Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Март, 2024 04:52 1 800 6

Руска атака с дрон уби човек в западния украински град Виница

  • русия-
  • украйна-
  • виница-
  • дрон

Поразен е жилищен блок

Руска атака с дрон уби човек в западния украински град Виница - 1
Снимка: УНИАН-архив

Руско нападение с дрон e взело една жертва в западния украински град Виница вчера, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Според постъпилата към този момент информация ранените са най-малко трима.

Агенцията се позовава на началника на Виницката областна военна администрация Сергий Борзов. По негови данни руският дрон е поразил жилищен блок във Виница.

Ройтерс прави уговорката, че въпросната информация не е проверена по независим път, и припомня, че Русия отхвърля обвиненията в преднамерени нападения срещу цивилна инфраструктура.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миленчо,

    31 2 Отговор
    Разказвай сега. Хвърчат линейки в пограничните райони и извозват терористичните укри. Болниците в украйна пълни. Трупове бил по земята. С какъв акъл се хванаха тези да пресичат границата. И нито един не успя. Разказвай. Има много снимки, видеа. Айде,чакаме. Не бягай по тъча.

    Коментиран от #2

  • 2 Механик

    28 0 Отговор

    До коментар #1 от "Миленчо,":

    То друго е по-интересното.
    Почти по същото време тоя същия е пуснал и друга статия. От нея става известно, че евреите умишлено са убили 150 цивилни, които са се били събрали на опашка за помощи.
    Но за там няма никакъв рев, нищо, че информацията е потвърдена.
    Докато в тая статия тенденциозно ни се внушава това, колко лоши са руснаците и как са убили (по не потвърдена информация) един човек.

    Коментиран от #3

  • 3 Това са лицемери

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Двоен стандарт. Двуличници. Хора без ценности.
    Как спят и ядат. Как си галят децата.

    Коментиран от #5

  • 4 Зелю

    19 0 Отговор
    Цял един човек ? Ай стига бе , по добре да не го бяхте побликували само да се излагате. Като пишете поне напишете нещо по достоверно като 200 жертви на пазар или в 200 деца в училище.
  • 5 Българин

    18 0 Отговор

    До коментар #3 от "Това са лицемери":

    Такива като тоя нямат деца. Гейовете не се размножават.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: