКА В БГ АНГАЛИТЕ НА 10 Я ПРАВЯТ

    0 2 Отговор
    НА 10 ГОДИНИ Ц11ИГАНКАТА СТАВА ЖЕНА -- ТАКИВА СА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ ДЕМОКРАТИЧНИ

    Коментиран от #124

  • 123 Бесен язовец.

    3 2 Отговор

    До коментар #120 от "Само луд човек":

    Лудите видяхме кои са. Това са индивиди загубили човешкият си образ. Как може да защитаваш зловещата терористична групировка ХАМАС нападнала подло държавата Израел на дата 7 октомври 2023г. Избила без каквато и да е причина невинни хора. Изнасилила жени и накрая като животните завлякла в тунелите на ГАЗА невинни хора- старци, мъже и деца. ХАМАС трябва да бъде унищожена.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ДА ЕЙ1БА АНГАЛИТЕ ДЕТО Ю1ЕБАТ ДЕЦА

    0 3 Отговор
    ВАЩАМ1АМИЦА СИСАНСКА ДЕТО Ю1ЕБЕТЕ ДЕЦА И ЗАКОНЪТ ДЕМОКРАТИЧЕН НЕ ВИ ЛОВИ И ПРАВО В БЕЛЕНЕ

    Коментиран от #128

  • 127 Българка

    2 4 Отговор
    Бразилският президент наистина прекрачи „червената линия“.С това непремерено изказване,той се нарежда в редиците на подръжниците на ХАМАС. Такива са само фашистите.

    Коментиран от #138

  • 128 ПРОСТИ БЪЛГАРИ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ СИГАНИ

    2 2 Отговор

    До коментар #126 от "ДА ЕЙ1БА АНГАЛИТЕ ДЕТО Ю1ЕБАТ ДЕЦА":

    ЗА ДВЕ ЛАЙБАПЧЕТА И БИРА КАТО ПИКНЯ СИГАНИТЕ ГЛАСУВАТ И ЮЕБАТ БЪЛГАРИТЕ
  • 129 Маршал Тухачевски

    2 4 Отговор
    Без съмнение, фашистките настроения в държавата Бразилия сериозно надигат глава. С просто око се вижда, че с тези фашистки настроения се защитава зловещата терористична групировка ХАМАС. Това е много жалко.
  • 130 БРАЗИЛКА КАТО ВИДЯ ГОЛА

    0 1 Отговор
    И ПОЧВАМ ДА ЛЪСКАМ БАСТУНА 101 ГОДИШЕН

    Коментиран от #131

  • 131 ИДЕ ДА ТЕ ПРИГЛЕДА ДЪРТИЯ ДОКТОР ОХ БОЛИ

    1 1 Отговор

    До коментар #130 от "БРАЗИЛКА КАТО ВИДЯ ГОЛА":

    И ДА КАЖЕ ЧВ НЕ ЛЪЖЕШ ЧЕ ЛЪСКАШ БАСТУНА НА 101 ГОДИНИ АБЕ ТУКА В САЙТА ИМА ЕДИН ДЯВОЛ ДА НЕ БИ ДА СИ ТИ - КАК МЕ ПОЗНА БЕ И ТИ ЯВНО НЕ СИ ОТ ОРАТА ДЕТО БРОДЯТ ПО ЗЕМЯТА

    Коментиран от #133

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 ТАЗИ ВЕЧЕР НЕМА ДА СЕ ПЛАЩА ОТ ФАКТИ

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "ИДЕ ДА ТЕ ПРИГЛЕДА ДЪРТИЯ ДОКТОР ОХ БОЛИ":

    ИМА САМО ДВАМА ПИШЛЕГАРИ ДЕТО МИ ПИШАТ МИНУС НА КОМЕНТАРИ АЗ МИ ПЛАЩАТ РУСНАЦИТЕ ЗА ИЗТРИТИ КОМЕНТАРИ И ВЕЧЕ СЪМ НУМЕРО УНО - МИЛИОНЕР В ЗЛАТО И ЩЕ СТАНА АГЕНТ НА ГРУ

    Коментиран от #135

  • 134 макс

    4 1 Отговор
    Абсолютно правилно сравнение!Израелците са фашисти!
  • 135 АГЕНТИТЕ НА ГРУ КОЛКО ИМ ПЛАЩАТ

    0 0 Отговор

    До коментар #133 от "ТАЗИ ВЕЧЕР НЕМА ДА СЕ ПЛАЩА ОТ ФАКТИ":

    НА НАС В ЦРУ НЕ НИ ПЛАЩАТ И СИ ТЪРСИМ РАБОТА ЩЕ ПРЕДАДЕМ АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД ЗА 1000 ЛЕВА КАКТО БЪЛГАРИСКИТЕ ДЕПОТАТИ СИ ПРОДАДОХА ДЪРЖАВАТА ЗА 1000 ЛЕВА
  • 136 Факт

    3 0 Отговор
    Жидовете са безочни крадци и лъжци.За това целият Свят ги мрази.

    Коментиран от #137

  • 137 Жидовете са безочни крадци и лъжци

    1 0 Отговор

    До коментар #136 от "Факт":

    БАЦЕ КВИ СА ТЕЗИ ОРА ЛИ СА И ЛИ СА С ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ Жидовете са безочни крадци и лъжци-

    Коментиран от #139

  • 138 Ъхъъъъъъ мозък

    3 1 Отговор

    До коментар #127 от "Българка":

    Чудя се кое ме дразни повече. Че си неграмотна или че се пишеш "Българка" като видимо си ромка от Сливен

    Коментиран от #142

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Жидовете са безочни радци и ъжци

    0 0 Отговор
    Жидовете КВИ СА ТЕЗИ ПРЕТЪРСИХ НЕТА И НЯМА ТАКИВА ОРА - Категория:Видове животни -
    ВИКИПЕДИА
  • 142 РОМКА ОТ СЛИВЕН АБЕ ТИ СИ ЛУД

    0 2 Отговор

    До коментар #138 от "Ъхъъъъъъ мозък":

    ПО ЦЯЛ ДЕН ГО ПОВТАРЯШ КАТО МАШИНА 100 ПЪТИ ГО ПОВТАРЯШ АЗ ВИКАМ ЧЕ ФАКТИ СА СИ КУПИЛИ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ АМА АЗ ДОКАТО НЕ ГИ ДУМНА КУЧЕТАТА КАТО РУСНАЦИТЕ ДУМНАХА АВДЕВКА НЯМА ДА СИ ЛЕСНА ДА СПЯ
  • 143 Василев

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Болшевиките са най-големите гадове, които някога са ходили по тази земя, И ако има някаква справедливост на този свят, то сега до един се пържат в ада.

    Коментиран от #144

  • 144 Анонимен

    3 3 Отговор

    До коментар #143 от "Василев":

    Терористите от ХАМАС са още по гадни. Убиват жени и момичета, като преди това ги изнасилват. Като животни отвлякоха 240 души заложници в подземията на ГАЗА. За тях ада е малко да се каже.

    Коментиран от #146

  • 145 Психотерапевт

    2 3 Отговор
    Внимателно се вгледайте в снимката на Луиз Инасио Лула да Силва. В неговото излъчване! Типична физиономия на фашист.
  • 146 Василев

    2 1 Отговор

    До коментар #144 от "Анонимен":

    Съгласен съм. И Хамас не са стока и си заслужават всичко ,което им се случва. Отдавна трябваше да ги изчистят.
  • 147 Съд за Нетаняху

    2 1 Отговор
    Браво на Да Силва! Съд за Нетаняху за геноцид. Той НЕ Е народа на Израел а един самозабравил се, разбеснял се диктатор. Като Хитлер е!

    Коментиран от #148

  • 148 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #147 от "Съд за Нетаняху":

    Това са глупости. Всички видяха как ХАМАС на 7-ми
    октомври 2023г, убива, изнасилва и отвлича хора, Защитавате терористите защото сте фашист.
  • 149 Роки

    0 0 Отговор
    . Лула-та е безкрайно прав, не че и ония са цвете за мирисане,но такова тотално клане няма как да бъде наречено по друг начин, дори по време на холокоста евреите са имали някакъв шанс, сега палестинците имат шанса да избегнат разстрел единствено чрез самоубийство... това в 21 век не трябваше да се случва, клони към 17-18 някъде,с лека ръка зачеркнахме няколко века просперитет и осъзнаване на демократичните ценности, които за жалост се оказа, че нямат смисъл на все повече места по света
  • 150 пенко

    1 0 Отговор
    АБСОЛЮТНО ПРАВ Е !!!!! ИЗРАЕЛСКАТА СГАН СЪЗДАДЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОНЦЕТРАЦИОНЕН ЛАГЕР / С ПОМОЩА НА САЩ / И В НЕГО УБИВАТ И УБИВАТ -И МАЙКИ И ДЕЦА !!! ХОЛОКОСТ -- ХОЛО -ХОЛО-КОСТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ -- И ФАБРИКИ ЗА ГАЗ " ЦИКЛОН - Б " !!!!!!!!!!!!!!