Last news in Fakti
  Тема: Украйна

3 Март, 2024 05:24 2 373 12

Русия унищожи над Крим 38 дрона, пуснати от Украйна

  • украйна-
  • русия-
  • дронове-
  • крим

По-рано поставените от Русия власти на полуострова съобщиха, че пътният трафик в района на  пристанището в кримския град Феодосия е временно ограничен

Русия унищожи над Крим 38 дрона, пуснати от Украйна - 1
Снимка: ВМС на Русия

Системите за противовъздушна отбрана на Русия унищожиха 38 безпилотни летателни апарата, пуснати над Украйна над Кримския полуостров, предаде Ройтерс, цитирана от БТА, като се позова на руското министерство на отбраната.

По-рано поставените от Русия власти на полуострова съобщиха, че пътният трафик в района на пристанището в кримския град Феодосия е временно ограничен, след като в украинските и руските социални мрежи се появиха съобщения за няколко мощни експлозии в района, допълва Ройтерс. Затворено е и движението по моста, свързващ Кримския полуостров с континенталната част на Русия.

Още новини от Украйна

Агенция Ройтерс отбелязва, че не е успяла да потвърди съобщенията за взривове чрез независим източник и че засега няма коментар от официални представители на Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    32 25 Отговор
    ВВС поразиха вчера два руски хвърчиплана- Су-34 и Су-35 в източно направление със системи за ПВО. Вечен Ви полет, Братушки!

    Коментиран от #5

  • 2 оня с коня

    26 24 Отговор
    Желателно е Руските Медии да съобщават не само колко Укр. Дрона са свалени щото бройката може да се манипулира от ПВО-то им поради страх Путин да не им резне главите,а да се съобщава и за Щетите нанесени от Несвалените дронове,както правят Украинците.А самият факт че пътния трафеик в района на Пристанището е ограничен красноречиво говори за НЕВЪЗМОЖНОСТТА на Руското ПВО да гарантира Защита на Района.

    Коментиран от #11

  • 3 Хамсал

    30 27 Отговор
    Що не пишете за опита за десант на Тендровская коса? От пет украински лодки една само се върна. 25 дали фира, един пленен (има видео с него), посрещнати са само от 6 руски войника! Толкова за 72-ро специализирано подразделение на Бодуновката! И да, докато са плавали към Крим са свалили поне 11 Су34 и още толкова Су35!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 оня с коня

    28 24 Отговор

    До коментар #3 от "Хамсал":

    Явно консумираш Руски Медии,но НЕ Е РЕДНО в Демократичния свят да се тиражира Руска Пропаганда която е предназначена Единствено за Вътрешно потребление с цел Повдигане на СМАЧКАНИЯ Руски дух и е принципно Лъжлива.
  • 5 Русофилите слушат

    29 19 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    само Конашенков, който винаги казва "ВСРФ потери нет"... 😂

    Руските фейкове и дърти лъжи са толкова елементарни и нелепи, че не си заслужава да се коментират.
  • 6 Последния Софиянец

    20 14 Отговор

    До коментар #3 от "Хамсал":

    Наистина си такъв😉
  • 7 Дедо ви....

    14 10 Отговор
    Унищожени са и 12 ракети Storm Shadow и американски ракети-приманки ADM-160 MALD.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Да го коригирам Миуен

    10 7 Отговор
    гоуемиа умник. Да смени
    "По-рано поставените от Русия власти на полуострова..." с "По-рано поставените от Русия власти на полуострова, който е руски от 200 години, умирали са руснаци за защитата му, на който 80% от жителите са руснаци, избрали са да са част от Русия..."
  • 10 Ха хо

    7 3 Отговор
    Всъщност русите лъжат, не са свалени 38 а 37 дрона. Един е стигнал до нефтена база във Феодосия.
  • 11 стоян

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "оня с коня":

    До 2 ком - украинците се похвалиха че са унищожили два хеликоптера К52 на летище и радарни станции

    Коментиран от #12

  • 12 ухльоф

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "стоян":

    И три сателита и две космически станции "Союз" и четири летящи чинии!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания