Last news in Fakti

26 Март, 2024 12:48 1 054 24

Израел: Няма да отстъпим пред измамните искания на "Хамас" в преговорите за прекратяване на огъня

  • израел-
  • измамни искания-
  • хамас-
  • газа-
  • бенямин нетаняху-
  • примирие-
  • прекратяване на огъня

Израел каза, че няма да отстъпи пред "измамните искания" на "Хамас" в преговорите за примирие

Израел: Няма да отстъпим пред измамните искания на "Хамас" в преговорите за прекратяване на огъня - 1
Снимка: БГНЕС

Израел обвини „Хамас“ в "измамни искания" по време на продължаващите преговори за примирие в Газа, които подчертават липсата на интерес от страна на палестинското ислямистко движение за постигане на споразумение. Това стана ясно от изявление на офиса на министър-председателя Бенямин Нетаняху, цитирано от Ройтерс и БТА.

Във връзка с преговорите, на които посредници са Катар и Египет, "Хамас" се стреми да превърне всяко спиране на огъня в край на конфликта и оттегляне на израелските сили.

Израел заяви, че ще продължи своята военна операция в Газа до пълното унищожение на групировката.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 7 Отговор
    ШаЛапаТова ще построи Кибуци за изгонените евреи от Израел а нашите соросоиди ще им работят на нивите вместо палестинците безплатно.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Маг

    5 5 Отговор
    Всички беди идват заради човешката глупост ! Дано да се вразумят , и бедата ще подмине човечеството !
  • 3 гражданин

    7 16 Отговор
    Бой до дупка, след това иран и руснята!

    Коментиран от #11, #24

  • 4 руzcлямците

    5 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ще приемете исляма
  • 5 Първия Софиянец

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А ти ще ги храниш и поиш безплатно.
  • 6 Язека

    7 10 Отговор
    Терористите трябва да се накажат и заложниците да бъдат освободени!

    Коментиран от #15

  • 7 Пускайте помпите

    8 11 Отговор
    с водата в тунелите на ГАЗА и приключвайте с ХАМАС
  • 8 Червената шапчица

    10 6 Отговор
    Защо докато не свърши всичко, съседните страни не приютят тези мили и дружелюбни хора? Една вяра са. Къде остана толерантността и милосърдието?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ...

    6 1 Отговор
    По ред на номерата. Първо в Украйна щ, после в Газа
  • 11 ех мечти!

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "гражданин":

    Истината е и върви в друга посока - Русия никога не е побеждавана! Сега прилага повече разум отколкото заслужават бандеровци.

    Коментиран от #13

  • 12 забележете как

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "идва и твоя край":

    Натаняху се прави на ударен и въобще не се сеща колко проблематична личност на политик, омесен в корупцията е.
    А иначе продължавам да твърдя, че СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ ООН и другите международни организации НЕ УСПЯХА да уредят задоволително тези въпроси! Навеждат на мисълта за съзнателно неуреждане.
    НЯМА никакъв смисъл да се говори срещу ХАМАС, ако знаете законите на природата и защитата на общностите. КАКВО ОЧАКВАТЕ - лелите с бурките ли да се борят срещу мощните оръжия на Израел???? Естествено е организация като ХАМАС да намери място. ТОЧНО про-израелците са виновни за развихрянето на войните!!!
  • 13 църул

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "ех мечти!":

    я кажи как нахранихте рибките при Цусима 🤡
  • 14 име

    8 4 Отговор
    При средващия поход за освобождението на Божиите земи, християни и мюсюлмани заедно ще ги чистят от циониската чума. Земите са достатъчно големи да приемат всички мъки на ционистите. Като се успокоят нещата, може да питат едно тяхно момче как става номера с вэзкръсването, но и да не възкръснат, няма на никой да липсват.
  • 15 име

    1 6 Отговор

    До коментар #6 от "Язека":

    И това ще стане, само да минат онези две седмици, в които хамас ще бъде унищожена. Още малко и вече 6 месеца не даже не са започнали тези 2 седмици.
  • 16 Реплика

    4 4 Отговор
    В статията пише какво отхвърля Израел.При какви израелски условия ще настъпи прекратяването на огъня и края на конфликта не пише.За да се унищожи Хамас е необходимо да се спрат финансовите потоци към групировката.
  • 17 хххх

    4 4 Отговор
    Ти вече си отстъпил. Като те натисне САЩ ще отстъпваш, не ами...

    Коментиран от #18, #19

  • 18 руzcлямски

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "хххх":

    бля(д)нове

    Коментиран от #20

  • 19 ххх

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "хххх":

    Нищо няма да отстъпи. Евреите командват САЩ. Ако не знаеш, го научи. Банка Ротшилд, говори ли ти нещо? Който държи парите, той определя какво да бъде.
  • 20 ххх

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "руzcлямски":

    Остави го, той не е наясно.... Нека се радва....
  • 21 Исляминизацията на Европа

    4 1 Отговор
    набира ход подкрепена от ходжите и емирите на богатите арабски държаваи. Съвсем очевадно е,че нелегалната имиграция в Европа не дава признаци на забавяне, като данните през първите два месеца на 2024 г. показват 31 200 незаконни преминавания на границите, което е същото ниво като почти рекордните числа от миналата година, съобщи граничната агенция на ЕС „Фронтекс“ Особено висок ръст от 541 процента има в броя на имигрантите по западноафриканския маршрут към Европа през последните два месеца. „Западноафриканският маршрут остава най-натовареният миграционен маршрут в ЕС, като пристигащите през януари и февруари 2024г., достигат близо 12 100. Това е най-големият брой мигранти, регистрирани за тези два месеца, откакто „Фронтекс“ започна да събира данни през 2011 г.“, обяви европейската агенция. През последните месеци престъпни групи, базирани в Мавритания, които се фокусират върху трафика на хора, изпращат мигранти от Субсахара, преминаващи транзитно през страната до Канарските острови, които принадлежат на Испания, но се намират край бреговете на Африка. Контрабандистите тъпчат тези хора в лодки, което представлява сериозна заплаха за живота им, но осигурява по-високи маржове на печалба за бандите. Други маршрути също отбелязват големи скокове, включително източносредиземноморския маршрут, който бележи ръст от 117 процента. Маршрутът на сирийски и афганистански мигранти през Турция, България, Западна Европа също е в динамика.
  • 22 Исляминизацията на Европа

    4 1 Отговор
    Продължение: На този фон палестинците спокойно могат да мигрират в богатите арабски държави, Египет, Йордания и в Анадола-Турция. Само ,че това не се вписва в политиката на ходжите и емирата на Катар, Иран, ОАЕ, Саудитска Арабия,Бахрейн, Египет и т.н. Странно защо Дипломацята на ЕС не реагира над надвисналата опасност по очевадното превръщане на християнският континент Европа в ислямски.
  • 23 Нека се знае

    4 0 Отговор
    арабските държавни ръководители умишлено не пускат палестинците да мигрират в други арабски държави. Целта е, да тормозят евреите и това евреите го знаят - арабите са съгласни да хранят палестинците, но да стоят в Газа. Възниква въпроса толкова ли е късогледа американската дипломация и късогледа европейска дипломация,че не виждат хитрата игра на чалмите? Оказа се, че арабските ръководители са по находчиви от нашите политици и прочие държавни ръководители. Омерзително е всичко това. Идете сега в кв. „Овча Купел“ и с очите с вижте какво става! След 19 часът хората от квартала се заключват в жилищата, въобще навън не излизат. По улиците ще видите само светещи светофари, патрулните коли на полицията и тичащи кучета. Също такова е положението в Харманли, където местните хора искат миграционният център да бъде изнесен от градът, но от пусто в празно. И там хората вечер след 19 часът не излизат от жилищата. Страхът е повсеместен! Е, до там го докарахме. Това е. Денков и Габриел спомогнаха за да стигнат до тук нещата.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.