Last news in Fakti
  Тема: Украйна

27 Февруари, 2024 18:41 3 447 105

Западът ще изпрати войски в Украйна? Вече не е изключено

  • украйна-
  • франция-
  • нато-
  • русия-
  • война-
  • ес-
  • еманюел макрон-
  • володимир зеленски-
  • войски

Макрон не изключи възможността страната му да изпрати сухопътни войски в Украйна

Западът ще изпрати войски в Украйна? Вече не е изключено - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Френският президент Еманюел Макрон не изключва възможността страната му да изпрати свои сухопътни войски в Украйна, отбелязва германската обществено-правна медия ARD и цитира думите му, че нищо не бива вече да се изключва, ако трябва да бъде предотвратена руска победа в Украйна. Това е заявил Макрон снощи (26.2) след края на конференцията за Украйна в Париж.

На срещата на повече от 20 държавни и правителствени ръководители, сред които и германският канцлер Олаф Шолц, не беше постигнато споразумение за изпращането на сухопътни войски, уточнява ARD. "Но подобно развитие не може да бъде изключено. Ще направим всичко необходимо, за да гарантираме, че Русия няма да спечели тази война", увери Макрон.

Още новини от Украйна

Макрон: И преди казваха „никога, никога“

„Много хора, които днес казват "сухопътни войски - никога“, са същите, които преди две години казваха "никакви танкове, никакви самолети, никакви ракети с по-голям обсег". А днес дискусията е вече е за това да се изпращат повече и по-бързо танкове и ракети. Така че всичко е възможно, ако то може да помогне да постигнем нашата цел", подчерта френският президент.

В началото на конференция той каза и това, че сигурността на всички ни е застрашена“, което междувременно се е превърнало в обща констатация. Според Макрон поведението на Русия става все по-твърдо – както в политическо отношение, така и във военно – на фронта в Украйна.

Поражението на Русия е необходимо за стабилността и сигурността в Европа, каза Макрон и призова поддръжниците на Украйна да се активизират. В същото време той увери, че никой няма намерение да воюва срещу руския народ.

Какво се крие зад думите на Макрон?

Според германската обществена медия ARD е почти изключено френски войници да бъдат изпратени бързо в Украйна. Както подчертава кореспондентът на телевизията в Париж Кристиан Фелд, Макрон умишлено е оставил открит въпроса за това какво точно означават думите му за изпращане на сухопътни части в Украйна. "Той говори за войници в Украйна. Но трябва ли те да участват в бойни операции? Предположенията са, че с това Макрон изпраща сигнал към Путин - нещо като възпираща мярка“, уточнява ARD.

Френският министър-председател Габриел Атал също смята, че е възможно разполагането на сухопътни войски. "Нищо не може да бъде изключено в една война (...) в сърцето на Европа", заяви той пред радио RTL, припомняйки, че само преди две години много държави изключваха възможността за предоставяне на оръжие на Украйна, а днес вече сме пред изпращане на ракети с далечен обсег – „за да подкрепим украинците срещу тази агресия", подчерта френският премиер, цитиран от ARD.

Предупреждение за опасност от ескалация на конфликта

Още преди срещата в Париж словашкият министър-председател Роберт Фицо отправи предупреждение за "опасна ескалация на напрежението" с Русия. Отделни държави, които той не пожела да назове, очевидно са готови да изпратят свои войници в Украйна. „Това обаче няма да убеди Русия да отстъпи, а със сигурност ще увеличи риска от ескалация на конфликта“, подчерта той.

След края на срещата френският президент беше попитан дали Полша е сред страните, които са готови да изпратят сухопътни части в Украйна. Макрон обаче не даде конкретен отговор, а само увери, че всяка страна може да вземе самостоятелно и суверенно решение дали да изпрати войски.

Нова коалиция от държави за изпращане на боеприпаси

В Париж е взето решение за създаване на коалиция, която да снабдява Украйна с бомби и ракети със среден и по-дълъг обсег. Те могат да бъдат използвани и за нападения зад руските отбранителни линии, заяви френският президент. Отделно от това трябва да бъдат осигурени и допълнителни количества боеприпаси за Украйна - от собствени запаси, както и от трети държави.

На срещата във Франция бяха обсъдени и други теми, като инициативи за киберзащита, съвместно производство на оръжие и муниции, обезвреждане на минирани райони и защита на страните, които са пряко застрашени от руската офанзива в Украйна, и по-специално Молдова, пише още ARD.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиква

    60 12 Отговор
    Пак простотий. Стига вече!

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сатана Z

    90 14 Отговор
    Французи могат да правят само ми-нети.За войници не стават,ще се върнат в ковчези.

    Коментиран от #25, #29, #37

  • 4 123

    55 12 Отговор
    Ще летят сармати

    Коментиран от #68

  • 5 ХА ХА ХА

    63 7 Отговор
    АБЕ ДОЙЧЕ ЗЕЛЕТО ДА КАЖЕ ТОВА НА НАШИЯ ПАТОК ДЕНКОВ , ЧЕ ПОВТАРЯ КАТО РАЗВАЛЕНА ГРАМОФОННА ПЛОЧА , ЧЕ ТОВА НЕ БИЛО ОБСЪЖДАНО !
  • 6 теквен пай

    4 20 Отговор

    До коментар #1 от "Тиква":

    таа вечер ще получиш крем пай
  • 7 Факти

    59 7 Отговор
    Ами хайде , отивайте - те руснаците ще ви "посрещнат" както му е реда !
  • 8 А украинските туристи

    42 7 Отговор
    В неделя ходих за риба с приятели.
    На водоема имаше 2 автомобила с българска и 5 с украинска регистрация.
    Говорещите български бяхме 5 човека а руски 14 / мъже на 35-45 г./
  • 9 Макарон

    60 6 Отговор
    На макарона му е през оная работа.Деца няма ,ялов е.Не му пука дали другите ще умрат.
  • 10 Дедоп ви...

    19 7 Отговор
    Стига глупости. Само тук се афишират такива шизофренични идеи!?!?!?
  • 11 Sкаnкhunt42

    7 46 Отговор
    Украинците и сами ще се справят с рашибозуцуте,ако имат достатъчно оръжия,не е нужно да стъпват натовски войски,с риск да запопне 3СВ!
  • 12 ти да видиш

    33 7 Отговор
    Не ви ли писна от тия глупости? Нищо няма да изпрати дребния бабоевeц, а и да изпрати, ще му погребат войските и толкова! Цял ден се нахъсвате с тия глупости, ай спрете се вече, че ще скъсате някой и друг фисyp!

    Коментиран от #51

  • 13 Макрон

    23 3 Отговор
    Не се ли казваше Митеран според Дедо от САЩ

    Коментиран от #15, #98

  • 14 Питам:

    36 5 Отговор
    Като изритаха легиона на макарона от Африка, сега в Украйна ли ще го праща ?

    Коментиран от #20

  • 15 Митеран беше нормален

    35 6 Отговор

    До коментар #13 от "Макрон":

    А този е женен за баба си
  • 16 Сатана Z

    24 2 Отговор
    Как да разбираме думите на Макрон за разполагането на войски на НАТО в Украйна

    Той обяви тази възможност на среща на европейските лидери, която се проведе преди ден в Париж. Темата на конгреса е как да устоим с Украйна под натиска на руските войски. Френският президент не изключи прякото участие на свои войници. Те вече присъстват в Украйна като хибрид, а някои френски наемници вече са присъствали - информация за ликвидирането им изтече в медиите.

    Казват, че на среща на европейските лидери относно разполагането на войски се е разгоряла дискусия - малко хора в Европа, с изключение на руснаците, искат да умрат за Украйна. Така че най-вероятно думите на френския президент ще си останат думи.
    Подобни изявления на Макрон са изключително непопулярни за френската общественост, която е уморена от украинската война и разходите, свързани с нея. Опозицията вече обяви, че прякото участие на Франция в конфликта е неприемливо. Но Макрон не се страхува от спад в популярността си и прави каквото си иска. Живеейки, според слуховете, с „брада“ - възрастна съпруга - Макрон наскоро въведе в правителството, о-ла-ла, хомосексуална двойка. Може да поиска нещо или някой да бъде въведен в Украйна.
    Факт е, че Макрон няма какво да губи, според френската конституция той може да бъде избиран само два пъти за президент. Вторият път имаше голям късмет: беше преизбран през пролетта на 2022 г., когато русофобските настроения, събудени от западната пропаганда, бяха много

    Коментиран от #19, #100

  • 17 Соваж бейби

    13 3 Отговор
    Абе не стресирайте хората с стари новини,моля ви!Маринка беше бясна преди два часа може и повече зададе въпроса и нямаше отговор от . ..ейчето ?!Хората са настръхнали и чакат отговор ако е истина ще настанат проблеми

    Коментиран от #26

  • 18 Зеки

    22 5 Отговор
    "
    След време всички ще си спомняме ... Абе хубав град беше Париж ...😉😂😂😂
  • 19 Сатана Z

    15 3 Отговор

    До коментар #16 от "Сатана Z":

    Вторият път имаше голям късмет: беше преизбран през пролетта на 2022 г., когато русофобските настроения, породени от западната пропаганда, бяха много силни. Следователно французите ще трябва да търпят парижкия Калигула на поста си дълго време. Въпреки че хипотетично той може да стане последният президент на петата френска република, когато шестата се роди след народен бунт.

    Коментиран от #32

  • 20 Легионът от Африка

    22 3 Отговор

    До коментар #14 от "Питам:":

    Вече ги няма
    Сега има стройни и на пети военни на запада които И на външен вид изглеждат страхотно особено когато си лакират ноктите
  • 21 Кривоглед

    20 1 Отговор
    Тук авторите на статиите не гледат ли какво се публикува? Само противоречиви статии . Един пък лазал няма да пращат войски сега казал че ще праща . После ще кажат ,че има вероятност да пратят . Какъв е смисъла от тази шизофрвния ?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ивелин Михайлов

    15 3 Отговор
    Според най-големия Исторически парк в света до Варна, киро и кокоро ще изпратят хиляди българи насила
  • 24 Рушия

    5 16 Отговор
    Да бе в Блато стояло не би НАТО видяло🪆💣💥🥳
  • 25 А украинските туристи

    19 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сатана Z":

    Изтриха ми коментар за украински туристи по света.
    Защо?????
  • 26 Хи хи хи хи

    1 6 Отговор

    До коментар #17 от "Соваж бейби":

    Какви по точно проблеми?

    Коментиран от #31

  • 27 гост

    24 2 Отговор
    Макрон защо се прави на гугутка и не помни, че Франция да добие статута на велика сила след ВСВ заслугата е на Сталин. На Ялтенската конференция на тримата големи - февруари 1945 г. Когато се определя съдбата на Европа Чърчил презирайки французите заради капитулацията от 1940 г. настоява на Франция да не се дава такъв статут Сталин успява да спечели Рузвелт за такъв статут, за даване на окупационна зона в Германия и за една от постоянните членове на съвета за сигурност на ООН с право на вето !

    Коментиран от #30

  • 28 !!!?

    5 15 Отговор
    Путинизмът - заплаха за Европа !!!?

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Мхм

    1 4 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Няма такова нещо

    Коментиран от #39

  • 31 Соваж бейби

    17 0 Отговор

    До коментар #26 от "Хи хи хи хи":

    Ами като например Марин да заеме неговия пост преди да му е приключил мандата!Хората са в паника и няма желаещи да воюват за украина!Всички си имаме семейства ,деца ,проблеми и с инфлация,фермери казах боли ни оназ ни раб...а за украина
  • 32 Даа бе

    2 17 Отговор

    До коментар #19 от "Сатана Z":

    Ще видиш народен бунт във Франция на куково лято! Но в Русия със сигурност ще го видиш!

    Коментиран от #42

  • 33 Хм...

    11 2 Отговор
    И после на бистрото в Париж ще му викат бистрее.
  • 34 мирише

    12 2 Отговор
    на нюкове, .....ако мислите че руснака ще ни жали....не вярвам....и ако мислите че ще умуват или чакат....напротив ще ни дойде като изневиделица, дано поне след 1-вата да поумнеем.....
  • 35 нннн

    17 0 Отговор
    Е, то и сега има. Украинците нямат опит със западна техника и тя пристига с персонал от ,съветници и ,доброволци", вчера уволнени от армията. А целите и всякаква информация пристига от натовското разузнаване, сателити, АУАКС-и и др.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Е да де

    3 15 Отговор

    До коментар #3 от "Сатана Z":

    Френски геьове ще го турат на руски "хетросексуални"
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Баце,

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "Мхм":

    И у зоологическата градина няма жирафи, ндааа...

    Аман от илитерати!
  • 40 Калпазанин

    18 3 Отговор
    Мен ми е по интересно колко войничета има Ес. Ако сметнем и ония триполовите та колко беха. Руснаците влязат ли в Полша с военния оркестър смятайте че са стигнали в Берлин

    Коментиран от #92

  • 41 Хохо Бохо

    19 3 Отговор
    Една стратегическа подводница около ривиерата ще вразуми кокаиновият баболюб.
  • 42 ми това

    10 1 Отговор

    До коментар #32 от "Даа бе":

    в ммента какво е според теб .....и то не само при франсетата.....тия протести да не са за благодарност....или келепир някъв......лол...., вземи си свали розовите очила...
  • 43 баба як

    11 2 Отговор
    Франция никога не имала добра армия и такива като този джипси за свирки сит присъщо за тази нация - ЗА съжаление може и да ида истрият от картата на света тази република и и и отиде лувара и кулата и всичка култура на тази пълна с тети пол страна
  • 44 баба як

    8 4 Отговор
    Франция никога не имала добра армия и такива като този джипси за свирки сит присъщо за тази нация - ЗА съжаление може и да ида истрият от картата на света тази република и и и отиде лувара и кулата и всичка култура на тази пълна с тети пол страна
  • 45 иван

    12 3 Отговор
    всяка една страна която испрати воиска ще я няма само за часове на картата на света
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Значи във Франция

    18 2 Отговор
    фермерите протестират яко, в Белгия и Германия също.
    И понеже сичката Жана дАрк втасала вавоевът е реши да праща войски в Украйна.
    Само не знам как западняците ще го приемат.
    Ааа, сещам се, понеже няма да го приемат, ще се опитат да нагласят източно-европейците на килимчето, те така и така са втора ръка хора.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Ген.Алберт Мини

    16 2 Отговор
    бивш шеф на КФОР в Косово.
    Нито един вариант не е възможен за войски на НАТО в Украйна.
    Нужни са 1200000 войници които НАТО няма.
    Оборудване и боеприпаси също няма защото членовете на НАТО ще изпразнят складовете си.
    Няма производствени мощности за техника и боеприпаси.
    Подготовката на войските на НАТО е тотално погрешна.....
    Само некомпетентни политици могат да говорят за изпращане на войски в Украйна

    Коментиран от #54

  • 51 Бухааха ха!

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "ти да видиш":

    Кой ще му погребе войските тетко?
  • 52 Той

    12 0 Отговор
    Попитаха ли войниците дали ще отиват? Или те са предмети, без воля, без глас и без мнение ?!
  • 53 А50

    9 2 Отговор
    Те и сега изпращат и ще продължат да си ги получават пакетирани
  • 54 Хи хи хи хи

    2 9 Отговор

    До коментар #50 от "Ген.Алберт Мини":

    Кой руснак си позволява да пише от името на Ген.Алберт Мини?

    Коментиран от #60

  • 55 долу ес

    11 3 Отговор
    много искам да се случи, но руснаците няма да бият път до Берлин, има си въздушно капков път....

    Коментиран от #74

  • 56 Чеченците

    10 2 Отговор
    Чакаме ви тлъсти натовски еераси
  • 57 Зевс!

    4 1 Отговор
    Айде.Почвайте се,и който оцелее.Поне който остане,да живее нормално.Това сегашното ,живот ли е?Кило картофи 12.50 лв.?
  • 58 Запада още го няма

    2 13 Отговор

    До коментар #47 от "Реалист":

    Обаче Украйна цепи Ушанки на
    Килограм .

    Хахахаха

    Коментиран от #61

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Козяшки парцал

    11 2 Отговор

    До коментар #54 от "Хи хи хи хи":

    Тъп и неук си като шефа си Киро Тъпото
    Намери го в италианската преса.
    Колегата не е посочил негативното му мнение за Столтенберг и Рюте.
    Прави ги на марули
    НАТО е в погребален ковчег

    Коментиран от #64, #66, #70, #76

  • 61 Сцепи

    12 2 Отговор

    До коментар #58 от "Запада още го няма":

    си кирливия дирник Укра.
    Оръжието и наемниците чии са бе гьотверен?
  • 62 Боко

    12 1 Отговор
    маКрончо и баба му ще предвождат франскИте “командоси” с гол аспуХ напред.
  • 63 Хи хи хи хи

    1 7 Отговор

    До коментар #47 от "Реалист":

    По полека, да не те споходи тебе в реално време, това дето пожелаваш на запада.
  • 64 Така ли бе

    3 11 Отговор

    До коментар #60 от "Козяшки парцал":

    В италианската преса нищо няма да търся,но тебе мога да те намеря б@клуг!

    Коментиран от #84, #91

  • 65 Умен по цялата глава

    2 8 Отговор
    Ще изтървем шанса на Червения площад,благодарните руснаци ,да издигнат 20 метров паметник на Българския Освободител,вдигнал в ръка автомат Калашников и гледащ към Майка България...
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Мдааа Дааа

    14 3 Отговор
    Доказано и от историята:
    Русия никога не започва война, тя винаги само я довършва...разбра го и Наполеон и Хитлер, а скоро и байдъню!!!
    Та по тоя повод:
    Когато на кучето му се прияде бой отива и пре0пикана тоягата на овчаря...

    Коментиран от #69, #71

  • 68 Ще летят Ушанки

    3 8 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Със сигурност
  • 69 За Афганистан

    4 1 Отговор

    До коментар #67 от "Мдааа Дааа":

    Нещо по въпроса .

    Кой започна и кой после фалира ?
  • 70 ВНИМАВАЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #60 от "Козяшки парцал":

    Да не изпревариш НАТО!
  • 71 Споко

    3 8 Отговор

    До коментар #67 от "Мдааа Дааа":

    Винаги има първи път.Тази може да свърши и в Русия.
  • 72 смех в райха

    9 2 Отговор
    Е с тия кашончета от снимката ли сте тръгнали бе ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА и вътре с плюшени седалки и ламинат да чаткат с токчетата жендьовците .

    Коментиран от #75, #77, #78

  • 73 Васил

    4 1 Отговор
    Много закъсняхте това трябваше да стане 10 години назад сега ще си сърбате попарата която надробихте през 2014.
  • 74 Ха,ха, ха, ха,

    2 6 Отговор

    До коментар #55 от "долу ес":

    Този въздушно капков път може да се използва и до Русия!!
  • 75 така,така

    3 5 Отговор

    До коментар #72 от "смех в райха":

    Ах тези украински джендьовци, как бият руските богатири като маче у дирек.Един срещу десет!

    Коментиран от #85

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ти какво искаш

    1 5 Отговор

    До коментар #72 от "смех в райха":

    Да тръгнат с руските Тета ,дето украинците ги мачкат като хлебарки ли?! Какъв райх те гони бе фашко,да не си спал на течение
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Запасняк

    9 1 Отговор
    Мобилизирайте ме и ще вляза въоръжен в министерски съвет ........
  • 80 граф Монте Кристо

    7 1 Отговор
    Сега ще си проличи кои управници са най-големи мекерета,бас държа,че нашите държат първенството.Ти да го питаш менков за какъв дявол се е завлякъл в Киев и да се кълне в неограничена помощ за хунтата.Особено значение това посещение придобива в светлината на парижката завера,в която за тартор се е очертал Макрон.И уж нищо особено не е станало,но това е етап от подготовката на ескалация.Англо-американците видяха,че фронта се пропуква при Авдеевка,пък и на други места и се разшетаха да осигуряват своевременно запушване на пробойните.Познайте чии тикви ще сложат в топа,на най-големите подлизурковци.
  • 81 Дтотиката

    2 0 Отговор

    До коментар #66 от "Така ли":

    Мисля, че трябва да ви поизбием.

    Коментиран от #88

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 МАКРОН СИ Е ВЪОБРАЗИЛ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТРЪГНЕ

    5 1 Отговор
    КЪМ УКРАЙНА , ЩЕ МУ РЕЗНАТ ЗЕЛКАТА МОМЕНТАЛНО АКО ПОСМЕЕ ! ПРИ НАПОЛЕОН Е МОЖЕЛО , СЕГА Е НЕВЪЗМОЖНО !
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Атина Палада

    3 0 Отговор

    До коментар #75 от "така,така":

    И как ги бият? С бегом към Киев? Ха ха ха
  • 86 ВИЖТЕ ИМ БЕТЕЕРИТЕ НА ФРАНСЕТАТА

    4 0 Отговор
    В ПЪРВАТА СЕКУНДА СА ОПЕЧЕНИ В ТЯХ ! И ТЕ ГО ЗНАЯТ . МАКАРОН ТРЯБВА ДА ГО Е СТРАХ И ДА ВНИМАВА КАКВИ ГЛУПОСТИ ДРЪНКА !
  • 87 И като го

    0 2 Отговор
    Намериш ще го сму. Чеш ли.
  • 88 Ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Дтотиката":

    От кога парцалите започнахте да мислите ха ха ха.
  • 89 Фицо

    2 1 Отговор
    Оня малоум, фицо се осребри парите от пу, а наще малоуми се нас...а.
    Ех, че п.о.то население.
  • 90 мммм

    1 1 Отговор
    Оня малоум, фицо се осребри парите от пу, а наще малоуми се нас...а.
    Ех, че п.о.то население.
  • 91 И като го

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "Така ли бе":

    Намериш ще му ду.аш ли.
  • 92 Определено

    1 5 Отговор

    До коментар #40 от "Калпазанин":

    Русначетата за 2 години стигнаха на 6 км от руската граница…. Пълен смях
  • 93 Не мога да си простя,

    5 1 Отговор
    че някога си въобразявах, че Европа се управлява от разумни и здравомислещи хора. Четох превод на английски на някаква статия в германската преса и се изумих. Щели много тайно да купуват снаряди от Индия. Шт, никой не бива да знае. Може ли да сте толкова прости, дами и господа европейски лидери? И всички поддръжници на Украйна тук под 60 г. да се готвят за мобилизация, защото май това ги чака. Безумието по света стига невъобразими висини. И един американски икономист е писал, че ЕС се готвят да емитират военни еврооблигации, като отчаян опит да се спаси ЕС, които според него ще са само началото на пълно поробване на нещастните европейци с всякакви данъци, които трябва да плащат въоръжаването.
  • 94 Анализатор

    2 1 Отговор
    мисля че и българия се готви а изпрати,визитите на денков и киев го показват
  • 95 УКРАЙНА ЩЕ ПОБЕДИ - ТОВА Е СИГУРНО !

    7 1 Отговор
    СИГУРНО Е ЗАЩОТО НЕ ПОЗНАВАТЕ УКРАИНКИТЕ ........ ТЕ ЩЕ ПОПИЛЕЯТ ЕВРОПА И АМЕРИКА !
  • 96 Бай Дън

    4 0 Отговор
    Много ми е интересна първата държава застрашила столицата си.
  • 97 Макрон знае

    4 0 Отговор
    че имаше френски наемници в Украйна и случайно точно техния хотел се взриви...
  • 98 Бай Дън

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Макрон":

    Коги ти забравят името се натягаш!!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Киро Нашенски

    2 1 Отговор
    Когато нямаш нищо и баба не ти готви си готов да се бие със всеки!
  • 102 МЕЧКАТА ОЩЕ НЕ СЕ Е СЪБУДИЛА НАПЪЛНО

    3 0 Отговор
    СЪБУДИ ЛИ СЕ С НАТО Е СВЪРШЕНО ОКОНЧАТЕЛНО , ЕС САМ СЕ РАЗПАДА ВЕЧЕ ! ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗДЕЛИМ С ЕС И НАТО !
  • 103 Джеймс

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "007":

    Доста ти е полирана мозайката на горните етажи!
  • 104 Малък Наполеончо

    2 0 Отговор
    този е французин, повече не коментирам! Те имаха един ВЕЛИК държавник - Дьо ГОЛ! Останалото е това, което не коментирам!
  • 105 ИзпратИ войски,

    2 0 Отговор
    Изгори за да светиш.
Новини по държави: