Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 13:33 1 543 0

Разрешиха влизане в страната със сертификат за имунизация с китайски ваксини

  • ирландия-
  • китай-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • пандемия

Съгласно правилото пътниците, влизащи в Ирландия, трябва да предоставят сертификат за ваксинация срещу COVID-19, за преболедуване или отрицателен ПСР тест в срок от 72 часа

Разрешиха влизане в страната със сертификат за имунизация с китайски ваксини - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

От уебсайта на ирландското правителство става ясно, че Ирландия ще позволи на пътници със сертификат за ваксинация с произведените от китайските фармацевтични компании „Синофарм“ и „SINOVAC“ ваксини срещу COVID-19 да влизат в пределите и, съобщава "Радио Китай".

Съгласно правилото пътниците, влизащи в Ирландия, трябва да предоставят сертификат за ваксинация срещу COVID-19, за преболедуване или отрицателен ПСР тест в срок от 72 часа.

От 22 октомври насам ирландското правителство премахна карантината за пристигащите от страни с висок риск на зараза.

От 22 октомври насам се наблюдава нова вълна от случаи на COVID-19 в Ирландия. Според публикуваните на 13 октомври от Министерството на здравеопазването данни на този ден броят на новозаразените е бил 4642.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА