Last news in Fakti

9 Март, 2024 05:43 630 2

В Перу арестуваха иранец, планирал да убие евреин ВИДЕО

  • перу-
  • аарест-
  • евреин-
  • иранец

Задържаният бил женен за перуанка

В Перу арестуваха иранец, планирал да убие евреин ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Полицията в Перу арестува ирански гражданин, за когото се предполага, че е член на иранските сили "Ал Кудс" и който е заподозрян, че е планирал убийството на израелски гражданин в страната, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Задържаният беше идентифициран като 56-годишният Маджид Азизи. Той е бил арестуван в Лима заедно с двама перуански граждани, съобщи полицията. Властите издирват трети перуанец, за когото се подозира, че е бил наемният убиец, който е трябвало да ликвидира израелеца. До арестите си стигнало чрез сигнал от чужди разузнавателни служби.

Силите "Ал Кудс" са елитното крило на Корпуса на гвардейците на Ислямската революция и следят за неговите операции зад граница. За първи път паруански власти съобщават за арест на предполагаем член на тази група.

Задържаният иранец бил женен за перуанка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страшна новина

    0 0 Отговор
    Сигурно е бил измамен с пари иначе, кой се занимава с бокл@си?
  • 2 Пешо от Гъ звход

    0 0 Отговор
    Трябвало е да изчакат малко.