Last news in Fakti

18 Юни, 2020 20:50 2 076 6

333 нови случая на коронавирус в Италия

  • италия-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • пандемия-
  • жертви

Италия е на четвърто място в света по смъртни случаи

333 нови случая на коронавирус в Италия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Италия съобщи за 66 нови смъртни случая от коронавирус и за 333 нови случая на заразяване през последното денонощие, съобщи агенция ANSA, позовавайки се на службата за гражданска защита.

Общият брой на починалите от вируса в Италия достигна 34 514, като Италия е на четвърто място в света по смъртни случаи от коронавируса след САЩ, Бразилия и Великобритания. Новите случаи от последното денонощие са малко повече от регистрираните ден преди това - 329.

Общият брой на заразените в Италия е 238 159. По случаи на заразяване Италия е на осмо място в света. Активните случаи са 23 101. Пациентите с коронавирус, за които се полагат интензивни медицински грижи, е 168. Броят на хората, обявени за оздравели от вируса, е 180 544. Тестове за коронавирус в Италия са направени на близо три милиона души, предаде "Ройтерс". Населението на Италия е около 60 милиона души.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    4 1 Отговор
    Както казва улъра про стия матреал - НЕМА КУРОНАВИРОС. НЕМА. ИЗМАМА
    ИЗМАМА. 5g. 1800 лева.

    Коментиран от #5

  • 2 дявола

    2 3 Отговор
    Как ги изчислиха пък точно 333
  • 3 Плевен

    2 0 Отговор
    Скоро очакваме и да затворят завод Яна в Плевен работника г-н Шембар жена му и сина му уж са в карантина заварнали се от Англия нито си стоят утях пак той дреме у тях ходи на работа това ли е карантината бл 339А жк Кайлъка Ще е под карантина маи и той
  • 4 ърли

    2 0 Отговор
    скаридата мангъров каза..шапките на уволнение
    азе ши печеля нобел тая година..нема съмнение
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Виктор

    3 0 Отговор
    Те и нашите, ако не се скъпяха и бяха направили толкова тестове, щяха и по 500-1000, че и отгоре на ден заразени да намират... тънкия момент обаче е, че от 1000 заразени, 800 не разбират, че го носят, 150 чувстват леки симптоми и неразположеност няколко дни, 30 са малко по-зле, 20 са много зле и от тези 20 умират 12...
    Така че, малко по-ведро, живота не е вечен, не го губете в празни мисли, за короната, а го живейте пълноценно!