Last news in Fakti

13 Юли, 2022 21:36 3 082 16

Костадин Ангелов: Директор на болница в София има нарушения в обществените поръчки- ще покажа доказателства

  • костадин ангелов-
  • директор-
  • болница-
  • софия-
  • обществени поръчки

По думите му с пределната цена на горивото ще спрат кражбите

Костадин Ангелов: Директор на болница в София има нарушения в обществените поръчки- ще покажа доказателства   - 1
Снимка: NovaNews

Утре ще изпратя имейл с одитни доклади, в който ще се види как изпълнителен директор на лечебно заведение в София е нарушил закона за обществените поръчки, дублирал с договори за външни услуги дейността на заведението, уволнил е над 300 човека. Финансовата загуба е 10 пъти по-висока тази година, а той стои на длъжност. Няма логика да няма политически "чадър". Министърът е запознат и не е предприел нищо. Уволняват се директори с измислени основания, а други, довели до колапс лечебни заведения, стоят, защото са угодни. Това коментира за "Денят на живо" проф. Костадин Ангелов, депутат от ГЕРБ.

"Настоявахме за комисия, която разследва къде отива този един лев в цената на горивата. "Този парламент изчерпа възможностите да дава решения на гражданите. С пределната цена на горивото ще спрем кражбите. Наблюдаваме управляваща опозиция, която дава решения на всички въпроси", отбеляза проф. Ангелов.

"От ГЕРБ много пъти сме предлагали обединение. Борисов е единственият политик, който подаде ръка по приоритетите, той е държавник, мисли първо за държавата, после за партията и накрая за себе си. В основната на демокрацията стои комуникацията, иначе говорим за диктатура", посочи Ангелов. И допълни, че ръстът на инфлацията на хранителните продукти е по-голям процент отколкото в Украйна.

"Цената на хляба е намаляла със смешните 2%. Има промоции, които продължават определен период в някои хранителни вериги", отбеляза професорът. Той коментира и здравната тема.

"Трябваше да подготвим здравната си система. Ние не сме готови за COVID-19. Говорим за медицинска и административна некадърност - чак на 12 юли се сещаме за антигенните тестове с направление. Това означава пълно безхаберие", смята той.

По думите му властта за ГЕРБ е била средство за решаване на основните проблеми на гражданите. "В момента България лети към катастрофа. Имаме сериозни национални предизвикателства - цената на тока, газа, хляба, еврозоната, COVID кризата. Лидерското място в ГЕРБ не стои на масата за обсъждане, защото на национално събрание избрахме демократично Борисов за лидер. Искаме той да води нашата партия, защото благодарение на трите му успешни мандати, той реши големи кризи и е доказал, че може да води България и да предлага решение на проблемите", заяви проф. Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ крадци

    32 3 Отговор
    Костадинка порно звезда.
  • 2 ужасен

    36 4 Отговор
    А тоз открадна 30 мил. евра от завишената цена за оборудването за Александровска болница , и сега се крие в парламента като депутат, и никой не го търси за това ,защото има имунитет!!!
  • 3 караянчев

    24 4 Отговор
    цвета,теменужка десислава и деница лапат от руска паница,боко ги гледа самодоволно и реди с дпс колапс за да предизвика хаос,барем се върне на куцо магаре в зайчарника!
  • 4 АНГЕЛОВ

    35 2 Отговор
    ТИ НЕ СИ ЛИ В ЗАТВОРА...ТАКАВА НАГЛОСТ..
  • 5 КОЧО БОТОКСА МОШЕНГИЯТА АНГЕЛОВ

    20 3 Отговор
    "...Борисов е единственият политик, който подаде ръка по приоритетите, той е държавник, мисли първо за държавата, после за партията и накрая за себе си...."
    ...ДА ЗРАВСТВУЕТ ТОВ. СТАЛИН !!!...
    ...ъъъ ..тов.БОРСОВ !...
    УРАААААААААААААААААА...
  • 6 Абе Баце

    26 2 Отговор
    Как точно ги избираше тия противни и долни лекета край теб?
  • 7 цоло

    10 1 Отговор
    Тоз директор , случайно да се казва д-р Георги Иванов Гелев директурстващ ЦСМП-София от 2000г. свръхмандатно , без конкурс , без акредитация , безконтролно и противозаконно ?

    Коментиран от #10

  • 8 Гост

    22 3 Отговор
    Вземи се скрий някъде, може в миша дупка....мишморок...
  • 9 Ергенът

    13 2 Отговор
    Ботокс, разбрах, че си се записал в кастинга за моето предаване.Няма да получиш роза...
  • 10 доц. Ножаров

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "цоло":

    Тцъ , май не е тоя обигран мошеник , а е д-р Славчо Близнаков от УМБАЛ " Св. Анна" от Дупница дошъл в София на директор да се прави !
  • 11 Аз съм

    10 0 Отговор
    Злобар, оставиха го биз хиляди лева цаплата и сега не може да си намери място.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 2456

    4 1 Отговор
    Ако не правим тестове нищо няма да се промени.
    Ще има кашлящи нетествани и лекарите спокойно ще си лекуват заболяването.
    За рисковите групи има достатъчно ваксини, който иска да се ваксинира, колкото пъти иска. За нерисковите също. Маски има предостатъчно, който иска да си слага по две три...Деца и младежи нямат нужда от нищо.
  • 14 Дедовия

    3 0 Отговор
    Добре, бе, какво трябва да се случи най-сетне, за да спрете да давате думата на подобни екземпляри?!!
  • 15 Софиянка

    3 0 Отговор
    Точно този не само не трябва да се показва, а и да не се изказва.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.