Last news in Fakti

6 Декември, 2021 06:54 757 3

Отново оперират планово от днес

  • болници-
  • прием-
  • операции

Връщат и плановия прием

Отново оперират планово от днес - 1
Снимка: БГНЕС

Възстановяват плановия прием и операциите в болниците, предаде NOVA.

Забраната беше въведена на 4 ноември с цел да се облекчи натискът върху лечебните заведения и да се преструктурират част от отделенията за лечение на COVID-19.

Здравният министър Стойчо Кацаров обяви, че забраната отпада, тъй като броят на заетите легла със заразени с коронавирус намалява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Напредък

    2 0 Отговор
    УРА !!!
  • 2 2121

    1 0 Отговор
    Някой да е сметнал лъжите от ваксинирането.Ще излезе,че България е 25 милиона.Турците не се васкинират-само в Итанбул, Одрин, Бурса, Анкара-и то лекари и учители.В Анадола,чалмите не се ваксинират. Арабите също.Професори обясниха вредата от ваксините,има всичко в "облака"-там модераторите не могат да трият;графенов оксид-тромби.Д-р Кунчев-мистерия за неговото заболяване ,при три ваксини,които си беше поставил, едвам оживя.Трябва време,за тези западни ваксини,произведени набързо, без проверка върху доброволци ,и тогава след 2-3 години,да се прилагат масово.Не сме ,чули/прочели/,че циганите се ваксинират-отказват-по-умни излязоха от наивните българи,които се ваксинираха на юнашко доверие.Във Франция, Италия, Англия,Испания/баските/ протестират, в Гърция/няма кой да лекува болните с други заболявания/; Израел/при 95% ваксинирани умират ваксинираните/питам защо/,ескимосите ваксинирани ли са-не знаем.Може и без ваксина,ще оживеем и без тях.
  • 3 2121

    1 0 Отговор
    Корона,фалшива тревога,факти,данни, документи.К. Райс,С. Бхагди,Люк Монтание-четете в "облака"техните ,анализи за Корона вируса/от сем CORONAVIRIDAE,15 вида,иРНК,/.Когато капацитети,като тези УЧЕНИ, говорят,трябва да ги чуем и да си направим изводи-за сега ваксините от Запада/5 на брой/са вредни.Това е истината.Трябва да се внесе СПУТНИК V-тогава ще има желаещи .Българският народ,е интелигентен.Може да бъде излъган,за кратко време.Истината,трябва да се казва.Когато,заминат за Оня Свят ,близки,деца и внуци,ще си скубят наивниците косите,но без полза.Мислете!